FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la sloboda72 » 28 jul 2018, 21:59

.....................................slika

.........................................TUZLA CITY DO PRVOG BODA PROTIV RADNIKA

slika
.................................................28. Jula 2018. 342 Pregleda

Tuzla City remizirao je protiv Radnika odigravši susret bez golova u okviru 2.kola BH Telecom Premijer lige BiH.

U odnosu na meč sa Širokim, trener Starčević je umjesto Mitrovića dao šansu Mahmutoviću koji je krenuo kao najistureniji napadač ispred Stojčeva, te Nukića i Crnkića kao dva krilna napadača.

Dva zadnja vezna bila su Stjepanović i Šećerović a zadnju liniju ispred Fejzića držali su Efendić, Kojić, Kostić i Čomor.

U prvom dijelu nismo imali neke šanse, a prijetili smo iz prekida i šutevima koji nisu bili precizni kada su probali Nukić, Stjepanović, Šećerović i Crnkić.

Najbolju šansu imali su gosti kada je Hadžićev šut sjajno zaustavio Fejzić.

Odmah na početku drugog dijela Stokić i Ziljkić zamijenili su Mahmutovića i Crnkića jer je Starčević želio da se pritisne protivnik, kako bi došli do pogotka. Međutim, samo nakon deset minuta igre Stokić se povrijedio pa je prinudno u igru morao Poturalić.

Upravo je on “probudio” naš tim jer je u nekoliko navrata dobro zadržao loptu, nudio se, sarađivao sa veznim redom i bili smo znatno opasniji ali jednostavno nismo uspjeli nešto više osim pokušaja Stojčeva sa 20 metara.

Bio je ovo prvi historijski bod našeg kluba u Premijer ligi a prvu pobjedu i gol tražit će Plavi u Kaknju kod ekipe Mladosti u narednom kolu.

http://fktuzlacity.com/tuzla-city-do-pr ... v-radnika/
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 28 jul 2018, 22:38

slogash je napisao/la:Pokazali su protiv Sirokog da mogu igrat,a sta se danas desilo...
Nit smo mi sta napravil,a ni Radnik vala.
Jedino vrijedno pomena je broj gledalaca,kojih je bilo svih 35 kako su ovi pljuvaci i predvidjali.
- Trener Starčević je postavio jedinu moguću igru.Protivnik je suviše jaka ,uigrana i krajnje ozbiljna ekipa.Srljati protiv Radnika danas bio bi veliki rizik i vjerovatno ponižavajući poraz. Musemić se zaletio da pobijedi u Bijeljini,nakon što je imao 1:1.Kažem zaletio,jer se otvorio i napao i krajnji skor je da je dobio vrlo brzo gol i na kraju izgubio utakmicu.Husić i Sloga imaju dosta dušmana.Nabralo se za sve ove godine.Oni u sara- škuturskoj koaliciji znaju da će uskoro problemi za njih nastupiti.Na stranu što je Olimpic izvisio.itd.izvjesni Peljto sa izvjesnim mahačima je danas na sitnicama pokazao da je spreman Tuzla City-ju napraviti i veću štetu.Vidlo se od početka kako je taj hercegovac iz Brčkog ,a sada eto iz Sarajeva zauzeo čvrst gard.Ne da štiti igru nego da da do znanja domaćinu da se ne igra sa "njima".PET žutih kartona Tuzli a jedan gostima?????????pametnom dovoljno.No, idemo dalje ,visoko dignute glave.Ovaj klub je osuđen na uspjehe akoBogda i tako će i biti.Neka "psi laju" to im je posao.
- Čestitam od srca FK Tuzla City prvi Premijerligaški meč u Tuzli na Tušnju.Bilo je divota vidjeti impozantan broj gledalaca.Neka je sa Božijom pomoći i srećom.Neobično sam sretan zbog prisustva ovoj istorijskoj utakmici -28.07. 2018.-
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 28 jul 2018, 22:42

Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 07 nov 2018, 05:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Opste diskusije

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jul 2018, 23:53

Utakmice protiv Radnika i Sirokog:
-dvije nezgodne ekipe
-Radnik godinama nagazna mina
-Siroki godinama jedan od boljih domacina bodovno
-Radnik potcjenjena ekipa koja opet ima dobru ekipu na okupu
-Dobro vodjena ekipa gdje nema turbolencija
-Sloga je uzela 1 bod ali se ne moze reci da je bila losa jer su dobrim dijelom utakmica imali i loptu. Jednostavno su odigrali koliko im se pruzilo.

