Odakle si ovo uzeo.VanBasten je napisao/la:Ovo je spisak prenosa ove polusezoneGrdan je napisao/la:Prenosit će Željezničar-Zvijezda ili Široki-Slavija jer prenose samo domaće utamice Borca,Željezničara,Sarajeva,Čelika ako nema neka zanimljivija utakmica kao što su prenosili u ovom kolu,Širokog i Zrinjskog.BegAx je napisao/la:Jel' istina da u 7. kolu prenose tekmu Leotar - Sarajevo?
1.kolo
Siroki Brijeg-Zeljeznicar
2.kolo
Celik-Zrinjski
3.kolo
Siroki Brijeg-Borac
4.kolo
Zeljeznicar-Zrinjski
5.kolo
Sarajevo-Celik
6.kolo
Celik-Zeljeznicar
7.kolo
Leotar-Sarajevo
8.kolo
Borac-Zeljeznicar
Sarajevo-Siroki Brijeg
9.kolo
Zrinjski-Velez
10.kolo
Celik-Borac
11.kolo
Zrinjski-Sarajevo
12.kolo
Slavija-Zeljeznicar
13.kolo
Zeljeznicar-Sarajevo
14.kolo
Siroki Brijeg-Zrinjski
15.kolo
Borac-Sarajevo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Curva_SUD
- Kontakt:
Vecinom ce prenosti tekme Borca jer mute nesto ovi sa Bht sa borcem 
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Koristim priliku da čestitam igračima i stručnom štabu na igri i pobijedi .A onima koji Emira Obuću otpisuju poručujem da ponekad dođu na stadion AFH. 
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Cestitke momcima na pobjedi i 3 bobe sa gostovanja.Iskreno nisam ni sumnjao.a sto se emira tice ja ga gotivim od samog pocetka njegove karujere.Obuca Emir je opasniji sa jednom nogom nego mnogi talenti sa obje........Idemo dalje sljedeca stanica AFH i susret sa velezom.Postovanje mostarcima ali mi idemo po jos 3 bobe i nastavak uspjesnog starta sezone.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.
-
FMBosnia Admin
- Kontakt:
A sta mislite o prijateljstvu sa Horde Zla Hadzet? Ono ko sa Dynamo Dresdenom, mi idemo njima, oni nama bas bi bilo super?
- theprodigy
- Kontakt:
a sta mislis da ti osnujes svoju navijacku grupu i sprijateljis se sa tim sandzaklijamaFMBosnia Admin je napisao/la:A sta mislite o prijateljstvu sa Horde Zla Hadzet? Ono ko sa Dynamo Dresdenom, mi idemo njima, oni nama bas bi bilo super?
-
FMBosnia Admin
- Kontakt:
Heheheheh salim se burazeru, ironija. Ja jos ne mogu da vjerujem da neko moze biti toliki dzonas i nemati toliko obraza pa tako hladno kopirat ime.theprodigy je napisao/la:a sta mislis da ti osnujes svoju navijacku grupu i sprijateljis se sa tim sandzaklijamaFMBosnia Admin je napisao/la:A sta mislite o prijateljstvu sa Horde Zla Hadzet? Ono ko sa Dynamo Dresdenom, mi idemo njima, oni nama bas bi bilo super?
Neka su ljudi kopirali šta je problem, samo se veliki kopiraju.
- Curva_SUD
- Kontakt:
Uopste nisu kopirali ime
ni ja ne znam razlog zasto taj trans stoji na tribini
al sigurno nisu kopirali IME !
treba se raspitat
ni ja ne znam razlog zasto taj trans stoji na tribini
al sigurno nisu kopirali IME !
treba se raspitat
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Da se i tebi nije prikazalo štošta, kao i njima?FMBosnia Admin je napisao/la:A sta mislite o prijateljstvu sa Horde Zla Hadzet? Ono ko sa Dynamo Dresdenom, mi idemo njima, oni nama bas bi bilo super?
" onclick="window.open(this.href);return false;
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Curva_SUD je napisao/la:Vecinom ce prenosti tekme Borca jer mute nesto ovi sa Bht sa borcem
FCS je napisao/la:Neka su ljudi kopirali šta je problem, samo se veliki kopiraju.
Upravu si uvjek su se veliki kopirali ,sigurno nisu uzeli ime HZ tek teko vec su vidjeli da smo daleko najbolji ne samo u BiH vec i u regiji.
Samo što je splitska torcida kopirala brazilsku
FCS je napisao/la:Samo što je splitska torcida kopirala brazilsku
Da slazem se o tome sam i pisao,neko ce nekad reci kao je Sandacki HZ kopija Sarajevskog.
- sarajlija89
- Kontakt:

Fali Piksi, jos neko???
Dobro je pa su malo sredili stranicu i azuriraju vijesti, samo treba Piksija dodat da se ne naljuti
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- mostarac1420
- Kontakt:
senci-071 je napisao/la:FCS je napisao/la:Neka su ljudi kopirali šta je problem, samo se veliki kopiraju.
Upravu si uvjek su se veliki kopirali ,sigurno nisu uzeli ime HZ tek teko vec su vidjeli da smo daleko najbolji ne samo u BiH vec i u regiji.Koliko u svijetu ima Torcide ?
decko dodji sebi
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905
hškz 1905
-
FMBosnia Admin
- Kontakt:
mostarac1420 je napisao/la:senci-071 je napisao/la:FCS je napisao/la:Neka su ljudi kopirali šta je problem, samo se veliki kopiraju.
Upravu si uvjek su se veliki kopirali ,sigurno nisu uzeli ime HZ tek teko vec su vidjeli da smo daleko najbolji ne samo u BiH vec i u regiji.Koliko u svijetu ima Torcide ?
![]()
![]()
![]()
![]()
decko dodji sebi
- Giallorossi
- Kontakt:
Ako nije ubleha Borovine,trebo bi pored Dzafica potpisat i neki Nihad Mujkic
kako pise dolazi iz drugog tima Montpelliera a igra na poziciji stopera..
PS:Trebo bi biti prenos utakmice Sarajeva i Veleza
PS:Trebo bi biti prenos utakmice Sarajeva i Veleza
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sarajevo - Velez prenos 21:00 BHT1
pa znaci ovaj spisak utakmica na prosloj stranici nije tacan , il je sad dodat i nas prenosHZ_ilidzaa je napisao/la:Sarajevo - Velez prenos 21:00 BHT1
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.