Igrač br. 6

samoposteno
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la samoposteno » 18 jun 2015, 10:37

invincible1921 je napisao/la:Vranjes je pogrijesio puno sa tetovazom jer je javno rekao ono sto svi "srbi" i "hrvati" koji igrjau za nas misle u sebi. Međutim pokazao je da je pogrijesio i prihvatio gresku time sto je precrto tetovazu. Ja sam za to da ostane, ali mora se prvo javno ili izvinuti ili nesto reci o svemu ovome....Situacija nije ni blizu takva kakvom je ove PATRIOTE predstaavljaju jer dzeko i ostali koji su na okupljanjima 0-24 sa njim sigurno ne bi bili ok sa njim da je losa situacija.

BHF igra kako njima odgovovara....oni su svi patriote i bili su u 1.udarnoj stokholmskoj brigadi tako da ako ima iko ista da prica o patritoizmu to su najmanje stanovnici skandinavije sa MARCO REUS frizurama i ofirnim tetovazama. Mislim najsmjesnija stvar mi je bila da onaj vodja BHF sto je govorio o sukobu na marakni nije uopste bosanac hahahaha cak nema ni nase ime, prezime, rasu, naciju nista :damn: BHF se petlja gdje mu nije mjesto to je neko moje misljenje....a o njihovim protestima sve su rekli time sto su podrzali susica
ja ne znam zasto si se okomio na BHF i prozivas ih i fol prica o patriotizmu pa bolan koliko je tih momcica izgubilo oceve u ratu a ti ovdje prdis po forumu protiv njih a sto se tice vodje navijaca nevidim nigdje post da si ismijavo svoj klub za koji navijas kad vam je vodja bio siptar koji veze sa bosnom nema

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 18 jun 2015, 13:52

Tekst pisala naša forumašica BozePetra|
Njeno pismo upućeno BH Fanaticosima objavljujemo bez intervencija:

Dragi BH Fanaticosi,

Pročitala sam vašu obavijest nama "običnim" navijačima BiH. Mi smo, očito, prema vašem mišljenju, manje vrijedni i za stav nas niko ne pita. Vi ste, s druge strane, nekako sebi dali za pravo da izbacujete nekoga iz reprezentacije jer vam se nije dopala nečija tetovaža. E pa ne slažem se!

Šta to vas čini važnijim od nas ostalih navijača? Možda to što većina vas živi na zapadu pa imate mogućnost da putujete na gostovanja reprezentacije dok mi jedva skuckamo novac za preskupu ulaznicu za Bilino Polje?

Šta to vas čini većim patriotama od nas? Možda to što se poodavno otišli živjeti negdje drugo, a u glavi ste zadržali sliku ratne, etnički podijeljene BiH koja se u međuvremenu promijenila jer je nama, vjerovali ili ne, prestalo biti važno ko se kako zove i koje je nacije, nego smo postali gladni na sva tri jezika. Mi smo u brizi šta ćemo sutra jesti, patriotizam se ne jede, a pokrali su nas i ponizili političari svih nacija kojima idete na ruku ovakvim stavovima jer dok se mi bavimo pitanjima nacije, oni nesmetano kradu.

Šta to vas čini većim ljubiteljima sporta od nas? Možda to što će zbog vašeg gaženja tuđih zastava, zviždanja tuđim himnama i paljenja baklji na stadionu, UEFA odrediti novčanu kaznu NFSBiH, a vjerovatno i isprazniti tribine na jednoj ili više utakmica pa ćemo i mi i vi navijati samo ispred TV-a?

Ako stvarno hoćete pomoći reprezentaciji BiH i njenim navijačima, onda tu kaznu platite iz svog džepa. To bi bilo pošteno. I prestanite stvarati lošu atmosferu oko reprezentacije, time pomažete upravo onima koji tvrde da je ekskluzivno bošnjačka, a ne državna.

A ja, ako moram birati između vas i sportiste koji daje sve od sebe u državnom dresu, halalite mi što ću izabrati njega.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 18 jun 2015, 13:53

Nisam, ali ko da jesam, ne bih ništa oduzela, samo bih dodala huliganizam u pokušaju i život u kladionicama.

Ima nas još :bih:
#Salihović

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jun 2015, 14:00

Procitao sam ovo pismo maloprije i mogu reci da odavno ne procitah vecu hrpu g*vana! Opet ispade samo dijaspora tjera Vranjesa a mi iz BiH smo svi uz levata. I kaze u pismu NAMA JE OVDJE PRESTALO BITI VAZNO KO SE KAKO ZOVE I ODAKLE JE! Na to bi joj u RS-u rekli samo: hahahahahahaa
Bahati, bahati Željkan!
1946

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 18 jun 2015, 14:02

Dijaspora nabija komplexe.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 18 jun 2015, 14:48

Pojedinci kao da su jedva čekali, skriveni iza ćoška, ovakvu situaciju kako bi okrivili i osuli paljbu po BHFanaticosima.
Ispade da je izraelska zastava i jedan igrač, u ovom slučaju Vranješ, važniji od jedne organizacije koja prati sve državne
selekcije širom Svijeta. Kao da su čekali svojih pet minuta kako bi unijeli nemir i pokušali destabilizovati i okrenuti naivni
narod protiv jedne moćne organizacije zvane BHF. Pri tome naravno, ne želeći da shvate poruku koju su poslali ovi momci...
Realno, koga boli briga šta tamo neka zavidna i isfrustrirana domaćica misli ?!

