Bukvalno 99% ljudi, haman svi i hoćemo da iznenade da nama olakšaju, jesi li normalan hahahaajdohordas je napisao/la:pa kasne za nama 20 bodova, ubili smo ih u oba derbija ove sezone nisu nam ni najmanja prepreka i vama opet najvaznije da oni kiksaju. Pa zar nije logicno prizeljkivat da danas naprave iznenadjenje, samim time ce i nama olaksat i sutrasnju i svaku narednu tekmu ako oni uzmu bodove sad dole, automatski i u kupu ulazimo rasterecenije... stvarno vas ne kontam nekad
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
ajdohordas
- Kontakt:
Pa evo zadnjih par postova govore drugacije hahaMortemHz je napisao/la:Bukvalno 99% ljudi, haman svi i hoćemo da iznenade da nama olakšaju, jesi li normalan hahahaajdohordas je napisao/la:pa kasne za nama 20 bodova, ubili smo ih u oba derbija ove sezone nisu nam ni najmanja prepreka i vama opet najvaznije da oni kiksaju. Pa zar nije logicno prizeljkivat da danas naprave iznenadjenje, samim time ce i nama olaksat i sutrasnju i svaku narednu tekmu ako oni uzmu bodove sad dole, automatski i u kupu ulazimo rasterecenije... stvarno vas ne kontam nekad
Ne mogu više mrzit njih nego što želim dobro svom klubu. Šta ako nas Lištica iznenadi sutra? Nemamo Stanojevića, Rahmana, Pidre... Ako zijanimo, dolaze nam na tri boda, a onda do kraja će bit svega. Ne zaboravi da smo hajcali i očekivali uvjerljive pobjede i protiv Krupe i Zrinjskog, pa smo potukli na Koševu.Smjecanindzemo je napisao/la:Kakav glupan j3bo ga tata shrek
Skoro sta hajd, bjezi ba tamo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Ovo se Morto sam sa sobom dopisuje, nemojte mu zamjerit
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Da hoće u mostaru biti X a likče i radnik da pobijede...i uz našu sutrašnju pobjedu aBd perfektno kolo. 
-
ajdohordas
- Kontakt:
To ja kontam i sugeriram, jer ljubav prema mom klubu i zelja za trofejima veca je od mrznje prema njima,pogotovo sto nam vise ni u cemu nisu prepreka i to je sva prica.skoroalen je napisao/la:Ne mogu više mrzit njih nego što želim dobro svom klubu. Šta ako nas Lištica iznenadi sutra? Nemamo Stanojevića, Rahmana, Pidre... Ako zijanimo, dolaze nam na tri boda, a onda do kraja će bit svega. Ne zaboravi da smo hajcali i očekivali uvjerljive pobjede i protiv Krupe i Zrinjskog, pa smo potukli na Koševu.Smjecanindzemo je napisao/la:Kakav glupan j3bo ga tata shrek
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
To brate ne poredim, najnormalnije da svom klubu zelim sve najbolje ali toliko sam siguran u nas da me ostali ne zanimaju. Realno x je najbolje
Smrt željezničaru
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne smrt!!! Al duga i trajna bolest-daMemara je napisao/la:Smrt željezničaru
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ma ako titulu ne možemo osvojiti neovisno od ostalih tj. gdje nam je glavni konkurent nikada lošiji svinjski (koji je evo za nijansu bolji od nikada goreg kmelje), onda je i ne zaslužujemo realno...ajdohordas je napisao/la:To ja kontam i sugeriram, jer ljubav prema mom klubu i zelja za trofejima veca je od mrznje prema njima,pogotovo sto nam vise ni u cemu nisu prepreka i to je sva prica.skoroalen je napisao/la:Ne mogu više mrzit njih nego što želim dobro svom klubu. Šta ako nas Lištica iznenadi sutra? Nemamo Stanojevića, Rahmana, Pidre... Ako zijanimo, dolaze nam na tri boda, a onda do kraja će bit svega. Ne zaboravi da smo hajcali i očekivali uvjerljive pobjede i protiv Krupe i Zrinjskog, pa smo potukli na Koševu.Smjecanindzemo je napisao/la:Kakav glupan j3bo ga tata shrek
-
ajdohordas
- Kontakt:
To bi vazilo u nekoj drugoj drzavi ali ne i u BiH. Ova liga jest toliko specificna da je vrlo tesko gotovo pa nemoguce biti toliko dominantan bez obzira na konkurenciju. Prvo zbog terena,infrastrukture,krkanluka a i raznoraznih speltki stimanja kupovanja itd itd.
-
Historicar
- Kontakt:
Na tekstualnom: Zrinjski i sa desetoricom, bez problema čuva vodstvo

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nisu puno pogriješili.. željo je malo postao aktivniji ali tanko zasadHistoricar je napisao/la:Na tekstualnom: Zrinjski i sa desetoricom, bez problema čuva vodstvo![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Daj ne kenjajte. Ne voli se Sarajevo da bi se mrzio Zeljeznicar. Volimo klub zbog njeg i i njegovog interesa.
Sto se tice Zeljeznicara, nikad u zivotu mu ne bih pozelio smrt. Grad zivi za utakmicu ova dva kluba i tako neka vjecno ostane, a mi naravno da bjedimo.
Sto se tice Zeljeznicara, nikad u zivotu mu ne bih pozelio smrt. Grad zivi za utakmicu ova dva kluba i tako neka vjecno ostane, a mi naravno da bjedimo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kao sto sam i rekao, oblehas je prodo utakmicu plus pare od ulaznica sa derbija = 128k km cinimi se da je za tu svotu tuzio skretnicu.
Al ko im J**+ mater mi moramo igrat i pobjedzivat a ako ko poremeti madzare i olaksa nama dobro i jest
Al ko im J**+ mater mi moramo igrat i pobjedzivat a ako ko poremeti madzare i olaksa nama dobro i jest
Ovo mutavi 5 na tabeli jel 
Bolje ovako nego da pricaju poslije da su nas pogurali da uzmemo titulu
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Da da.. Nekako mislim da ni sutra necemi izgubit, al strah me vise da ne bude neki remi tipa 0:0 .. Al svi sutra na Kosevo po pobjedu !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nisu, zabila Tuzla u zadnjoj minuti.Stroj1946 je napisao/la:Ovo mutavi 5 na tabeli jel
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.