Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nogometni savez BiH
ovo meni izgleda zbunjujuce sve,sad ocemol igrati ili ne??? ocemol izgubit bodove....?? imal ko da mi detaljno opise situaciju... 

- SoloJuve26
- Kontakt:
Edvin_Mg je napisao/la:ovo meni izgleda zbunjujuce sve,sad ocemol igrati ili ne??? ocemol izgubit bodove....?? imal ko da mi detaljno opise situaciju...
Samo Platini zna

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Naravno da ću biti. I dalje ću tvrditi da pojma nemašVirtu4l je napisao/la:Nadam se da ćeš biti na forumu kad nam se ukine suspenzija.Nebitno je napisao/la:Pojma nemaš.Virtu4l je napisao/la:Sve će ovo biti u redu.

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
na uefinoj stranici, nisu nam oduzeli bodove tj. termin protiv Rumuna je jos uvjek tuEdvin_Mg je napisao/la:ovo meni izgleda zbunjujuce sve,sad ocemol igrati ili ne??? ocemol izgubit bodove....?? imal ko da mi detaljno opise situaciju...
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Ponos Torina
- Kontakt:
kako ce nas izolovati od svega,geto!!!najlakse je na slabijeg.... 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Ovo sto se dogadja moze biti samo neka POZITIVA koju smo dugo iscekivali...
Kamo srece da suspenduju i rukomet i kosarku, no tamo treba i igrace, one smecare suspendovati sto se ne bore za nacionalni dres..Sva **** treba suspendovati i otjerati....
Sa novim savezom idemo na EP.....
Kamo srece da suspenduju i rukomet i kosarku, no tamo treba i igrace, one smecare suspendovati sto se ne bore za nacionalni dres..Sva **** treba suspendovati i otjerati....
Sa novim savezom idemo na EP.....
Neke ptice nikad ne polete.
aleksandar_veliki je napisao/la:Igrat cemo ako usvojimo Statut, ako ga ne usvojimo necemo igrati, a FIFA i UEFA nece umjesto nas usvajati Statut.

- Los_Blanos2
- Kontakt:
bordo_Sarajevo je napisao/la:na uefinoj stranici, nisu nam oduzeli bodove tj. termin protiv Rumuna je jos uvjek tuEdvin_Mg je napisao/la:ovo meni izgleda zbunjujuce sve,sad ocemol igrati ili ne??? ocemol izgubit bodove....?? imal ko da mi detaljno opise situaciju...
Opet ce ova gamad, oni su jos na funkcijiRumunski mediji likuju. Portal Sport.ro piše kako "će Bosna i Hercegovina najvjerovatnije izgubiti sve utakmice u kvalifikacijama za zelenim stolom rezultatom 3:0".
Ipak, čelnik rumunskog saveza i član Izvršnog odbora UEFA Mirce Sandu smatra kako to nije vjerovatna opcija.
"Ne znam u ovom trenutku kako će se situacija razvijati. Ukoliko oni do juna, kada se nastavlajju kvalifikacije, riješe sve svoje probleme, biće vraćeni u takmičenje i za mene je to sasvim normalno. BiH neće biti dozvoljeno da do daljnjeg učestvuje u bilo kakvom takmičenju, a neće moći igrati čak ni prijateljske utakmice, ali ne želim ništa prejudicirati. Za sada nema nikakvog pomaka u riješavanju problema, a šta će biti dalje znaćemo u junu", rekao je Sandu.

