Apsolutno.pasica je napisao/la:Husref izgubio tekmu, isto kao sto je i kriv za kiks protiv Krupe. Zrinjski dosao po bod, uzeli tri sasvim zasluzeno.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
kraljlavova
- Kontakt:
Kako se gleda ovaj medjusobni omjer sad ko je u prednosti mi ili zrinjski
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je l' to ono kad je Ahmeta igrač Zrinjskog sa dvije ruke bacio na zemlju a sudija ni mukajet?miky_hz je napisao/la:Bolje da ne vade nista ako budu tu vadile ovamo imaju jos dva puta toliko,jel je puno vise situacija bilo kontra koje bi se mogle analizirati.Ono sto je svirao ovom malom Stanicu kada je pored auta uzeo loptu Stanojevicu i krenuo na gol sam,onog sam se i ja postidio.Pored toga nije nam xy kartona dao koje je trebao.Vise su sudije nama sinoc naginjale.Al djaba sve kad mi sansu napravit neznamo.SarajevoJeBordo je napisao/la:Sve čekam hoće li sami to uraditi, ali očigledno nekom ne žele da se zamjeraju. Može li video situacije iz 90te minute i penala nad Ahmetovićem?aleksandar_veliki je napisao/la:Momci, vama i vasim porodicama sve najbolje, a zdravlja najvise, u Novoj.
Slažem se za situaciju kad je pomoćni pogriješio u našu korist.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Protiv Zrinjskog da nam svirne penal za faul na centru ne bi me bilo stid! Batalite mi taj bošnjački merhamet dok ovi 3 godine kradu i tako uzimaju trofeje, i nije ih stid! Daj im prst, ruku će ti sami iščupati!miky_hz je napisao/la:Bolje da ne vade nista ako budu tu vadile ovamo imaju jos dva puta toliko,jel je puno vise situacija bilo kontra koje bi se mogle analizirati.Ono sto je svirao ovom malom Stanicu kada je pored auta uzeo loptu Stanojevicu i krenuo na gol sam,onog sam se i ja postidio.Pored toga nije nam xy kartona dao koje je trebao.Vise su sudije nama sinoc naginjale.Al djaba sve kad mi sansu napravit neznamo.SarajevoJeBordo je napisao/la:Sve čekam hoće li sami to uraditi, ali očigledno nekom ne žele da se zamjeraju. Može li video situacije iz 90te minute i penala nad Ahmetovićem?aleksandar_veliki je napisao/la:Momci, vama i vasim porodicama sve najbolje, a zdravlja najvise, u Novoj.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Koji bolan omjer, raja mlati gluposti i bez veze još veću negativu stvara. Kako ćeš gledati omjer u trokružnom sistemu? 3 utakmice. Omjer se gledao samo nakon 22 kola radi rasporeda. Na kraju se gleda gol razlika.kraljlavova je napisao/la:Kako se gleda ovaj medjusobni omjer sad ko je u prednosti mi ili zrinjski
- forza_juve
- Kontakt:
Kakav bolan slif?? Pa igramo na horuk cijelu sezonu, svaki put to kazem dobijem odgovore tipa prvi na tabeli i igramo na horuk. Nama je spas sto su ostali timovi u k...u pa mozemo i osvojitiLegendKiller je napisao/la:O Husrefu treba suditi na kraju sezone. Ako izgubi titulu a imao je 10 kola do kraja 12 bodova prednosti znači da je 0 od trenera, i treba mu se zahvaliti. Ako ipak uzme titulu znaći da ima nekog šlifa i da je u stanju vratiti ekipu posle ova dva šoka. Međutim za nas sve bi prva opcija bila pogubna kako za klub tako i za navijače. Uz ovu prvu opciju ide i prstanak prakse dovođenja vojnika kluba i povratnika na klupu, koji ginu za klub, ginem i ja za klub pa nisam trener.
Sa druge strane ne trebamo čekati kraj sezone da sudimo o kvalitetu Hebiba i Bekića, odron igrači.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Nema međusobnog. Samo gol razlikakraljlavova je napisao/la:Kako se gleda ovaj medjusobni omjer sad ko je u prednosti mi ili zrinjski
It's better when it's live
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo gol razlika je na kraju momci.
Samo da se ne ponovi Bekić
9 tekmi, 7 pobjeda nam treba da ne zavisimo od drugih rezultata
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
rutinski svalio na igračepasica je napisao/la:Husref izgubio tekmu, isto kao sto je i kriv za kiks protiv Krupe. Zrinjski dosao po bod, uzeli tri sasvim zasluzeno.
fantastikabodi123 je napisao/la:Samo da se ne ponovi Bekić
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 31 mar 2019, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa u svakom slucaju je bolje imati medjusobni omjer(gol razlika) nego ne.SarajevoJeBordo je napisao/la:Koji međusobni omjer bolan, za šta je on relevantan?Zip je napisao/la:Sta bi bilo da su nam dali gol u zadnjoj minuti za 2:0 ?
Izgubili bi bolji medjusobni omjer... Dokle smo dosli, nakon +11.... Ccc
I ovako smo u prednosti... Hladan tus uvijek dobro dodje, al ovo sinoc sto se desilo je dno dna...
Gdje mozes da rjesis orvenstvo, ljudi dolaze bez pola ekipe... Mirno da razmisljas kako u kupu igrati...
Dodjes do varijante da slavis odbranu Kovacevica u zadnjoj minuti jer bi izgubili prednosu u slucaju istog broja poena....
