FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Manijakdolopate
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Manijakdolopate » 31 jan 2020, 23:55

Aleksandar Katanić, veoma zanimljiv igrač, mlad, 24 godine, ugovor mu ističe u 6. mjesecu, trebalo bi ga zaganjat.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 feb 2020, 00:05

Manijakdolopate je napisao/la:
31 jan 2020, 23:55
Aleksandar Katanić, veoma zanimljiv igrač, mlad, 24 godine, ugovor mu ističe u 6. mjesecu, trebalo bi ga zaganjat.
Sta igra taj?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 01 feb 2020, 00:18

LjoZee je napisao/la:
01 feb 2020, 00:05
Sta igra taj?
Fudbal, sto bi ti reko :mrgreen: :P
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 feb 2020, 00:27

LjoZee je napisao/la:
Sta igra taj?
Napadac
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 feb 2020, 00:31

mirgerr je napisao/la:
01 feb 2020, 00:18
LjoZee je napisao/la:
Sta igra taj?
Fudbal, sto bi ti reko :mrgreen: :P
Upeca se sam na svoju foru :urnebes:

Moze ako je napadac :kafa:

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 01 feb 2020, 00:44

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 feb 2020, 00:50

1921ba je napisao/la:
01 feb 2020, 00:44
Tooooooo :mrgreen:
Nadam se da je put prosao bez problema

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 01 feb 2020, 03:51

LjoZee je napisao/la:
31 jan 2020, 16:52
Urbinato je napisao/la:
31 jan 2020, 16:47
LjoZee je napisao/la:
31 jan 2020, 15:45
slika
Hotel u kojem ce boraviti puleni

Pa bas i nije neki hotel s obzirom kakvih dole ima.
Naspram onog od ljetos ovo je zlatno.
Koliko sam uspio izguglati ima hotel 5 zvjezdica i tih nekakvih milion nastavaka za golf, za tenis, za mini fudbal, kosarku i jos bruku toga. Sve u svemu unutra, takodjer, izgleda super uredjeno.
Tih 5 zvjezdica je kao po Evropi 3. Hrana je po Antaliji, Beleku, Side uzasna. To je 3 kategorija hrane.
A znamo da bez kvalitetne pure nema ni priprema.

btw inace se po Bosni taj Belek nesto fura kso ekskluziva
a u stvari je najobicnije smece...
Od Turske sto valja to su Bodrum, Cesme, Izmir i ta regija.

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 01 feb 2020, 08:55

:clap:
Nekadašnji mladi reprezentativac Hrvatske potpisao za Željezničar

Slovenački klub NK Fužinar potvrdio je transfer 25-godišnjeg defanzivca Frane Ikića u redove FK Željezničar gdje je hrvatski fudbaler prethodnih nekoliko dana bio na probi.

Rođeni Zadranin je dobre partije na probi krunisao golom u posljednjem prijateljskom meču u Međugorju protiv Rudeša kada je bilo 2:1 što je bilo dovoljno za Amara Osima da mu ponudi ugovor.

Plavi su jučer otputovali u Antaliju, a Ikić se našao na spisku putnika, pa se zvanično potpisivanje ugovora očekuje uskoro.

- Hvala svima u klubu, predsjedniku Petru Stočku, treneru, stručnom štabu, igračima i navijačima. Kada sam dolazio u Sloveniju, Fužinar mi je bio nepoznnanica, no brzo sam se uvjerio da je ovo klub koji raste iz dana u dan i koji investira u svoje igrače, rekao je Ikić i dodao:

- Izuzetno sam ponosan na rezultate koje smo ostvarili u prvom dijelu sezone budući da se nalazimo na četvrtoj poziciji na tabeli. Uvjeren sam da će klub nastaviti rasti i kako će brzo ispuniti svoje ciljeve.

Svoj komentar je dao i predsjednik kluba Petar Stoček koji je potvrdio odlazak hrvatskog defanzivca u redove najtrofejnijeg kluba u BiH.