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
pa reko sam vam jja da ce biti kratkotrajna supenzija sta je mjesec danaa nista prodje u tren oka ako cak i prije supenzije rijesimo novi savez eto nas tu.. dobro je ovo stosmo uradili i sto su nas supendovali tako smo se rijesili gamadi dozivotno sad je red na nase legende da preuzmu svetinju i sve ostalo.... glavu gopre ba ovo ne moze biti bolje ba 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Jesu li ovo prvo arpilske zajebancije ili smo ga stvarno pousili ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nista novo. Desilo se ono sto je svako pametan ocekivao, a da moze gore, to cemo jos vidjeti kad natezanja oko usvajanja budu trajala mnogo duze nego sto mislite.
Opet cu ponoviti za sve vas koji ste optimisti. FIFA i UEFA nece usvojiti Statut i nece nametnuti ljude koji to moraju uraditi. Dakle, bez medjusobnog dogovora sa onima koji su protiv, mi smo suspendovani i nemamo pravo igrati ni prijateljske utakmice.
Budite sigurni da nece biti lako, nismo mi normalna drzava pa da se problemi rijese za 10 dana, kod nas je uvijek najgori scenario a to je u ovom slucaju duza suspenzija.
Ne znam na osnovu cega ste vi optimisti. Danima citam komentare i skoro svi optimisti.
Biti Bosanac i Hercegovac a ne znati da uvijek moze gore je u najmanju ruku naivno.
Opet cu ponoviti za sve vas koji ste optimisti. FIFA i UEFA nece usvojiti Statut i nece nametnuti ljude koji to moraju uraditi. Dakle, bez medjusobnog dogovora sa onima koji su protiv, mi smo suspendovani i nemamo pravo igrati ni prijateljske utakmice.
Budite sigurni da nece biti lako, nismo mi normalna drzava pa da se problemi rijese za 10 dana, kod nas je uvijek najgori scenario a to je u ovom slucaju duza suspenzija.
Ne znam na osnovu cega ste vi optimisti. Danima citam komentare i skoro svi optimisti.
Biti Bosanac i Hercegovac a ne znati da uvijek moze gore je u najmanju ruku naivno.
-
- Kontakt:
Hello Bosanski People, im Michel Francis e schon de la cruz Platini and I love vasa Land, Bosnia.
But, bitte please razumiti. I mene su banned sa Xbox Live tako i know how vi feel. Je-bi-ga.
Eto We must suspend you Zemlja zbog vasa Politika, we have hopes i nadu da cete se vratiti u moju family brzo i quickly.
I pozdravljam Makmuzel Colakovica, we love joj country.
Ps. We hope some pecenje is left for us.
But, bitte please razumiti. I mene su banned sa Xbox Live tako i know how vi feel. Je-bi-ga.
Eto We must suspend you Zemlja zbog vasa Politika, we have hopes i nadu da cete se vratiti u moju family brzo i quickly.
I pozdravljam Makmuzel Colakovica, we love joj country.
Ps. We hope some pecenje is left for us.
kralj_je_mrtav je napisao/la:A kako ce nase legende preuzeti svetinju. Dajte se malo smirite ili su pak ovdje sve 16-godisnjaci. Statut se mora usvojiti, mora ga usvojiti Skupstina. Da li ce se za dva mjeseca moci organizovati Komitet za normalizaciju, te da li ce se naci 60 delegata iz cijele BiH, koji ce usvojiti Statut, tesko.Rule_hz je napisao/la:pa reko sam vam jja da ce biti kratkotrajna supenzija sta je mjesec danaa nista prodje u tren oka ako cak i prije supenzije rijesimo novi savez eto nas tu.. dobro je ovo stosmo uradili i sto su nas supendovali tako smo se rijesili gamadi dozivotno sad je red na nase legende da preuzmu svetinju i sve ostalo.... glavu gopre ba ovo ne moze biti bolje ba
zasto je tesko? po kkom principu eto rs -ovci su dobili nema im ilju sulje na vlasti vise... nek posalju svoje ljude isto tako hercegovci ako cemo po nacionalnom planu i federacija.. u drugom i realnom slucaju sto i mislim da ce biti, to hoces neces nemoras ko ti **** mater idi u svoju selendaru sutaj loptu... sastavit ce se kominitet i sve po meni cak i prije od tih 1,5 vidjet cete... Jako sam optimista..
PS.nemam 16god vec 25....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
....znaci oplako samNebitno je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Igrat cemo ako usvojimo Statut, ako ga ne usvojimo necemo igrati, a FIFA i UEFA nece umjesto nas usvajati Statut.

