skoroalen je napisao/la:Ma za njega i Tuzlaci kažu da je taraba. Čitao sam more postova poslije utakmice sa Željom u fazonu "kako ćemo išta uradit kad nam sredinu drže Hadžanović i Pršeš."
@amypitar da li će Kapić ostat, to je pitanje. Ja mislim da bi za narednu sezonu trebalo spremat Đokanovića, nek bude barem alternativa Stanojeviću. Jer nam fali razbijač takav 100%, ne može Miloš sve odigrat. Ne daj Bože kartona nekih prd važan meč, nemamo drugog destruktivca.
Eh sad zamisli kakav je ako se oni zale na njega na osnovu utakmice protiv Zelje i njohovog veznog reda
Pa njihov vezni red je jedno tri stepenice ispod naseg realno. Stanojevic, Crepulja, Rahmanovic ( i svaki nas vezni s klupe) su za Sabanadzovica i neznam ni ko im jos igra tu sad, su vanzemaljci za njih. Al bas. Oni u derbiju mogu samo mrtvim bunkerom, extremnom prljavom agresivnoscu i nadljydskim zalaganjem sacuvat nulu. Ako se imalo otvore i krenu da igraju natrpat cemo ih kako nismo u zadnjih 20 godina. Mislim da od rata na ovamo nije bila ovolika razlika izmedju nas i njih sto po kvalitetu ekipe, igrac za igraca, razlike u bodovima, forme, atmosfere, kako god da okrenes.