FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Siniša se use.re ko grlica čim je stani pani što ne kontam nikako jer je u početku pokazivao da je fajter.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- mohikanac12
- Kontakt:
Ako bi odigrali bar dvije utakmice u kupu na Grbavici, plus preostalih sedam u prvenstvu, mislim da bi mogli do brojke od sto hiljada gledalaca samo u proljetnom dijelu. U jesenjem dijelu iz devet domacih imamo oko pedeset hiljada.
Znaci potrebno je da uduplamo posjetu. Ogroman poduhvat ali sigurno ne i nemoguć.
#Manijaci#Željo#Grbavica
100.000
Znaci potrebno je da uduplamo posjetu. Ogroman poduhvat ali sigurno ne i nemoguć.
#Manijaci#Željo#Grbavica
100.000
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Evo zasto ja radze pisem crnjake nego da ovdje spominjem Zakarica Cocalica Susic se i kod nas spominjo. Treba bit realan u okviru granica. Susic niko pojma nema u kakvom je sad stanju ko sto kod nas Zec.Moze bit najbolji moze se povrjedit i nema ga na mapi.
Kad je tek došo momak je bio fajter, tuko protivnike na terenu, lakto se, grubijaner pravi a gdje i neci mislim da je karatista bio, onda nazovi stručnjaci napraviše rusvaj, treneri ko na traci, nit se znalo ko pije a ko plaća, pa dvije titule pred nosom izgubismo, pa onda ona kažnjavanja i suspnezije, pritisak sa tribina, iz kluba, vjerujem da ni jednom igracu tada nije bilo lako nositi naš dres, i u svemu tome vjerujem da se malo pogubio, i da je više riječ na tompsihološkom planu i njegovom samopuzdanju nego bilo cemu drugom, a to trpi onda i forma i sve ostalo, ja vjerujem u momka, jer je pokazao ko je i šta je, momak ima muda, srčan je, voli klub i iskreno vjerujem u njega da će na proljeće biti top, jer druge nam nema
MIHAJLOVIĆ !
U ovakvom ko ovaj tenk, zahrđo sa začepljenom rorom, a pitari su ove uspaljenice koje se nadaju nečemuAlipasino je napisao/la: ↑01 feb 2020, 18:36Evo zasto ja radze pisem crnjake nego da ovdje spominjem Zakarica Cocalica Susic se i kod nas spominjo. Treba bit realan u okviru granica. Susic niko pojma nema u kakvom je sad stanju ko sto kod nas Zec.Moze bit najbolji moze se povrjedit i nema ga na mapi.

MIHAJLOVIĆ !
Tesko je to ostvarivo ali ako bude rezultata dobrih nije nemoguce, posebno ako se uzmu prve dvije na strani, onda je svasta mogucemohikanac12 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 18:33Ako bi odigrali bar dvije utakmice u kupu na Grbavici, plus preostalih sedam u prvenstvu, mislim da bi mogli do brojke od sto hiljada gledalaca samo u proljetnom dijelu. U jesenjem dijelu iz devet domacih imamo oko pedeset hiljada.
#Manijaci#Željo#Grbavica
100.000
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Na stranu sve zaebancije i to Sinisa je pokazao koliko je ovdje da mu je stalo do kluba, dao bi sve za uspjeh Zelje. Nije gluma vec iskrena emocija koja se stvorila tokom njegovog boravka ovdje. Sigurno da je sve na njega uticalo jer stvarno je prosao svasta ovdje. Od nekih prelijepih momenata do sokova kakvi se rijetko vidjaju. Sve u svemu neka njega sa nama. Moze on pomoci. Ima oscilacija ko 90% igraca iz naseg tima, ali ok.Radmilo87 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 18:37Kad je tek došo momak je bio fajter, tuko protivnike na terenu, lakto se, grubijaner pravi a gdje i neci mislim da je karatista bio, onda nazovi stručnjaci napraviše rusvaj, treneri ko na traci, nit se znalo ko pije a ko plaća, pa dvije titule pred nosom izgubismo, pa onda ona kažnjavanja i suspnezije, pritisak sa tribina, iz kluba, vjerujem da ni jednom igracu tada nije bilo lako nositi naš dres, i u svemu tome vjerujem da se malo pogubio, i da je više riječ na tompsihološkom planu i njegovom samopuzdanju nego bilo cemu drugom, a to trpi onda i forma i sve ostalo, ja vjerujem u momka, jer je pokazao ko je i šta je, momak ima muda, srčan je, voli klub i iskreno vjerujem u njega da će na proljeće biti top, jer druge nam nema
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- mohikanac12
- Kontakt:
irfo je napisao/la: ↑01 feb 2020, 18:43Tesko je to ostvarivo ali ako bude rezultata dobrih nije nemoguce, posebno ako se uzmu prve dvije na strani, onda je svasta mogucemohikanac12 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 18:33Ako bi odigrali bar dvije utakmice u kupu na Grbavici, plus preostalih sedam u prvenstvu, mislim da bi mogli do brojke od sto hiljada gledalaca samo u proljetnom dijelu. U jesenjem dijelu iz devet domacih imamo oko pedeset hiljada.
#Manijaci#Željo#Grbavica
100.000
Mogao si nam postaviti anketu ako nije frka. Da vidimo koliko vjerujemo u nas i naše kapacitete.
*FK Željezničar će do kraja prvenstva BiH na stadionu Grbavica odigrati još 7 utakmica. Pored toga, moguće su i max 3 utakmice Kupa BiH.
Mislite li da je moguće doći do brojke od 100.000 gledalaca?
- Da
- Ne
- Ne znam
Evo @Irfo pa malo izmijeni ako smatraš da treba. Hvala.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Stanić nek se rokne ako ne može Sinišu izbaciti iz prvih 11, a već godinu dana je imao priliku za to.
Eto anketamohikanac12 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 18:53irfo je napisao/la: ↑01 feb 2020, 18:43Tesko je to ostvarivo ali ako bude rezultata dobrih nije nemoguce, posebno ako se uzmu prve dvije na strani, onda je svasta mogucemohikanac12 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 18:33Ako bi odigrali bar dvije utakmice u kupu na Grbavici, plus preostalih sedam u prvenstvu, mislim da bi mogli do brojke od sto hiljada gledalaca samo u proljetnom dijelu. U jesenjem dijelu iz devet domacih imamo oko pedeset hiljada.
#Manijaci#Željo#Grbavica
100.000
Mogao si nam postaviti anketu ako nije frka. Da vidimo koliko vjerujemo u nas i naše kapacitete.
*FK Željezničar će do kraja prvenstva BiH na stadionu Grbavica odigrati još 7 utakmica. Pored toga, moguće su i max 3 utakmice Kupa BiH.
Mislite li da je moguće doći do brojke od 100.000 gledalaca?
- Da
- Ne
- Ne znam
Evo @Irfo pa malo izmijeni ako smatraš da treba. Hvala.![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- mohikanac12
- Kontakt:
Može i ovako. Što mora komplikovano kada može jednostavno.
Da vas vidimo Željovci, vjerujete li da možemo postaviti neke nove standarde.
Da vas vidimo Željovci, vjerujete li da možemo postaviti neke nove standarde.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Zavisi od rezultata 
Mozda ne cener, ali moglo bi priblizno biti. Opet kaze ide ljepse vrijeme, ali sve ce to zavisi iskljucivo od rezultata pogotovo sad kad su tri tribine pod krovom pa vise ni vrijeme ne bi trebalo biti problem.

