Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Niko
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Niko » 01 apr 2011, 11:24

Novim savezom se mozda i ljudi vrate na stadione.

Nebitno
Kontakt:

Post Postao/la Nebitno » 01 apr 2011, 11:24

Virtu4l je napisao/la:Sve će ovo biti u redu.
Pojma nemaš.

I u Rumuniji je 1. april ako niste znali. Ono je prvoaprilska zajebancija za bodove.

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 01 apr 2011, 11:25

ma ljudi panicari..dobro..jos su pod utiskom pobjede nad rumunijom, pa sve ovo malo vise boli..pitam se samo kako bi ova vijest bila docekana da smo igrom slucaja izgubili od rumuna ?
Sirotinji i pas qrac pokazuje...

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 01 apr 2011, 11:25

skyisthelimit je napisao/la:RUMUNJSKIM skupnim izložbama KAKO SADA:

- Poredak računa se nakon utakmice igrao do sada:

1. France 5 utakmica 12 bodova
2. Albanija 5 utakmica 10 bodova
3. Bjelorusija 5 utakmica 8 bodova
4. Rumunjska 5 utakmica 8 bodova
5. Luksemburg 6 utakmica 4 boda
6. Bosne 4 igre 0 bodova

Rumunjske natrag u utrci za Euro 2012, a 3-0 pobjedu u Bosnu![/b

:roll: :lol:

kako ove Rumune nije stid ovoga, sta, raduju se uzimanje bodova koje nisu zaslazuili, koji su to **** :| , i da slazem se sa ovim gore, NIKAD ME NIJE BILO STID STO SAM BOSANAC, I NIKO I NIKAD TO NECE PROMJENITI !!
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 01 apr 2011, 11:26

Mislim dase za 1.5 mijesec moze formirati mnogo bolji savez nego sto su ovi 15 godina radili :mrgreen:

Ako bude volje, ako se sada odma stavi u rad tj. prikljuce nasi asovi i drugi ljudi koje zele dobro BH nogometu.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 01 apr 2011, 11:30

ova vijest sa uefine stranice svuci kao ozbiljna i to pravo ozbiljna, ne znam sta da kazem, optimista sam uvjek u zivotu, ali ovo meni izgleda..stvarno ne znam sta da kazem i sta da mislim
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 01 apr 2011, 11:30

bordo_Sarajevo je napisao/la:
kako ove Rumune nije stid ovoga, sta, raduju se uzimanje bodova koje nisu zaslazuili, koji su to **** :| , i da slazem se sa ovim gore, NIKAD ME NIJE BILO STID STO SAM BOSANAC, I NIKO I NIKAD TO NECE PROMJENITI !!
pusti bona cigane..uvijek kradu :lol:
to su samo njihovi mokri snovi, j*bat ce im BiH mater u junu ;)
Sirotinji i pas qrac pokazuje...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 apr 2011, 11:34

Nebitno je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Sve će ovo biti u redu.
Pojma nemaš.
Nadam se da ćeš biti na forumu kad nam se ukine suspenzija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 01 apr 2011, 11:35

FIFA and UEFA deeply regret that this decision had to be taken and will meet shortly to discuss the next steps required to try to bring NSBiH back into the football family as soon as possible.
Ovo koliko toliko daje nadu, dobro da nam nisu odma zakucali susprenziju minimalnu na 1g.
Ovako opet sve do nas moze biti 1.5m 5 godina :(
Za 1.5m ako bude volje i rada, mozemo dase vratimo familiji :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 01 apr 2011, 11:38

Pa dobro ljudi, moze li mi netko objasniti sta sada??? :?: :?: :?: :?:
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 01 apr 2011, 11:39

FIFA I UEFA nije odredila datum kad ce se sastati da se rijesi ta situacija, niti su najavili ko ce formirati novi savez. oni ili mi..dakle, ja nisam optimista, ako nam oni ne pomognu sami sebi ne mozemo jer znamo da ce nas kociti dodikovci
15.10 - 15.06 ...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 01 apr 2011, 11:43

miralem444 je napisao/la:mora se promjenit..sredit ce se to..konacno gamad je istjerana...
Nismo ih istjerali niti cemo!
Opet ce Torabi biti u svojoj fotelji smijem se opkladiti sa svakim jer sad ce oni sazvati ponovo skupstinu i usvojiti ovaj statut to je 99,9% nasa realnost!
Sve one price da im je UEFA zabranila daljni rad mozemo okaciti macku o rep nigdje toga nema u ovoj danasnjoj sluzbenoj obavjesti ;)
Pa nisu oni budale prvo su se informisali o protokolu u ovakvim situacijama pa tek onda su se dogovorili da ne usvoje jer im suspenzija ne uzima radna mjesta a i ostavlja im opet otvorenu mogucnost da usvoje statut kad im bude volja;)
Ovo neusvajanje je trebalo samo da zadovolji torabijeve prijatelje iz RS i Hercegovine odnosno njihove stranke koje su ih imenovale i da onda toboze zbog klubova ponovo usvoje novi ustroj sa kozmetickim promjenama ...
Zao mi je ali ovo je ovako :( :( :(

