Ne igra ni protiv sloge ni protiv ubica. Ima po tri zuta u oba takmicemja. A ni zuti kartoni se ne prenose sa takmicenja na takmicenje, samo crveni.emir79 je napisao/la:Nego, je li Rahmanovic cisti kartone sad preko kupa? Znaci li to da ce igrati protiv Sirokog?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
JURIŠ
Aha, hvala.midzuka je napisao/la:Ne igra ni protiv sloge ni protiv ubica. Ima po tri zuta u oba takmicemja. A ni zuti kartoni se ne prenose sa takmicenja na takmicenje, samo crveni.emir79 je napisao/la:Nego, je li Rahmanovic cisti kartone sad preko kupa? Znaci li to da ce igrati protiv Sirokog?
Bio sam se ponadao, jbg.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ybg neko vrijeme ćemo morati prodavati igrače. Mi k'o i svi u ovoj ligi startamo iz minusa, ne iz nule: treba napraviti akademiju, treba napraviti stadion, treba napraviti trening kamp, treba obučit ljude, treba angažirat sposobne ljude... sve to košta plus treba računat da se niko nije naučen rodio i da će se duž cijelog tog puta pravit greške a i one koštaju.

Hvala za infoLecler je napisao/la:Bez Mujakića ostajemo a koliko ja znam sa Lazićem postoji opcija produženja ugovora e sad je sve na tome kakve on ima ambicije nakon ovakvih igara tj.hoćemo li se uspjeti dogovoriti. Nadam se da hoćemo jer je momak pokidao u svakoj utakmici do sada.Arnelv52 je napisao/la:Jel mi naljeto ostajemo bez Mujakića i Lazića?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja mislim da je jako tesko koristiti vise mladi igraca nego sto smo mi ove sezone.ovo je savrsen spoj mladosti i iskustva. Milion primjera gdje previse forsiranje mladog igraca nije dobro Radovac, Kadusic, Handzic, Hadzic, kod nas, u dinamu Halilovic pa evo u zelji šananadzovic i hajdarevic vidjeli smo kako su izgledali u vezi protiv nas a njihova ta generacija ispred nase bila. Mladi igrac samo rad red i disciplina, dozirati minutazu i biti ce pravi kao sto sad jesu Kovacevic, Mujakic, Pidro, prije Mihojevic.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ponude preko 500 hiljada € bi uvijek prihvatao i veliki dio tih para uložio u akademiju i igrački kadar. Naravno, ako je u pitanju igrač kao Mujakić koji je nevjerovatan talenat, onda ništa ispod milion eura.
Zuka, jel tačno to za Pidru, ako se radi i o približno toj cifri, onda pravimo velike korake ka izdizanje iz prosjeka lige. Prodali Mujakića za 1,1 milion eura, kad bi tim stopama kreno i Pidro, Kovačević... tj. da cifre transfera budu oko miliončić eura, onda ide dominacija jako često.
Zuka, jel tačno to za Pidru, ako se radi i o približno toj cifri, onda pravimo velike korake ka izdizanje iz prosjeka lige. Prodali Mujakića za 1,1 milion eura, kad bi tim stopama kreno i Pidro, Kovačević... tj. da cifre transfera budu oko miliončić eura, onda ide dominacija jako često.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pidro i Kovacevic ni pod razno ne smiju ispod milion. Ovo sam pisao i za Mujakica, kada su g.ovnari objavili da ide za 350.000 €. To su kapitalci nasi.BordoSarajevo je napisao/la:Ponude preko 500 hiljada € bi uvijek prihvatao i veliki dio tih para uložio u akademiju i igrački kadar. Naravno, ako je u pitanju igrač kao Mujakić koji je nevjerovatan talenat, onda ništa ispod milion eura.
Tacno tako, jedini smo klub u drzavi koji postavlja standarde.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Ako je Mujakić prodan za 1.1 milion eura sljedeći akademac ne smije ić za manju sumu od te. Samo veću! Pidro, Kovačević... ni slučajno ih davati u bescjenje!
A da se ja nešto pitam Pidru, Kovu, Šabanovića bih ostavio jer sljedeće sezone oni su glavna karika tima!
A da se ja nešto pitam Pidru, Kovu, Šabanovića bih ostavio jer sljedeće sezone oni su glavna karika tima!
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Jel se sjeća neko da smo imali dominantniji štoperski par poslije rata od Lazića i Mujakića? 
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Samo u 3-4 god. poluozbiljnog rada i evo god. ozbiljnog rada vidimo sta nam znaci rad sa OP . Licno bih prodao igraca(mladog) sad za 1 mill , nego cekao 2-3 god. i eventualno prodao za 5 mill.. Zato sto je rizik od terena evidentan ,moguci pad forme i zaustavljanje napretka i sto prodajom otvaramo sansu drugim mladim u BiH. Svi na dobitku klub ,igrac ,reprezentacija. Bas ima talenata u BiH ,dokaz U17 godiste vec godinama.Vanja8 je napisao/la:Pidro nece ici jos...Zukanovic je napisao/la:Pidro nece igrati iduce sezone kod nas. ima dosta dobri ponuda za njega. on ide za vise od 1.0 Mio € to je 100 %![]()
![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Gutić Dupovackosevskobrdo je napisao/la:Jel se sjeća neko da smo imali dominantniji štoperski par poslije rata od Lazića i Mujakića?
