FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vidim nekim fp ce Bojo i Pavic na insta odgovoriti na pitanja kao neki intervju. Fino od pulena sto zele ostvariti interakciju sa navijacima tako.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma napisao sam ja gore da ne bih ja imao ništa protiv da je on i ostao jer smatram da može biti koristan ali džaba kad ga te povrede satraše i onda taman očekuješ da će konačno ova sezona biti ta on nešto zasere i Amar ga udalji iz ekipe. Realno kad uzmeš sve to u obzir ne možeš se nikako pouzdati u njega i problem je bila ta nekonstanost uslijed nabrojanih stvari koja ga je udaljila od toga da bude stabilan prvotimac. Šteta jer može dati ruke da su ti faktori bili povoljniji po njega.Raonffa je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:12Najčešće zbog zdravlja, jer zdrav Sinan je u ove 2,5 godine je u suštini bio standardan član prve postave. To što neko njegovo često neigranje stavlja u kontekst da nam on nije tako važan, to je druga stvar. Isto možeš reći i za Ermina Zeca, yebo njega nek' sutra ode i onako statistički više je kod doktora nego na terenu, ako me razumiješbraco je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:04Brate Sinan je samo 3 utakmice uvezao od prve minute ove sezone. To ne možemo baš svesti pod redovan član prvih 11, a svakako nije ni marginalan član ekipe.Raonffa je napisao/la: ↑19 jan 2020, 20:57Sinan je bio prva opcija na desnom krilu, nećemo baš slijepo vjerovati statistici.
Amar je u početku forsirao Zeca zbog navodnih problema sa Ramovićem (tako je bar bila priča ovdje na forumu), pa kasnije kada se to izgladilo Ramović je bio prvotimac, u suštini Ramović je uvijek bio prvotimac kada je sve uredu sa njim, tako da ja i njega računam kao prvotimca.
Sa druge strane, recimo Sipović, za njega mi je potpuno svejedno što je otišao, njega će vrlo lako zamijeniti.![]()
Jest yebiga, ne može njega niko natjerati da potpiše ako je postavio neke nerealne uslove, mada volio bih da znam šta su to nerealni uslovi u ovaj vakat gdje su igrači iz naše lige svakako previše plaćeni u odnosu na ono šta pružaju na terenu.braco je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:24Ma napisao sam ja gore da ne bih ja imao ništa protiv da je on i ostao jer smatram da može biti koristan ali džaba kad ga te povrede satraše i onda taman očekuješ da će konačno ova sezona biti ta on nešto zasere i Amar ga udalji iz ekipe. Realno kad uzmeš sve to u obzir ne možeš se nikako pouzdati u njega i problem je bila ta nekonstanost uslijed nabrojanih stvari koja ga je udaljila od toga da bude stabilan prvotimac. Šteta jer može dati ruke da su ti faktori bili povoljniji po njega.Raonffa je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:12Najčešće zbog zdravlja, jer zdrav Sinan je u ove 2,5 godine je u suštini bio standardan član prve postave. To što neko njegovo često neigranje stavlja u kontekst da nam on nije tako važan, to je druga stvar. Isto možeš reći i za Ermina Zeca, yebo njega nek' sutra ode i onako statistički više je kod doktora nego na terenu, ako me razumiješ![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako niko ne dođe onda opet nema druge nego da Bojo bude opcija na krilu gdje ga je Amar več stavljao kad je bilo problema sa Ramovičem
- kolezeljovac
- Kontakt:
Moze i Subasic igrati krilo, a Bgm i Stanic...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- mohikanac12
- Kontakt:
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Zakariću Turska propala definitivno, a teško da ce zaigrati za Inter jer u tom slucaju menadzer mu nece imati ama baš nikakve koristi u finansijskom pogledu, a evo i cijena na transfermarktu mu je skocila na ravno milion ojra
Eh sad bi zamolio upucene poput brace, irfe, mohikanca da mi kažu ima li barem ikakve teoretske šanse da nam dođe
Eh sad bi zamolio upucene poput brace, irfe, mohikanca da mi kažu ima li barem ikakve teoretske šanse da nam dođe
MIHAJLOVIĆ !
Ne možemo biti zadovoljni realizacijom jer smo izgubili mnogo bodova zbog tih promašaja u ključnim utakmicama. Široki, Tuzla City, Sloboda, Borac...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:05Kada se pogleda tabela, izgleda da apsolutno nemamo problema sa postizanjem golova - ali meni je gotovo nestvarno to sto i pored tolikog broja postignutih golova, mi apsolutno ne mozemo biti zadovoljni realizacijom.
Treba biti realan, nas vade dvije pobjede na derbiju, i samo zato smo ovako visoko na tabeli. Neko ko pretenduje na titulu ne može sebi dozvoliti utakmice kao naše dvije protiv Veleža, Borca u BL, Zrinjskog u Mostaru...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Meni ovo za sada niti smrdi niti mirise. Sipovic nije bio savrsen niti nepogresiv u prvoj polusezoni tako da nece biti problem nadoknaditi ga. Za sada imamo tri stopera plus Dadu koji moze uskociti za ne daj boze.