Podrška za BHF :!:
F.K.SARAJEVO

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 jun 2015, 15:20

molotovljev je napisao/la:Pojedinci kao da su jedva čekali, skriveni iza ćoška, ovakvu situaciju kako bi okrivili i osuli paljbu po BHFanaticosima.
Ispade da je izraelska zastava i jedan igrač, u ovom slučaju Vranješ, važniji od jedne organizacije koja prati sve državne
selekcije širom Svijeta. Kao da su čekali svojih pet minuta kako bi unijeli nemir i pokušali destabilizovati i okrenuti naivni
narod protiv jedne moćne organizacije zvane BHF. Pri tome naravno, ne želeći da shvate poruku koju su poslali ovi momci...
Realno, koga boli briga šta tamo neka zavidna i isfrustrirana domaćica misli ?!

Podrška za BHF :!:
Vazda u zivotu po cijenu svega..normalno da ovim u NSBIH uhljebljenim smeta..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 18 jun 2015, 15:48

Ni general Aleksandar Vasiljevic ne bi napisao bolji tekst.

Klasicna "ko nas bre zavadi" KOS prica

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 jun 2015, 17:15

Ahonen je napisao/la: znas li sta je cetnik? jesu svi srbi cetnici?
Ja ne znam , ne ucestvujem na na ovoj temi, samo prelistavam, ali bio bih zahvalan da mi to objasnis na pp. Hvala unapred. Svako dobro.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 18 jun 2015, 17:31

Tribalian je napisao/la:
Ahonen je napisao/la: znas li sta je cetnik? jesu svi srbi cetnici?
Ja ne znam , ne ucestvujem na na ovoj temi, samo prelistavam, ali bio bih zahvalan da mi to objasnis na pp. Hvala unapred. Svako dobro.
ne moram na pp. poenta je da se momak osjeca prozvanim i uvrijedjenim kod pjesme bhf-a 'gazi sve cetnike' te smatra kako se time ispoljava mrznja prema srbima. pjesma je upucena srpskim fasistima, onim koji su ospjednuti velikom Srbijom sto direktno znaci negiranje BiH kao drzave a iskreno vjerujem da su takvi danas u manjini. dakle pjesma nije upucena srbima nego fasistima. a zasto bi bila upucena srbima buduci da isti igraju, igrali su i igrat ce za ovu reprezentaciju?

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 jun 2015, 17:35

Ahonen je napisao/la:
ne moram na pp. poenta je da se momak osjeca prozvanim i uvrijedjenim kod pjesme bhf-a 'gazi sve cetnike' te smatra kako se time ispoljava mrznja prema srbima. pjesma je upucena srpskim fasistima, onim koji su ospjednuti velikom Srbijom sto direktno znaci negiranje BiH kao drzave a iskreno vjerujem da su takvi danas u manjini. dakle pjesma nije upucena srbima nego fasistima. a zasto bi bila upucena srbima buduci da isti igraju, igrali su i igrat ce za ovu reprezentaciju?
Trebao si na pp. ;) Ne ide da ja piskaram ovde, a ne slazem se sa vecim delom tvog upisa. Necu da se nastavljam ovde , imas pp,pa mozemo tamo. Izvinjavam se zbog off-a.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 18 jun 2015, 17:42

Sa noge na nogu nabiti djubre :bih:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 18 jun 2015, 17:50

Ja ne znam cemu tolika mrznja prema tim ljudima iz dijaspore? Pa majku mu, nisu oni krivi sto su rodjeni izvan ove drzave koja nikad nikome nista dobro nije dala, i uprkos tome oni idu na svaku mogucu utakmicu, a mogli su isto tako sjediti u švici i hladiti m*** u bazenu. Oni su ti koji su protjerali onu gamad iz saveza, koji bi nekim slucajem da su jos u savezu odvukli ovu repku do dna. Isti ti ljudi iz dijaspore financiraju neke grupe kao sto su npr. ljuti krajisnici, to znam iz prve ruke. Fkt ne znam cemu tolika mrznja prema tim ljudima, jer oni idu na utakmicu iz razloga sto vole ovu drzavu a ne sto im je tako volja. Ja licno bih vise volio da su mi roditelji izbjegli u njemacku tokom rata nego sto mi je stari ostao invalid, a radi cega? da bi dobijao invaldninu od 300 maraka dok ove guzonje na vlasti mlate desetine hiljada mjesecno a vidjeli puske nisu? Yebem ti ovu drzavu, jedino dobro u njoj je sport.
Sto se tice ognjena, necu mu oprostiti tu glupost sto je napravio sve dok se javno ne izvine i prizna da je napravio gresku ;)

