NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Nisam osporavao kvalitetu Širokog, ali bilo bi potpuno drugačija priča da je Hajduk bio kompletan i da je bila natjecateljska utakmica. Hajduk je bez Ibričića i Vukušića 50% slabiji, a još k tome dodaj ove ostale.
...što je više lome to je volim jače...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Bila bi drugacija prica jedino da je igrao mozda Ibricic koji im cini 50 posto momcadi i jos netko iz prvog sastava eventualno. I to mozda. Igrao je Široki prije par sezona kontrolnu utakmicu sa Širokim na njihovom terenu u punom sastavu pa su dobili tek iz nepostojeceg penala. Tu Dinamo redovito odskace, i to je to, ostali mogu bljesnuti, ali se ovakvih ne bojim i tvrdim da su na razini ili nista posebno iznad prve tri cetiri momcadi iz ove lige, ali imaju veliku prednost Dinamovog nabijanja koeficijenta, sto su ove godine i iskoristili igrajuci kao nositelji i na kraju jos sa momcadi u totalnom raspadu odlucujucu utakmicu.
Ukratko, razlika izmedju ove dvije momcadi su mozda dva pojedinca, napad/veza i obrana i to sto ih ponese Poljudska atmosfera. Nista vise. To receno nastranu, ne bi im Wagnera dao za dva Ibricica i tri Vukusica, cetiri Tomasova, pet Sharbinija...
Ukratko, razlika izmedju ove dvije momcadi su mozda dva pojedinca, napad/veza i obrana i to sto ih ponese Poljudska atmosfera. Nista vise. To receno nastranu, ne bi im Wagnera dao za dva Ibricica i tri Vukusica, cetiri Tomasova, pet Sharbinija...
...Život za Široki...
Hehe..
Hajduk je dobio Dinamo Bukurešt, Unireu i Anderlecht ove godine. Široki nije uspio ni Austriju Beč koja je daleko ispod ove tri momčadi.
Molim te da ne uspoređuješ ove dvije momčadi, uz svo dužno poštovanje prema Širokom. Pa vi i u Bh ligi niste u top 5 o čemu onda pričamo?
Hajduk je dobio Dinamo Bukurešt, Unireu i Anderlecht ove godine. Široki nije uspio ni Austriju Beč koja je daleko ispod ove tri momčadi.
Molim te da ne uspoređuješ ove dvije momčadi, uz svo dužno poštovanje prema Širokom. Pa vi i u Bh ligi niste u top 5 o čemu onda pričamo?
top 5 trenutno? jer smo nakon 9.kola 6.jacky09 je napisao/la:Hehe..
ili sveukupno top 5?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Mislio sam trenutno u top 5 što je najvažnije.Kevin je napisao/la:top 5 trenutno? jer smo nakon 9.kola 6.jacky09 je napisao/la:Hehe..
ili sveukupno top 5?
Da se nadovežem na ovo uspoređivanje individualne kvalitete Širokog i Hajduka. Pa Hajduk ima 2 reprezentativca Hrvatske, po jednog Albanije i Bosne i Hercegovine. Još k tome 5 mladih reprezentativaca Hrvatske, koja znamo kako igra.
Pošto sam naletio neki dan na internetu da je Široki remizirao sa nekim GOŠK-om dali to znači da je GOŠK 'tu negdje' sa Hajdukom?

Prijateljske su jedno, natjecateljske posve nešto drugo.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Za prva dva je sve jasno vjerujem, pogotovo za tu gore momcad koja je u apsolutnom raspadu bila, odnosno jest u raspadu, Anderlecht je pak bio bolja momcad na terenu i nesretno izgubio u zadnjim momentima, odnosno mazi sreca Splicane ove godine, ali to je i zahvaljujuci sportskoj drskosti koju ''povuce'' splitska publika i ipak vece iskustvo Splicana. Ne omalovazavam im uspjeh i ulazak u Europsku ligu, velika stvar, pogotovo nakon toliko zalosnih godina, ali je cinjenica da im je Dinamov dugogodisnji koeficijent i igre to omogucio kroz status nositelja u kasnom natjecanju (dok su ranijih godina ispadali od kojekakvih levata, sto se nama desilo osim u premijernoj godini NIJE, a imali su hiperskupe momcadi i razne ''povratnike''), plus sportska sreca u zdrijebu i realno atmosfera koja ih nosi do pobjeda doma.jacky09 je napisao/la:Hehe..
