hahahahhaaaaEdenHazard je napisao/la:Donijeli mu ga u Minhen i on ga nije htjeo uzet, da ide u London po njeg.
ma daj
dobar, dobar.
nego, moram priznati da si u pravu, jer kako da bayern uzme ´klempu´ kad je cska london jaci no ikad?!
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
hahahahhaaaaEdenHazard je napisao/la:Donijeli mu ga u Minhen i on ga nije htjeo uzet, da ide u London po njeg.
ma daj
e moj secerko, boli to, bolisecer je napisao/la:hahahahhaaaaEdenHazard je napisao/la:Donijeli mu ga u Minhen i on ga nije htjeo uzet, da ide u London po njeg.
ma daj
dobar, dobar.
nego, moram priznati da si u pravu, jer kako da bayern uzme ´klempu´ kad je cska london jaci no ikad?!

gdje me nađe...ovakve slične dresove je imao velež početkom 80- tih godina prošlog vijeka, ali naravno tada je adidas bio drugačiji, nego danas...dr.adnan je napisao/la:Šuška se, šuška da bi ovo mogli biti dresovi za iduću sezonu
Nadam se da ce bit' ova crvena kako treba,a ne bordo crvena.Iako lijepo čuče,opet bordo mi nesto i nije...dr.adnan je napisao/la:Šuška se, šuška da bi ovo mogli biti dresovi za iduću sezonu
Ljudi ako je ovo dres za sledecu sezonu, onda nesto fali na njemu............................................................Jos jedna zvjezdicadr.adnan je napisao/la:Šuška se, šuška da bi ovo mogli biti dresovi za iduću sezonu

Pridruzujemo se cestitkama!!Omerbavarac je napisao/la:Sretan ti rodjendan, sunce moje drago...![]()
Ma skinut je taj peh u superkupu. Mogu se oni vaditi da je to prijateljski mec i da se nije igralo sa 100% snage ali daleko je to od realnog. Ja sam tu utakmicu par puta pregledao i znam da nije tako kako pojedinci na forumu tvrde.proFCB je napisao/la:Dosada najbitnija utakmica za nas. Morat cemo skinuti taj peh
Ništa na ES2 oni prenose samo bundesligu, samo neka od arena sport ili ARD prenose ako imaš te možeš gledati ili neki od linkovasupermario je napisao/la:Samo da bude na ES2 inace mi stream ne gine, a wireless mi je net tako da mi se lose pise
Lijep dres i like it.dr.adnan je napisao/la:Šuška se, šuška da bi ovo mogli biti dresovi za iduću sezonu
Bice na Arenasport 4 ja msm.supermario je napisao/la:Samo da bude na ES2 inace mi stream ne gine, a wireless mi je net tako da mi se lose pise
Slazem se 113%efedroni je napisao/la:kud ces bolji nacin da proslavis rodjendan nego da dernes BvB![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.