FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

damir_82
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la damir_82 » 30 apr 2019, 01:22

Evander je napisao/la:
Kiks1 je napisao/la:Da li je vrijeme da link navijaci, odbace tastature, i barem zadnje dvije domace utakmice premijer lige dodju na kosevo, podrze Sarajevo, i ne budu bas toliki supci da dodju samo na proslavuu titule. Termin utakmica, i finansije, barem sto se tice ove zadnje dvije utakmice za 90% raje ne bi trebao biti problem. Bas me zanima koji ce biti slijedeci izgovor...
Izgovor je sto ljude ne zanima. Izgovor je sto kad god da su dosli, razocarani su otisli. Sta im se nudi za izdvojene pare i vrijeme?
Ja vise nikad nikog nagovarati necu da krene na utakmicu. Do sad, kad god sam koga premuntao, pokajao sam se i bilo me sramota tih ljudi.
Nudi im se prvoplasirana ekipa u državi.. Istina, nije to ekipa na nekom evropskom nivou, ali i kao takva najbolja je u državi..
Onima koji se zovu navijačima FK Sarajevo nudi se utakmica njihovog kluba.. Ukoliko nisu bolji fudbaleri od ovih iz trenutnog rostera, bolji menadžeri od ovih koji su trenutno u upravi, nema drugog načina da podrže klub za koji navijaju..
"Nije važna lopta nego razlog što je pratim.."

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 30 apr 2019, 01:22

ma ne potcjenjujem dzenu naprotiv,kažem da ima nešto trenersko u njemu ali da mora još dosta da uči ali ne na nama nego na moru seminara :D

VVVBK

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 30 apr 2019, 01:30

Denchi je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Mi ni ove godine jos uvijek titulu nismo osvojili, a sljedece sezone vec odustajemo od tog cilja i spominje se afirmacija akademaca kao primarni cilj.
Kakva afirmacija kakvo sta... imamo kostur ekipe, otici ce 2-3 igraca. Doci ce 1-2 vjerovatno, i dobit cemo 2, maximalno 3 akademca. I to je to. Pa nece nam sigurno od svih 11 igraca biti svi akademci pa da se adaptiraju i afirmisu.
Odmah jako i sljedece sezone i odmah napasti trofeje. Lazni Mostarci su titulu odbranili tri puta. Pa sto ne bi i mi. Samo kostur ekipe zadrzavat ne mijenjat puno i to je kljuc dominacije ligom. Ove igrace tipa Stanojevic Rahmanovic Crepulja Lazic Mujakic pokusat dovodit i sto duze zadrzat. Oni su prevaga.
da je tako ostavili bi Husrefa 100%
tj. da je cilj da uzimaš titule ko Zrinjski i onda nemaš prebijene banke i napuste te glavni igrači...

naša strategija i ostalih(ako je imaju uopšte) nisu u istoj galaksiji...
takođe ulaskom ovoga vijetnamca i posebno te njihove akademije mjenja stvari mnogo više u korist razvoja mladih igrača
par sponzora će nam donijeti oni direktno a bar jedan od tih će biti nešto što nemaju dosta veći klubovi u regionu...
da ne prejudiciramo sad i da ne bude insajderi ovo , ono....ne priča se za Husa jer neko ne cijeni šta je uradio, ali idu nova vremena ljudi...
Crepulja 70% ide, bojim se i Kovačević...Pidro će moguće ostati(ozljeda ga "spasila")...uzet ćemo love što je dobro...
Sto se tice ovih novih vlasnika mislim da se tu nista puno nece mijenjati, osim sto ce ovaj malo vise vremena u klubu provodit. Ali da ocekujem neke milione i tako te fazone... ne ocekujem ali bih volio naravno da me demantuje. Svakako da ce se bazirat na rad mladih igraca, ali opet ti kazem necemo 11 omladinaca imat u prvoj postavi. Izbacit cemo ih 5-6 od njih cemo pogodit maximalno sa 2-3. Sto znaci kostur ekipe cemo imat (bar se nadam) uz 2-3 prava pojacanja i nove omladince nema razloga ne napasti trofej ponovo. Pa majku mu mi smo Sarajevo nismo Modriča.
Koliko god ova titula bila vazna, sljedece godine ce biti jos vaznije. Odbranom titule mislim da nam niko nista vise ne bi mogao u narednih bar deset godina.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 apr 2019, 01:32