Sto se tice Austrie, Široki je realno trebao proci dalje, tko je gledao susret vidio je da se moze sa njima nositi i na kakav su nacin Austrijanci prosli, isto vrijedi i za Sturm, a ne vjerujem da je ijedna od tih gore momcadi nesto kao bolja od Austrie osim Anderlechta, kojem je opet npr. Dinamo ocitao bukvicu na terenu, a zanimljivo, izgubio. Dakle, nije sve tako crno bijelo, i ne moze se ''e ovi su izgubili od ovih, mi njih dobili'' i vuci paralele, govorim kao netko tko prati svoj klub, ovu ligu, i Hajduk, i Dinamo, i onu ligu, duugi niz godina, i odgovorno trvdim da tu samo Dinamo odskace na pravi nacin, a SVE ostale mogu dobiti u natjecateljskoj utakmici najjaci klubovi u BiH, a to je i dojam struke Splicana, ali i obicnih ljudi, Torcide, koji su prisustovali susretu i kasnije sa mnom razgovarali ili analizirali susret. Oni opravdanja za izostanak nekoliko kljucnih igraca nemaju, puno je tu igraca koji su nastupili, a da igraju Europsku ligu, neovisno o prijateljskom susretu, na Pecari je Široki bolja momcad bio. Nemoj mi pricati o tome kao da ne gledam sve te momcadi godinu za godinom pa kao ne znam tko gdje igra i kako.
Ne usporedjujem te dvije momcadi, govorim cisto da razlika nije tolika kolikom bi netko htio predstaviti, cak stavise, isto tako ni u ligi, bez obzira na trenutacnu situaciju koja se poslozila kako jest. Ja ne omalovazavam BH ligu, bez obzira na njeno stanje, problem je njena neregularnost i psihicko sj.ebano stanje igraca koji svasta trpe na gostovanjima, brojni se i predaju unaprijed, a to dovoljno govori sve. Da je BH ligi onakva pokrivenost medijska, eksponiranost, forsiranje, imala bi vise talenata i dobrih klubova nego Hrvatska. Tako je UVIJEK bilo, a to je i jasno po glavnim igracima, trenerima koji drmaju tim Hajdukom i Dinamom. To sto nekome ne odgovara ili sto misli da ja to necu reci jer sam, zaboga, Hrvat, je neka deseta prica. Da uopce ne govorim o navijackoj sceni i visku klubova koji bi mogli konkurirati za vrh.
Jasno je tko tu cini pola momcadi, ovo ostalo - nemoj me nasmijavati. Mladici ce biti dobri igraci, reprezentativci, fala bogu moja je reprezentacija i sa zadovoljstvom im pratim napredak, a ovo ostalo - isluzeno, istroseno i sto je najvaznije zamjenjivo. Ne omalovazavam ni ja Hajduk, al ne volim kad netko dize nesto na neku posebnu razinu, kad sam njihov trener prizna npr. da smo tehnicki potkovanija momcad i da su sve ovo igraci koje smatra onima za prvu momcad, medjutim, Širokom fali jedan pravi europski rezultat da se rijesi tereta i probije na pravi nacin, establira kao kvalitetna ekipa, sto i jest - zanemarujuci dugo godina debilnu obranu zbog koje redovito i ispasta u Europi. Hajduku jako puno znaci pun Poljud, van njega su dosta drugacija ekipa.
Jos jednom, ukratko, gledajuci financije jednih, drugih, razlike tu neke posebne nema, pogledaj samo koliko dugo je njima trebalo da udju u europsku ligu, koliko je tu igraca i novca otisla.
Kazes nismo medju pet u ligi? Tko onda jest? Da nije liga mozda gotova i prvenstvo zavrseno pa da se prica o tome? Pa taj Hajduk se nakon sto godina nesto dignuo i sad su odjednom mjerilo kvalitete nakon desetljeca gledanja Dinamu u ledja, sto ce se i dalje nastaviti?
