FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 07 apr 2019, 16:58

:kafa:
bordobijeli je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Rezultat je mjerilo Husref ga ima a još igraju i mladi to je statistika i cinjenice. Repuh je ubacivao mlade i Jesic pa ih otjeraste za dva mjeseca. Ljudi sami sobom nezadovoljni pa im ne valja nista ni kad si prvi oni bi nesto mjenjali. Husrefe legendo nasa.
Zbog takvog razmisljanja atalanta zabije 8 pa ispadne od kopenhagena :salut:
Cuj zbog mog razmisljanja Atalanta zabila 8 :rol: :rol:
Moje razmialjanje je da volim i bodrim ovaj klub i da ne dam na njeg na njegove legende Calu, Husrefa i slicnu bordo gospodu.
Pa bar skontaj sta pise ako mozes. Lijepo pise,zbog toga sto neko smatra da je konstruktivna kritika pljuvanje i da nista ne treba dirati ako je ok, ovdje nema napretka. I juventus je doveo legendu Contea, digao ih, ali za dalji napredak im je trebao neko drugi. To se zove napredak kluba.
Isyo tako, ako napise neko da husref grijesi sa hebibom i halilovicem bekicem na beku ne znaci da neko ne voli husrefa ili da ga pljuje. To se u svijetu zovenkonstruktivna kritika gdje osoba koja se kritikuje sjedne i razmisli da li su kritike opravdane.
Cak imas klubove koje sjednu i razmisle koji je cilj kluba i plan i nacin rada. Ako je to akasemija, trazi se neko ko vjeruje tkm mladim igracima. Ako husref prihvata tu odgovornost onda ne moze 10 godina stariji i slabiji igrati ispred mladog.

Lecler, napravi sebi forum pa oodredjuj gdje ce ko sta i kako pisati i koliko.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 apr 2019, 16:59

ledesma je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Hahaha, joj scene maloprije, ja sa amidzom u autu, on navija za malene, kad ono na radiju prvo plavo oko plakalo je, a druga suti samo suti, suti moj djecace plavi hahahhahahhaha
Daj ba lažeš :urnebes:
Allahami mog, jedna za drugom.
Ma to je bilo smišljeno :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 apr 2019, 16:59

Zabi ga Curjuric :(
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 apr 2019, 17:00

MortemHz je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:
midzuka je napisao/la:Vrijedi li u Kupu pravili "tri žuta kartona". Protiv Sloge je Rahman dobio treći u Kupu... pa se na njega ne moze racunati ni u srijedu valjda
Mislim da da', neko je to napisao sinoć. I bolje je, nek bude spreman i čist za oba meča u finalu.

@Morteme brate, kad pada finale kupa, između kojih kola? Zna li neko tu informaciju?
01.05.2019
08.05.2019
Nadam se da će prva bit na strani, za maj nikako nisam tu, a đe ću finale kupa ofulat. :(
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 apr 2019, 17:01

Evo havatara ljudi moji
slika
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 07 apr 2019, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 apr 2019, 17:02

Mamu im yebem koliko srece imaju. 2 100% sanse Krupa propusta i evo ova gamad povede.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 apr 2019, 17:06

emir79 je napisao/la:Mamu im yebem koliko srece imaju. 2 100% sanse Krupa propusta i evo ova gamad povede.
A dobro imali su i oni ono 100% glavom, ma kec ko Dubai, u šišku
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 apr 2019, 17:07

emir79 je napisao/la:Mamu im yebem koliko srece imaju. 2 100% sanse Krupa propusta i evo ova gamad povede.
Brate sto se nerviras i sto uopste pratis lazne? Oni su ti koji moraju cekati nase kikseve, imamo 6 bodova prednosti, mozemo sebi priustiti 2 poraza i dalje cemo biti ispred njih.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 apr 2019, 17:07