Najveci problem je Krpic. Koliko god da je imao igrackih mana, valjao nam je ko malo koji igrac u zadnjih deset godina. Dvije godine najbolji strijelac, otisao za lijepe pare i uvijek pokazivao veliko postovanje prema grbu kao da je dijete kluba. Dosao Lendric umjesto njega koji je slican igrac, a ko je kvalitetniji ne znam niti bih imao obraza reci zbog svih ovih stvari van terena. Lendric jest bomba, ali treba i on biti svjestan da u tandemu sa Stilicem moze dati 10 golova najmanje.
Imam osjecaj da ce Zakaric doci, a i volio bih iskreno. Za nasu ligu odlican igrac i Amar bi ga sigurno znao dobro iskoristiti pa poslije nek ide opet vani ako moze.
Volio bih da ovi mladi igraci nesto pokazu. Osmanovic mi je bio jako dobar kad god je igrao, ali bog zna sta mu se desilo u glavi. Subasic za ono malo vremena na terenu je pokazao golema muda i veliku zelju, a i vidi se da ima veliki kvalitet. Glupo je za igraca od 20-22 godine govoriti da je talenat i cekati nesto. Ili jesi ili nisi jarane, a ako u nasoj ligi u tim godinama ne mozes igrati onda se hvataj ili fakulteta ili Njemacke poste.
Mi na proljece mozemo biti samo bolji i 99% sam siguran da ce tako i biti. Pruziti podrsku Zelji, napuniti Grbavicu na svakoj domacoj i nadam se proslaviti titulu.
Najveci problem je Krpic. Koliko god da je imao igrackih mana, valjao nam je ko malo koji igrac u zadnjih deset godina. Dvije godine najbolji strijelac, otisao za lijepe pare i uvijek pokazivao veliko postovanje prema grbu kao da je dijete kluba. Dosao Lendric umjesto njega koji je slican igrac, a ko je kvalitetniji ne znam niti bih imao obraza reci zbog svih ovih stvari van terena. Lendric jest bomba, ali treba i on biti svjestan da u tandemu sa Stilicem moze dati 10 golova najmanje.
Imam osjecaj da ce Zakaric doci, a i volio bih iskreno. Za nasu ligu odlican igrac i Amar bi ga sigurno znao dobro iskoristiti pa poslije nek ide opet vani ako moze.
Volio bih da ovi mladi igraci nesto pokazu. Osmanovic mi je bio jako dobar kad god je igrao, ali bog zna sta mu se desilo u glavi. Subasic za ono malo vremena na terenu je pokazao golema muda i veliku zelju, a i vidi se da ima veliki kvalitet. Glupo je za igraca od 20-22 godine govoriti da je talenat i cekati nesto. Ili jesi ili nisi jarane, a ako u nasoj ligi u tim godinama ne mozes igrati onda se hvataj ili fakulteta ili Njemacke poste.
Mi na proljece mozemo biti samo bolji i 99% sam siguran da ce tako i biti. Pruziti podrsku Zelji, napuniti Grbavicu na svakoj domacoj i nadam se proslaviti titulu.
A odakle vama ti predosjecaji, osjecaji da ce Zakaric doci? 

Ode u Sarajevo
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Mozda bi, da su naši golmani nešto odbranili,imali koji bod više na kontu.Virtu4l je napisao/la: ↑19 jan 2020, 22:07Ne možemo biti zadovoljni realizacijom jer smo izgubili mnogo bodova zbog tih promašaja u ključnim utakmicama. Široki, Tuzla City, Sloboda, Borac...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:05Kada se pogleda tabela, izgleda da apsolutno nemamo problema sa postizanjem golova - ali meni je gotovo nestvarno to sto i pored tolikog broja postignutih golova, mi apsolutno ne mozemo biti zadovoljni realizacijom.
Treba biti realan, nas vade dvije pobjede na derbiju, i samo zato smo ovako visoko na tabeli. Neko ko pretenduje na titulu ne može sebi dozvoliti utakmice kao naše dvije protiv Veleža, Borca u BL, Zrinjskog u Mostaru...
Ma vala ne bi se zacudio u bilo koji iz vrha da ode tj. od Borca, Tuzle do Sarajeva, Zrinjskog.
Lijepo se sjetiti ovih golova. Ja kad nisam sve ljude oko sebe porušio skakajući nakon Erminovog gola za preokret protiv Mladosti jer je to značilo da ćemo prvi put pobjedit nakon onog crnog niza od šest poraza. Ta utakmica je bila nekad početkom marta, a mi posljednji put prije toga pobjedili čini mi se nekad u oktobru i nije čudo što sam tako doživio taj go.
Tko je zabio prvi gol zvanicnoj tekmi u 2019. ? Tko? Tko? 

- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Bravo @1921.ba 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Stoper na probi...
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 41 gost.