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 18 jun 2015, 17:51

Nema potrebe da raspravljamo jer imam osjecaj da nisam dao definiciju četnika onako kako ih ti vidis al nije ni bitno. valjda se oba slazemo da su to fasisti a pjesma je upucena fasistima.
ako ovaj gore momak smatra da se ovom pjesmom vrijedjaju srbi onda i sam smatra da su svi četnici, njemu na obraz uglavnom.
eto bas su isli da uvrijede jedan citav narod a pripadnik istog u to vrijeme bio najbolji igrac repke.

Blues 11
Kontakt:

Post Postao/la Blues 11 » 18 jun 2015, 18:00

slika
Interesuje me samo jesul Španci s područja Kastilje, Andaluzije i Baskije protestvovali protiv njih.

Poslije ovog Svijetskog je izasao članak na nekom od Sarajevskih portala, ako ne i u novinama, u kojem slavlje Španaca pokušava predstaviti u BiH slučaju. Dali bi ikada na proslavi nekog reprezentativnog uspjeha igrači mogli izaći za zastavama Herceg-Bosne, RS-a i da najnormalnije slave uspjeh bez ikakvog napadanja i omalovažavanja.

Svako ima svoje, al je bitno da ginu za reprezentativni dres.
Dayton je kriv i sve dok je na snazi treba ga poštovati.
Zadnja izmjena: Blues 11, dana/u 18 jun 2015, 18:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Vozdra masvi ljoze pionsam!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 18 jun 2015, 18:01

Sheyi je napisao/la:Tekst pisala naša forumašica BozePetra|
Njeno pismo upućeno BH Fanaticosima objavljujemo bez intervencija:

Dragi BH Fanaticosi,

Pročitala sam vašu obavijest nama "običnim" navijačima BiH. Mi smo, očito, prema vašem mišljenju, manje vrijedni i za stav nas niko ne pita. Vi ste, s druge strane, nekako sebi dali za pravo da izbacujete nekoga iz reprezentacije jer vam se nije dopala nečija tetovaža. E pa ne slažem se!

Šta to vas čini važnijim od nas ostalih navijača? Možda to što većina vas živi na zapadu pa imate mogućnost da putujete na gostovanja reprezentacije dok mi jedva skuckamo novac za preskupu ulaznicu za Bilino Polje?

Šta to vas čini većim patriotama od nas? Možda to što se poodavno otišli živjeti negdje drugo, a u glavi ste zadržali sliku ratne, etnički podijeljene BiH koja se u međuvremenu promijenila jer je nama, vjerovali ili ne, prestalo biti važno ko se kako zove i koje je nacije, nego smo postali gladni na sva tri jezika. Mi smo u brizi šta ćemo sutra jesti, patriotizam se ne jede, a pokrali su nas i ponizili političari svih nacija kojima idete na ruku ovakvim stavovima jer dok se mi bavimo pitanjima nacije, oni nesmetano kradu.

Šta to vas čini većim ljubiteljima sporta od nas? Možda to što će zbog vašeg gaženja tuđih zastava, zviždanja tuđim himnama i paljenja baklji na stadionu, UEFA odrediti novčanu kaznu NFSBiH, a vjerovatno i isprazniti tribine na jednoj ili više utakmica pa ćemo i mi i vi navijati samo ispred TV-a?

Ako stvarno hoćete pomoći reprezentaciji BiH i njenim navijačima, onda tu kaznu platite iz svog džepa. To bi bilo pošteno. I prestanite stvarati lošu atmosferu oko reprezentacije, time pomažete upravo onima koji tvrde da je ekskluzivno bošnjačka, a ne državna.

A ja, ako moram birati između vas i sportiste koji daje sve od sebe u državnom dresu, halalite mi što ću izabrati njega.
:tokralju:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 18 jun 2015, 18:04

BHFu treb zabraniti da prate naše reprezentacije.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 18 jun 2015, 18:05

ova tema davno otisla u pm..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jun 2015, 18:10

Nisam ljubitelj navijačke grupe BHF, nikad to nisam ni bio, ali ovaj put im dajem maksimalnu podršku, isto kao kad su vodili bitku protiv kriminalnog saveza. Prvu bitku su dobili, vjerujem da će i ovu. Ovo je stvar principa i ponosa i nema veze sa fudbalom.

Iskreno se nadam da će savez reagovati na vrijeme i suspendovati Vranješa, u suprotnom će ih ova egzibicija mnogo koštati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jun 2015, 18:17

Opet se previse paznje daje pizdarijama i kvari se atmosfera zbog toga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.