Ako covjek radi u skladu sa razumom i logikom i poraz od Kipra nije toliko bolan...harishp je napisao/la:@Bagrcavi napisa o remiju sa Albanijom a preskoci glupi poraz od Kipra koji ce nas vrlo vjerovatno kostati i samog odlaska u baraz.calcio je napisao/la:Samo da se razumijemo, nisam ono napisao da bih kritikovao Jagodica nego da pokazem kako su licemjerni pljuvaci Susica, jer uglavnom su oni ti koji bezrezervno hvale Jagodica i istovremeno pljuju Susica. Sve ono sto oni zamjeraju Susicu, Jagodic radi i to u gorem obliku. Ali eto, ocigledno imaju nekakve probleme licne prirode sa Susicem.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Nisam pristalica ničijeg pljuvanja kao prvo.
A što se tiče Jagodića, on ima rezultate i to je jedino bitno, što se mene tiče nek zove i svog sina ako će ostvarivati dobre rezultate. Zbog čega misliš da je tvoje mišljenje relevantno kad kažeš da je nepozivanje nekih igrača isto kao nepozivanje Lulića ili Pjanića u A reprezentaciji. Evo ja se ne slažem s tobom, mislim da Jagodić poziva najbolje igrače. Šta ćemo sad?
Jasta je nego licemjerno.Ziku mu samo onaj post o citanju i vrijeme kad ga je ispravio.![]()
Da se razumijemo Jagoda je najbolji izbor za mladu u ovim okolnostima,ali malo realnosti nije na odmet.
Ali kad covjek radi sve kontra zdravog razuma onda poraz i od Brazila bude bolan...