Da smo na predzadnjem mjestu opet smo medju 5 najboljih ekipa u BiH sa ovim sastavom. To sto nemamo trenera i obranu, je druga stvar. Boze moj, kao da ja ne bi da je drugacije. Al takvo sto treba i platiti. A hajde ti u ovakvoj ligi iskesiraj toliki novac za kvalitetnog igraca, bez da znas da ce se to na kraju i isplatiti, jer, to je takva liga.
Imaju reprezentativce? Pa? Ne bi im i dalje jednog Wagnera dao za bilo kojeg u Hajdukovoj vezi, al doslovno, a tko je bio na toj utakmici, ali i onim prije, jasno mu je i zasto.
Da se razumijemo, ispast ce da nesto favoriziram ili izdizem Dinamo, prosto me k.urac zaboli za njih. Koristim ih kao referencu istinski jake momcadi koja dugi niz godina dominira tom ligom dok ostali kupe mrvice ili se okoristavaju plodovima njihovog rada u Europi. Tako i Hajduk. Pa da je jos stoput neka velicina.
Samo Hercegovina, samo Široki.
...Život za Široki...
Ma prema ovoj utakmici se ne treba ravnati,realno da je Hajduk došao i s prvim sastavom,na pecari ne bi bio favorit,a poljud je druga stvar...kao što reče fidelis Širokom treba jedan iskorak npr. ulazak u euroligu da je malo sreće kao i Hajduk što je imao,naravno uz dosta sreće prošavši Unireu...a znamo kakva je u njih situacija bila,i naravno Široki polazi od 1. pretkola u euroligi,a Hajduk od 3. a Splićani u zadnjih 7-8 godina imaju slabije rezultate od nas,naravno da i Dinamo ima velike zasluge,što je Hajduk dobivao lakše protivnike u euroligi..a isto tako je važna ta medijska popraćenost gdje se uzdižu neki Oremuši,Buljati,Rubili koji pojma nemaju..i kojima Šilić,Wagner mogu biti profesori što se tiče nogometa...e to ti je razlika
Smješno je i uspoređivati Hajduk i Široki.
Šta misliš da dođe ponuda za Wagnera iz Hajduka da on nebi trkom otišao u Split jer je Hajduk realno kvalietnija momčad, a i puno veći klub od Širokog.
Ako ćeš na osnovu ove utakmice ravnati Široki sa Hajdukom, šta bi bilo sa utakmicom protiv GOŠK-a?! Čitao sam da ih niste nadigrali u nijednom segmentu nogometne igre.. o čemu onda pričamo? Možda je Široki tek ispodprosječna momčad u bh okvirima s kojom GOŠK može igrati? Ne bih rekao. Prije da su uzeli taj bod kao splet okolnosti.
Isto tako da je Hajduk igrao sa bar 6-7 standardnih igrača a ne samo sa njih 2 ili 3 mislim da bi bez problema rješio Široki, a posebno da je se radilo o natjecateljskoj utakmici. Poznato je da se veće ekipe štede na prijateljskim utakmicama, a da igrači slabijih daju i više od svojih mogućnosti da se dokažu.
Svaka čast Širokom na pobjedi, ali realno gledano Hajduk je klasa-dvije iznad Širokog po svemu.
Šta misliš da dođe ponuda za Wagnera iz Hajduka da on nebi trkom otišao u Split jer je Hajduk realno kvalietnija momčad, a i puno veći klub od Širokog.
Ako ćeš na osnovu ove utakmice ravnati Široki sa Hajdukom, šta bi bilo sa utakmicom protiv GOŠK-a?! Čitao sam da ih niste nadigrali u nijednom segmentu nogometne igre.. o čemu onda pričamo? Možda je Široki tek ispodprosječna momčad u bh okvirima s kojom GOŠK može igrati? Ne bih rekao. Prije da su uzeli taj bod kao splet okolnosti.
Isto tako da je Hajduk igrao sa bar 6-7 standardnih igrača a ne samo sa njih 2 ili 3 mislim da bi bez problema rješio Široki, a posebno da je se radilo o natjecateljskoj utakmici. Poznato je da se veće ekipe štede na prijateljskim utakmicama, a da igrači slabijih daju i više od svojih mogućnosti da se dokažu.
