RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
[youtube][/youtube]
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ma previše se frke diglo,ali razlika je očigledna.Zaštitari odradili svoj dio posla i tekma nastavljena.Miki šta su radili igrači Veleža danas kod prekida?Smirivali situaciju.Šta su radili igrači Zrinjskog pod bb za vrijeme prekida,pomagali rulji da uhvate nekog od igrača.Prema tome ne prdi bez veze,ovo što je se desilo danas nije lijepo ali nije ni toliko strašno koliko se preuveličava,pa toga ima svugdje pa čak i u ligama petice.Ne daj bože da je ko upao na teren šta bi pisali,ovako samo skrećete temu sa utakmice.Bravo rođeni moji čestitke na pobjedi.
Pastrmko brate čim tebe banuju mi deremo na terenu,čim krene sezona ima da te banuju do kraja iste

Pastrmko brate čim tebe banuju mi deremo na terenu,čim krene sezona ima da te banuju do kraja iste
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Iskrene čestitke iz Tuzle. 
Hvala i vidimo se sljedeće sezonebeka23 je napisao/la:Iskrene čestitke iz Tuzle.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- RockyMaivia
- Kontakt:
Volim te Veleze
Svaka cast svim igracima
Vi ste ponos moga grada

Svaka cast svim igracima
Vi ste ponos moga grada
StarMo nije skutorija...
Svaka čast igračima na današnjoj pobjedi. Dobra igra, s obzirom da je već dugo vremena veliki pritisak na našim igračima i oni su na to odgovorili pobjedama. Što se tiče publike bilo je malo pretjerano ali bar nismo igrače gonjali po stadionu. 
pa zato sam jučer apelovao rođene da je to sam još jedna u nizu utakmica koja se mora odraditi, a derbiji su sa vječitima, Čelikom, Slobodom i Borcem, tako je godinama i tako će uvijek biti.Eagles_OldSchool je napisao/la:Neznam ljudi sto se sad zamarate s njima toliko jer oni uopste nisu bitni ... Posebno neka je sramota ovih Zeljovih navijaca koji blate Velez a nevide da je Olimpic prodao utakmicu njima ...
bravo ani majstore red army konjic je uz tebe 
Oštri kaže nakon tekme da će se abd slijedeće godime boriti za sami vrh, što znači da bi trebao ostati i naredne godine.
Nakon što se slegnu utisci treba već sutra početi s planovima za slijedeću sezonu, jer tako rade ozbiljni klubovi.
Avanti Velež.

Nakon što se slegnu utisci treba već sutra početi s planovima za slijedeću sezonu, jer tako rade ozbiljni klubovi.
Avanti Velež.
Cestitke Rodjeni , najbolja sezona od poslije rata na ovamo
(ako sam dobro pratio)
cestitke na odlicnom zavrsetku sezone steta sto prije niste usli u ovu odlicnu formu.nadam se da mozete zadrzati trenera i ekipu za sledecu sezonu.vrijeme je da i velez bude bar medu tri.lijep pozz
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
samo da ostane trenutni igracki kadar uz par pravi pojacanja i vecu posjetu na tribinama velez ce biti ponos hercegovine bravo za upravu i sve igrace hvala vam rodeni nasi 
polahko tek je završena ova sezona, dok se malo slegnu utisci, pa idemo dalje 
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- el-fighter
- Kontakt:
Jusufbegovic je poslije tekme rekao da nekim igracima isticu ugovori, te da ekipi trebaju pojacanja. Ja mislim da bi ostanak istog kadra na okupu bio dovoljan da se sljedece sezone izbori Evropa. Toliko smo kukali da nam treba napadac, a sad se ispostavilo da igramo sjajno i sa ovime sto imamo i dajemo dosta golova. Feja je odlicno slozio kockice u ovoj ekipi, pa cak i Zvonic izgleda odlicno na terenu.
FORZA VELEŽ
FORZA VELEŽ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Živio ...zrinja05 je napisao/la:Čestitam na pobjedi ,bili ste bolji za ovaj jedan gol.Vama pripalo prvo nama većina drugog poluvremena.Navijače ne želim ovdje komentirati sve se vidjelo ,samo da napomenem da je ekipa iza gola, puno korektnija ,od ovih na centralnoj tribini.Pozz do jeseni i posebne cestitke Zizu 1991 jer on očito ovo doživljava onako kako to treba , cisto sportski.
Sutra ću da komentarišem utakmicu ... sada nemam vremena.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Jel ovo pise Mostarki div se budi ?
jel ovo po uzoru na ono nase Bordo div se budi
jel ovo po uzoru na ono nase Bordo div se budi
Ja se prije svega moram zahvaliti gospodinu, majstoru, stručnjaku i nadasve fenomenu Nedimu Jusufbegoviću. Najviše zasluge po meni idu njemu iz razloga što je napokon u ekipu Veleža uspio da usadi pobjednički mentalitet. Gledali smo trenere kako se redaju kao na traci, i stalno se pitali kada će taj mentalni sklop da se promjeni. Nedim je došao, i nakon malih problema na početku, rečenicom tipa: "Meni nije jasno kako vi kao profesionalci i sportisti nemate želju da napredujete i budete bolji, a samim tim i pobjednici?", na kraju uspio da sruši rekord legendarnog Sule Rebca i na taj način postavi jednu novu zadaću sebi za sljedeću sezonu. Sedam uzastopnih pobjeda je u našoj ligi velika stvar, a još veća za Velež koji do ove sezone odavno nije uvezao više od tri pobjede za redom, a evo sada nam je to uspjelo sedam puta. Po meni, dolaskom gospodina Feje, porušen je krucijalni problem za Fudbalski klub Velež Mostar. Ako se sljedeće sezone bude radilo kao ove, svi oni promašeni golovi, doći će na naplatu. A onda Evropo bujrum da ti pokažemo kao nekada kako div Mostarski ruši sve pred sobom. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Jao forme Veleza, samo covjek moze da vam
Naguziste štrumfove, sad ste pokazali ko je gazda u gradu.
Svaka cast, da sljedece sezone RA bude u vecem broju iza gola
Naguziste štrumfove, sad ste pokazali ko je gazda u gradu.
Svaka cast, da sljedece sezone RA bude u vecem broju iza gola
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.