Pravi medijski

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pravi medijski
Ne može interni banovati koliko ja mogu lažnih acc napraviti hehe
To je to nista ni dodat ni oduzetRaonffa je napisao/la: ↑19 jan 2020, 19:44Kad smo kod Ramovića, nije problem u njemu kao pojedincu uopšte. Da se ne lažemo, kada je zdrav i kada igra, zna biti odličan. Recimo ono što je odigrao pred kraj polusezone je bilo fantastično u kombinaciji sa Štilom, a znamo i iz prijašnjih sezona da je Ramović znao biti ponajbolji igrač čitave ekipe.
Eh sada, i da nije u pitanju Ramović, da je u pitanju npr Veseli ili Alispahić, ja bih rezonovao isto, bilo bi mi krivo. Već smo prežvakali ovu temu, daleko smo mi od ozbiljnog kluba čim ne možemo zadržati najvažnije igrače poput Krpića ili Ramovića, nije ni bitno, onaj ko želi da me razumije, razumijet će me.
I da, nema ovo nikakve veze ni sa Amarom ni sa Senadom ni sa starom, ni sa sadašnjom upravom, apsolutno ne želim da mi se neko kači na post u tom stilu. Ovo je problem sistema, lige, klubova, pa tako i Želje kao člana tog čitavog sistema.
Jeste eto, po tvojoj priči Štilić i Zec su jedini vrijedni igrači u ovoj ekipi, ovo ostalo sve možeš sutra raspustiti, prekosutra dovesti druge igrače i imat ćemo tim istog kvaliteta. Nije manager družeBezideja je napisao/la: ↑19 jan 2020, 20:16Ja ne znam ko do sad nije skontao kako nasa liga funkcionise. I nije mi jasno da raja ne konta da su kod nas svi igraci sto se kaze u pet deka. Otici ce ti Ramovic, doci novi Ramovic.
Niti jedan igrac nema u ekipi da se zali sto ce otici, osim Stilica i Zeca. To bi bio jedini hendikep jer nismo navikli imati igraca u ekipi kao Stila i Zec.
Ovo ostalo je prosjek igraci koji se vrte po Premijer ligi. Za uspjeh u nasoj ligi trebas imati nekoga ko zna o fudbalu da osvoji titulu i tu se zavrsava cijela prica oko naseg fudbala.
To uopce nije neka nauka. Koje god dosao u klub, nikad nije donio u klub ozbiljne pare da se pravi nesto vece.
A ovo crnjacenjr kod nas je cisto preserevanja. Danas duva šipu, nema pojma. Veseli levat, odigrao 230 utakmica u Pl dao pet golova, a kunem se da sutra pise da ide, to bi bio plac, jecanje. Ode nam jedino krilo, raspadamo se. I tako u krugu godinama. Ž
Brate Sinan je samo 3 utakmice uvezao od prve minute ove sezone. To ne možemo baš svesti pod redovan član prvih 11, a svakako nije ni marginalan član ekipe.Raonffa je napisao/la: ↑19 jan 2020, 20:57Sinan je bio prva opcija na desnom krilu, nećemo baš slijepo vjerovati statistici.
Amar je u početku forsirao Zeca zbog navodnih problema sa Ramovićem (tako je bar bila priča ovdje na forumu), pa kasnije kada se to izgladilo Ramović je bio prvotimac, u suštini Ramović je uvijek bio prvotimac kada je sve uredu sa njim, tako da ja i njega računam kao prvotimca.
Sa druge strane, recimo Sipović, za njega mi je potpuno svejedno što je otišao, njega će vrlo lako zamijeniti.
Najčešće zbog zdravlja, jer zdrav Sinan je u ove 2,5 godine je u suštini bio standardan član prve postave. To što neko njegovo često neigranje stavlja u kontekst da nam on nije tako važan, to je druga stvar. Isto možeš reći i za Ermina Zeca, yebo njega nek' sutra ode i onako statistički više je kod doktora nego na terenu, ako me razumiješbraco je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:04Brate Sinan je samo 3 utakmice uvezao od prve minute ove sezone. To ne možemo baš svesti pod redovan član prvih 11, a svakako nije ni marginalan član ekipe.Raonffa je napisao/la: ↑19 jan 2020, 20:57Sinan je bio prva opcija na desnom krilu, nećemo baš slijepo vjerovati statistici.
Amar je u početku forsirao Zeca zbog navodnih problema sa Ramovićem (tako je bar bila priča ovdje na forumu), pa kasnije kada se to izgladilo Ramović je bio prvotimac, u suštini Ramović je uvijek bio prvotimac kada je sve uredu sa njim, tako da ja i njega računam kao prvotimca.
Sa druge strane, recimo Sipović, za njega mi je potpuno svejedno što je otišao, njega će vrlo lako zamijeniti.