Ako nisam upravu zasto niko nije niti i jednu ostavku podnio ili barem nagovjestio da ce to uraditi?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 apr 2011, 11:44

Neznam zasto sad jos vece panicarenje. Nista novo u ovom od UEFA/FIFA sto se tice negativnih vjesti, jedino novo sto se tice pozitivnih. Stedite sebi nerve. Sve ce biti ok.

p.s. Moze li me neko od Moderatora/Admina da suspenduje na neku sedmicu dana?
Pripremam se na ispit, a ovo me suvise kosta vremena. Hvala lijepo unaprijed.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 01 apr 2011, 11:45

Za_raju je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:mora se promjenit..sredit ce se to..konacno gamad je istjerana...
Opet ce Torabi biti u svojoj fotelji smijem se opkladiti sa svakim jer sad ce oni sazvati ponovo skupstinu i usvojiti ovaj statut to je 99,9% nasa realnost!
Sve one price da im je UEFA zabranila daljni rad mozemo okaciti macku o rep nigdje toga nema u ovoj danasnjoj sluzbenoj obavjesti ;)
Pa nisu oni budale prvo su se informisali o protokolu u ovakvim situacijama pa tek onda su se dogovorili da ne usvoje jer im suspenzija ne uzima radna mjesta a i ostavlja im opet otvorenu mogucnost da usvoje statut kad im bude volja;)
Ovo neusvajanje je trebalo samo da zadovolji torabijeve prijatelje iz RS i Hercegovine odnosno njihove stranke koje su ih imenovale i da onda toboze zbog klubova ponovo usvoje novi ustroj sa kozmetickim promjenama ...

Ako nisam upravu zasto niko nije niti i jednu ostavku podnio ili barem nagovjestio da ce to uraditi?
bojim se da si za sve u pravu :cry:
15.10 - 15.06 ...

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 01 apr 2011, 11:45

Principatus je napisao/la:Neznam zasto sad jos vece panicarenje. Nista novo u ovom od UEFA/FIFA sto se tice negativnih vjesti, jedino novo sto se tice pozitivnih. Stedite sebi nerve. Sve ce biti ok.

p.s. Moze li me neko od Moderatora/Admina da suspenduje na neku sedmicu dana?
Sace admini tebi izaci u susret cc :lol: :roll:

Od ovoga gore ne moze znaci samo nam bolje moze biti !

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 01 apr 2011, 11:46

Za_raju je napisao/la:

Skoro sam pisao o tome ali ocigledno raja slabo cita... :D

I ja mislim da ce biti tako. Nasi su cekali da vide hoce li nas stvarno suspendovati, a sada kada su vidjeli da je vrag odnio salu, onda nema druge nego da se taj statut usvoji... :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 apr 2011, 11:47

Principatus je napisao/la:p.s. Moze li me neko od Moderatora/Admina da suspenduje na neku sedmicu dana?
:lol: Kralj nad kraljevima. Ako je to ono što zbilja želiš, bio bi red da ti izađu u susret. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 01 apr 2011, 11:47

Nista nego svi da posaljem dovu i da se nadamo sve najbolje ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 01 apr 2011, 11:48

Možda su ovi u savezu mislili ono "hajmo mi ono hinjski i tvrdoglavo proturiječiti i udariti blef Fifi i Uefi neusvajanjem statuta, neće oni nas izbaciti" a danas nakon ove i definitivne odluke kontaju "a što nas ljudi je*aše džaba nam naš inat" :lol: :oops:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 apr 2011, 11:49

Monolog je napisao/la:
Principatus je napisao/la:p.s. Moze li me neko od Moderatora/Admina da suspenduje na neku sedmicu dana?
:lol: Kralj nad kraljevima. Ako je to ono što zbilja želiš, bio bi red da ti izađu u susret. :D
Mislim da bi bilo fer. :D
Ciao ljudi.

p.s. U Subotu svi za Hoffeneheeeeim! Vedo zabija! :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, HariTz i 17 gostiju.