FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Laznjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Laznjak » 08 apr 2019, 19:04

Jbt lik naziva navijace Sarajeva ruljom. Mi smo svi glupi i povodljivi, on ima vizije. Brate ako si tzako pametan idi uzmi pare ko torabi, vidis da smo povodljivi i glupi. Govori momku koji ga je poklopio da je glup i na kraju sa postovanjem. Ko postuje glupana? Husref voli SARAJEVO vise nego mi svi skupa sa foruma. Ti ga volis sto mu govoris da vise nikad neces doci na tekmu, sto psujes igracima, sto si ko klinac propo i sad te kara nekai privatnik... On uspio kao igrac uzeti titulu, nadavo se golova za nas, uzeo titulu i kup, evo opet ce ako Bog da duplu, psuje igracima jer grijese, zivot mu u pitanju bio i sad je nikad ne znas. Opet je tu.
Ovim putem cu vas zamoliti da se istom prestane psovati u slucaju nekog kiksa kojih i nema ove sezone, jer cu ja licno svakom od vas psovati najmilije. Bolesnici.
Husref je jedan od nas.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 08 apr 2019, 19:10

slika
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 apr 2019, 19:12

Laznjak je napisao/la:slika
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 08 apr 2019, 19:18

VenamaHrabrih je napisao/la:@Revolt. Sve si pogresno pretpostavio u vezi mene. Ne znam ni zasto pokusavas bilo sta pretpostavljati?! Pretpostavka je majka svih zayeba, sto bi rekao S. Sigal. I gdje si to procitao da ja pljujem po Husrefu?! Nikad nisam pljuvao po bilo kome niti necu, jednostavno mi se to gadi i nije moj nivo. Sreco moja, mozes samo za sebe nesto pretpostaviti, a nikako za nekog drugog.
Vrsis pogresna poređenja. Da bi se Husref poredio sa Guardiolom, Klopom itd, mora imati iste ili slicne uspjehe kao oni, voditi iste ili slicne klubove. Kako to nije slucaj, poređenje ti je potpuno pogresno, kao i pristup istom. Dakle, pogresne pretpostavke i poređenje neuporedivog, daju poprilicno jasnu sliku o tebi. Ali, ja necu, niti zelim, bilo sta pretpostavljati o tebi. Mene interesuju samo činjenice, a cinjenice su takve da je napisao najgore i najcrnje stranice u istoriji FKS. Najlakse je traziti opravdanje za neuspjeh, to svako moze. To je perfidna demagogija. Samo su rezultati ono sto se racuna.
Kad vec toliko volis poređenja, evo ti jedno; Sarajevo je prvo u ovoj ligi. Cumuraši su 4. sa 36 bodova, a bore se za Evropu. To dovoljno govori o kvalitetu lige u kojoj vise od pola stadiona ne ispunjava ni osnovne UEFA uslove za odrzavanje utakmica, sto implicira da je pola prvenstva neregularno.
Sto se tice Husrefa, u svakom momentu je mogao odbiti voditi klub, ako je tacno da su mu nesto petljali iza leđa, dovodili mu igrace i sl. Ljubav kao razlog ostavi za turskih sapunica, jer ovaj posao radi za platu, a ne iz osjecaja ljubavi i za poljupce.
Mi se moramo izdici iz mahalskog nacina razmisljanha i zadovoljavanja nakim seoskim titulama. Kad budemo tvornica dobrih igraca i ravnopravno budemo konkurisali ekipama u Evrooi, onda mozemo razgovarati o titulama itd.
A ja mislim da Husref nije i nikad nece biti kapacitet za to.
Molim te, ubuduce, nemoj nista pretpostavljati o meni, jer me ne poznajes i samo ispadas glup.
S postovanjem.
Politicar... Sere i u oci te gleda.. :mrgreen:

