FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nevalja nimet psovat. Previse se furate na istocne i zapadne komsije. Mojne toga
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Joj Sinise i njegovog razumijevanja igre da bog sacuva. Hajde Blazevicu budi bolji ljubim te.
- MocMahale444
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Niko ne voli kad izgubiš.Prvom meni se mozak okrene naopacke i nisam normalan jedan period i siguran sam da je vecina raje u takvom stanju.Siguran sam da se i igraci osjecaju loše.Znaci nikom nije dobro i zbog toga ne trebamo sami sebi doljevati ulje na vatru.Svi smo mi ljudi i zbog toga i mi trebamo razumjeti igrace a i oni nas i ne treba niko nikom uzimati bilo šta za zlo poslije nekog poraza koji je bio i kojih ce biti.Ovi igraci su nas u ovoj sezoni dosta puta obradovati a sa dvije pobjede koje su ostvarili protiv vjetkongovaca su nas usrecili i to nije mala stvar.Kad te neko u onolikoj mjeri usreci ne mozeš mu to preko noci zaboraviti.Zato podrzimo plave,naši su pa kakvi god da su.
- MocMahale444
Nema potrebe da se brani ljudima da iznose svoje misljenje.
Imaju pravo
Kritikuju ljudi odbranu s razlogom.
Prelazi ih ko i kako hoce.
Siguran sam da je neko drugi trener da bi bili 5-6 na tabeli.
Prvu pol sez smo poceli igrati tek kad primimo zgoditak, onda se probudimo.
Ovo prijateljska pickin dim, brigu brini kad sad pocne drugi dio.
Imaju pravo

Kritikuju ljudi odbranu s razlogom.
Prelazi ih ko i kako hoce.
Siguran sam da je neko drugi trener da bi bili 5-6 na tabeli.
Prvu pol sez smo poceli igrati tek kad primimo zgoditak, onda se probudimo.
Ovo prijateljska pickin dim, brigu brini kad sad pocne drugi dio.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- lijevapolutka
- Kontakt:
3 gola pala po Stanicevoj strani al Siniša nerazumije igru. Bože sacuvaj
moSa ljoŽe
Blazevic i Pavic nek igraju u ligi.lijevapolutka je napisao/la: ↑11 feb 2020, 06:503 gola pala po Stanicevoj strani al Siniša nerazumije igru. Bože sacuvaj
23
Nemoj na stanu, to je ikona ovog foruma.lijevapolutka je napisao/la: ↑11 feb 2020, 06:503 gola pala po Stanicevoj strani al Siniša nerazumije igru. Bože sacuvaj
Ne znam zasto, al lazes. Prvi gol kriv kengur i Dado koji je zakasnio, frajer im utrcao i digao loptu vrhunski kraj obojice. Drugi gol Sinisa stoji sam, nema igraca na njegovoj strani. Oni krecu akciju sa pola igralista, Kosoric izlazi za svojim igracem, igrac pusta loptu kroz noge, Aco ne uspijeva zaustaviti, Sinisa stoji pet metara gore daleko bezveze, a mogao je suziti prema Kosoricu. Treci gol nam dali sa vrha 16 m, vrhunski covjek pogodio.lijevapolutka je napisao/la: ↑11 feb 2020, 06:503 gola pala po Stanicevoj strani al Siniša nerazumije igru. Bože sacuvaj
Cetvrti gol Stanic ispada, promasio loptu, poslije probao pokriti igraca umjesto prostor i opet oni vrhunski pogadjaju, Eric bez sanse.
Ne volim Stanica, nabijem ga na **** zbog Zrinjskog bez obzira na sve okolnosti zbog kojih je tad otisao dole, al sad se bespotrebno pljuje. Imamo taj obicaj uzeti jednog, dvojicu na zub i opleti. Evo i vezni red se obavezno pljuje, Dado i Mesa ne valjaju, onda oveje je neko i Krpica pljuckao redovno.
pogledaj izvjestaj i vidi Dadu majstora a mi veze nemamomohikanac12 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 20:50Veze vi nemate. Trenutno najjaci par u ligi na sredini terena su Dado i Meša.