Plusevi:
-Sloga ima provjerenog golmana koji je vec pokazao da je top5 ove lige i spasio par situacija
-Zadnja linija Sloge je veoma tvrda ali i dobro uigrana gdje se pridodao samo Comor
-Stoperski par je iz prosle sezone, a imati dva provjerena stopera je jedan od osnovnih uvjeta
-Nukic koji bi mogao biti dobar igrac. Danas je izgubio dosta lopti ali je dosta pretrcao i trudi se. U Sirokom je bio mozda najbolji, a sigurno nije neko od koga se ocekuje da preuzima odgovornost.

Minusi:
-Ekipa bez Milakovica koji je povrijedjen i koji se proslu polusezonu pokazao dobro kao sprega veze i napada, previse zavisi od Stojceva.
-Nerijesena situacija u napadu gdje se ocekuje od Mahmutovica da povuce ali on je potrosen kao i Stokic, dok Poturalic mora jos raditi na sebi. Zna odraditi koji dobar potez ali ima slabe kretnje, previse je spor i trom, slabo se pozicionira, ne moze brzo da se krece sa loptom.
-Veliki broj igraca ali se vec vidi da ce samo neki od njih da se istaknu dok drugi nisu taj kalibar. Tipa Ziljkic ulazi kao izmjena, a zna se da nije taj nivo da igra za ekipu koja hoce rezultate.
-Mozda jedna doza nezainteresovanosti Crnkica i Stojceva koji bi trebali biti glavni igraci ali se nisu pretjerano istakli u prva dva kola.
-Neefikasnost koja je rezultat toga jer su u ekipi Stokic i Mahmutovic koji su odigrali svoje najbolje, a npr Murga i ostali sa klupe nisu taj kalibar za PL.

Ova polusezona Slogi moze posluziti da iskristalise ono sto je dobro i ono sto je skart i da onda u proljece pridoda par dobrih igraca, a da se rijesi onih koji se ne pokazu. Nisu bili toliko losi kao sto bodovi govore (1 od 6) ali definitivno za Evropu je potrebno nesto vise.
Opet moze se dovesti 10 igraca ali je potreban i skauting, potrebno je naci pravog igraca na poziciji koja ti treba da bude kompatabilan sa ekipom. Ako u ovoj polusezoni dobiju 2-3 takva to je dobro jer se previse igraca nabaca, a mnogi od njih nisu taj kalibar za PL ili se ne izbore uopste za minute.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 29 jul 2018, 17:43

"Starčević: Kamen po kamen palača...

28.07.2018. Tuzla siti i Radnik iz Bijeljine su na Tušnju odigrali bez pogodaka, ali treneri oba tima su zadovoljni..

Bod sa Tušnja je gostima iz Bijeljine bio četvrti u prva dva kola, dok je ekipi Tuzla sitija on bio premijerni u bh. eliti.

Trener domaćina Slobodan Starčević je nakon meča istakao da je bio zadovoljniji nakon meča u Širokom Brijegu.

"Kamen po kamen palača, zrno po zrno pogača". Nadam se da ovim bodom krećemo u osvajanje bodova. Danas nismo realizovali šanse, igrali smo u grču, ali najvažnije da smo počeli sa osvajanjem bodova. Radniku čestitam na bodu, kao i svojim momcima", rekao je Slobodan Starčević."
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 jul 2018, 19:26

Mani se lafine Slobodane....kakve palače,k u r c i ,palci....poraz na strani-bod kuci...sa ovom ekipom je to lose...bez datog gola...mogao bi se on trpit domiza Slobode a onda zrno po zrno i Alahmanet.... frajer vazda zadovoljan... smijesno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 29 jul 2018, 20:39

staragarda je napisao/la:Mani se lafine Slobodane....kakve palače,k u r c i ,palci....poraz na strani-bod kuci...sa ovom ekipom je to lose...bez datog gola...mogao bi se on trpit domiza Slobode a onda zrno po zrno i Alahmanet.... frajer vazda zadovoljan... smijesno
------------------------------------------------------------------------------------------------------
8. FK Zvijezda - 09..... 2... 0... 2... 0... 2
9.FK Sloboda............ 2... 0... 1... 1... 1
10.FK Tuzla City........ 2... 0... 1... 1... 1
11.FK Mladost........... 2... 0... 1... 1... 1
12.NK GOŠK............. 2... 0... 0... 2... 0
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Garda ba ,pa Sarajvo zijani od njih u prvom kolu ko ništa.Prejaki su ljudi u ovom trenutku bili za nas.Morali smo žrtvovati ljepotu,napade, prečke,i ostalo,da ne bi upisali i drugu "0".U Širokom ,pohvale na sve strane ali "jumpa kjampa zjapi".Fudbal se igra prije svega za bodove.Doći će vrijeme ,mi smo i postavili opstanak u PL za primarni cilj.Da je to Sloboda ili neko od slabijih ekipa ja bih govorio to što i ti.
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 jul 2018, 23:52