Samo mala ispravka, one sto si nazvao "ruljom" su moja braca, sestre, prijatelji... Njihovo misljenje mi je jako vazno, a tvoje manje-vise.
Prijatelju pricamo o nasem Sarajevu, nema potrebe da glumis nakog jalijasa.
Posto ocito samo ti imas pravo da pretpostavljas, pretpostavi da ako nekom na forumu, koga ne poznajes, kazes da ispada glup, moze vrlo lako bit tvoj dedo iz druge sobe.
Saban Saulic,
Jajce 2014
Izvor: Slic
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 apr 2019, 19:30

skoroalen je napisao/la:
socrates je napisao/la: Hvala razBu
Nek' se javi onaj statisticar sto je pred derbi bacio malo matematike ovdje,korneri,prekidi,itd...
Prizvao si onaj korner,gol iz kategorije lige prvaka makar i penisom "utjeran" sto svakako nije protivno futbol pravilima. :thumbup:
Ja sam pisao o statistici. :mrgreen:
A prije kornera, govorim ja jaranu, bolje da nam u aut nabiju jer iz kornera nikad nećemo zabit. Kad me Darko demantova. :lol:
Samo je još falilo da neko kaže "prije ćemo ga qrcem zabit nego glavom". :rol:
Nihadovo prebacivanje glavom k'o Šeringem u finalu LP 1999., samo što je Lazić poturio đoku a ne nogu.
Braco ja sam cuo da ce od sad osim sam svakom igracu penis izmjeriti otvorio mu lazic oci pa vidio koliko je to bitan faktor.
Prije derbija sam sjedio sa grupom starih pitara nevjerovatno koliko im se razlikuje misljenje od ovog sto se ovdje na forumu iznosi. Kod nas na temi je bas neka cudna atmosfera koju odrzava par likova a onda svako od nas nekad ima los dan pa se ukljuci u to.
Ja sam siguran da i dalje vecina ne misli da je husref trener za buducnost i da bi htjeli zekica il nekog drugog al covjek radi i pravi rezultate i postavlja rekorde... Ako osvoji duplu samo covjek bez casti i obraza moze traziti njegov odlazak, jer kad nema cinjenica na njihovoj strani ovo subjektivno misljenje na koje svi imamo pravo i nema neku tezinu.
You are someone else I am still right here

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 apr 2019, 19:33

Joj ljudi, ubiste ba non stop. Svako ima svoje mišljenje za sve u ovom klubu i ima milion argumenata da to mišljenje odbrani, a niko od nas nije 100% u pravu. Neko ne voli Hebiba, neko Bekića, neko Husrefa, neko Kurdića... Ovdje isti ljudi drk.ali na Nedima Hadžića i pljuvali Čalu što ga ne uvodi, sad ga podrugljivo zovu Suarez. Onaj tetovaža, onaj miđet, Kurchić, nekunoć Nihadu yebu od do, Kovačević od očaja do sjaja svako kolo itd itd itd. De ba malo, ne mora svako o svojim aferimima pisat kilometre postova ovdje. I ja imam svoje mišljenje o svakom i povremeno uputim kritiku neku (a i ja serem, znam, al et). Ukratko, da je iko od nas bolji trener od Musemića, vodio bi makar svoj lokalni klub. Ja ne mogu djeci na igralištu naredit šta da rade a kamoli da se nekom petljam u posao. Hajd da skupa uživamo u ovom blagostanju i historijskoj pobjedi protiv malenih, da uzmemo skupa duplu krunu, da nas dođe već protiv Lištice 10 milja. To nam je pametnije nego ovo laprdanje ovdje, da se niko ne uvrijedi na izrazima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 08 apr 2019, 19:41

