FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 29 apr 2019, 20:01

simidobar je napisao/la:@Denchi

Izvini braca imas pravo da slavis, naravno, niko ti to ne moze oduzet.
Inace bas si se napatio ove sezone, nikad niko gore nije igrao, a i stid je precjenjen, koga briga jesmol ljudi il nismo. Moderno je srat pa lizat...

Uopste ne zelim vise da pricam, ja cu bit dusman i pozelit Husrefu dug ostanak na klupi FKS, pogotovo ako osvoji duplu. A ako ga otjeraju sa duplom treba je*at mater i vijetnamcu i svim farmerima u klubu.
Ješić da je uzeo ja bi je slavio, jednostavno koji god ublehaš ili majstor vodio, slavit ću svaki uspjeh svog kluba, no to ni u kom slučaju ne amnestira pojedince od grešaka i ukazivanja na iste....to što je neko trenutno zaposlen u klubu ne znači da je rješenje za svaku situaciju niti da može ispunit druge planove i strategije koje će se tražiti i postavljati ubuduće....

nismo ni telekom ni merhamet

to što vi hoćete da budemo Zrinjski i furate se da ćemo tako sad par godina zaredom uzimat titule je vaš lični problem....
planovi ovih ljudi su drugačiji i akcenat će biti na Akademiji i mladim igračima(šupci će reći fuj pa vi hoćete da idemo stopama Dinama,Zvezde NIKAD!) što u našem slučaju tj naše lige(niko nema love) ne moraju biti 2 razdvojena smjera, jer ako iko može upariti to dvoje to smo mi, a pogotovo sada....a možda bude i sušnih sezona između, meni to nije problem jer postoji strategija i plan i koliko se čini sve što je tako dosad napravljeno upalilo je itekako a u našoj ligi smo daleko ispred sviju po tom pitanju....tako da možda i bezze cmizdrite i kenjate a pisat ćete pjesme ovim ljudima možda već sljedeće sezone :hmmmmm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 apr 2019, 20:04

MortemHz je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Hoce li i Siroki igrati prvenstvenu u petak zbog kupa?
U subotu će se na TV-u naći duel Zrinjskog i Radnika (BHT), dok će susret Širokog Brijega i Slobode također biti pomjeren. Umjesto u nedjelju susret se igra u subotu. Susret će prenositi MOJA TV, a svakako da pomjeranje termina odgovara i Sarajevu i Širokom s obzirom da će ove ekipe imati dan više odmora pred prvi susret finala Kupa koji je zakazan za narednu srijedu.
jao ubica jesu se usrali da će imati 2 dana manje za odmor :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 apr 2019, 20:11

Lecler je napisao/la:
Evander je napisao/la:Cilj je da Husref bude vjecni trener, ili da se pokusa konacno pokrenuti nesto u klubu, da pocnemo liciti na nesto? Ovo sto gledamo, grozno je. Ako nekog zadovoljava cinjenica da smo mi mozda samo najmanje losi, u moru katastrofalno losih, ne znaci da Husref radi dobro posao i da smo na dobrom putu.
To kako Husref radi, najbolje se vidi po posjeti na tribinama i po tome sto velikoj vecini simpatizera Sarajeva, ni pobjede ni porazi ne znace puno.
Ako se osvoji titula, nece ti na proslavu doci ni 10 000 ljudi.
Itekako ima Husrefovog masla u losim igrama ove sezone i to sto je na silu pokusao progurati igrace jarana Runde, na ustrb akademaca, koji ispastaju jer su se pobunili protiv toga.
Dabogda vazda vako grozno bilo a mi osvajali titulu i bili u finalu kupa. Amin.
Tu si iz samo jednog razloga, jer su drugi katastrofalni ove sezone. Tebe to zadovoljava?
Zelis i slijedece sezone da molis Boga da drugi budu katastrofalni, ili bi vise volio da su drugi dobri, a ti bolji od njih?
Pa Zrinjski da se nije rasuo ovu zimu, hladno bi opet titulu uzeli.
Zelis opet osmice u Europi primati?
Nemote se onda cuditi sto se raja sve vise udaljava od FK Sarajevo i sto vise nema onog zara kao nekad.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 apr 2019, 20:12

svaka čast :salut:
"Ne da sam zadovoljan, prezadovoljan sam. Hvala mojim igračima, igraju za sebe, za klub i za mene. Ja sam presretan što sam trener ove grupe momaka - divnih, karakternih momaka koji imaju strašnu volju za igrom i dokazivanjem. Mi treneri smo bez njih ništa", poručio je Bošnjaković, pa nastavio:

"U trenerskom žargonu se u zadnje vrijeme pojavila jedna floskula - 'nemam igrača i nemam puno takmičarskih igrača', ma šta god to značilo. Ja ne poznajem taj izraz 'nema takmičarskih igrača'. Mi smo danas nastupili bez pet standardnih fudbalera, nastupili smo sa dva polaznika akademije. Nastupili smo sa Mehmedagićem koji šest mjeseci nije odigrao utakmice, sa Govedaricom kojem je ovo treća-četvrta utakmica da je odigrao svih 90 minuta i imam ekipu. Imam ekipu zato što radim. Fudbal nije matematika, nije nuklearna fizika... Analiziraš, skautiraš i na osnovu toga oučiš dobre i loše strane ekipe. Napraviš trening kojim ćeš anulirati bolje i iskoristiti lošije strane protivnika."