sloboda72 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Mani se lafine Slobodane....kakve palače,k u r c i ,palci....poraz na strani-bod kuci...sa ovom ekipom je to lose...bez datog gola...mogao bi se on trpit domiza Slobode a onda zrno po zrno i Alahmanet.... frajer vazda zadovoljan... smijesno
------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Garda ba ,pa Sarajvo zijani od njih u prvom kolu ko ništa.Prejaki su ljudi u ovom trenutku bili za nas.Morali smo žrtvovati ljepotu,napade, prečke,i ostalo,da ne bi upisali i drugu "0".U Širokom ,pohvale na sve strane ali "jumpa kjampa zjapi".Fudbal se igra prije svega za bodove.Doći će vrijeme ,mi smo i postavili opstanak u PL za primarni cilj.Da je to Sloboda ili neko od slabijih ekipa ja bih govorio to što i ti.
Ma ne znam.....al, iritira me ova demagogija.... floskule,izvlakuse....

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 jul 2018, 17:18

staragarda je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:

Ma ne znam.....al, iritira me ova demagogija.... floskule,izvlakuse....
SUDIJA NAM SPUCA 5 ŽUTIH KARTONA.Efendić,Stjepanović,Šećerović,Nukić,Crnkić.U Širokom kartonirani Šećerović i Mitrović.
Sad u Kaknju opet dilema.Ako se " pošaketaš" sa njima 5 kartona ćemo dobiti garant i recimo bod.Je li bolje čuvati Šećeovića koji već ima 2 kartona.Pogledaj listu povrijeđenih:Nurković,Mahmutović,Milaković,Stokić,Murga.ČUDNO JE DA PELJTO KOJI JE ODNEDAVNO DOBIO NALJEPNICU FIFA SUDI U TUZLI.

"NSBiH je nedavno za fifinu listu predložio sarajevskog sudiju Admira Šehovića, jednog od najmlađih na premijerligaškog listi.
Do suspenzije se najbolje držao Emir Alečković, te neko vrijeme i Elmir Pilav. Inače u novijoj povijesti fifin znak nosili su Salem Prolić i Džemal Čalija. Na dobrom putu da ih naslijede danas su
Šehović i Irfan Peljto."

slika

...........................................................PELJTO, FIFA ZNAČKA.
.........................Ovaj pizdek desno od Koleta ništa živo nije mahnuo u našu korist.(bio je pod zapadnom tribinom)

slika
..................................U ŠIROKOM ,ŠEHOVIĆ ISTO FIFA ZNAČKA.

Puno dušmana mi imamo.Kada se završi ova sezona 2018/19, i ako opstanemo ,smatraj da smo tek tada ušli u PL.Zato valja sa puno opreza u svakom pogledu prilaziti svakoj utakmici.Ko misli da smo mi kandidati za Evropu nije mu lako.Ne vjerujem da bi bio zadovoljan i sa 1 bodom iz Širokog.Dakle ,da sad imamo ukupno 2 boda.Mene raduje da smo primili samo jedan gol i to sa penala.Vidio si kako su Mldost sudije uhakale.Amar udara koga stigne i to pod žutim kartonom i ništa,igraj.Zato mi je drago da je Čelik spustio selju na zemlju.Svaka im čast kako su igrali.Ali ne smije lopovija na Čelik ,znaš kako je, valja iskat para od Turaka.
Derbi sa Slobodom ćemo dočekati najvjerovatnije kao fenjeraš a i Sloboda će biti najvjerovatnije "vice-fenjeraš".
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 26 dec 2018, 20:47, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 jul 2018, 22:05

4. AVGUSTA 2018. FK MLADOST - FK TUZLA CITY 17:30

...............................................STARČEVIĆ IZMEĐU RADNIKA I MLADOSTI

...................slika
................................................30. Jula 2018. 642 Pregleda

Trener ekipe Tuzla City Slobodan Starčević nakon dobre igre i poraza u Širokom, protiv Radnika je očekivao da će se takva igra reflektovati na rezultat protiv Bijeljinaca. Međutim, pobjeda je izostala, iako ni remi nije neuspjeh.

