Samo naprijed mali plavi nema predaje.MortemHz je napisao/la:Lecler je napisao/la:Meni nema ništa draže nego manijacima otimati šalove,jedva čekam vikend!
Lijepo bi u Bijeljini danas.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo naprijed mali plavi nema predaje.MortemHz je napisao/la:Lecler je napisao/la:Meni nema ništa draže nego manijacima otimati šalove,jedva čekam vikend!
Kad bih ti ja počeo pričat svoje taktičke zamisli...Denchi je napisao/la:mislim meni je i naumpalo da se proba Bekić desno svakako mu je desna bolja nogaskoroalen je napisao/la:Pa kad je Šaban povrijeđen, nemamo trećeg beka. Il Hebib il mali Đokanović kojem je to neprirodna pozicija.fks74 je napisao/la:Svi prave postavu za derbi, sa Hebibom. A poslije svake utakmice mu psuju sve redom.![]()
![]()
samo da ne gledam Hebiba desno, al eto![]()
aj matere mi jesmo ga mi ikad tu probali?skoroalen je napisao/la:Kad bih ti ja počeo pričat svoje taktičke zamisli...Denchi je napisao/la:mislim meni je i naumpalo da se proba Bekić desno svakako mu je desna bolja nogaskoroalen je napisao/la: Pa kad je Šaban povrijeđen, nemamo trećeg beka. Il Hebib il mali Đokanović kojem je to neprirodna pozicija.![]()
samo da ne gledam Hebiba desno, al eto![]()
Bekić je u sezoni prije nego je došao nama igrao desno krilo, tako da...

Udri ga majkumu njegovuBenkara21 je napisao/la:Mujakić puši shishu
FrancescoTotti je napisao/la:Čak 11 igrača, od njih 14 koji su danas dobili povjerenje Husrefa Musemića, dolazi iz omladinskog pogona našeg kluba.
Tako su za FK Sarajevo danas Kovačević, Đokanović, Pidro, Dupovac, Handžić, Kurdić, Mustafić, Salčin, Kapić, Resić i Hasanović.
Vjeruj ti ako hoces, ako neces nemoj. U Cloudu sjedi i pusi shishu.belosevic28 je napisao/la:Ma ne pusi lik, otkud vam te budalastinje. Uslikaj care nekad nekoga, koliko si ih do sada prijavio, da si svakog slikao imao bi solidan album
igrač Kortrijka, valjda oni nemaju pravila u vezi togaBenkara21 je napisao/la:Vjeruj ti ako hoces, ako neces nemoj. U Cloudu sjedi i pusi shishu.belosevic28 je napisao/la:Ma ne pusi lik, otkud vam te budalastinje. Uslikaj care nekad nekoga, koliko si ih do sada prijavio, da si svakog slikao imao bi solidan album
Trenutno korisnika/ca: FksOtokaHz, Haksss, Napapijri i 36 gostiju.