FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Znam da se nesto pricalo kako ce jedna grupa navijaca ici iz sarajeva, pa reko jel sta bilo od toga?
Da.BABO je napisao/la:Znam da se nesto pricalo kako ce jedna grupa navijaca ici iz sarajeva, pa reko jel sta bilo od toga?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Pinki tm`87
- Kontakt:
Bogami moj' komsija otis'o u IzraelBABO je napisao/la:Znam da se nesto pricalo kako ce jedna grupa navijaca ici iz sarajeva, pa reko jel sta bilo od toga?

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !
- majestic24
- Kontakt:
Sretno danas momci,da Bog da pobjedili Zidove s najmanje 3:0.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Seyu je blokirao sat.Sačekajte dok zamjeni baterijuŠtaIma je napisao/la:Seyo koliko još do utakmice
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ima li večeras organizovano gledanje tekme? BBI ?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sretno komsije ... oderite ih ...
Da,bas ce Hapeol izgubiti od Zeljeznicara 3:0 na svome terenumajestic24 je napisao/la:Sretno danas momci,da Bog da pobjedili Zidove s najmanje 3:0.

[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
vozdra raja dode i taj dan nakon 9 god ponovo liga prvaka doduse pretkolo ali hajde ocekujem tvrdu utakmicu u kojoj ce oba tima zabiti gol
Zato sto mi imamo svoj forum fksinfo,koji je otvorenog tipa i tu smo svi registrovani,tako da ovdje je samo nekolicinaanaliticar_ je napisao/la:Zanima me kako to da Zeljo ima ni manje ni vise nego duplo vise postova na forumu od Sarajeva????
Zeljo ima 1938 a Sarajevo tek oko 800, sta je razlog??
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Ma nasi ovdje previse supljiraju

NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Može li se ova rasprava u startu prekinuti?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
hoce li ih biti oko 100-150akVirtu4l je napisao/la:Da.BABO je napisao/la:Znam da se nesto pricalo kako ce jedna grupa navijaca ici iz sarajeva, pa reko jel sta bilo od toga?

Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
- The PUNISHER
- Kontakt:
Zna li neko hoce li biti prijenos vecerasnje utakmice ili ako ne vecerasnje hoce li prenositi onu u Sarajevu? Pozz,... 

"mes que un club"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Veceras u 20:00 na BHT a 21.07. na NTV Hayat.The PUNISHER je napisao/la:Zna li neko hoce li biti prijenos vecerasnje utakmice ili ako ne vecerasnje hoce li prenositi onu u Sarajevu? Pozz,...
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Što se tiče internet linkova, oni ispravni će se pojaviti sat vremena prije utakmice.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čuj šta je razlog? Nije internet još doš'o do Lješeva.analiticar_ je napisao/la:Zanima me kako to da Zeljo ima ni manje ni vise nego duplo vise postova na forumu od Sarajeva????
Zeljo ima 1938 a Sarajevo tek oko 800, sta je razlog??
Željo nije nikad bio loko klub. Vazda je im'o najviše navijača od svih bh. klubova. Gdje god ima pruge ima i nas. Jednostavno popularniji iz more razloga.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, nedimmmm1337, PeppermintSA i 56 gostiju.