"Dođeš, odigraš, pobjediš ili izgubiš. Ako pobjediš odeš u svlačionicu i poljubiš svoje momke i zahvališ im se, a pogotovo ako izgubiš... Ja jedva čekam da završim ovaj razgovor da poljubim svoje momke, oni su zaslužili svu pažnju ovog svijeta
", poručio je Bošnjaković, pa dodao:

"Mi sa još jednom utakmicom rješavamo svoj opstanak, a to je bilo gotovo nemguće. Ja se divim svojoj Upravi koja je imala hrabrosti mene da dovede, čovjeka koji je neiskusan, čovjeka koji ne zna, čovjeka koji je svugdje dobro došao osim u svom gradu i čovjeka koji je napravljen neznalicom u svom gradu. Ja sam Milenko Bošnjaković magistar nauka iz oblasti sporta i tjelesnog odgoja, nosilac UEFA Pro licence. To sam ja, ali u svom gradu mi ne daju da radim. Sva sreća ima onih koji su spremni dati mi priliku".

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 29 apr 2019, 20:15

Evander je napisao/la:
Lecler je napisao/la:
Evander je napisao/la:Cilj je da Husref bude vjecni trener, ili da se pokusa konacno pokrenuti nesto u klubu, da pocnemo liciti na nesto? Ovo sto gledamo, grozno je. Ako nekog zadovoljava cinjenica da smo mi mozda samo najmanje losi, u moru katastrofalno losih, ne znaci da Husref radi dobro posao i da smo na dobrom putu.
To kako Husref radi, najbolje se vidi po posjeti na tribinama i po tome sto velikoj vecini simpatizera Sarajeva, ni pobjede ni porazi ne znace puno.
Itekako ima Husrefovog masla u losim igrama ove sezone i to sto je na silu pokusao progurati igrace jarana Runde, na ustrb akademaca, koji ispastaju jer su se pobunili protiv toga.
Tu si iz samo jednog razloga, jer su drugi katastrofalni ove sezone. Tebe to zadovoljava?
Zelis i slijedece sezone da molis Boga da drugi budu katastrofalni, ili bi vise volio da su drugi dobri, a ti bolji od njih?
Zelis opet osmice u Europi primati?
Nemote se onda cuditi sto se raja sve vise udaljava od FK Sarajevo i sto vise nema onog zara kao nekad.
Zar je ovo raji teško shvatiti. Evo, sve jasno.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 apr 2019, 20:16

Evander je napisao/la:
Lecler je napisao/la:
evo nek su se isto rasuli a da im je osto Hare, oduzmi njegove golove i poene koje je donio gdje smo?
:kafa:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 apr 2019, 20:23

Denchi treba dovesti Bosnjakovica jer fino palamudi?!
Jbt lik se busa kao da je LP osvojio a ne tri boda protiv sisina hana hahah
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 29 apr 2019, 20:24

E jbg. sad :D
Ide se iz krajnosti u krajnost, da je ovo da je ono. A sta da je Zrinjski poceo ligu sa 7 juniora kao mi. A sta da mi "yebem mu Tamaru" nismo pustili da ode u Zrinjski, nego ga zadrzali, da li bi oni bez njeg ikako do titule. :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 apr 2019, 20:24

Joj zemljo, otvori se. Cuj da se zrinjski nije raspao. Da i mi igramo, kao sto smo u jesen, bjezali bi sada 20 bodova. Jeste levati sa svojom pricom. Dao bog da svake godine ovako bude. :opaopa: :opaopa:

Smjecanindzemo
Kontakt:

Post Postao/la Smjecanindzemo » 29 apr 2019, 20:25

Lik izvini molim te ljubi te brat :)
Svi cemo mi zajedno pred vjecnu :bih:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 apr 2019, 20:25

belosevic28 je napisao/la:Denchi treba dovesti Bosnjakovica jer fino palamudi?!
Jbt lik se busa kao da je LP osvojio a ne tri boda protiv sisina hana hahah
ma jok ba, nego čovjek fino posadi ove bahate na dupe fali mi ovaj fali mi onaj alibiste
ovo je za sisoju bilo namjenjeno :D frajer radi haveru normala trener, nije mag ali nije ni ubleha

ima entuzijazma frajer, jbg rijetko čuješ trenera nekog da pohvali igrače ovako...vjeruj da će ovi ginut za njega

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 apr 2019, 20:28

Nas je peoblem sto imamo viska igraca. Jbg koga god ne ubaci Husref raja hejta haha
On bi bio sretan da ima ovih svojih 13,5 i niko mu nmze prigovarati haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 apr 2019, 20:31

belosevic28 je napisao/la:Nas je peoblem sto imamo viska igraca. Jbg koga god ne ubaci Husref raja hejta haha
On bi bio sretan da ima ovih svojih 13,5 i niko mu nmze prigovarati haha
i da FIFA ukine zamjene skroz :rol:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 29 apr 2019, 20:33