Pantelija,smijes li se kladiti da sam na vise tekmi bio nafuranko,plus od evropskih gostovanja nisi ni pomislio npr otic na sva nasa gostovanja u Svedsku al ko si ti da se ja ba tebi dokazujem. Stavi dobru cifru pa da bacimo opkladu da ti uzmem pare. Jos nesto mi nismo Barselona ko je prije Husa pravio rezultate i osvajao titule? Spominjes Besiktas,Atalantu itd oni ce ti vazda uvaliti 8 komada ako im zatreba

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 apr 2019, 17:07

ledesma je napisao/la:
Ma dobro, ovo je očekivano a i jači su 4 puta minimum..
Vodi i Široki Brijeg ako nekome znači.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 apr 2019, 17:08

Pa bar skontaj sta pise ako mozes. Lijepo pise,zbog toga sto neko smatra da je konstruktivna kritika pljuvanje i da nista ne treba dirati ako je ok, ovdje nema napretka. I juventus je doveo legendu Contea, digao ih, ali za dalji napredak im je trebao neko drugi. To se zove napredak kluba.
Isyo tako, ako napise neko da husref grijesi sa hebibom i halilovicem bekicem na beku ne znaci da neko ne voli husrefa ili da ga pljuje. To se u svijetu zovenkonstruktivna kritika gdje osoba koja se kritikuje sjedne i razmisli da li su kritike opravdane.
Cak imas klubove koje sjednu i razmisle koji je cilj kluba i plan i nacin rada. Ako je to akasemija, trazi se neko ko vjeruje tkm mladim igracima. Ako husref prihvata tu odgovornost onda ne moze 10 godina stariji i slabiji igrati ispred mladog.

Pantelija Upravu si
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 07 apr 2019, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 apr 2019, 17:08

A sta je ba s Crnickim, eno ga ko PR jucer na istoku, slika i snima, volio bih vidjeti njega Salcina i Cruza protiv Sloge
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 apr 2019, 17:10

TamniVilajet je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Ima li gdje vilajeta. Samo da mu kazem da je najveci papak na forumu. HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS. VOLI SARAJEVO VISE OD SVOG ZIVOTA. NAJVECA NAM JE LEGENDA POSLIJE HASETA, KELIJA I VAHIDINA. U NASOJ LIGI JE NAJBOLJI TRENER. ZELIM DA SUVERENO VLADA NASOM LOGOM JOS 10 GODINA, U EUROPI STA GOD BOG DA.
Evo me. Vilajet nije neko ko mjenja misljenje i stav zasvisno od rezultata.Nikad husref nece biti legenda niti smije biti u istoj recenici sa ostalima koje si nabrojao. on ne voli sarajevo. Na prvom mjestu mu je zvezda. Sarajevo da voli kupio bi bar jednu dionicu. Nikad nije bio dobar strucnjak niti covjek. Ja mu i dalje yebem najmilije zbog svih losih stvari koje je uradio i koje i dalje radi. Ja zelim da vlada ligom do vanredne skupstine ili najkasnije do kraja sezone.

E sad vi meni napisite ima li negdje snimak utakmice jer nisam bio u mogucnosti da gledam. Znam samo rezultat i vac sam 3 puta svrsio na to :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Jesil bio na tekmi kad skandiramo Husrefu,je bem ti komplet familiju mrs odavde i ti i ko te dovede,i zenu ti karamo ako je nemas sve zensko ti hebemo
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 07 apr 2019, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 apr 2019, 17:12

MortemHz je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
Ma dobro, ovo je očekivano a i jači su 4 puta minimum..
Vodi i Široki Brijeg ako nekome znači.
Znaci Zenicanima :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 07 apr 2019, 17:14

[/quote] Lecler, napravi sebi forum pa oodredjuj gdje ce ko sta i kako pisati i koliko.[/quote]

Ma ne određujem ja braco ništa nego ti dajem savjet da uživaš i da se ne zamaraš mnogo makar danas kad svi trebamo biti sretni zbog postignutog rezultata. Živ ti meni bio sto godina. :salut:
ISTINA ZA VEDRANA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 apr 2019, 17:23