nukleusmember je napisao/la:ma ne potcjenjujem dzenu naprotiv,kažem da ima nešto trenersko u njemu ali da mora još dosta da uči ali ne na nama nego na moru seminara :D
VVVBK
Da more seminara , ali kao predavac-instruktor . Meni je LEGENDA . Posao trenera je zanat , nije informatika . :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 30 apr 2019, 01:42

Samo Repuh moze :guz:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 30 apr 2019, 01:50

Dzeno ima to nesto u sebi. Ne znam da li je to neki sok koji dolazi sa njim, ili ima extra jaku motivaciju ili je takticki genije. Nesto jest i to mu niko ne moze osporit.
I ne znam zasto se njegovo ime docekuje na noz i psovke ovdje kao da je Miodrag Jesic.
Stvarno pojedinci nisu uredni.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 30 apr 2019, 01:51

Šta je sa dvojicom trenutnih pomoćnika(Džakmić, Ćosić). Dovoljno mladi. Ekipu poznaju u dušu jer evo par godina unazad su tu kao pomoćnici. Dokle su sa školovanjem i licencama? Moze li biti nekog hajra od njih?
JURIŠ

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 30 apr 2019, 06:09

Mokes je napisao/la:Besim Šerbečić od početka norveške lige nema nastupa, prve dvije utakmice na klupi, ostale 3 ni na klupi. Šta mislite o njemu kao potencijalnoj zamjeni za Nihada. Svakako skupa igraju u mladoj reprezentaciji. Ima ugovor do 31.12. 2021., a rečeno je da bi se moglo platiti i neko obeštećenje na ljeto. Vjerujem da bi Rosenborg prihvatio. Mlad je igrač, mogao bi se opet prodati kroz koju sezonu ako povrati željenu formu.
Pitanje je da li on želi da se vrati u ovaj hrkljus od lige. Ustvari nije pitanje, ne želi sigurno ukoliko nadje bilo kakvu drugu opciju vani, a vjerujem da može i hoće naći. Primanja koja ima u Rosenborgu kod nas neće nikad imati. A mlad je, vjerovatno će ga menadzer progurati na kakvu posudbu u Norveskoj ligi ili okolici dok ne sazrije ako u Rosenborgu nema mjesta trenutno. Inače je mali fakat strasan potencijal i ukoliko se pravilno razvije Rosenborg će mu bit samo odskočna daska za jače lige i ekipe.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 30 apr 2019, 07:05

Kad nas opet atalanta zapadne u kvalifikacija za LP. Hahahaha
Husref ostaje jos duuugo, duuugo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 30 apr 2019, 07:43

Da se moze Kapicev ugovor kako otkupiti ili barem da idu na neki raskid pa sa nama novi valjalo bi.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 30 apr 2019, 08:45

