Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Johnyx95
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Johnyx95 » 27 feb 2010, 20:12

Principatus je napisao/la:
Edit:

Jos umalo zaboravi. Pa ljudi gdje je Sahbaz?
Ovo je nesto cudno, uvjek kad Vedo igra i zabija nema Sahbaza. To ti je ko sa Bruce Wayne i sa Batmanom, ili je jedan ili drugi tu, nikad zajedno. :D
Banovan. ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 feb 2010, 20:44

Mrgood je napisao/la:Polako ljudi, niti je radi 2 utakmice upao u krizu niti je se sad radi 2 gola usao u neku EXTRA formu.
Polako, ima potencijala samo neka ide uspon zdravo i golovi nece izostati.
3 gola! A ušao je u ekstra formu i prije ovih golova. Oni su samo kruna njegovog zalaganja i odlične igre. Vedade, kralju! Ima nas koji nismo ni sumnjali! 8-)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 feb 2010, 20:45

bravo veddoooo tako konacno da sunce usja bem mu vraga...dobar go velemajstorski sve kako onog posla po cevape i to velika porcija haya...bravo vedooo...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

mesi75
Kontakt:

Post Postao/la mesi75 » 27 feb 2010, 20:46

Johnyx95 je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
Edit:

Jos umalo zaboravi. Pa ljudi gdje je Sahbaz?
Ovo je nesto cudno, uvjek kad Vedo igra i zabija nema Sahbaza. To ti je ko sa Bruce Wayne i sa Batmanom, ili je jedan ili drugi tu, nikad zajedno. :D
Banovan. ;)

Sta je Johnyx jel ti drago sto sam banovan ustvari moj prethodni nick, pa si zahvaljuci tom upao u ss.ba ligu.Kao sto vidis nisam ja banovan, nego moj prethodni nick, ja sam promjenio nick i opet sam tu.Sad sam naravno mesi al samo po nicku.U srcu i dusi sam vedo.Pa sta da kazem dragi moj Princiatusi , ja sam svoje davno rekao u vezi Vede a Vedo to sad sao potvrduje, a pljuvaci njegovi ko pljuavaci, kukavice, kad zabija sakriju se u misiju rupu, poslije prvog gola su se i javljali sa onim recenicama tipa pa to je samo jedan gol a sad kad je tri zabio zaredom nece se takvi javiti do kraja sezone sigurno, jer neznaju vise sta da kazu osim gluposti koje su i dosada valjali.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 feb 2010, 20:48

golovi se traze, golovi padaju :P trpa ga vedo onako muski (zmajce, je li ovo bolji naziv za postizanje golova? :mrgreen: ).
sahbo otisao u penziju (steta), ocekujmo ga ponovo na ovojh temi, cim ga huja prodje. :P
principatus, kako vidim, nisi bio na utakmici :| , nista, od sljedece sezone ako zalis vedu gledati, moras zapiciti za hamburg. :lol:
naime, hertha ce u narednoj sezoni imati gradski derbi. :mrgreen:

edit: eto sahbaza :roll: :D
Vom Jäger zum Gejagten

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 feb 2010, 20:56

Eto Sahbe ponovo. Ma Sahbo nemoj sebi derati nerve, pojedini stvarno pametno kritikuju, drugi jedva docekaju da opale. Tako je to, ali pljuvatori ne mjenjaju sa svojim rijecima nista na stvarnosti, a ona je danas bila ponovo ocigledna.

@Geronimo
Nazalost nisam, pripremam se na nekoliko testova pa sam danas pokraj utakmice ucio (sto nije bilo tesko jer je bila dosadna). Imam nekakav osjecaj ( :D ) da ce se Hertha ove godine spasiti i vece ekipe kostati poena. Dakle nista od gradskog derbija. Pitanje je samo gdje ce Ibisevic onda igrati, nikad se nezna.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 feb 2010, 20:57

geronimo je napisao/la:golovi se traze, golovi padaju :P trpa ga vedo onako muski (zmajce, je li ovo bolji naziv za postizanje golova? :mrgreen: ).
sahbo otisao u penziju (steta), ocekujmo ga ponovo na ovojh temi, cim ga huja prodje. :P
principatus, kako vidim, nisi bio na utakmici :| , nista, od sljedece sezone ako zalis vedu gledati, moras zapiciti za hamburg. :lol:
naime, hertha ce u narednoj sezoni imati gradski derbi. :mrgreen:

edit: eto sahbaza :roll: :D
''Vucja jazbina'' mu je najbliza.Ni dva sata voznje ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 27 feb 2010, 21:13

