Evra i Rafael?nanek je napisao/la:Duboko se nadam da niste zadovoljni danasnjom igrom, jer ste igrali sa najjacim sastavom protiv 5 ekipe u Norveskoj ligi koja je u rangu Celika iz Niksica. Pod hitno vam trebaju 2 igraca i to odmah u prvih 11 !

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Evra i Rafael?nanek je napisao/la:Duboko se nadam da niste zadovoljni danasnjom igrom, jer ste igrali sa najjacim sastavom protiv 5 ekipe u Norveskoj ligi koja je u rangu Celika iz Niksica. Pod hitno vam trebaju 2 igraca i to odmah u prvih 11 !
i njima je u petak otisao Chad Barrett koji je u rangu Ermina ZecaThunderstruck je napisao/la:Evra i Rafael?nanek je napisao/la:Duboko se nadam da niste zadovoljni danasnjom igrom, jer ste igrali sa najjacim sastavom protiv 5 ekipe u Norveskoj ligi koja je u rangu Celika iz Niksica. Pod hitno vam trebaju 2 igraca i to odmah u prvih 11 !
Kad mačke (SAFa) nema, miševi kolo vode.Cartman je napisao/la:Malo brine ovih malo golova. Dosta dobra igra danas, ali pred golom se svi spetljaju.
Inace najzanimljivije mi je bilo gledat zagrijavanje.Anderson se cijelo vrijeme zayebaje i nije nijednu vjezbu uradio kako treba, a Rooney sam stoji sa nekim trenerom i nabijaju loptu jedan drugom 40-50 metara.
Chelsea gubi skoro svako pripremnu utakmicu od drugoligasa i x timova,pa su opet sa istim timom osvojili ligu prvaka i FA cup.Tako da me to ne brine realno.Igra je bitna,barem meni,a ne golovi,barem na pripremama. Kad sezona pocne,vjerovatno ce biti obratna situacija. :pnanek je napisao/la:Duboko se nadam da niste zadovoljni danasnjom igrom, jer ste igrali sa najjacim sastavom protiv 5 ekipe u Norveskoj ligi koja je u rangu Celika iz Niksica. Pod hitno vam trebaju 2 igraca i to odmah u prvih 11 !
Dobrodosao.Kikooo41 je napisao/la:Zdravo svima , dugo pratim ovu temu , jedan sam poput vas , kome je Manchester United gotovo pa sve u zivotu , pa et' napokon sam odlucio da se i registrujem i ponekad podjelim svoje misljenje sa svima vama o nasem klubu
Dobrodoslica od meneKikooo41 je napisao/la:Zdravo svima , dugo pratim ovu temu , jedan sam poput vas , kome je Manchester United gotovo pa sve u zivotu , pa et' napokon sam odlucio da se i registrujem i ponekad podjelim svoje misljenje sa svima vama o nasem klubu
Evo Lucasa kod mene u stanu na medicinskom, ja mu rek'o da isplazi jezik i kaze "a" da vidim jel' mu grlo uredu da ne bude kasnije treba da debituje kad ono uhvati ga kasalj nekakavGusar1995 je napisao/la:oni iz brazilskog olimpijskog kampa demantovali da je neki igrac(Lucas) napustio taj isti kamp radi medicinskih u nekom klubu :/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.