salu na stranu, volio bi kao sto je neko rekao kvalitetnije uradjene dresove narocito ono tiskanje prezimena
nadam se da ce dream team izgledati kao team gdje god da se pojave u onom autobusu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ja kad sam vidio da je Slobodan prije par dana kroz glavu mi prodje da bi ga mogli "pokusati" dovesti al sve kontam da ce u neki drugi klub iz iz premier lige. al evo predsjednik ga doveosuhakrpa je napisao/la:Joj kako sam vam naslutio dolazak Kapica na jednoj od prethodnih stranica. Momak je odlican igrac i ako ne bude imao problema sa povredama bit ce vam odlicno pojacanje.

Ovo sam napisao preksinoć uopće ne znajući nikakve detalje već samo pretpostavljajući.zlajci je napisao/la:Ako nekoga zanima zašto je odlučio bit ću slobodan i pretpostaviti.
Kratko i jasno, zato što je upoznao Husića...a vjerujte mi, radi se o je.benom kalibru!
Lik ima nevjerovatnu energiju i vjeru da stvari mogu funkcionirati!„Nije tačno da Ćiro u Tuzlu dolazi zbog novca, ovdje ga nema. Pristao je zbog moje iskrenosti, kada sam mu sve prezentovao samo je u jednom trenutku ustao i rekao 'Sine moj, računaj da sam ja novi trener Slobode iz Tuzle' – priča nam Husić.
harisfcb je napisao/la:Nemoj ko iz TZ da se ljuti, al' meni nije jasno, zasto ovog naseg talenta "brzog" ( Huseinbasica ) dovodite !? od je za mene panj, i tesko da ce pomoci Slobodi da se vrati gdje joj je mjesto...

previse ti jarane pratis tu barcelonu pa ti je Huseinbasic panjharisfcb je napisao/la:Nemoj ko iz TZ da se ljuti, al' meni nije jasno, zasto ovog naseg talenta "brzog" ( Huseinbasica ) dovodite !? od je za mene panj, i tesko da ce pomoci Slobodi da se vrati gdje joj je mjesto...

...inace Sloboda ti je u 2. ligi a vjeruj da imas ogromnu srecu sto u prosloj sezoni i po nisi pogledao nijednu njenu tekmu
 ...inace Sloboda ti je u 2. ligi a vjeruj da imas ogromnu srecu sto u prosloj sezoni i po nisi pogledao nijednu njenu tekmu  
   ...neznas ti jarane moj sta su panjevi

hahahahahahastaragarda je napisao/la:.inace Sloboda ti je u 2. ligi a vjeruj da imas ogromnu srecu sto u prosloj sezoni i po nisi pogledao nijednu njenu tekmu

brate znam momka taj lik nikog ne moze pojacati! njemu treba dobrih batina dati pa da se opameti! totalni promasaj isto kao i brzi (Huseinbasic) koji ima sokola u glavi pije ko konj! al dobro je sto smo se mi dosad dobro pojacali tako da brzi moze s klupe ulaziti a valjda ce Ciro utjecati na njega da se opametiProbisvjet je napisao/la:Zaboravili smo na Jaranovica koji je isto pojacanje samo u drugom dresu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.