Svaka čast Širokom na pobjedi, ali realno gledano Hajduk je klasa-dvije iznad Širokog po svemu.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa smijesno ti bilo ili ne, Hajduk nije toliko bolji koliko igra u popracenijoj, razvikanijoj i regularnijoj ligi i koliko itekako dobro koristi Dinamove nastupe u Europi da sebi olaksa poziciju, a ispadali su od raznih klubova s kojima ''nisu za usporediti'', pa nije svijet propao, ne znam sta si se onda ti nasao o tome moralizirati i filozofirati na taj nacin kad ti je originalni postulat u potpunosti pogresan i vodjen principom ''veci klub>manji klub''. Necu uopce ulaziti u price tipa 'aaa pa Hajduk je institucija' i bla bla, postedi me. Isto tako sam svjestan da je prijateljski susret, ja to ne uzdizem u nebesa odjednom, cisto ne volim da netko prica o necemu sto nije gledao ili tocnije o momcadi koju ne prati, a ja Hajduk bar pratim konstantno, kao i Dinamo, sto je i prirodno, jer su hrvatski klubovi.
Igrao je i Široki bez nekoliko standardnih igraca, a u drugom poluvremenu sa pet igraca iz samog Širokog Brijega plus ostale zamjene, pa opet Hajduk nije opucao po golu nego bio u podredjenom polozaju. Ako su pak Vejic, Ljubicic, Brkljaca, Sharbini, Cop, Trebotic i takvi toliko vanstandardni i sta vec, jao onda Hajduku ozlijedi li im se tih standardnih nekoliko igraca.
Poznato je ovo, poznato je ono, nije bitno, ja ti samo govorim da razlika nije tolika koliku bi ti htio predstaviti i da se realno najjace BH momcadi iz HR imaju sta bojati jedino od Dinama, te da tu momcad 50 posto cini Ibricic, a to ce svi jasno i vidjeti ako im dodje iole ozbiljnija ekipa, a da ga nemaju na raspolaganju.
Na kraju krajeva, ne znam sta ti ili ja bi tu trebali reci o tome tko je, sta i kako igrao, kad je sam trener rekao neke stvari, pa da ponovimo jos jednom :
''Neću si stvarati alibi time što nismo bili kompletni, jer i ovi igrači su ili prvotimci ili blizu prvog sastava i od njih sam očekivao puno više. Široki Brijeg je tehnički potkovanija momčad od nas, njihova igra ima i glavu i rep i sada sam još više svjestan zašto kroz natjecanja u BiH posljednjih osam sezona u kontinuitetu uspijevaju izboriti izlazak na europsku scenu. Ništa ne dolazi slučajno, pa ni rezultati naših prijatelja iz ovog kluba, te im od srca još jednom zahvaljujem na gostoljubivosti, ljubaznosti, druženju i dakako želim što više uspjeha u budućnosti.''
Ako takvo sto moze izjaviti netko tko ustvari ima trenersku diplomu, sta tebi toliko smeta da ''pustis''.
Igrao je i Široki bez nekoliko standardnih igraca, a u drugom poluvremenu sa pet igraca iz samog Širokog Brijega plus ostale zamjene, pa opet Hajduk nije opucao po golu nego bio u podredjenom polozaju. Ako su pak Vejic, Ljubicic, Brkljaca, Sharbini, Cop, Trebotic i takvi toliko vanstandardni i sta vec, jao onda Hajduku ozlijedi li im se tih standardnih nekoliko igraca.
Poznato je ovo, poznato je ono, nije bitno, ja ti samo govorim da razlika nije tolika koliku bi ti htio predstaviti i da se realno najjace BH momcadi iz HR imaju sta bojati jedino od Dinama, te da tu momcad 50 posto cini Ibricic, a to ce svi jasno i vidjeti ako im dodje iole ozbiljnija ekipa, a da ga nemaju na raspolaganju.