skoroalen je napisao/la:Joj ljudi, ubiste ba non stop. Svako ima svoje mišljenje za sve u ovom klubu i ima milion argumenata da to mišljenje odbrani, a niko od nas nije 100% u pravu. Neko ne voli Hebiba, neko Bekića, neko Husrefa, neko Kurdića... Ovdje isti ljudi drk.ali na Nedima Hadžića i pljuvali Čalu što ga ne uvodi, sad ga podrugljivo zovu Suarez. Onaj tetovaža, onaj miđet, Kurchić, nekunoć Nihadu yebu od do, Kovačević od očaja do sjaja svako kolo itd itd itd. De ba malo, ne mora svako o svojim aferimima pisat kilometre postova ovdje. I ja imam svoje mišljenje o svakom i povremeno uputim kritiku neku (a i ja serem, znam, al et). Ukratko, da je iko od nas bolji trener od Musemića, vodio bi makar svoj lokalni klub. Ja ne mogu djeci na igralištu naredit šta da rade a kamoli da se nekom petljam u posao. Hajd da skupa uživamo u ovom blagostanju i historijskoj pobjedi protiv malenih, da uzmemo skupa duplu krunu, da nas dođe već protiv Lištice 10 milja. To nam je pametnije nego ovo laprdanje ovdje, da se niko ne uvrijedi na izrazima.
Takvog te objektivnog postujem. Zato sam neki dan reagovao na onaj komentar, jer si me iznenadio.Nisam ocekivao ono od tebe. Ali ovdje je ono sto kod teme cjenim.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 08 apr 2019, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 08 apr 2019, 19:42

VenamaHrabrih je napisao/la:@Revolt. Sve si pogresno pretpostavio u vezi mene. Ne znam ni zasto pokusavas bilo sta pretpostavljati?! Pretpostavka je majka svih zayeba, sto bi rekao S. Sigal. I gdje si to procitao da ja pljujem po Husrefu?! Nikad nisam pljuvao po bilo kome niti necu, jednostavno mi se to gadi i nije moj nivo. Sreco moja, mozes samo za sebe nesto pretpostaviti, a nikako za nekog drugog.
Vrsis pogresna poređenja. Da bi se Husref poredio sa Guardiolom, Klopom itd, mora imati iste ili slicne uspjehe kao oni, voditi iste ili slicne klubove. Kako to nije slucaj, poređenje ti je potpuno pogresno, kao i pristup istom. Dakle, pogresne pretpostavke i poređenje neuporedivog, daju poprilicno jasnu sliku o tebi. Ali, ja necu, niti zelim, bilo sta pretpostavljati o tebi. Mene interesuju samo činjenice, a cinjenice su takve da je napisao najgore i najcrnje stranice u istoriji FKS. Najlakse je traziti opravdanje za neuspjeh, to svako moze. To je perfidna demagogija. Samo su rezultati ono sto se racuna.
Kad vec toliko volis poređenja, evo ti jedno; Sarajevo je prvo u ovoj ligi. Cumuraši su 4. sa 36 bodova, a bore se za Evropu. To dovoljno govori o kvalitetu lige u kojoj vise od pola stadiona ne ispunjava ni osnovne UEFA uslove za odrzavanje utakmica, sto implicira da je pola prvenstva neregularno.
Sto se tice Husrefa, u svakom momentu je mogao odbiti voditi klub, ako je tacno da su mu nesto petljali iza leđa, dovodili mu igrace i sl. Ljubav kao razlog ostavi za turskih sapunica, jer ovaj posao radi za platu, a ne iz osjecaja ljubavi i za poljupce.
Mi se moramo izdici iz mahalskog nacina razmisljanha i zadovoljavanja nakim seoskim titulama. Kad budemo tvornica dobrih igraca i ravnopravno budemo konkurisali ekipama u Evrooi, onda mozemo razgovarati o titulama itd.
A ja mislim da Husref nije i nikad nece biti kapacitet za to.
Molim te, ubuduce, nemoj nista pretpostavljati o meni, jer me ne poznajes i samo ispadas glup.
S postovanjem.
A yebote, ne mogu nikako da shvatim ove husrefoljupce? Kakav je to mentalni sklop? Razumijem pisanje njegovog sina (a možda se iza svih nikova krije on) ali mi nije jasno zašto ostali pišu prave eskapade o njemu. Možda ih on gu zi? Šta može biti drugo?. Ovdje kao da su svi počeli pratiti Sarajevo od ove sezone. Shvatite da nas ima koji više decenija prate FKS i da im se ne mogu prodavati mu da pod bubrege, kao ovaj što kaže za Drinovce mu napravljena zvrčka. Kakva bolan zvrčka? Izbaci te iz kupa klub iz Općinske lige u Hercegovini, klub iz jednog zaseoka kod Gruda. I ne bi ti tom treneru dao otkaz, ma hajde molim te! I ovaj jedan što piše kako je on gospodin, kakav je to gospodin koji našoj djeci upućuje najcrnje psovke? Alo, djeci koja su na početku karijere psuješ najmilije! A šuti k'o po čkica kad je Stanojeviću opsovao mater, a ovaj mu uzvratio istom psovkom. I nije mi jasno zašto pojedinnci a priori brane Husrefa, ako neko pokuša da kritikuje neki njegvov potez. Isto kao da oni navijaju za Husrefa a na za Sarajevo. Zašto ga toliko veličaju? Pa se sjetim kako su pisali protiv Varešanovića, kao on je dio familije Mirsada Fazlagića. A i Mirza i Husref oženjeni Mirsinim kćerkama (dobro, husref više nije, jer se razveo). Ne može neko više voljeti dotičnog od mene, jer sam odgledao svaku njegovu utakmicu na Koševi i većinu utakmica na stadionima diljem Juge, ali moramo se pomiriti da on nije trener za neko bolje Sarajevo, koji nema trenersku karizmu niti viziju, koji na utakmici, ako ne ide, ne zna promijeniti taktiku i formaciju. zastario trener-takvi su izumrli u Evropi kao mamuti, a njegov odnos prema mladim igračima je posebna (i ovdje prežvakana) priča. Pustite se, ba, veličanja i branjenja Husrefa, uživajte u ovim trenutcima, uživajte nakon pobjede nad košpicarima, prije toga nad škutorima u Lištici i veselite se kako nezaustavljivo jurišamo na duplu.
Rajvosa do bagro, a ne ijedan pojedinac, ili gluho bilo Husref!!! :salut:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 apr 2019, 19:46