– U Širokom sam bio zadovoljan igrom, ali ne rezultatom. Protiv Radnika nisam bio zadovoljan igrom, a rezultatom donekle. Jer bod je bod, kaže Starčević.

Kad je u pitanju igra i on a i igrači su svjesni da nisu polučili ono što se od njih očekivalo.

– U igri prema naprijed nismo bili na željenom nivou. Bili smo bezopasni. U vezi nismo bili dovoljno skoncetrisani da gurnemo loptu prema napadačima, da razigramo ekipu da ugrozimo protivnički gol. Morali smo preuzeti malo više rizika ali i odgovornosti da pritisnemo protivnika i da dođemo do gola. Nismo u tome uspjeli i to je ono na čemu moramo raditi do meča u Kaknju.

Kako do bolje igre i bodova kod Mladosti, trener Plavih kaže:

– Moramo biti agresivniji, sa više želje, sa više odlučnosti sa namjerom da budemo konkretniji. Neke stvari ćemo korigovati, pojačati rad i popraviti ono što nije bilo dobro, kaže Starčević.

Nakon što su u nedjelju imali slobodan dan, Tuzla City je u ponedjeljak imao trening od 18 sati na stadionu Bare u Simin Hanu.

press Služba FK Tuzla City
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 31 jul 2018, 16:33, ukupno mijenjano 6 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 jul 2018, 22:13

............................UTAKMICA I DAN KOJI ĆE BIT TRAJNO OBILJEŽENI
................................................ U ISTORIJI FK TUZLA CITY

.........slika

..............................................................28.jula 2018. Stadion Tušanj u Tuzli.
.............................. Utakmica 2.kola P.L BiH ,FK Tuzla City - FK Radnik - Bijeljina 0:0

Za FK Tuzla City igrali su,gornji red s lijeva:Efendić,Čomor,Kojić,Mahmutović,Fejzić ,Kostić,
..............................donji red s lijeva: Stojčev,Nukić,Crnkić,Šećerović i Stjepanović.
..............................igrali su još:Ziljkić,Stokić i Poturalić.Trener Slobodan Starčević.
..................................Rezerve:Čalaković,Mitrović,Šarčević,Širanović.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 26 dec 2018, 20:39, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 avg 2018, 07:19