Na kraju krajeva, ne znam sta ti ili ja bi tu trebali reci o tome tko je, sta i kako igrao, kad je sam trener rekao neke stvari, pa da ponovimo jos jednom :
''Neću si stvarati alibi time što nismo bili kompletni, jer i ovi igrači su ili prvotimci ili blizu prvog sastava i od njih sam očekivao puno više. Široki Brijeg je tehnički potkovanija momčad od nas, njihova igra ima i glavu i rep i sada sam još više svjestan zašto kroz natjecanja u BiH posljednjih osam sezona u kontinuitetu uspijevaju izboriti izlazak na europsku scenu. Ništa ne dolazi slučajno, pa ni rezultati naših prijatelja iz ovog kluba, te im od srca još jednom zahvaljujem na gostoljubivosti, ljubaznosti, druženju i dakako želim što više uspjeha u budućnosti.''
Ako takvo sto moze izjaviti netko tko ustvari ima trenersku diplomu, sta tebi toliko smeta da ''pustis''.
...Život za Široki...
Hehe.. pa da je natjecateljska utakmica vidio bi ti kako se izvlači na sve i svašta. Ovako je prijateljska, boli ga đon.. igrači odradili malo jači trening, nitko se nije ozlijedio, domaćinu se zahvalio na gostoprimstvu i svi sretni.
Gledao sam Široki, istina ne previše, po meni je ta momčad u rangu Zagreba ili Slaven Belupa. (5. i 6. momčad hnl-a).
Ništa, preostaje ti da i ove godine izborite Europu da izvučete Hajduk pa da taj slabi Hajduk izbacite.
Mislim da bi sve bilo rješeno već u prvoj utakmici.
Gledao sam Široki, istina ne previše, po meni je ta momčad u rangu Zagreba ili Slaven Belupa. (5. i 6. momčad hnl-a).
Ništa, preostaje ti da i ove godine izborite Europu da izvučete Hajduk pa da taj slabi Hajduk izbacite.

Mislim da nisi u pravu siroki bi sigurno bio treca momcad u hrvatskoj iza dinama i hajduka !!!jacky09 je napisao/la:Hehe.. pa da je natjecateljska utakmica vidio bi ti kako se izvlači na sve i svašta. Ovako je prijateljska, boli ga đon.. igrači odradili malo jači trening, nitko se nije ozlijedio, domaćinu se zahvalio na gostoprimstvu i svi sretni.
Ništa, preostaje ti da i ove godine izborite Europu da izvučete Hajduk pa da taj slabi Hajduk izbacite.![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
ma glupo je sad tražit neki alibi, sto se tice igrača pravih koji su falili hajduku, to su jedino ibričić i strinić..ovi ostali su tek sporedni likovi, ko je gledao tekmu vidio je da je bilo čvrstih startova s obe strane sto dokazuje da je bila borbena tekma..pa igrao je jedan sharbini, koji vrijedi ko cijel prosječni tim bh lige, brkljača koji je pokopao unireu, ljubičić, onda vejić, do prije godinu standardni reprezentativac, čop, pametnom dosta..vidim da ih dosta zeli omalovažavat ŠB al ja garantiram sa dobrim pristupom bi bez problema bili 3. u HRV i jednog dana i zaigrali bar europa ligu..ovako ce bit teze, al postoji nada
i btw. fali i širokom varea pa niko ništa
SAMO ŠIROKI!

SAMO ŠIROKI!
Prvi golman, dva standardna braniča, lijevi bek, desni vezni, kapetan, playmaker i najbolji strijelac prvenstva i kluba.sb citizen je napisao/la:ma glupo je sad tražit neki alibi, sto se tice igrača pravih koji su falili hajduku, to su jedino ibričić i strinić..ovi ostali su tek sporedni likovi, ko je gledao tekmu vidio je da je bilo čvrstih startova s obe strane sto dokazuje da je bila borbena tekma..pa igrao je jedan sharbini, koji vrijedi ko cijel prosječni tim bh lige, brkljača koji je pokopao unireu, ljubičić, onda vejić, do prije godinu standardni reprezentativac, čop, pametnom dosta..vidim da ih dosta zeli omalovažavat ŠB al ja garantiram sa dobrim pristupom bi bez problema bili 3. u HRV i jednog dana i zaigrali bar europa ligu..ovako ce bit teze, al postoji nadai btw. fali i širokom varea pa niko ništa
![]()
SAMO ŠIROKI!
Ako ti spadaju u "sporedne likove" onda svašta.