U nedjelju je utakmica sezone, samo pobjeda i nista vise. I prestanite sa pisanjem ovih romana.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 apr 2019, 19:57

emir79 je napisao/la: Takvog te objektivnog postujem. Zato sam neki dan reagovao na onaj komentar, jer si me iznenadio.Nisam ocekivao ono od tebe. Ali ovdje je ono sto kod teme cjenim.
Ma brate, svako kad je izrevoltiran svašta napiše, isp.izdi čovjek na neke stvari koje se ponavljaju non stop. Al ovako kad hladne glave razmislim, nisam ja trener, nisam bolji od njega. Da jesam, bio bih u nekom klubu. Nama pojedinim je krivo što Bekić uzima minute Pidri, Šabanoviću ih uzima Hebibović itd. Al ova sezona je pri kraju, izgurat je ovim tempom i onda raskrstit definitivno sa Hebibom, Bekićem i ostalim. Parama od Evrope, titule i aBd nešta i od gazde, moći ćemo dovest bolje bekove za rotaciju, ovu dvojicu ne moramo gledat više.
I ako Hadžić i uprava odluče da Husrefa ne treba ostavit, hvala mu za sve. Ako procijene da treba da bude trener, sretno mu i dalje. Ako je jedan čovjek ove sezone zaslužio bezrezervnu podršku i povjerenje svojim potezima, to je Emir Hadžić.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 08 apr 2019, 20:07