................................U SUSRET UTAKMICI FK MLADOST - FK TUZLA CITY

.........................................................NEKA JE S BOŽIJOM POMOĆI

..........slika

..................................slika

- U subotu 04.08.2018. Tuzla City gostuje Mladosti u Doboju kod Kaknja.Mada se odavno već može pisati samo Mladost jer se dobro zna o kojoj je ekipi riječ.
-Prvi protivnik gdje smo na papiru bara-bara.Mladost ima prednost domaćinstva ,ali nije favorit.Mislim, ne može unaprijed upisati bodove.
U prvom kolu im je Zvijezda 09 iščupala bod u Doboju.Poslije su naletili na Sarajevo .
- Igra Tuzla City-a je daleko bolja kad je odbrana u pitanju ali to košta neefikasnostii ,nula datih golova u 2 utakmice.
- Hoće li Starčevič ući u utakmicu ponovo sa Stjepanovićem i Šečerovićem u paru ili će pored destruktora Stjepanovića postaviti tehnički potkovanog veznog igrača pitanje je sad.Vukmirović strpljivo čeka šansu.Istina još je u problemima sa kilogramima ali on je takva konstrukcija.On ima i snagu i trk i voljni momenat.Dobro sakrije loptu kad treba.Ono u čemu je pretjerivao ju 1 ligi Federacije je, da je predugo držao loptu.Imam dojam da je shvatio (napokon),da to ne ide tako i da lopta od njega mora brže ka sljedećem slobodnom saigraču.
-Nikola Mirović nije tehnički a ni snagom na nivou Vukmirovića i on je nešto treće između Šećerovića i Vukmirovića.
- Jedan ofanzivac,za sada Stojčev ,ne može sam stvoriti izglednu šansu za gol.Stokić je još i umio ali Stojčev ne može.Stokića smo vjerovatno kao i Nurkovića i Milakovića pa i Murgu i Mahmutovića, izgubili na duži rok.Šta je tu je.Crnkić bi mogao napraviti predah i početi utakmicu sa klupe.Moj adut je Ziljkić i to cijelu utakmicu a neka Crnkić poslije mijenja Nukića ili po potrebi.Na Poturalića smo prisiljeni jer mali Omerović treba još snage i drskosti za PL.
-ISTINA, MOŽE STARČEVIČ IĆI NA BOD I TO SA ISTOM POSTAVOM KAO PROTIV RADNIKA JER KAD JE ODIGRAO 0:0 KONTRA JEDNOG RADNIKA ŠTO NE BI PROTIV MLADOSTI.
- Znači ,Nemanja i Šećerović,ispred Stojčev ,desno lijevo Nukić i Crnkić i Centarfor.Može i Mitrovića kao veznog koji će pičiti od šesnest do šesnest ali bez Poturalića(igra iz Širokog).
-Ipak ne ide bez centarfora ,džaba priča.Daj ti Poturalića pa valjda će nešto korisno uraditi.Pogotovo ako Efe ili Nukić dođu do stative i dodaju mu loptu na metar da on zabije u "Engleskom stilu".
-Milaković je naš veliki gubitak.Nadam se da je operisan i da se u zdravstvenom smislu sve odvija kako treba. - - Efendić i Nukić mogu mnogo toga napraviti u protivničkom šesnestercu,nadam se i da hoće.
Na početku sam govorio o Vukmiroviću .Ostajem pri tom da on treba da igra uz Nemanju.Time će Stojčev dobiti čovjeka koji će ga rasteretiti.Ziljkić na koga takođe tipujem neka zatvara lijevo ali može i ostati ponekad ako Vukmirović ,Stojčev i Nukić krenu u izgledniji napad .Ili može da se mijenja sa Čomorom,da ga pusti naprijed a on da ostane i tako naizmjenično.Ali i Ziljkićevi prodori su itekao opasni jer zna iako je dešnjak ,ubaciti sa lijeve strane punom desnom .Ono u Širokom je bilo kao iz udžbenika.Taj momak ne staje i to puno znači za ekipu.On može kao Sarić trčati za svakog ,zavisi od situacije ali i opet napraviti belaj protivniku.
Neću biti nezadovoljan bodom iz Doboja,naprotiv .Baš kako "Barba"Starčević kaže :zrno po zrno, kamen po kamen.Početnici smo u ovoj ligi i ne smijemo sebi dozvoliti previše lutanja.Šabić ima dvije pobjede protiv FK Sloga.To ne treba zaboraviti.Pogotovo mi je ostao u sjećanju njegov" katanaćo" na "Barama".Bunker u samom šesnestercu ali Gerumovske kontre.To treba imati u vidu .Ne možemo sebi dozvoliti luksuz da mi napadamo a protivnik daje golove.Zasad naša odbrana nije primila gola iz igre.Još kad bi smislili kako da ga zabijemo bio bi pun Tušanj na derbiju protiv Slobode u 4. kolu.Dobro bi bilo da Sarajevo "krepe" protiv talijana i da Sloboda poput Radnika iskoristi njihov sad već očiti umor.Ako Tuzla i Sloboda u utakmicu uđu sa boljom bodovnom zalihom onda će derbi dati pun užitak gledaocima.No o tom po tom.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 07 nov 2018, 05:27, ukupno mijenjano 7 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 avg 2018, 17:19

Mladost predstavila još dva pojačanja

Biber i Draugtinović u Doboju kod Kaknja
Ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja je pretrpila značajne promjene u igračkom kadu od kraja prethodne sezone, a čini se da u ovom klubu još nisu završili sa dovođenjem pojačanja za novu sezonu.

R. Pašić
01.08.18. 16:26

slika
Tako su kao novi igrači Mladosti predstavljeni mladi Edin Biber i Nemanja Dragutinović.

Biber, inače 19-godišnji centralni vezni, je u Mladost stigao iz omladinskog pogona Zrinjskog. Ovaj mladi fudbaler je prije dolaska u Zrinjski bio član omladinskih pogodna Željezičara i Olimpika.

Nemanja Dragutinović, također 19-godišnjak, iza sebe već ima značajno iskustvo u seniorskom fudbalu s obzirom da je ovaj krilni napadač uspio prikupiti 48 nastupa i postići 10 golova u Prvoj ligi RS. Dragutinović je u Mladost stigao iz zvorničke Drine.

Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
https://sportsport.ba/fudbal/mladost-pr ... nja/285315
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Re: Opste diskusije

Post Postao/la sloboda72 » 03 avg 2018, 07:55

Priča o rođenju fudbala u Sarajevu
------------------------------------------------------

Priča o počecima sarajevskog fudbala veže se za prve godine prošlog stoljeća.

Prvu fudbalsku loptu, u grad su 1903. donijeli učenici gimnazije Emil Najšul, Feodor Lukač i Zdravko Jeftanović, koji su se u Zagrebu susreli s ovom zanimljivom igrom, i odlučili drugove u Sarajevu obradovati zanimljivim poklonom – fudbalskom loptom.

Pet godina bilo je potrebno sarajevskoj omladini da napravi veliki korak naprijed. Prvi fudbalski klub osnovan u Sarajevu bio je FK Osman.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bruka i sramota: Atalanta ponizila Sarajevo na Koševu!

Osam golova u mreži Bordo tima

Atalanta je na Koševu ponizila FK Sarajevo sa 0:8 u revanš meču 2. pretkola Evropske lige.

M. Šljivak
02.08.18. 22:02
Ja volim FK Tuzla City

TzCity
Kontakt:

Post Postao/la TzCity » 03 avg 2018, 10:17

Ima li gdje da se kupi dres, majica, sal ...??

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 03 avg 2018, 13:43

TzCity je napisao/la:Ima li gdje da se kupi dres, majica, sal ...??
Ja sam pitao na facebook stranici Kluba.Kažu za sada nema.
I još kažu da će javiti kada bude.
Ja volim FK Tuzla City

TzCity
Kontakt:

Post Postao/la TzCity » 03 avg 2018, 13:55

sloboda72 je napisao/la:
Jucer sam vidjeo momka nosi dres, nezz gdje je to nabavio ??
Valja ceekat obavijest :clap: :clap:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 avg 2018, 14:41

TzCity je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Jucer sam vidjeo momka nosi dres, nezz gdje je to nabavio ??
Valja ceekat obavijest :clap: :clap:
Ma to se dijelilo poznanicima i prijateljima kluba,garant

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 03 avg 2018, 23:17

.............................TUZLA CITY KOD MLADOSTI TRAŽI PRVU POBJEDU

slika
............................................................2. Avgusta 2018. 631 Pregleda
U okiru 3.kola BH Telecom Premijer lige BiH, Tuzla City gostuje u Doboju kod Kaknja.

Nakon minimalnog poraza u Širokom i remija na Tušnju protiv Radnika, izabranici Slobodana Starčevića bit će gosti kod ekipe Mladosti.

U odnosu na partiju na Pecari, Plavi u duelu s Bijeljincima nisu pružili očekivanu partiju i zato se kontra Mladosti očekuje bolje izdanje.

Svjesni su toga i Starčevićevi momci, pa se u subotu na MGM areni očekuje bolje izdanje naših momaka.

Još uvijek nije poznato šta će strateg plavo-bijelih mijenjati u Doboju kod Kaknja, ali je sigurno da će doći do određenih promjena u odnosu na prethodni meč.

Mladost je sezonu otvorila domaćim remijem sa Zvijezdom (0:0) da bi potom u 2.kolu doživjeli težak poraz od 4:0 na Koševu od Sarajeva.

Duel u Doboju kod Kaknja igra se u subotu od 17 sati i 30 minuta a oni koji ne budu na stadionu u Kaknju, moći će duel pratiti putem malih ekrana na platformi MOJA TV.

press Služba FK Tuzla City

http://fktuzlacity.com/tuzla-city-kod-m ... u-pobjedu/
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 03 avg 2018, 23:50

staragarda je napisao/la:Ima li gdje da se kupi dres, majica, sal ...??

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovo sam pitao prije utakmice protiv Radnika na Facebook stranici Kluba.

- "Ima li obavijesti o cijeni karata i gdje se mogu nabaviti?Kada i da li će biti originalnih dresova Kluba u prodaji?"

- FK Tuzla City" Poštovani, uskoro će biti obavijest u vezi ulaza na utakmicu...dresovi se rade i uskoro će biti otvoren fan shop"...

- Zahvaljujem na informaciji

- FK Tuzla City Hvala vama što nas pratite, mi smo tu zbog vas...pozdrav...
Ja volim FK Tuzla City

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.