Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Bar su se izborili za vracanje starog grba..**** ispadanje iz lige
- akisarajevo92
- Kontakt:
skoro identicno kao BiH - Italija, Hecking kao Gattuso, povlacis se nakon crvenog kartona kao da nemas duplo kvalitetniji tim od protivnika
Don't believe the hype.
Wolzburg zasluzeno ispada, citavu sezonu su jako losi, slijedi im borba za povratak kao Schalkeu i Hsvu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Zna li neko koliko puta je ovaj komentator izgovorio rijec "cvajta"? 
Bye, bye vukovsko smece 
Žao mi je @Amirutaha, mislim da je greška što su se odlučili za obrvara, Magonja bi ih vjerojatno izvukao.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Hvala ti moj dragi prijatelju.
Neko ko navija za klub vise od 20 godina,neko ko dise za ovaj klub,prosto mora imati osjecaj kada ce se nesto grozno dogoditi sa tim klubom.
Meni je to bilo jasno jos i prosle sezone,a ove pogotovo,znao sam da nam nema spasa,čak sam mislio da necemo ni igrati u ovom barazu,vec direktno ispasti.
Hecking je ovdje najmanje kriv,čak je učinio i vise nego sto je mogao od ove trule ekipe.
Danci su uništili klub,i proklinjem dan kada su dosli u klub.
Počevši s Christiansenom, Lindströmom i Eriksenom, kockanjem s Daghimom, Skovom Olsenom... a onda i Maehleom... "iskusnim reprezentativcem".
A riba trune od vrha prema dolje...
Schäfer-Schindzielorz-Christiansen-Simonis-Bauer bit ce dobro upamceni,imena koja su unistili klub ,učinili uslugu vise od pola Njemačke da se naslađuju time što je Wolfsburg ispao iz lige.
Najavljuje se sad "obnova"kluba,a vec je u najavi da ce sponzor vise od pola budzeta kojim je finansirao klub smanjiti,tako da ce ova prva sezona u 2BL biti izuzetno teška,i daj Bože da ne dozivimo sudbinu Kaiserslauterna,Hannovera ili čak i gore ,na umu mi je Cottbus koji je doživio sudbinu da od ekipe koja je nekada igrala u BL zavrsi u regionalnoj ligi.
Wolfsburg se sigurno nece brzo vratiti u BL,tako da mnogi u Njemačkoj ,a i šire,pa i ovi ovdje pojedini forumaši,,mogu da se vesele,na tuđoj muci,nesreci,tugi.
Tebi još jednom hvala na ovom suosjecanju
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Šteta za bivseg prvaka, ali ispali su zasluženo. Ispadali su ostali velikani pa su se svi vracali pa tako mislim da će I Wolfsburg. Eto jedino Zechzigeri se nikako ne mogu vratiti
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.