skoroalen je napisao/la:
emir79 je napisao/la: Takvog te objektivnog postujem. Zato sam neki dan reagovao na onaj komentar, jer si me iznenadio.Nisam ocekivao ono od tebe. Ali ovdje je ono sto kod teme cjenim.
Ma brate, svako kad je izrevoltiran svašta napiše, isp.izdi čovjek na neke stvari koje se ponavljaju non stop. Al ovako kad hladne glave razmislim, nisam ja trener, nisam bolji od njega. Da jesam, bio bih u nekom klubu. Nama pojedinim je krivo što Bekić uzima minute Pidri, Šabanoviću ih uzima Hebibović itd. Al ova sezona je pri kraju, izgurat je ovim tempom i onda raskrstit definitivno sa Hebibom, Bekićem i ostalim. Parama od Evrope, titule i aBd nešta i od gazde, moći ćemo dovest bolje bekove za rotaciju, ovu dvojicu ne moramo gledat više.
I ako Hadžić i uprava odluče da Husrefa ne treba ostavit, hvala mu za sve. Ako procijene da treba da bude trener, sretno mu i dalje. Ako je jedan čovjek ove sezone zaslužio bezrezervnu podršku i povjerenje svojim potezima, to je Emir Hadžić.
Podsjeti me ovo na tebe :kafa:
slika
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 apr 2019, 20:08

Mokes je napisao/la:
Podsjeti me ovo na tebe :kafa:
slika
E dobar. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 08 apr 2019, 20:15

Ko se moze zadovoljiti lokalnim uspjesima, Zarijama, Sihirbazima, ili kako se vec zovu te egzoticne ekipe, ja mu ne stojim na putu. Ja ne mogu i necu. Ko zeli pisati filipike Husrefu, isto tako nek' izvoli. Postujem svacije misljenje i uvijek cu braniti pravo da ga izrazi, ali isto tako imam i svoje.
P.S. "Rulja" nije pomenuta u kontekstu navijaca FKS, nego u kontekstu misljenja vecine, u bilo kojoj sferi, koje relevantno kao lanjaki snijeg. Isto kao i moje na ovom forumu, iako je misljenje pojedinca vaznije od misljenja urlajuce gomile. Kako vec rekoh, to je logika copora.
Preporucujem citanje sa razumijevanjem.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 08 apr 2019, 20:41

Kako j' ljudine? Moze li se sraat...ovaj pisati? :mrgreen:

[spoiler]Samo mala ispravka, one sto si nazvao "ruljom" su moja braca, sestre, prijatelji... Njihovo misljenje mi je jako vazno, a tvoje manje-vise.[/spoiler]
:tokralju:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 apr 2019, 20:46

Može li mi neko naći gif Kove kako prati ritam sjevera? Neki dan smo postavili ovdje.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 apr 2019, 20:47

belosevic28 je napisao/la:Kako j' ljudine? Moze li se sraat...ovaj pisati? :mrgreen:

[spoiler]Samo mala ispravka, one sto si nazvao "ruljom" su moja braca, sestre, prijatelji... Njihovo misljenje mi je jako vazno, a tvoje manje-vise.[/spoiler]
:tokralju:
Aj ba Monchi pusti ljude neka se raspravljaju, nije tvoj forum. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 apr 2019, 20:48

MortemHz je napisao/la:Može li mi neko naći gif Kove kako prati ritam sjevera? Neki dan smo postavili ovdje.
slika
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 apr 2019, 20:51

AlfredNobel je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Može li mi neko naći gif Kove kako prati ritam sjevera? Neki dan smo postavili ovdje.
slika
slika

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 08 apr 2019, 20:54

AlfredNobel je napisao/la:
slika
Pa ovaj momak (Kova) nas stvarno voli! :tokralju: :tokralju: :tokralju:

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 08 apr 2019, 20:57

bordopoeta je napisao/la: Pa ovaj momak (Kova) nas stvarno voli! :tokralju: :tokralju: :tokralju:
On i jest MI :kafa:

Al koliko je napredovao u odnosu na prošli derbi :bow:
Samo neka ovako nastavi!
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”