Daj Boze taj Igman
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Limited edition majice uskoro u ponudi Bordo FAN SHOP, a vi birate dizajn
1000 golova u Premijer ligi BiH? Pa samo jedan tim to može

Glasanje ubrzo. Stay tuned

1000 golova u Premijer ligi BiH? Pa samo jedan tim to može
Glasanje ubrzo. Stay tuned
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo ljubavi moja.
Dobar dizajn ako si šida s otoke
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trebaju dati nekome iz Hz da im radi dizajn. Nijedna mi nije odron osim četvorke ali može ovo dosta bolje.
Katastrofa dizajn, ne bih uzeo ni da je džabe
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Prvo treba broj 1001 ukinuti, to je prva stvar. To je toliko nebitno i irelevantno da će biti oboreno već u idućoj utakmici. Ako već hoće nešto na fazon 1000, onda nek ide 1000+.
Kakav kurcev savez, ljudi nemaju fixni termin zrijeba 
Kad su vec dali da mi biramo dizajn, trebali su otvoriti da svako salje svoj prijedlog. Vjerujem da bi Javier s foruma naprimjer triput bolje od ovoga, a ima sigurno jos raje koja nije na forumu. Mozda cak ponuditi i neku simbolicnu nagradu. Dobra ideja, ali moze se unaprijediti.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Prepisana fora Borussije Dortmund za izbor dresova naredne sezone, ali neka, nek se prate moderni tokovi. Mada trebali su ostaviti prostor i za kreaciju navijača i nagraditi najbolji rad islspezial je napisao/la: ↑22 mar 2022, 14:05Kad su vec dali da mi biramo dizajn, trebali su otvoriti da svako salje svoj prijedlog. Vjerujem da bi Javier s foruma naprimjer triput bolje od ovoga, a ima sigurno jos raje koja nije na forumu. Mozda cak ponuditi i neku simbolicnu nagradu. Dobra ideja, ali moze se unaprijediti.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Pa da, tako i treba, nema potrebe izmisljati ista kad su sve ljudi pametni smisliliZeko87 je napisao/la: ↑22 mar 2022, 17:21Prepisana fora Borussije Dortmund za izbor dresova naredne sezone, ali neka, nek se prate moderni tokovi. Mada trebali su ostaviti prostor i za kreaciju navijača i nagraditi najbolji rad islspezial je napisao/la: ↑22 mar 2022, 14:05Kad su vec dali da mi biramo dizajn, trebali su otvoriti da svako salje svoj prijedlog. Vjerujem da bi Javier s foruma naprimjer triput bolje od ovoga, a ima sigurno jos raje koja nije na forumu. Mozda cak ponuditi i neku simbolicnu nagradu. Dobra ideja, ali moze se unaprijediti.![]()
Pa da, tako i treba, nema potrebe izmisljati ista kad su sve ljudi pametni smisliliZeko87 je napisao/la: ↑22 mar 2022, 17:21Prepisana fora Borussije Dortmund za izbor dresova naredne sezone, ali neka, nek se prate moderni tokovi. Mada trebali su ostaviti prostor i za kreaciju navijača i nagraditi najbolji rad islspezial je napisao/la: ↑22 mar 2022, 14:05Kad su vec dali da mi biramo dizajn, trebali su otvoriti da svako salje svoj prijedlog. Vjerujem da bi Javier s foruma naprimjer triput bolje od ovoga, a ima sigurno jos raje koja nije na forumu. Mozda cak ponuditi i neku simbolicnu nagradu. Dobra ideja, ali moze se unaprijediti.![]()
Lako mu je onoj Mazi zabijatiGalileoGalilei je napisao/la: ↑21 mar 2022, 22:25Pusti dijete, zabio penalti, drago mu.fera je napisao/la: ↑21 mar 2022, 19:41Nek si i ti uzivaoElCartel11 je napisao/la: ↑21 mar 2022, 17:55Ovaj Kids korner mi je vrh sto su dali. Pogotovo ono na poluvremenu kad su pucali penale i kad vidiš njihovu radost.![]()
![]()
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Znas na sta me ovo podsjetilo? Na ovo nekakospezial je napisao/la: ↑22 mar 2022, 14:05Kad su vec dali da mi biramo dizajn, trebali su otvoriti da svako salje svoj prijedlog. Vjerujem da bi Javier s foruma naprimjer triput bolje od ovoga, a ima sigurno jos raje koja nije na forumu. Mozda cak ponuditi i neku simbolicnu nagradu. Dobra ideja, ali moze se unaprijediti.
Moglo se to dosta bolje uraditi da ispadne majica koja ce obiljeziti i imati svoju simboliku, a koju te nece biti sramota obuci ni do prodavnice
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Bejker, trunks1946, Venom i 40 gostiju.