Neke stvari novcem se ne mogu kupiti.
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

Kad imas ovakvu atmosveru pola posla je odradeno44Bertans je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Prvo,nemoj da vrijeđaš.ja sam u svom postu napisao ako...DANTES je napisao/la:kad 20000 retarda vjeruje da navija zvezdu a ne fmp dozvolices i nama dragi @ppppp da vjerujemo u ljubav prema klubu... retardacija nije patent cigana majka mu stara
[youtube][/youtube]ppppp je napisao/la:Prvo,nemoj da vrijeđaš.ja sam u svom postu napisao ako...DANTES je napisao/la:kad 20000 retarda vjeruje da navija zvezdu a ne fmp dozvolices i nama dragi @ppppp da vjerujemo u ljubav prema klubu... retardacija nije patent cigana majka mu stara
Drugo,i ja i ti znamo da to nije 20000 nego 2/3 naroda kome pripadamo i ja i ti.
Treće,ukoliko želiš da te malo edukujem javi se poslaću ti par tekstova gdje se jasno vidi da je to jedna i jedina CZ
Četvrto,manje gledaj onog bolesnika sa rupom za žetone sa SOS-a,uključi mozak
Peto,nećemo više o ovome(može na pp),tema je jsdp Aleksandrovac/BG/ZG...đavo će ga znati odakle
i ja sam napisao kadppppp je napisao/la:Prvo,nemoj da vrijeđaš.ja sam u svom postu napisao ako...DANTES je napisao/la:kad 20000 retarda vjeruje da navija zvezdu a ne fmp dozvolices i nama dragi @ppppp da vjerujemo u ljubav prema klubu... retardacija nije patent cigana majka mu stara
Drugo,i ja i ti znamo da to nije 20000 nego 2/3 naroda kome pripadamo i ja i ti.
Treće,ukoliko želiš da te malo edukujem javi se poslaću ti par tekstova gdje se jasno vidi da je to jedna i jedina CZ
Četvrto,manje gledaj onog bolesnika sa rupom za žetone sa SOS-a,uključi mozak
Peto,nećemo više o ovome(može na pp),tema je jsdp Aleksandrovac/BG/ZG...đavo će ga znati odakle
sportski žurnal$: " ' $ & $ " " ?, " $ не & ? "!
$ " " $ " " у " " по 15-20 поена, & & " $ " " " & у " $, " црно-? " га вероватно на " ? $ & $ " " $. & га „'“ &.
$ " 20-$ " Нанта $ не " ? " & ? " " $ & ? " & " " $. ?, " његов $ потез је " ", ' се пева, о ' се праве $ $ ?...
- Овај $ " је " на & " је ? ' Пеђа ". Он је ? $ ', ? га ја " $ – " $ " осврт на $ у & се он " са „" '“ ? ' за ' у првој " ".
", " ? ¥ на & вероватно не " " ? $ је $ пружао " & је $ " ?. " $, ? $ ? $ $ % је ту. " је " ¥ " ", све се ? ?.
- " је $ ' " % ". ? ' $ " ову " $ " $, $ $ основне ". % ' $ " % ".
$ " ", & % је " ? " &, $ " " ?.
- " $ ?, & %. " $ ' потпуна супротност $ ", он је & " – ' се $ " "... – А " је & простор, % " $. " " свој ?, ? " " ' ту $ $ оно % ' тренер &. & ' " ? $ " " " " ? ?.
' је $ Француз - $. " је $ је ¥ $ " % га је $ " ".
- ? је у ?, тога ' свестан. ' ? $ ' ", а за то је & $. $ је ' / $ ' у " $. $ се ујутру " $ на посао " % ' " $ у " за ?-оф " % / $.
?, " ? & у ' $ сезоне...
- ? је ' %. ' $ су се " " " ? &, ? су све ' ? уз нас. " јесте " на % ", ? је овај & сезоне " % " $ тога.
& ВЕЗА &
$ је у & са " " су ' ? пут $ " – ' " ?.
- Са ? ¥ " о ' % ' се $, & се $ -. Са ' ' се ¥ % $ је " &. ' %, то је & веза & - & ".
" ? ? " " $. $ " " је у првој " на & провео 32 ", на $ 22, ? ¥ &, ? $ је $ $ тога $ у $ $ $ ? у "... ?, $ $ $ ".
- - се ' /, " то % не & у $ " на ". ' & $, $ $ " $. ' је " ?, $ ?.
Уз $ & " $ " " " ' не ? се & ? ".