Nema vise :P
Ljudi ne zavaravajte se, pa ova odluka nije mogla biti kraća i jednostavnija. Ništa ne piše o vladajućoj strukturi koja je još uvijek na čelu tj oni uopšte nisu skinuti sa pozicija. Mi smo samo suspendovani na kratko vrijeme a ovi foteljaši će već za par dana sazvati novu sjednicu na kojoj će se, vidi čuda?, usvojiti statut i to je to! FIFA i UEFA će nas opet vratiti sa obrazloženjem "drago nam je da je pametan razum prevladao bla bla bla" i tako ta go.na od teksta i opet nikom ništa, sve po starom! Savez je trenutno suspendovan samo od vanjskog svijeta, foteljaši su zadržali svoje stolice i čim isprave svoju grešku (a morati će jer nema više para) eto njih nazad! Ja i dalje ne mogu da vjerujem kako je naš narod toliko naivan i kako nas začas žedne preko vode mogu prevesti, čast pojedincima! Ljudi treba prihvatiti realnost a ona je nažalost crna da crnija ne može biti! Bagre iz saveza se nikad nećemo riješiti, samo im smrt može presuditi jer oni ne je*u živu silu!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Tako ce i biti ipakAlucard je napisao/la:Ljudi ne zavaravajte se, pa ova odluka nije mogla biti kraća i jednostavnija. Ništa ne piše o vladajućoj strukturi koja je još uvijek na čelu tj oni uopšte nisu skinuti sa pozicija. Mi smo samo suspendovani na kratko vrijeme a ovi foteljaši će već za par dana sazvati novu sjednicu na kojoj će se, vidi čuda?, usvojiti statut i to je to! FIFA i UEFA će nas opet vratiti sa obrazloženjem "drago nam je da je pametan razum prevladao bla bla bla" i tako ta go.na od teksta i opet nikom ništa, sve po starom! Savez je trenutno suspendovan samo od vanjskog svijeta, foteljaši su zadržali svoje stolice i čim isprave svoju grešku (a morati će jer nema više para) eto njih nazad! Ja i dalje ne mogu da vjerujem kako je naš narod toliko naivan i kako nas začas žedne preko vode mogu prevesti, čast pojedincima! Ljudi treba prihvatiti realnost a ona je nažalost crna da crnija ne može biti! Bagre iz saveza se nikad nećemo riješiti, samo im smrt može presuditi jer oni ne je*u živu silu!

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Zasto si optimista? Nikad ti FIFA i UEFA nece priznati Savez koji pokriva 25% teritorije drzave. Znaci, bez dogovora sa Srbima i Hrvatima mi smo suspendovani.Rule_hz je napisao/la:kralj_je_mrtav je napisao/la:A kako ce nase legende preuzeti svetinju. Dajte se malo smirite ili su pak ovdje sve 16-godisnjaci. Statut se mora usvojiti, mora ga usvojiti Skupstina. Da li ce se za dva mjeseca moci organizovati Komitet za normalizaciju, te da li ce se naci 60 delegata iz cijele BiH, koji ce usvojiti Statut, tesko.Rule_hz je napisao/la:pa reko sam vam jja da ce biti kratkotrajna supenzija sta je mjesec danaa nista prodje u tren oka ako cak i prije supenzije rijesimo novi savez eto nas tu.. dobro je ovo stosmo uradili i sto su nas supendovali tako smo se rijesili gamadi dozivotno sad je red na nase legende da preuzmu svetinju i sve ostalo.... glavu gopre ba ovo ne moze biti bolje ba
zasto je tesko? po kkom principu eto rs -ovci su dobili nema im ilju sulje na vlasti vise... nek posalju svoje ljude isto tako hercegovci ako cemo po nacionalnom planu i federacija.. u drugom i realnom slucaju sto i mislim da ce biti, to hoces neces nemoras ko ti **** mater idi u svoju selendaru sutaj loptu... sastavit ce se kominitet i sve po meni cak i prije od tih 1,5 vidjet cete... Jako sam optimista..
PS.nemam 16god vec 25....
Ne mogu da vjerujem da su ljudi i dalje optimisti a mi vise nemamo pravo igrati ni prijateljske utakmice.
sada jesam li dobro razumeo ?
Mi smo suspendovani, sto znaci.....
da su ovi iz saveza automatski odstpili od svojih funkcija, i da......
mi imamo sada sansu do juna da sastavimo novi savez
Jeli to tako ili ima tude jos nekih informacija ?

Mi smo suspendovani, sto znaci.....
da su ovi iz saveza automatski odstpili od svojih funkcija, i da......
mi imamo sada sansu do juna da sastavimo novi savez
Jeli to tako ili ima tude jos nekih informacija ?

-
- Kontakt:
Nemate znaci dont prava igrati prijateljske frendly Games zato jer **** i Izvor novca. Uefa ne zeli da Savez ima primanja jer i freindly Games daju novce od tv prava, tickets, karte, broadcasting and so.SamoZeljo je napisao/la:Zasto si optimista? Nikad ti FIFA i UEFA nece priznati Savez koji pokriva 25% teritorije drzave. Znaci, bez dogovora sa Srbima i Hrvatima mi smo suspendovani.
Ne mogu da vjerujem da su ljudi i dalje optimisti a mi vise nemamo pravo igrati ni prijateljske utakmice.
Its good to be optimistic i say that to my wife everytime

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.