- Danas je za klub poseban dan. Uspjeli smo dogovoriti transfer našeg Frane Ikića u redove FK Željezničar koji je klub sa velikom tradicijom, rekao je Stočko i dodao:

- Ovo je još jedan dokaz da je Fužinar veliki klub. Ikić je vrhunski igrač i još bolji čovjek. Zahvaljujemo mu se na svemu što je uradio za nas i želimo mu sve najbolje u daljoj karijeri.

Ikić je prethodne polusezone odigrao 16 utakmica za ovog slovenačkog drugoligaša, a u listu strijelaca se upisivao triput. Za mladu reprezentaciju Hrvatske odigrao je četiri susreta.

Profesionalnu karijeru je počeo u Zadru, a još je igrao za Rijeku, Koper, Cibaliju, te Fužinar gdje je bio od ljeta 2019. godine.
MIHAJLOVIĆ !

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 01 feb 2020, 09:23

Kako se pred skupstinu pojavljuju novi nikovi da nam objasne da hrana u Antaliji ne valja :rol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 feb 2020, 09:43

Ko da sta kvalitetnije jedu u Bosni citavu godinu i zivot :mrgreen:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 feb 2020, 09:57

🏃🏻‍♂️
Željo će danas obaviti i poslijepodnevni trening u 13:30 sati (u 15:30 po lokalnom vremenu).

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 feb 2020, 10:07

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 01 feb 2020, 10:18

Radmilo87 je napisao/la:
31 jan 2020, 18:20
Kone polako ali sigurno prave ozbiljne korake unazad što se tice borbe za titulu, nakon odlaska Stanojevića izvjestan im je i odlazak Lazića, pa eno na sav glas kukaju kako tri sedmice do početka lige nemaju zadnjeg veznog, kako nemaju kompletiran tim na nekoliko pozicija, ako se na to doda još i loša atmosfera u i oko kluba, podjele, jako loš odrađen prelazni rok, smjena trenera, odnos vlasnika i njegovo finansiranje kluba, sve neke kockice koje ce do kraja uticati i na formu, raspoloženje, i na sve ostalo, pa nedo bog ako budu imali više od tri kartonirana ili povrijeđena igraca u isto vrijeme, donji su u svakom smislu, a tek derbi :mrgreen: :bow:
Al najači je @Zukanović, vidi se da je iz **** materine, "novi igraca" , prca lolu slovo H i pravopis :urnebes:

I nemate stadiona :rol:
Eh ovako da napisem svoje vidjenje.

1. Mi nemamo vlasnika, ovi kinezi postoje kao Bakirov Al Shiddi i nemamo para, nismo i necemo ih imati.
2. Pustiti Stanojevica dzabe (yeblo ih 25milja) je idiotski potez i poklanjanje igraca.
3. Mi ne bi kupili Besimov ugovor da kosta 50km a kamoli 500.000.
4. Nece vise niko doci jer pokradose iz uprave ono malo sto klub zaradi.
5. Ni godinama nakon pocetka rada akademije omladinski pogon ne napreduje.
6. I ovo malo raje sto je ostalo otjerat ce sa tribina!
Vidjet ćemo ko pravi korake unazad :D

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 feb 2020, 10:22

HeraklitMracni je napisao/la:
01 feb 2020, 10:18
Radmilo87 je napisao/la:
31 jan 2020, 18:20
Kone polako ali sigurno prave ozbiljne korake unazad što se tice borbe za titulu, nakon odlaska Stanojevića izvjestan im je i odlazak Lazića, pa eno na sav glas kukaju kako tri sedmice do početka lige nemaju zadnjeg veznog, kako nemaju kompletiran tim na nekoliko pozicija, ako se na to doda još i loša atmosfera u i oko kluba, podjele, jako loš odrađen prelazni rok, smjena trenera, odnos vlasnika i njegovo finansiranje kluba, sve neke kockice koje ce do kraja uticati i na formu, raspoloženje, i na sve ostalo, pa nedo bog ako budu imali više od tri kartonirana ili povrijeđena igraca u isto vrijeme, donji su u svakom smislu, a tek derbi :mrgreen: :bow:
Al najači je @Zukanović, vidi se da je iz **** materine, "novi igraca" , prca lolu slovo H i pravopis :urnebes:

I nemate stadiona :rol:
Eh ovako da napisem svoje vidjenje.

