FK Rudar Prijedor

Truba
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Truba » 22 apr 2012, 17:57

ultra_slavija je napisao/la:
Truba je napisao/la:
" ? " & на " ? " ? % " :)
Drug sa utakmice mi poslao poruku, gdje ti slušaš utakmicu? 8-)
? на & $, а ево " $ / "$ " ? $ & ?, a " " " " ? су на ? $ $. & % $ ' ? " $ $ јер ' ? $ & $ :)
To je javljane nakon svakih 10 minuta i šta se dešava u tom trenutku, ko će znati šta se dešava u medjuvremenu sve je moguće, tako mi je drug javio u prvom poluvremenu ;)
$ ' све ? " & ње
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 22 apr 2012, 18:12

$ " % $ :) $-? 0:1 $ + " " " ? & не ? & :)
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

Truba
Kontakt:

Post Postao/la Truba » 22 apr 2012, 18:18

ultra_slavija je napisao/la:$ " % $ :) $-? 0:1 $ + " " " ? & не ? & :)
Izgleda je istina što se priča zadnjih dana :
slavija-velez 0-1
velez-rudar 0-1
rudar-slavija 0-1 :mrgreen:
Zadnja izmjena: Truba, dana/u 22 apr 2012, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
$ ' све ? " & ње
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 22 apr 2012, 18:28

Truba je napisao/la:
Izgleda je istina što se priča par zadnjih dana :
slavija-velez 0-1
velez-rudar 0-1
Prava si truba :lol:
Potpis!

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 22 apr 2012, 18:33

Truba je napisao/la:
slavija-velez 0-1
velez-rudar 0-1
$ $ " / ", па $ је то све & ову ? " ? $ $ ;) У овој & $ $ све ' $ $ & па $ гост $, не " се & $ & $...

Truba
Kontakt:

Post Postao/la Truba » 22 apr 2012, 18:39

Aldinn1 je napisao/la:
Truba je napisao/la:
slavija-velez 0-1
velez-rudar 0-1
Prava si truba :lol:
Reče mi neki Aldin pf :!:
$ ' све ? " & ње
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 22 apr 2012, 18:53

Koji ste vi cigani , svi štimate da sloboda ispadne iz lige, pa kako vas nije sramota, pobijedili ste u gostima Velez i sad kao ne mozete dobit bijednu Slaviju, pu pu pu cigani, crkli daBogda.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 apr 2012, 18:56

AboveTheLaw je napisao/la:Koji ste vi cigani , svi štimate da sloboda ispadne iz lige, pa kako vas nije sramota, pobijedili ste u gostima Velez i sad kao ne mozete dobit bijednu Slaviju, pu pu pu cigani, crkli daBogda.
da se ja pitam, polomio bi noge igračima VELEŽA za sva vremena, jer sam sam VELEŽOVAC i ne volim što nas brukaju igrači, a za Rudar sam smatrao da su fer i korektni, ali izgleda dam sam se prevario........ :oops:

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 22 apr 2012, 19:15

Овај & је " ? " та " $ ' ? $ " ? ?, а & $ ? је % ". ? ? $ " ? / ? ". " ?, ' %, " $ " $ " %. " "?" " све / у & " $ " &. ;)

А " се ' " " % ' ", " опет је ? " " " ?, а & " $ $ се ", $ створе & ?, %. Све у ', ? % $. :?

1928
Kontakt:

Post Postao/la 1928 » 22 apr 2012, 19:23

Danas svi velika 0. Jedino je Mikić pokušavao nešto, ali ne može sam. I jedni i drugi su bili naloženi da pobjede. Naše je igrače sustigao umor, u 4 dana 2 puta putovati u Mostar, odigrati 120 minuta, nije baš svejedno. Slavija danas bolja, mogla je i ona 5 komada da nam da kao i Željo da su realizovali sve šanse. Čuj to, mi nekorektni,kao pustili Slaviji, pa šta to nama pomaže? Nismo ni mi baš u najboljoj situaciji, da bi tako olako puštali. Uostalom, na kraju utakmice se vidjelo koliko je pojedinim igračima krivo zbog poraza. Biće bolje na Koševu. 8-)

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 22 apr 2012, 19:31

' ? ". ¥ ? ?. Па $, ? ? " ? ' ? на -5. :o :lol:

" & $ јаја у &, $ " ? " $, ?' $. Са ' " $ $ - 1. ? '?, 1. ? '?... :lol:

1928
Kontakt:

Post Postao/la 1928 » 22 apr 2012, 19:54

A valjda će odmoriti malo i spremiti se za sledeće utakmice. A kad čujem ovo, trougao ovaj, pa zar ne bi bilo jednostavnije da su sve tri ekipe u međusobnim utakmicama pobjedili kod kuće? Da je tako bilo, nikome ništa ne bi bilo čudno, niko ne bi spominjao namještaljke. Inače,u svijetu, u fudbalu, pa čak i kod nas se dešava da gostujuća ekipa odnese bod ili tri. To je pogotovo moguće na stationima poput našeg u Prijedoru gdje sve i jedna ekipa ima pošteno suđenje, češće nam se dešavalo da navlači za goste. Ljudi imate li mozga imalo? :D

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 23 apr 2012, 00:18

AboveTheLaw je napisao/la:Koji ste vi cigani , svi štimate da sloboda ispadne iz lige, pa kako vas nije sramota, pobijedili ste u gostima Velez i sad kao ne mozete dobit bijednu Slaviju, pu pu pu cigani, crkli daBogda.

Ta "bijedna Slavija" je po meni trenutno jača i od Sloboda i od Veleža(mislim na igru a ne na stanje na tabeli), a naročito od Slobode koja je ove godine **** od tima htio ti to prihvatiti ili ne...Šteli se da Sloboda ispadne?????jesi ti normalna osoba ..alo momčino do kraja ima još 7 kola..21 bod u opticaju...ajte budite tim pa uzmite bar bar 15 bodova pa nećete ispasti sigurno.Uostalom ako ćeš iskreno pa hvala bogu kad bi mogli da utičemo na kraju da ispadnete Sloboda ili Slavija pa hvala bogu da bi izašli u susret Slaviji(Borcu,Leotaru,Kozari) i bilo kom timu iz RS.Kao što bi i Široki i Zrinjski pomogli GOŠKU-u da im je o glavu(a pomoće ako bude trebalo).A sve se bojim da vama ne bi pomogao isti taj Velež ili na primjer Sarajevo da vam treba za opstanak na primjer u 30 kolu...Slavija ovu polusezonu igra dobro,trebali su bar bod iz Sarajeva donijeti(1-2) i u formi su ljudi,imaju cilj i idu ka tom cilju a to je opstanak.Ko je kriv Slobodi što je od ekipe koja po renomeu kluba treba da se bori za titulu spala na to da im visi opstanak?Rudar i Slavija?ne bih rekao.....A ti se g*****a najeo daoboga,a ne crko.

Što se današnjeg meča tiče,šta reći...gledao sam,bolje da nisam..Naši igrači su izgledali totalno umrtvljeno...prolaznu ocjenu bih dao golmanu Nikoliću koji je opet branio dobro,Mikiću,donekle Jankoviću i Goci i vjerovali ili ne Tosunoviću,od svih ofanzivaca on se najviše trudio,sve i jednu loptu što je nikolić ispucao primio je na protivničkoj polovini,odigrao pas,napadao odbrambene igrače,iako onako debeo,čak jedini vršio presing :mrgreen: i tukao se sa onim rmpalijom od 2 metra(slavijin štoper,broj 22) :D ...A Tosunova prilika je i najbolja za nas na utakmici u 5-6 minutu.Očigledno su igrači bili umorni od puta u Mostar(2 puta tamo-vamo za 4 dana) i to je bio jedan od razloga poraza,a treba biti iskren i da je Slavija od početka napala,otvorila se,stvorila više šansi, i na karju poslije kiksa Šodića(koji je ispao 5 metara) dala gol.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 23 apr 2012, 00:28

Nemoj bgti valjat gluposti, vidio sam proslo kolo kad je sloboda pobijedila zrinjski sta je sudija radio, 10 zutih kartona, sve u cilju da ošteti klub, jos sudija iz Istocnog Sarajeva dakle sve govori, i ta Slavija je za mene najbijedniji klub u ligi,obicna kanta za nabijanje gol razlike al kad se nemoze protiv ciganluka, cak i kozara mi je draza od njih..

i ne navijam za Slobodu samo mi je zao sto im se sve ovo desava,svi su protiv njih,bijedno bi bilo da PL izgubi takav jedan klub, a da nam u ligi ostaju neki klubovi iz nekih Gabela i pizdi materni.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 23 apr 2012, 00:33

AboveTheLaw je napisao/la:Nemoj bgti valjat gluposti, vidio sam proslo kolo kad je sloboda pobijedila zrinjski sta je sudija radio, 10 zutih kartona, sve u cilju da ošteti klub, jos sudija iz Istocnog Sarajeva dakle sve govori, i ta Slavija je za mene najbijedniji klub u ligi,obicna kanta za nabijanje gol razlike al kad se nemoze protiv ciganluka, cak i kozara mi je draza od njih..

i ne navijam za Slobodu samo mi je zao sto im se sve ovo desava,svi su protiv njih,bijedno bi bilo da PL izgubi takav jedan klub, a da nam u ligi ostaju neki klubovi iz nekih Gabela i pizdi materni.

nek u ligi ostane ko zasluži ,a ne po babu i po stričevima...pa ne može se vječno živjeti od stare ex-yu slave...stoji to da je Sloboda jedan od najboljih BH timova u bivšoj ligi,bivše države,da je klub sa tradicijom,da je dao hrpu velikih igrača i reprezetativaca...ali i zbog toga je sramota što su dopustili ovo sebi...Nek ostane ko zasluži,to jest ko bude iznad 15.mjesta
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 23 apr 2012, 10:45

AboveTheLaw je napisao/la:Nemoj bgti valjat gluposti, vidio sam proslo kolo kad je sloboda pobijedila zrinjski sta je sudija radio, 10 zutih kartona, sve u cilju da ošteti klub, jos sudija iz Istocnog Sarajeva dakle sve govori, i ta Slavija je za mene najbijedniji klub u ligi,obicna kanta za nabijanje gol razlike al kad se nemoze protiv ciganluka, cak i kozara mi je draza od njih..

$ % ? " ' " :) Тај " $ & " " је $ $ ? " ? " ? га & за ?....А " " ' " $ ' " " $ $? $ сте 2 црвена & јер сте ? " на & ? " " ? се $ ?, па то $ не " " ? ? а не $ $ & $ " 3 $ " ? пара $ " ' за ? :) " " ? се " $ ? у ? ?... ;) Све ' најгоре ?!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 23 apr 2012, 11:15

Nije mi jasno sta je Sipovac trazio na stadionu i to u lozi...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 23 apr 2012, 11:17

igrao sam 2 na slaviju utakmica je prodana :lol:

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 23 apr 2012, 11:24

robijasi zenica je napisao/la:igrao sam 2 na slaviju utakmica je prodana :lol:
$ " о $ " !?

Truba
Kontakt:

Post Postao/la Truba » 23 apr 2012, 12:13

robijasi zenica je napisao/la:igrao sam 2 na slaviju utakmica je prodana :lol:
$ " о $ " !?
Poslje 3 uzastopne pobjede igračima se trebaju isplatiti premije i plate + graditi stadion. Pare se od nekud moraju izvuci kad drzava ne daje. ;)
$ ' све ? " & ње
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Vanja8, ZmajTuzla i 23 gosta.