Oni su nam sljedeći protivnik u ligi pa ono.. :D

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 apr 2019, 17:32

Lecler je napisao/la:
Lecler, napravi sebi forum pa oodredjuj gdje ce ko sta i kako pisati i koliko.[/quote]
[/quote]
Ja sam jedan od onih koji bi volio da igraju mladi igraci jer od 1995. Gledam prosjecne polustare igrace i nikad nista nismo napravili nikada. Par titula i kupova, koji bljesak u evropi. Dakle, nesto nije ok. Ako ne ide, mijenjas. Nemas para za igrace kao zvezda onda ides sa mladim skolovanim igracima. Samo hocu da kazem da ni klub ni mi necemo nista dobiti od bekica, halilovica, hebiba, dupovca i slicnih koji niti su prevaga, niti su bolji od igraca od 18-22 godine. Ali ti od 18 i vise do 22-23 em mogu jako puno napredovati, em mogu biti izdrzljiviji, wm su nezasiti uspjeha, vole klub a na kraju mogu se jako dobro prodati! Mujakic ti je primjer a kapic, heric, catakovic, onaj mali u sloveniji napadac su dokaz da smo izgubili jednu aolidnu ekipu zbog polovnjaka ....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 07 apr 2019, 17:37

Pantelija je napisao/la:
Lecler je napisao/la:
[/quote]
Ja sam jedan od onih koji bi volio da igraju mladi igraci jer od 1995. Gledam prosjecne polustare igrace i nikad nista nismo napravili nikada. Par titula i kupova, koji bljesak u evropi. Dakle, nesto nije ok. Ako ne ide, mijenjas. Nemas para za igrace kao zvezda onda ides sa mladim skolovanim igracima. Samo hocu da kazem da ni klub ni mi necemo nista dobiti od bekica, halilovica, hebiba, dupovca i slicnih koji niti su prevaga, niti su bolji od igraca od 18-22 godine. Ali ti od 18 i vise do 22-23 em mogu jako puno napredovati, em mogu biti izdrzljiviji, wm su nezasiti uspjeha, vole klub a na kraju mogu se jako dobro prodati! Mujakic ti je primjer a kapic, heric, catakovic, onaj mali u sloveniji napadac su dokaz da smo izgubili jednu aolidnu ekipu zbog polovnjaka ....[/quote]

Biće još bolje na dobrom smo putu. Jasan je put sa mladim igračima i treba ga nastaviti. Ovaj klub napreduje iz dana u dan. Ovakvu pobjedu na sergijici nismo nikad doživjeli. Ja cijeli dan pjevam od sreće.
ISTINA ZA VEDRANA!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 apr 2019, 17:40

:zzz:
Pantelija je napisao/la:
Lecler je napisao/la:
[/quote]
Ja sam jedan od onih koji bi volio da igraju mladi igraci jer od 1995. Gledam prosjecne polustare igrace i nikad nista nismo napravili nikada. Par titula i kupova, koji bljesak u evropi. Dakle, nesto nije ok. Ako ne ide, mijenjas. Nemas para za igrace kao zvezda onda ides sa mladim skolovanim igracima. Samo hocu da kazem da ni klub ni mi necemo nista dobiti od bekica, halilovica, hebiba, dupovca i slicnih koji niti su prevaga, niti su bolji od igraca od 18-22 godine. Ali ti od 18 i vise do 22-23 em mogu jako puno napredovati, em mogu biti izdrzljiviji, wm su nezasiti uspjeha, vole klub a na kraju mogu se jako dobro prodati! Mujakic ti je primjer a kapic, heric, catakovic, onaj mali u sloveniji napadac su dokaz da smo izgubili jednu aolidnu ekipu zbog polovnjaka ....[/quote]
Mladi ce otici vani igrali ili ne, Mujakic igra pa ode. Smajlagic, Hamza, nisu igrali pa su otišli to je tako. Ovo je BiH mi smo FKS imamo limite kad je europa u pitanju nikad necemo biti Juve, Real, Man utd. Tako da raduj se onome sta imas a to je trenutna situacija. Naravno treba gledati naprijed al realno u evropi smo tanki ko lizalo

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 07 apr 2019, 17:48

Jel iko skonto da su vagi.ne sinoc odmah ugasile semafor :urnebes:
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”