Koga pljujemo da se pridružim :kafa:

Smjecanindzemo
Kontakt:

Post Postao/la Smjecanindzemo » 29 apr 2019, 20:34

Fifu, treba uvest izmjene samo u slucaju povrede

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 apr 2019, 20:38

Smjecanindzemo je napisao/la:Fifu, treba uvest izmjene samo u slucaju povrede
i da se igra po 40 minuta, završit tekmu do 80te, šta ima ko ulazit :D
fin okrugao broj, šta će s onih 5 minuta koji klinac :rol: :rol:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 apr 2019, 20:40

Ja se bas pitam sta je sa tobom kontam kako li si prezivio pobjede Sarajeva na Pecari i na Grbavici ili je i tu prica ma j.ebo to, rasuli se propali pa smo ih zato nakantali. I cuj Husref sad i za posjetu kriv :D
Pa mislim stvarno nema dalje, nikakav fan nisam ni Husrefa, a niti bilo kojeg trenera ali s.erete ko foke ovih dana. Na pragu smo istorijskog rezultata, a posjeta nikakva, ali zato vrvi po forumu od pameti.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 apr 2019, 20:46

Posjeta ti nece bolja ni biti, jer se raji gadi sve ovo. Sto je to tako?
Zasto ljudi danas su izgubili poveznicu sa klubom?

To su cinjenice, a ti palamudi koliko zelis.
Na finale kupa ti nece doci 5000 ljudi. Na proslavu titule, ABD da se proslavi, nece doci ni 10 000.
Je li raja kriva sto ne dolazi? Je li raja kriva sto kad god su dosli, pokisli su otisli?
Ko je kriv?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 apr 2019, 20:46

deža vu(deja vu)

isto ovo je imao Čala, pa se sve raspalo u zadnja 2 kola
svi mi sad u jogurt pušemo, opečeni smo što se tiče svega...
igrača,trenera,evrope,praznih obećanja uprave,apsolutno svega...

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 29 apr 2019, 20:47

Denchi je napisao/la:
simidobar je napisao/la:@Denchi

Izvini braca imas pravo da slavis, naravno, niko ti to ne moze oduzet.
Inace bas si se napatio ove sezone, nikad niko gore nije igrao, a i stid je precjenjen, koga briga jesmol ljudi il nismo. Moderno je srat pa lizat...

Uopste ne zelim vise da pricam, ja cu bit dusman i pozelit Husrefu dug ostanak na klupi FKS, pogotovo ako osvoji duplu. A ako ga otjeraju sa duplom treba je*at mater i vijetnamcu i svim farmerima u klubu.
Ješić da je uzeo ja bi je slavio, jednostavno koji god ublehaš ili majstor vodio, slavit ću svaki uspjeh svog kluba, no to ni u kom slučaju ne amnestira pojedince od grešaka i ukazivanja na iste....to što je neko trenutno zaposlen u klubu ne znači da je rješenje za svaku situaciju niti da može ispunit druge planove i strategije koje će se tražiti i postavljati ubuduće....

nismo ni telekom ni merhamet

to što vi hoćete da budemo Zrinjski i furate se da ćemo tako sad par godina zaredom uzimat titule je vaš lični problem....
planovi ovih ljudi su drugačiji i akcenat će biti na Akademiji i mladim igračima(šupci će reći fuj pa vi hoćete da idemo stopama Dinama,Zvezde NIKAD!) što u našem slučaju tj naše lige(niko nema love) ne moraju biti 2 razdvojena smjera, jer ako iko može upariti to dvoje to smo mi, a pogotovo sada....a možda bude i sušnih sezona između, meni to nije problem jer postoji strategija i plan i koliko se čini sve što je tako dosad napravljeno upalilo je itekako a u našoj ligi smo daleko ispred sviju po tom pitanju....tako da možda i bezze cmizdrite i kenjate a pisat ćete pjesme ovim ljudima možda već sljedeće sezone :hmmmmm:
Dobro ba necemo se vredjat sad, cuj mi hocemo da budemo zrunjski :mrgreen: :urnebes: ne pretjeruj ociju ti..

Mi hocemo stopama Ajaxa, mozel tako ?

Ono Sarajevo koje bih ja volio gledat igralo bi bar poput onog starog, mada je tesko to ocekivat na ovim terenima.

U ovom slucaju ti cmizdris i kenjas, ja slavim sto smo prvi i u finalu kupa, prvi put u istoriji, sa trenerom neznalicom, sa ekipom kojoj ste vi realni navijaci sa optimizmom predvidjali borbu za Evropu..

U stanju ste da odvojite lijevu ruku od desne samo da imate razlog za neki "pametni" pljuc..

Ovoj ekipi bi sigurno bilo lakse da si ti preskocio ovu sezonu, nemoj ih vise podrzavat ociju ti, odmori malo.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.