ISTINA ZA VEDRANA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sjećam se ja, Novaković i Ivetić.kosevskobrdo je napisao/la:Jel se sjeća neko da smo imali dominantniji štoperski par poslije rata od Lazića i Mujakića?
FK Sarajevo
Ma treba djecu pustit da odu za nimetom i karijerom tamo ce napredovat jos visenego ovdje i u neku ruku je dobro jer cemo mi bit ti koji ce prodavat i doci nama na vrata... pa i procenti pa i talentovani omladinci ce kod nas da je barem hamza catak osto vamo kod nas sad bi negdje na posudbi kuburio a i sad sa ovom reputacijom iz slovacke da bogdo gdje moze bolje otic... a neka ne treba tqko to gledati pustat i to ako dodje ponuda treba pustitvda ode da se razvije u repezentativca to je odma dobar ugled kluba i reputacija izuzev sto za male pare idu jbg nismo u takvoj poziciji mozda bi bili kad bi u evropi iskorak naoravili grupe onda bi se dalo polemisat o tim ciframa 3 4 mil eur pa u boljim ligama ima i boljih igraca za 500 600k eur jbg sve ima svoje..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Možda Vule - Semjon? Jedino mi oni padaju na pamet.kosevskobrdo je napisao/la:Jel se sjeća neko da smo imali dominantniji štoperski par poslije rata od Lazića i Mujakića?
Mujakić i Lazić čitaju forum očito, obojica postavili story s ove teme.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la:Ja mislim da je jako tesko koristiti vise mladi igraca nego sto smo mi ove sezone.ovo je savrsen spoj mladosti i iskustva. Milion primjera gdje previse forsiranje mladog igraca nije dobro Radovac, Kadusic, Handzic Handzic, kod nas, u dinamu Halilovic pa evo u zelji šananadzovic i hajdarevic vidjeli smo kako su izgledali u vezi protiv nas a njihova ta generacija ispred nase bila. Mladi igrac samo rad red i disciplina, dozirati minutazu i biti ce pravi kao sto sad jesu Kovacevic, Mujakic, Pidro, prije Mihojevic.
Slažem se u potpunosti.
Ovo je presedan u našoj ligi a vjerojatno i mnogo šire.
Splet okolnosti, sreća ali mora se priznati i znanje.
U veoma kratkom roku sazrelo je dosta igrača i to pravih.
Teško je očekivati ovaj kontinuitet u budućnosti.
Pa i površni poznavaoci ove igre znaju da je to prosto nemoguće.
Koliko god naša liga bila slaba, u svakom segmentu, očekivati da samo golobradi mladići ostvaruju dobre rezultate u istoj je neozbiljno.
Ukoliko se ponovi ovakva sezona, sa ovoliko mladih u prvoj ekipi čak i standardnih...
Ukrast će nam Dženu ili će ga roknut.
Ne umanjujem zasluge ostalih trenera u svim uzrastima pa i Husrefa koji ih je uveo u prvi tim.
Dženo neće u školu pa ga yebi, zato će nam ga roknut ako ovako nastavi.
Zbog prvog tima trpe ostale ekipe i to se vidi po rezultatima.
Teško će biti nadoknaditi ovaj raskorak moramo biti strpljivi.
Ne tako davno smo pisali o tom da po jednog - dva mlada igrača izvučemo iz generacije bi bilo top.
Budite realni, ne mogu sva djeca igrati.
Ja bih bio presretan da mogu i da su bolji od svih sa strane ali to je nemoguće.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Veliki pozdrav za naše ubitačne stopere! 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ima logike , ali ih platiti min. kao najboljeg stranca .Prosjecan strucnjak moze prepoznati ko je Pidro,Mujakic,Kovacevic . Neki su znali pokazati kvalitet u Mostaru i Krupi i sad ce stagnirati. Nadam se da ipak nece stagnirati i da je njihova buducnost svijetla pocev od sljedece godine. Kurdic , Mustafic i Salcin bi bili isti ili ce biti bolji od Stanojevica , Rahmana i Crepulje samo ako budu dobili priliku kao i oni.kosevskobrdo je napisao/la:Ako je Mujakić prodan za 1.1 milion eura sljedeći akademac ne smije ić za manju sumu od te. Samo veću! Pidro, Kovačević... ni slučajno ih davati u bescjenje!
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ako čitate ovo, opalite Kurdiću koju vaspitnu u moje ime. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Prije dva mjeseca vratio se u Sarajevo. Odakle je otišao kao najbolji junior. Nakon “putešestvija” po Hrvatskoj, Češkoj, Sloveniji, gdje je bio najbolji igrač, te polusezone u Moldaviji, Rifat Kapić je ponovo u bordo dresu. Sada kao prvotimac i igrač pod ugovorom s Grashopersom i predugovom s jednim klubom iz “Cvajte”.
Izgleda da se ni on nece zadrzavat.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordopoeta
- Kontakt:
U tom slučaju odmah početi pregovore sa Vegom, dok ga nije "ugrabio" zrinja.Zukanovic je napisao/la:Pidro nece igrati iduce sezone kod nas. ima dosta dobri ponuda za njega. on ide za vise od 1.0 Mio € to je 100 %
I ovi stoperi sto mi kradu postove bez pitanja pa kace na story nek mi se jave u PP bar dres neki da poguraju 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".