1. Mi nemamo vlasnika, ovi kinezi postoje kao Bakirov Al Shiddi i nemamo para, nismo i necemo ih imati.
2. Pustiti Stanojevica dzabe (yeblo ih 25milja) je idiotski potez i poklanjanje igraca.
3. Mi ne bi kupili Besimov ugovor da kosta 50km a kamoli 500.000.
4. Nece vise niko doci jer pokradose iz uprave ono malo sto klub zaradi.
5. Ni godinama nakon pocetka rada akademije omladinski pogon ne napreduje.
6. I ovo malo raje sto je ostalo otjerat ce sa tribina!
Vidjet ćemo ko pravi korake unazad :D
Pravite korak unazad sa ove teme pls :mrgreen:

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 01 feb 2020, 10:22

Treba nam desno krilo i rezervni napadač ako pretpostavimo da je Blažević već naš igrač.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 01 feb 2020, 10:23

Kakav je onaj mohikanac baksuz :( jos mu govprim ne prozivaj pusti :damn: ako im dodje Susic pored svih igraca koje imaju mi nemamo ni 20 % sanse za Titulu

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 feb 2020, 10:23

Radmilo87 je napisao/la:
01 feb 2020, 08:55
:clap:
Nekadašnji mladi reprezentativac Hrvatske potpisao za Željezničar

Slovenački klub NK Fužinar potvrdio je transfer 25-godišnjeg defanzivca Frane Ikića u redove FK Željezničar gdje je hrvatski fudbaler prethodnih nekoliko dana bio na probi.

Rođeni Zadranin je dobre partije na probi krunisao golom u posljednjem prijateljskom meču u Međugorju protiv Rudeša kada je bilo 2:1 što je bilo dovoljno za Amara Osima da mu ponudi ugovor.

Plavi su jučer otputovali u Antaliju, a Ikić se našao na spisku putnika, pa se zvanično potpisivanje ugovora očekuje uskoro.

- Hvala svima u klubu, predsjedniku Petru Stočku, treneru, stručnom štabu, igračima i navijačima. Kada sam dolazio u Sloveniju, Fužinar mi je bio nepoznnanica, no brzo sam se uvjerio da je ovo klub koji raste iz dana u dan i koji investira u svoje igrače, rekao je Ikić i dodao:

- Izuzetno sam ponosan na rezultate koje smo ostvarili u prvom dijelu sezone budući da se nalazimo na četvrtoj poziciji na tabeli. Uvjeren sam da će klub nastaviti rasti i kako će brzo ispuniti svoje ciljeve.

Svoj komentar je dao i predsjednik kluba Petar Stoček koji je potvrdio odlazak hrvatskog defanzivca u redove najtrofejnijeg kluba u BiH.

- Danas je za klub poseban dan. Uspjeli smo dogovoriti transfer našeg Frane Ikića u redove FK Željezničar koji je klub sa velikom tradicijom, rekao je Stočko i dodao:

- Ovo je još jedan dokaz da je Fužinar veliki klub. Ikić je vrhunski igrač i još bolji čovjek. Zahvaljujemo mu se na svemu što je uradio za nas i želimo mu sve najbolje u daljoj karijeri.

Ikić je prethodne polusezone odigrao 16 utakmica za ovog slovenačkog drugoligaša, a u listu strijelaca se upisivao triput. Za mladu reprezentaciju Hrvatske odigrao je četiri susreta.

Profesionalnu karijeru je počeo u Zadru, a još je igrao za Rijeku, Koper, Cibaliju, te Fužinar gdje je bio od ljeta 2019. godine.
:salut:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 feb 2020, 10:23

Idite potpisite peticiju da im odmah daju titulu onda

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 01 feb 2020, 10:25

Ovako je bilo isto i za Oremuša, samo polahko
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []