Očekuje nas kvalitetna utakmica

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Očekuje nas kvalitetna utakmica

Nemoguće, nažalost.. bit će daleko ispod toga.Zip je napisao/la:S obzirom da bi trebali titulu slaviti protiv zvijezde, ni 20k nije za neocekivatiMortemHz je napisao/la:Da, sad smo u minusu od 7 hiljada što znači da bi sa nekih desetak hiljada u sljedećoj utakmici na Koševu bili prvi.Inijesta je napisao/la:
Jel se ono prosjek racuna kad se ukupan broj gledaoca tokom sezone podjeli sa brojem tekmi, jel ima neko upucen??
Ako sam dobro skonto mi sa nekom posjetom protiv Zvijezde od 13, 14 milja mozemo se popisat na njih i u tom segmentu
Njih svakako nece biti sljedecu vise od 3k. Jes da im Celik dolai, mozda bude malo vise.. 3200
Ako Dženo uzme kup, to će mu bit deseti trofej u zadnjih 9 godina, odnosno svake sezone od 12-13 je osvojio barem nešta. Njemu treba dat ultimatum, il nek se školuje il ga skroz odstranit iz kluba, pa nek razmisli. Nemoguće da je slučajnost da lik već ima 9 trofeja u svim kategorijama, plus play-off EL.Denchi je napisao/la:Očekuje nas kvalitetna utakmica![]()
![]()
![]()
kako ba? duplu slavimo ima da se pravo pred vječnu ide sa stadionaMortemHz je napisao/la:I to a i tehnički ne slavimo titulu na Koševu..
U Gabeli slavimo.Denchi je napisao/la:kako ba? duplu slavimo ima da se pravo pred vječnu ide sa stadionaMortemHz je napisao/la:I to a i tehnički ne slavimo titulu na Koševu..![]()
S juniorimaMortemHz je napisao/la:U Gabeli slavimo.Denchi je napisao/la:kako ba? duplu slavimo ima da se pravo pred vječnu ide sa stadionaMortemHz je napisao/la:I to a i tehnički ne slavimo titulu na Koševu..![]()
znaš ti da se i moderatori mogu suspendovatiMortemHz je napisao/la:U Gabeli slavimo.Denchi je napisao/la:kako ba? duplu slavimo ima da se pravo pred vječnu ide sa stadionaMortemHz je napisao/la:I to a i tehnički ne slavimo titulu na Koševu..![]()
pa ko to ima?bordoakapitar je napisao/la:Mogao bi klub u sampionskoj godini napraviti i objaviti zvanicnu klupsku aplikaciju. Red bi bio stvarno. Sramota je da manji klubovi od naseg imaju aplikaciju a mi nemamo.
i od kupa i od vremena dosta zavisi.Stroj1946 je napisao/la:Sve zavisi od Kupa. Ako osvojimo Kup, protiv Zvijezde09 će biti 15,16000, što je u ovom trenutku plafon. Kad se sjetim protiv Slobode, bilo 23000. Vidjet ćemo, meni ispod 15 ljami je poraz.
Ostaju ove cijene do kraja. Trebalo bi se to promijeniti na pocetku sljedece sezone.miky_hz je napisao/la:Vala protiv Zvijezde ako ne smanje cijenu ulaznica onda neznam.Samo da vrijeme ispostuje i bit ce to kako treba.
Kakva je on budala samo. Trener sa najviše potencijala, da na sebi poradi, mogo bi daleko dogurat, al đaba kad je rob mahale.skoroalen je napisao/la:Ako Dženo uzme kup, to će mu bit deseti trofej u zadnjih 9 godina, odnosno svake sezone od 12-13 je osvojio barem nešta. Njemu treba dat ultimatum, il nek se školuje il ga skroz odstranit iz kluba, pa nek razmisli. Nemoguće da je slučajnost da lik već ima 9 trofeja u svim kategorijama, plus play-off EL.Denchi je napisao/la:Očekuje nas kvalitetna utakmica![]()
![]()
![]()
Željo, SlobodaAdkoHz je napisao/la:pa ko to ima?bordoakapitar je napisao/la:Mogao bi klub u sampionskoj godini napraviti i objaviti zvanicnu klupsku aplikaciju. Red bi bio stvarno. Sramota je da manji klubovi od naseg imaju aplikaciju a mi nemamo.

Trenutno korisnika/ca: BordoAhbab, DoktorXabaras, Rule_hz, seha77, SHZ82, skoJaa i 92 gosta.