S obzirom da nam je savez debilan, gdje se kao gledao medjusobni omjer u slucaju Sloboda-Mladost, gdje je Mladost trebala biti ispred Slobode, to se nije desilo..
Tako da, u svakom slucaju je bolje biti u boljem medjusobnom nego ne..
Sloboda Mladost 2:1
Mladost Sloboda 1:0...
Problem je u tome, sto smo mi van forme. Da su u formi ja se ne bi bojao nikoga. Ovako me strah i Slobode. Garantujem da ce i kone i siroki protiv nas zapeti , ko mahniti a Zrinjskom ce pustiti. Nije onaj dzaba rekao, bolje Zrinjski nego mi. Samo nase treba dignuti, kako znaju i umijuMortemHz je napisao/la:Od mene ide još jača podrška, sve je ovo otvoreno, i dalje smo prvi a mitomani nisu neki bauk da upisujemo odmah poraz tu. Ja vjerujem da će biti neriješeno ali oni će napatiti i Zrinjski isto tako.
Volim te Sarajevo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne brinem se ja zato jer i njima treba. Pogotovo ako ne dobiju nas u derbiju, samo kažem opet, šteta onaj Široki kiksa često..fks74 je napisao/la:Problem je u tome, sto smo mi van forme. Da su u formi ja se ne bi bojao nikoga. Ovako me strah i Slobode. Garantujem da ce i kone i siroki protiv nas zapeti , ko mahniti a Zrinjskom ce pustiti. Nije onaj dzaba rekao, bolje Zrinjski nego mi. Samo nase treba dignuti, kako znaju i umijuMortemHz je napisao/la:Od mene ide još jača podrška, sve je ovo otvoreno, i dalje smo prvi a mitomani nisu neki bauk da upisujemo odmah poraz tu. Ja vjerujem da će biti neriješeno ali oni će napatiti i Zrinjski isto tako.
Volim te Sarajevo!
Jbg, u teoriji je tako, iako će i Zrinjski sigurno kiksat do krajaDenchi je napisao/la:fantastikabodi123 je napisao/la:Samo da se ne ponovi Bekić
Neka realna varijanta je 6 pobjeda uz 2 remija i 1 poraz, 20/27 bodova bi moralo bit dovoljno za titulu, ili 5 pobjeda 3 remija i 1 poraz, 18 bodova je ok
I dalje je sve u nasim rukama ali je problem pritisak koji je sada očigledan kako kod igrača tako i kod Husrefa, nisam pametan sta i kako
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Niti ce Husref promijeniti svoje nakaradne navike, niti ce prestati biti tvrdoglav, niti ce preko noci postati motivator...nista od toga nema.
Jedina nam je nada da se ovi sto igraju malo dohavizaju pa proigraju ovo do kraja.
A koliko je to realno, dabogda.
Meni sve mirise na tesko prosipanje.
Jedina nam je nada da se ovi sto igraju malo dohavizaju pa proigraju ovo do kraja.
A koliko je to realno, dabogda.
Meni sve mirise na tesko prosipanje.
ja ne vidim načina da uzmemo 7 tekmi, bez otkaza treneru, ili da neki slomije nogu pred očima sviju znači nešto kardinalno što bi ih trznulo probudilo...ovo je rahmetli ekipa....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
MEĐUSOBNI OMJER isključivo se gledao nakon 22 kola, radi formiranja rasporeda za treći krug.Zip je napisao/la:Pa u svakom slucaju je bolje imati medjusobni omjer(gol razlika) nego ne.SarajevoJeBordo je napisao/la:Koji međusobni omjer bolan, za šta je on relevantan?Zip je napisao/la:Sta bi bilo da su nam dali gol u zadnjoj minuti za 2:0 ?
Izgubili bi bolji medjusobni omjer... Dokle smo dosli, nakon +11.... Ccc
I ovako smo u prednosti... Hladan tus uvijek dobro dodje, al ovo sinoc sto se desilo je dno dna...
Gdje mozes da rjesis orvenstvo, ljudi dolaze bez pola ekipe... Mirno da razmisljas kako u kupu igrati...
Dodjes do varijante da slavis odbranu Kovacevica u zadnjoj minuti jer bi izgubili prednosu u slucaju istog broja poena....
S obzirom da nam je savez debilan, gdje se kao gledao medjusobni omjer u slucaju Sloboda-Mladost, gdje je Mladost trebala biti ispred Slobode, to se nije desilo..
Tako da, u svakom slucaju je bolje biti u boljem medjusobnom nego ne..
Sloboda Mladost 2:1
Mladost Sloboda 1:0...
MEĐUSOBNI OMJER NE MOŽE SE GLEDATI na osnovu 3 utakmice! To je nemoguće i logički besmisleno. Na kraju, nakon 33 kola, gleda se iskljucivo GOL RAZLIKA.
Tako nalažu propozicije takmičenja i nije savez debilan već sve piše u pravilniku. I dajte ljudi uvjerite se jednom više je li istina ili glupost ono što ćete ovdje napisati jer samo dodatno unosite negativnost!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi smo daleko iznad svih što se tiče gol razlike ali mene brinu druge stvari sada.
Kao npr. bodoviMortemHz je napisao/la:Mi smo daleko iznad svih što se tiče gol razlike ali mene brinu druge stvari sada.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pristup određenim utakmicama da budem precizan, bodovi su i dalje tu.Stroj1946 je napisao/la:Kao npr. bodoviMortemHz je napisao/la:Mi smo daleko iznad svih što se tiče gol razlike ali mene brinu druge stvari sada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.