- lijevapolutka
- Kontakt:
Ma ja, ti nabrojao 6 igrača al Siniša nema veze. Isto onaj period kad je Jamak za sve bio krivMrkiMedo je napisao/la: ↑11 feb 2020, 07:14Ne znam zasto, al lazes. Prvi gol kriv kengur i Dado koji je zakasnio, frajer im utrcao i digao loptu vrhunski kraj obojice. Drugi gol Sinisa stoji sam, nema igraca na njegovoj strani. Oni krecu akciju sa pola igralista, Kosoric izlazi za svojim igracem, igrac pusta loptu kroz noge, Aco ne uspijeva zaustaviti, Sinisa stoji pet metara gore daleko bezveze, a mogao je suziti prema Kosoricu. Treci gol nam dali sa vrha 16 m, vrhunski covjek pogodio.lijevapolutka je napisao/la: ↑11 feb 2020, 06:503 gola pala po Stanicevoj strani al Siniša nerazumije igru. Bože sacuvaj
Cetvrti gol Stanic ispada, promasio loptu, poslije probao pokriti igraca umjesto prostor i opet oni vrhunski pogadjaju, Eric bez sanse.
Ne volim Stanica, nabijem ga na **** zbog Zrinjskog bez obzira na sve okolnosti zbog kojih je tad otisao dole, al sad se bespotrebno pljuje. Imamo taj obicaj uzeti jednog, dvojicu na zub i opleti. Evo i vezni red se obavezno pljuje, Dado i Mesa ne valjaju, onda oveje je neko i Krpica pljuckao redovno.
moSa ljoŽe
lijevapolutka je napisao/la: ↑11 feb 2020, 08:06Ma ja, ti nabrojao 6 igrača al Siniša nema veze. Isto onaj period kad je Jamak za sve bio krivMrkiMedo je napisao/la: ↑11 feb 2020, 07:14Ne znam zasto, al lazes. Prvi gol kriv kengur i Dado koji je zakasnio, frajer im utrcao i digao loptu vrhunski kraj obojice. Drugi gol Sinisa stoji sam, nema igraca na njegovoj strani. Oni krecu akciju sa pola igralista, Kosoric izlazi za svojim igracem, igrac pusta loptu kroz noge, Aco ne uspijeva zaustaviti, Sinisa stoji pet metara gore daleko bezveze, a mogao je suziti prema Kosoricu. Treci gol nam dali sa vrha 16 m, vrhunski covjek pogodio.lijevapolutka je napisao/la: ↑11 feb 2020, 06:50
3 gola pala po Stanicevoj strani al Siniša nerazumije igru. Bože sacuvaj

To sto sam ja spomenuo njih sest ne mijenja cinjenicu da je Sinisa los u oba pravca. Stanic nije bolji, losiji je. Pavic je okej. To je nasa tuzna stvarnost, al imamo to sto imamo i krpimo se s tim. Ko nas **** sto cetiri godine nismo u stanju dovesti boljeg od Sinise.
Jako ruzna montaza i jako ruzna poruka. Pljujemo igraca koji nam je donio toliko bodova a koji ima probleme sa povredom.
Ovako nismo pljuvali jednog Crnova koji je kod nas bio na fizikalnoj a uzeo masne pare.
Jako ruzna poruka.
Sto se tice Zorye, zna Brko sto je ovu tekmu ostavio za kraj, zna Brko kako prizemljiti zvijezde, sjecam se 2009 ljeto, mi izgubili od Famosa prijateljsku 1-0, pa otisli u Mostar Zrinjskom koji je bio prvak, generalka pred prvenstvo i fasujemo petardu, Brko hladno prica Zrinjski nam je pokazao ko smo i gdje smo u ovom momentu.
Iduci vikend idemo u Zenicu i dobijamo u gostima prvu nakon godinu i po i tada sve krece.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
bhsport je napisao/la: ↑11 feb 2020, 08:33Jako ruzna montaza i jako ruzna poruka. Pljujemo igraca koji nam je donio toliko bodova a koji ima probleme sa povredom.
Ovako nismo pljuvali jednog Crnova koji je kod nas bio na fizikalnoj a uzeo masne pare.
Jako ruzna poruka.
Sto se tice Zorye, zna Brko sto je ovu tekmu ostavio za kraj, zna Brko kako prizemljiti zvijezde, sjecam se 2009 ljeto, mi izgubili od Famosa prijateljsku 1-0, pa otisli u Mostar Zrinjskom koji je bio prvak, generalka pred prvenstvo i fasujemo petardu, Brko hladno prica Zrinjski nam je pokazao ko smo i gdje smo u ovom momentu.
Iduci vikend idemo u Zenicu i dobijamo u gostima prvu nakon godinu i po i tada sve krece.

Izvlačenje parova četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine 2019/20. za seniore bit će održano sutra u 12.30 sati u prostorijama Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.
U ovu fazu takmičenja su se plasirali:
Borac, GOŠK, Olimpik, Rudar Kakanj, Široki Brijeg, Tuzla City, Zrinjski i Željezničar.
U četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine igra se jedan meč, a u slučaju neriješenog rezultata polufinalistu će odlučiti penali.
Prema ranije utvrđenom rasporedu, mečevi četvrtfinala igraju se 3. marta (15 i 18 sati)
Borac, GOŠK, Olimpik, Rudar Kakanj, Široki Brijeg, Tuzla City, Zrinjski i Željezničar.
U četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine igra se jedan meč, a u slučaju neriješenog rezultata polufinalistu će odlučiti penali.
Prema ranije utvrđenom rasporedu, mečevi četvrtfinala igraju se 3. marta (15 i 18 sati)
- mohikanac12
- Kontakt:
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Fali destruktivac
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
daj prvu na GrbaviciAdmir74 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 08:57Izvlačenje parova četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine 2019/20. za seniore bit će održano sutra u 12.30 sati u prostorijama Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Mladost dovela novog Afrikanca, desno krilo. Je l' to znaci...?