Mozda ne cener, ali moglo bi priblizno biti. Opet kaze ide ljepse vrijeme, ali sve ce to zavisi iskljucivo od rezultata pogotovo sad kad su tri tribine pod krovom pa vise ni vrijeme ne bi trebalo biti problem.
- mohikanac12
- Kontakt:
Iako me to strašno nervira, činjenica je da posjeta najvećim dijelom zavisi od rezultata. Drugi bitan faktor je način na koji će klub animirati navijače.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Da posjeta u drugoj polusezoni bude ko ona u kompletnoj sezoni 16/17 ja bih bio prezadovoljan:
Virtu4l je napisao/la: ↑16 apr 2017, 15:01Da još jednom pohvalim posjetu na Grbavici. Trenutno nam je prosjek 7.035 gledalaca po utakmici. Još da napomenem da imamo daleko najskuplje ulaznice u ligi.
Poređenja radi, u Hrvatskoj bi bili drugi odmah iza Hajduka (8.853), u Srbiji bi bili isto tako drugi iza Zvezde. U poređenju sa nekim jačim ligama, recimo u Španiji smo bolji od prvoligaša Eibara, u Belgiji bi bili negdje u sredini, kao i u Rusiji, u Portugalu bi bili odmah iza velikana... imaju neki klubovi iz Championshipa, 2BL i Segunde od kojih smo bolji.
U Mađarskoj i Slovačkoj bi bili najposjećeniji, u Češkoj bi bili četvrti, u Danskoj bi bili treći, u Norveškoj peti, u Grčkoj četvrti, u Austriji peti, u Turskoj osmi, itd, itd...
I onda neko dođe i kaže kako smo rupa, a imamo nešto u čemu smo bolji od 90% klubova u Evropi. Mediji se naravno nikada neće sjetiti da ovo napišu, a svi podaci su veoma lako dostupni.
Zavisi to od x faktora, a ja se nadam da možemo, što da ne. Na klubu je da hajca, još ako ekipa dobro krene u sezonu, pokriven istok, etc...što da ne 

https://****/veliki-sok-za-klub- ... usta-klub/
Eto Peco za krilo bar da budemo sad realni ovo je izvodljivo,jedan od boljih u ligi,jedino sto ima problem s koljenom jednom je bio out 4-5mj,jednom2mj
Eto Peco za krilo bar da budemo sad realni ovo je izvodljivo,jedan od boljih u ligi,jedino sto ima problem s koljenom jednom je bio out 4-5mj,jednom2mj
Treba klub organizovati sto vise onih akcija kao sto je bilo za igracke i to. Mozda i ko ne misli doci dosao bi tu tekmu jer zeli ucestvovati u toj nekoj akciji.
Ja sam za to da ti hajcaš preko Instagrama