Samozdravlje je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:ma kakav ba dzeno dragi samozdravlje a i bilo ko iz ovog kokošinjca?ako ćemo opet uzimati nekoga iz kokošinjca onda neka husrefa punim,moglo bi od dzene nešto da bude a moglo je i od seje sušića pa nije :D
VVVBK
Hoces da me posvadjas sa @bordopoetom , Sejo je kazu bio veci talenat od najboljeg fudbalera na svijetu Safeta(po @bordopoeti ) .
Podcjenjujes Dzenu , pa zar titule nisu mjerilo . Njemu je mahana sto je rodjen u Sarajevu , a ti su ti poznati kao ljenivci , ali znaju zanat . Sa Dzenom bih zakljucio sa trenerima iz FKS . Zasluzuje sansu , naravno poslije Husrefa (gazda ce reci do kada i koliko ce biti trener FKS).Poslije Dzene samo Njemci mogu biti treneri FKS . :thumbup:
Jeste Sead bio daleko veći talenat od Safeta, čak smo govorili kad je Safet došao u FKS: "ih, doveli ga gdje je Sejin brat...". A koliko je obećavao govori činjenica kada je Džajić odlazio iz C. Zvezde, dao je njemu svoj dres i rekao mu: "samo me ti možeš zamijeniti".Veću karijeru nije napravio jer nije volio puno da radi-trenira, nasuprot Papetu, zatim noćni život-znaš da su Blekija (Bogićević), Žiku Jeftića i njega zbog lumpovanja po beogradskim kafanama zvali "tri musketira".
U svoje vrijeme Safet jeste bio najbolji na svijetu (pitaj M. Blaževića, T. Ivića, I. Osima, Z. Filipovića...pitaj mnogobrojne fanove HSV-a i Juvea), uostalom, gledao sam uživo i Haseta i Šekija i Džajića i Pelea i Maradonu i Besta i ne vidjeh da je ijedan napravio što je naš Pape (2 gola u debiju za repku kontra mađara i het trikove Italiji, Argentini, Rumuniji). Legendarne su njegove igre sa HSV-om u Hamburgu (davali mu Švabe bjanko ček), sa Juveom u Torinu kada je do ludila dovodio njihovu half lijiju a ono half linija italijanske reprezentacije. Pa i ti si gledao Papeta, pa me baš čudi da ga ne voliš, jer gledati takvog igrača a ne voljeti ga...ne znam, a pogotovo što igra za tvoj Klub.
PS Ne može nas, iskrene navijače FKS-a, niko posvađati iako ponekad imamo različita viđenja.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 apr 2019, 08:51

revolt je napisao/la:Da se moze Kapicev ugovor kako otkupiti ili barem da idu na neki raskid pa sa nama novi valjalo bi.
Ma on vec ima potpisan predugovor u cvajti ;)
A mene nesto nije odusevio,mozda je kriva i pozicija koju igra (zadnji vezni),a svi kazu da je po vokaciji ofanzivac.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 30 apr 2019, 09:16

zagorski je napisao/la:
revolt je napisao/la:Da se moze Kapicev ugovor kako otkupiti ili barem da idu na neki raskid pa sa nama novi valjalo bi.
A mene nesto nije odusevio,mozda je kriva i pozicija koju igra (zadnji vezni),a svi kazu da je po vokaciji ofanzivac.
Kako moze imati potpisan predugovor u cvajti, ako mu je ugovor sa Grashopersom jos uvijek vazeci?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 apr 2019, 09:25

Napapijri je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Kako moze imati potpisan predugovor u cvajti, ako mu je ugovor sa Grashopersom jos uvijek vazeci?
A valjda su dogovorili prodaju,tako sam ja cuo.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 apr 2019, 09:53

U petak akb kad uzmemo Čelika, očekujem u subotu Zrinjski Radnik da će na pobjedu Zrinjskog rasti koeficijent.Nesto sam siguran da će biti X2,vrijeme je da se bodovi vraćaju.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 apr 2019, 10:32

Skupština FK Sarajevo: Uvođenje akademaca u prvi tim je prioritet, donesena odluka o dokapitalizaciji

:kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 apr 2019, 10:57

Toliko o tome da nece biti love :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 30 apr 2019, 11:00

Safet Susis poslije husrefa :)

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 30 apr 2019, 11:28

Ma bombastičan naslov bespotreban. Vala sam sit tih najava pokoravanja svega i svacega. Polahko, hajmo mi pokorit ovu ligu par godina pa onda LP.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 apr 2019, 11:35

Kamp sredit ko apoteku, dovest par finih igraca, rjesavat stadion

Cak iako izletimo iz c.lige ovaj se moze zainatit, lozi se opasno na evropu lik
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.