- ' ја & ", ? $ ' % " у ' не %, % $ $ " ¥. " $ " &. " са " $ " ?.
? " ? $ " ? $ " & $ & " " $.
- " ' то, & у " ". ? " је ' % " $ ' се $ % ' " о " & " се " ' на терен " ". ?, " " $ " ? ?, & не ". Па " ? је ? " $ 6500 $. То је невероватно. ? " – $ је " Француз на & је $ $ на терену " за поверење.
ko bi rek'o ko bi li se nad'oppppp je napisao/la:Đorđe Gagić u Gazijantepu
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=957262" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko bi reko da ovi stoje iza ove ujdurme...
Ko bi to trebalo da se izvine, @44Botans44Bertans je napisao/la:Neki bi trebali i da se izvinu na ovoj temi...![]()
![]()
Priče o 10 neisplaćenih plata, priče o tome da neko godinu nije dobio pare.... da preživljava.![]()
Bavimo se realnošću. Đumić još uvijek nije registrovan, vjerovatno se čeka Aleks, e sad to ne znači da će i pojačati Partizan.
Dule: Moze u pola bureka do kraja sezone i besplatni casovi lepog ponasanja?
Maric: Ceo burek bez casova!
Dule: Pola
Maric: CEO!
Dule: Srecno u nastavku karijere izdajico!
MaGiCa je napisao/la:Ko bi to trebalo da se izvine, @44Botans44Bertans je napisao/la:Neki bi trebali i da se izvinu na ovoj temi...![]()
![]()
Priče o 10 neisplaćenih plata, priče o tome da neko godinu nije dobio pare.... da preživljava.![]()
Bavimo se realnošću. Đumić još uvijek nije registrovan, vjerovatno se čeka Aleks, e sad to ne znači da će i pojačati Partizan.![]()
Josh jedan u nizu majmunisanja Svinjokija, koje ti brzhe-bolje tumachish kao da si na vezi sa Tegeltijom. Bash chudno.![]()
Inache, evo ti malo kvalitetnog humora, kao komentar na vest da Maric ne potpisuje za KKP:
Dule: Moze u pola bureka do kraja sezone i besplatni casovi lepog ponasanja?
Maric: Ceo burek bez casova!
Dule: Pola
Maric: CEO!
Dule: Srecno u nastavku karijere izdajico!
Svi oni koji su na ovoj temi govorili o 10 neisplaćenih plata, potom 8 neisplaćenih, tome da Gagić nije primio dinara od početka sezone i slične budalaštine. Ljudski je izvinuti se.Ko bi to trebalo da se izvine, @44Botans![]()
Josh jedan u nizu majmunisanja Svinjokija, koje ti brzhe-bolje tumachish kao da si na vezi sa Tegeltijom. Bash chudno.![]()
Mariću je ponuđen maksimum onoga što je KKP u stanju ponuditi. Nemamo više i jednostavno nebi bilo fer ponuditi značajno veće pare od onih koji su tu duži period i koji ni to ne dobijaju redovno. Marić evidentno misli da može zaraditi znatno više. To je njegova odluka koju treba poštovati, nije se spreman žrtvovati i to je to. Imao je priliku vratiti svoju karijeru u pravi kolosjek, nije prepoznao trenutak. Partizan mu je dao mnogo, vratio je borbenošću. Kada je on Partizanu mogao dati mnogo, ima svoje razloge...Kawhi je napisao/la: Šteta, ali idemo dalje.
Chekaj: budalashtine su kad neko nekakve informacije (nevazhno da li su tachne ili ne) iznosi na forumu, a nisu budalashtine kad Svinjoshevic na presicama optuzhuje za "izdaje", "kradje", zavere... - pa se posle toga sve ispostavi da je samo "skidao tenziju sa svojih igracha"44Bertans je napisao/la:Svi oni koji su na ovoj temi govorili o 10 neisplaćenih plata, potom 8 neisplaćenih, tome da Gagić nije primio dinara od početka sezone i slične budalaštine. Ljudski je izvinuti se.
Što se ostalog tiče super je da ti smeta Tegeltija, a ne smeta osvjedočeni kriminalac Čović. Ili osvjedočeni kriminalac Terzić. Obojica su odgovorna za ubistva, krađe, korupciju... I naravno nisu u zatvoru, samo zato što su dio mafijaškog kruga.
Dule nije nikog ni ubio, ni pokrao, baš kao ni taj Tegeltija. Zahvaljujući kome košarka u Srbiji još uvijek barem se pominje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.