Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
U koloko casova igra danas?
16h.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- TheVerminator
- Kontakt:
Uz direktan prenos, na BHT1 u full HD rezolucijiHigh je napisao/la:16h.
Sretno Edinu danas!
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Danas Dzeko daje dva gola. Na njemu ce biti penal ,koji ce izvesti Tevez, a Begovic ce mu odbraniti. 
Mislim nažalost, da ce Edin danas na klupu, jer su Kun i Balo spremni. Voli Mancini odmarati Džeku kad je u formi
Mislim da bi mogao Dzeko zaigrat, jer igraju protiv Stokea. Svi znamo da su zracni dueli njihovo glavno oruzje, a tu Dzeko moze mnogo pomoc.ZOI84 je napisao/la:Mislim nažalost, da ce Edin danas na klupu, jer su Kun i Balo spremni. Voli Mancini odmarati Džeku kad je u formi
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ZOI84 je napisao/la:Mislim nažalost, da ce Edin danas na klupu, jer su Kun i Balo spremni. Voli Mancini odmarati Džeku kad je u formi
Dzeko ce najvjerovatnije igrati, jer se Liga Prvaka igra naredne sedmice i hoce da odmori Kuna
-
IVICA OSIM
- Kontakt:
nemas sta misliti igraju tevez i baloteli potvrdjenomrjasmin je napisao/la:ZOI84 je napisao/la:Mislim nažalost, da ce Edin danas na klupu, jer su Kun i Balo spremni. Voli Mancini odmarati Džeku kad je u formi
Dzeko ce najvjerovatnije igrati, jer se Liga Prvaka igra naredne sedmice i hoce da odmori Kuna
ko je kriv dzeki sto nije trazio da ide
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
-
IVICA OSIM
- Kontakt:
Starting line-upA. Begovic D. Whitehead R. Shawcross R. Huth M. Wilson C. Adam G. Cameron G. Whelan M. Kightly J. Walters P. Crouch SubsStarting line-upJ. Hart P. Zabaleta J. Lescott V. Kompany A. Kolarov Y. Touré J. Rodwell D. Silva S. Nasri M. Balotelli C. Tévez Subs
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
Gdje si ovo nasao ? NA kojoj stranici ?IVICA OSIM je napisao/la:Starting line-upA. Begovic D. Whitehead R. Shawcross R. Huth M. Wilson C. Adam G. Cameron G. Whelan M. Kightly J. Walters P. Crouch SubsStarting line-upJ. Hart P. Zabaleta J. Lescott V. Kompany A. Kolarov Y. Touré J. Rodwell D. Silva S. Nasri M. Balotelli C. Tévez Subs
Potvrdjeni sastav izlazi oko sat prije utakmice, vrijeme je da se to nauci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Naravno, zato i pitam ovoga gore gdje je ovo nasao. Vrijeme je da se ljudi nauceda se pocetni sastav NE ZNA nego tek sat vremena prije pocetka utakmiceCartman je napisao/la:Potvrdjeni sastav izlazi oko sat prije utakmice, vrijeme je da se to nauci.
- miralem444
- Kontakt:
http://www.goal.com/en-us/match/80846/s ... ty/preview" onclick="window.open(this.href);return false;mrjasmin je napisao/la:Naravno, zato i pitam ovoga gore gdje je ovo nasao. Vrijeme je da se ljudi nauceda se pocetni sastav NE ZNA nego tek sat vremena prije pocetka utakmiceCartman je napisao/la:Potvrdjeni sastav izlazi oko sat prije utakmice, vrijeme je da se to nauci.
evo ovdje igra..moram reci da u poslednje vrijeme zaista uvijek su pogadjali ovu prvu postavu sitija..iskreno se nadam da ce to i ovaj put bit slucaj..Hajmo Dzekoo
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Džeko bi trebao igrati osim ako Balo ne upadne, samo je pitanje koliko je on spreman nakon one operacije. Što se tiče Aguera, njega će vjerovatno čuvati za Real.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Tesko da ce Dzeko moc nesto uradit protiv krkana iz odbrane Stoke-a, prije iznudit neki faul,penal nego li dati gol. Proslu utakmicu protiv Stoke-a je bio jako los, jednostavno mu nisu dali disat i nadjacali ga u skokovima. Volio bi da me demantuje ali ni Balotelli ni Dzeko nisu za Stoke.
Dzeko klupa 
Sastav: Hart, Maicon, Kompany, Lescott, Clichy, Garcia, Y Toure, Nasri, Tevez, Sinclair, Balotelli
Džekica na klupi ..
Džekica na klupi ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Ma nek je stavio Balotellia jednostavno nece se vidit na terenuMrShadow je napisao/la:Dzeko klupa
Ocekivano, mora malo Mancini prekinuti Džekin niz. Nadam se da ce Beg biti odlican, sve do Džekinog ulaska 
Da Bog da Balotelli promasio zicer!
Idemo Beg, idemo Ed
Idemo Beg, idemo Ed
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.