Opet uvaljes neke svoje?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
De nek se ne zalijeću sa tim izjavama oko juga, već mi nije dobro
Gotovo je to InshAllah, Šote more Šote
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Onaj Blazevic nije igrao za Celik danas. Je li on s njima u Turskoj posto vidim opet neki problemi im ispali oko pregovora sa Franicem?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kako smo već pisali, Domagoj Franić i Ante Blažević nisu otputovali s ekipom u Tursku, a šef struke Umit Özat pred sami put u Tursku rekao je da su oni igrači Čelika i da će se priključiti ekipi u narednih dan-dva.
MIHAJLOVIĆ !
Pa pročitaj cijeli članak, Franića izigrali i slagali ukupno tri puta, jedno mu pričali na telefon, drugo u Ljubuškom i treće u Sarajevu pred put u Tursku, momak na kraju odustao od svega, a želja mu je da se vrati u PLBIH, ne znam koliko je on Amaru samo interesantan budući da bi ga mogli dovesti samo na posudbu, a vjerujem i da su Blaževića zavalili samo da se ne zaleti odmah prema nama, garant seljačka u maniru ništa se ne sikiraj, biće ti isplaćeno sve, haj ti na pripreme i na kraju ništa, ali budući da je tu već Luka Miletić ne znam koliko je aktuelan Blažević, o Franiću i da ne govorim
MIHAJLOVIĆ !
Ma procitao sam za Franica sve zato i kazem mozda su i ovog slagali cim odmah nije krenuo sa timom za Tursku.
Ako postoji sansa bolje njega dovesti jer Miletic bio povrijedjen dugo jos je on stoper. Ovako bar striktno beka dovedes.
Ako postoji sansa bolje njega dovesti jer Miletic bio povrijedjen dugo jos je on stoper. Ovako bar striktno beka dovedes.
Ma garant, kod njih se ne zna ko pije a ko plaća, ludilo na sve strane, Blažević se ipak ne može porediti sa Miletićem, treba iskoristiti ovu situaciju i dovesti momka, jer sa njim bi komplet zadnju liniju završili na najbolji mogući način
MIHAJLOVIĆ !
Plot twist Amar dovede Blaževića na krilo (jer je to prije igrao), a ne na beka i čitam raju po forumu kako kukaju buahahahaha
Nemoj dva puta to ponoviti
Svi ono u fazonu daj Zaku, Fanima i dodje Blazevic na krilo
Nećemo Blaževića starohana, sad će mu 50 god..oh wait, pogrešan clipboard.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zna li neko pouzdano odakle i ko je pravio onaj bakrorez u fan shopu, hoću da uzmem starijem clanu familije za rođendan, samo da nije djelo ruku danana, nebi me čudilo da je uspio progurati svoje u fan shopu dok su mu ahbabi bili još u klubu, pa da se ne zajebem i njemu u padže gurnem lovu 
MIHAJLOVIĆ !
meni ovdje niko nista ne vjeruje ,nego poslusati cu ja storma fino svoj email napravim i vratim se braci
Trenutno korisnika/ca: 1921TM87, 1921zeljeznicar1921, boki86, Lokomotifa, nedimmmm1337, Vanja8, WeekendOffender i 212 gostiju.