Cujem da je Vedo opet zabio :D nazalost nisam imao priliku gledat tekmu :( al mi je drago da se Vedo vraca starim navikama od prosle sezone ;)
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 feb 2010, 21:14

ma u pravu si, i ja mislim da ce se berlinale spasiti ( nesto mi se funkelcic kiselo smije :mrgreen: ).
doduse, nije mu tesko biti vatrogasac, kada za konkurenciju ima ekipe "ubij boze".
haman ce biti baraz njihov spas. toliko o herthi.

hare - pusti ga neka uci, kad nije mogao pred kucom otici da gleda nase idole, kako mislis da ce se spustiti do buba (käfer)-grada?! :D
salim se, knjiga je najpreca.
sto se tice vede, ja do sada nisam procitao nikakve spekulacije oko njegovog imena - u vezi odlaska/ostanka.
ima tek produzeni ugovor, trener ima povjerenja u njega, njemu je plahali u sinsheimu...sta hoces vise. 8-)
A ti tamo sto spekulisu po njemackim forumima, ne treba uzimati za ozbiljno. ocito je da nemaju druga posla, kao i pojedinci ovdje. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 feb 2010, 21:54

Dobar gol. Vedadu se vraća samopouzdanje a to je u ovom momentu za njega najvažnije.

Za našu reprezentaciju je vrlo bitno što su svi iz BL podigli formu u zadnjih par kola. Bogami su par kola bili značajno pali. Ali eto, doći će sve na svoje mjesto izgleda.

Vedad, ako ovako nastavi, mogao bi konkurisati i za cijelo poluvrijeme protiv Gane. Virtu4l, pozdrav :ugeek:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 27 feb 2010, 21:56

NoName je napisao/la:Vedad, ako ovako nastavi, mogao bi konkurisati i za cijelo poluvrijeme protiv Gane. Virtu4l, pozdrav :ugeek:
ahahahahahahah

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 27 feb 2010, 21:56

dade vedo opet... dobar gofakat... al i dalje mislim da nije vrhunskaklasa... nas je idobar je i tojeto... drago mi je sto ga je krenulo

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 27 feb 2010, 22:21

eto sva tri spica nasa su dali po gol uoci tekme sa gancima, svaka cast momci :)
Semper Fidelis

mesi75
Kontakt:

Post Postao/la mesi75 » 27 feb 2010, 22:33

Johnyx95 je napisao/la:
mesi75 je napisao/la:

Sta je Johnyx jel ti drago sto sam banovan ustvari moj prethodni nick, pa si zahvaljuci tom upao u ss.ba ligu.Kao sto vidis nisam ja banovan, nego moj prethodni nick, ja sam promjenio nick i opet sam tu.Sad sam naravno mesi al samo po nicku.U srcu i dusi sam vedo.Pa sta da kazem dragi moj Princiatusi , ja sam svoje davno rekao u vezi Vede a Vedo to sad sao potvrduje, a pljuvaci njegovi ko pljuavaci, kukavice, kad zabija sakriju se u misiju rupu, poslije prvog gola su se i javljali sa onim recenicama tipa pa to je samo jedan gol a sad kad je tri zabio zaredom nece se takvi javiti do kraja sezone sigurno, jer neznaju vise sta da kazu osim gluposti koje su i dosada valjali.
Boli me k**** za tobom i tvojim nickovima.

vezano za temu:Vraca se Vedo .

