Genghis je napisao/la:Eto nek si mi ti neki veliki strucnjak, valjda zato sto imas to "f1" automatski znaci da mozes prdit unaokolo bezveze ... Messi je sranje od igraca, otkud ti znas da je on bolji od Kojasevica ?? Ja mislim da je Kojasevic bolji od Messija, ali nikad necemo znati, jer vjerovatno nikad nece zaigrati u Barceloni ...sead_f1 je napisao/la:Ma imas ti pojma...i previse. Pazi samo da se "fildzan" ne prelije.Genghis je napisao/la:Alonso je jedini vozac koji moze u istu recenicu sa Vettelom, tj. ukoliko bi imao sličan bolid mozda bi ga mogao ugroziti. Ovi ostali nemaju sanse kad bi imali i bolji bolid. Ubrzo ocekujem nekog Hamiltonovog fana da dodje ovdje blebetat' kako ja nemam pojma i kako je Hamilton najbolji.![]()
Cudi me samo zasto sjedis za computerom i tipkas u forumu...zasto nisi na proslavi sa svojom ekipom?
Valjda jedan strucnjak tvoje velicine radi kod aktuelnog prvaka, RedBull Racinga...?
Ovakvi postovi su najjaci. Tvrdis nesto, sta niko do sada nije vidio i za sta niko nema ikakvih dokaza. I to radi na nacin kao "ja znam 100% da bi to tako bilo" a istovremeno ostalima kako oni "blebetaju"![]()
Pa ne mora tebi niko govoriti da da nemas pojma. Ti si se sam potrudio da nama to pokazes.
de kralju stipu ih
formulu prati ove sezone aktivno putem tv1 i prošle malo putem bht1
niko im nije kriv što ne shvataju da je adrian newey najzasluzniji za bolid, a vettel za naslove, jer da je vettel takva OGULJEVINA od vozača taborio bi u nekom Virginu ili lupam HRTu
Ta momak ima talenat, primjećen od malih nogu, prošao serije gp2 i slične , šumaher prepoznao u njemu talenat i gurao ga
momak postig'o za ovo vremena više nego vi za čitav život ukupno,a ako nastavi, postiće ono što nije uradio ni šumi pa vi vidite :*