Mozda si zaboravio da se za takvu vrstui psovke ide u banovice , tako bolje ti je da pazis da nebi i ti svoje mjesto izgubio u ss.ba ligi zbog takvih rijeci, sahbaz je dobio ban zbog prijetnji dakle nije ni psovao uopste a ti psujes pa onda znas sta te ceka.
A to da te bas ne boli ne vjerujem jer vidim da si se prvi p[oletio odgovoriti gdje to sabaz, ako ti sahbaz nije bitan kao sto kazes , zasto onda pricas uopste o njemu kada te niko nista direktno nije upitao?

I ja da kazem vezano za temu:Vedo nikada nije ni otisao nigjde pa da se vratri , vedo je uv jek ist bio samo nekad imas vise a nekad manje srece i nekad imasd bolje ili losije saigrace to je sve.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 28 feb 2010, 00:31

mesi75 je napisao/la:
I ja da kazem vezano za temu:Vedo nikada nije ni otisao nigjde pa da se vratri , vedo je uv jek ist bio samo nekad imas vise a nekad manje srece i nekad imasd bolje ili losije saigrace to je sve.
[/quote][/quote]
Necu da idem sa tobom u off jer diskusija sa tobom van okvira ove teme ne vrijedi ni pisljiva boba.
Zato cu odgovoriti na citirani dio:
Nisam ja rekao da je Vedo nekud otisao,on je 'otisao' van forme. ;) Lijepo je vidjeti da ponovo zabija onako kako je to znao raditi.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 28 feb 2010, 01:16

Bravo majstorija :D
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 28 feb 2010, 01:31

Realno gledajuci finta je bila da se najezis :mrgreen: Majstorski je izveo kompletan potez...svabski komentator je dozivio sjebolitis kada je vidio usporeni snjimak. :lol:
Ali reakcija odbrambenog igraca je najjaca...pomjerio se tek kada je Vedo dao gol.
volio bih jedan dopel-pak ...bio bi red :P

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 28 feb 2010, 01:46

Necromacer je napisao/la:Realno gledajuci finta je bila da se najezis :mrgreen: Majstorski je izveo kompletan potez...svabski komentator je dozivio sjebolitis kada je vidio usporeni snjimak. :lol:
Ali reakcija odbrambenog igraca je najjaca...pomjerio se tek kada je Vedo dao gol.
Bilo bi to lijepo ali i sa ovim treba biti prezadovoljan. Prije 3 kola bismo bili sretni samo da dadne jedan gol a evo on daje jedan po utakmici. Al što jest jest lijepo je vidjeti da zabija ponovo, pravo nam je to svima nedostajalo.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 28 feb 2010, 02:28

NoName je napisao/la:
Necromacer je napisao/la:Realno gledajuci finta je bila da se najezis :mrgreen: Majstorski je izveo kompletan potez...svabski komentator je dozivio sjebolitis kada je vidio usporeni snjimak. :lol:
Bilo bi to lijepo ali i sa ovim treba biti prezadovoljan. Prije 3 kola bismo bili sretni samo da dadne jedan gol a evo on daje jedan po utakmici. Al što jest jest lijepo je vidjeti da zabija ponovo, pravo nam je to svima nedostajalo.
Ma salim se s dopel-pakom naravno ...ja bih bio azdovoljan da u sljedecih 10 tekmi Vedo postigne 5 golova...naravno sve preko 15 golova u ligi ove sezone bi ga lansiralo na trziste u neki puno jaci klub. ;)

mesi75
Kontakt:

Post Postao/la mesi75 » 28 feb 2010, 07:13

Johnyx95 je napisao/la:
mesi75 je napisao/la:
[/quote]
Necu da idem sa tobom u off jer diskusija sa tobom van okvira ove teme ne vrijedi ni pisljiva boba.
Zato cu odgovoriti na citirani dio:
Nisam ja rekao da je Vedo nekud otisao,on je 'otisao' van forme. ;) Lijepo je vidjeti da ponovo zabija onako kako je to znao raditi.[/quote]

Pa ja i ti govorim da nikad nije ni optisao van forme samo vi "strucnjaci ste mislili da je van forme ako 2 mjeseca nije gola zabio a u ta dva mjeseca ubroji i zimsku pauzu.Tako je to decko kad shvatas bukvalno a ne figurativno. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, GG3, Normus90 i 16 gostiju.