Ne budi smješan. Pa taj Široki gubi od nekog Leotara. Prvo neka se s njima pozabave.pile87 je napisao/la: Mislim da nisi u pravu siroki bi sigurno bio treca momcad u hrvatskoj iza dinama i hajduka !!!
-
- Kontakt:
pa jesi ti svjestan sta pricas..pa tog leotara nebi dobili kuci ni da se ujedine i široki, sarajevo i željo...sad si vec otišao u krajnost, samo zelimo konstatirati da se široki može nositi i sa većima od sebe, nitko nje govori da bi maznuli jednog anderlechta, samo konstatiramo frende 

Ne bi se ni hajduk bas dobro proveo protiv leotara kad oni moraju uzeti bodove vjeruj mi!jacky09 je napisao/la:Ne budi smješan. Pa taj Široki gubi od nekog Leotara. Prvo neka se s njima pozabave.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma vidi, Široki je dobar klub, organiziran odlično, kampovi, stadion i sve. Za tu malu sredinu preodlično. Najbolje organiziran klub u BiH gotovo sigurno. Ali glupo ga je uspoređivati sa Hajdukom... realno gledano Hajduku mogu konkurirati jedino po toj organizaciji jer su odlično posložen klub. Ali po svemu ostalom Hajduk je za klasu-dvije iznad.
P.S
Nisam Hajdukovac, nedaj Bože.
P.S
Nisam Hajdukovac, nedaj Bože.

-
- Kontakt:
niko to i ne govori majstore..pa hajduku nijedan klub iz bh. lige nemoze dodat vode, nit se usporedit s njim, nego si malo otisao predaleko al nema veze..i pitanje sredine nije bitan ni presudan faktor, Široki je dovioljno velik i jak da uz pomoć sposobnih ljudi ostvari velike rezultate, kad bi se po tom gledalo villareal il hoffenheim ne bi nikad bili što jesu
živ bio!

Pa naravno da je velik klub lakše izgraditi u većoj sredini nego u manjoj. Prije svega zbog financija i sponzora. Ali nećemo o tome.sb citizen je napisao/la:niko to i ne govori majstore..pa hajduku nijedan klub iz bh. lige nemoze dodat vode, nit se usporedit s njim, nego si malo otisao predaleko al nema veze..i pitanje sredine nije bitan ni presudan faktor, Široki je dovioljno velik i jak da uz pomoć sposobnih ljudi ostvari velike rezultate, kad bi se po tom gledalo villareal il hoffenheim ne bi nikad bili što jesuživ bio!
Ovo za Hajduk je spomenio šb fidelis i morao sam odgovoriti. Nisam želio da me se shvati kako omalovažavam Široki, samo mi je ta usporedba sa Hajdukom presmješna. Hajduk je institucija za Široki u svim pogledima osim u organizaciji. Tu bi trebala svaka rasprava završiti.
Sretno u daljnjim natjecanjima i da uzmete titulu prvaka države.

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa smijesno tebi ili ne, ja tebi isticem neke stvari u koje ti nisi upucen jer ne pratis sigurno u detalje oba kluba da das sud o ''razlici o dvije-tri klase'', makar o Širokom, vec evidentno samo Hajduka kroz HNL koji pratis. Ja to pratim malo je reci godinama. Da je Široki u rangu sa Zagrebom i Slavenom, ispadao bi iz OVE lige, te dvije momcadi koje navodis kao referencu vise gube utakmice od BH premijerligasa, nego sto dobivaju, pa tako i ove godine, a i oboje su izgubili (ili nerijesili) zadnje utakmice sa Širokim, kao i npr. Rijeka, Cibalia, Osijek, itd. Nijedan nije Široki dobio u zadnje odigranim susretima tih momcadi. Imas ti pravo na misljenje, ali da je Hajduk toliko bolji od Širokog - nije. Definitivno. Razlika je u dva pojedinca maksimalno, ponajvise Ibricicu, nista vise. To, i kao sto navedoh, publika koji ih kuci gura preko realnih mogucnosti. A navoditi primjere poraza u BH domacinskoj ligi i koristiti kao realnu referencu, e mislim, tek tu svaka rasprava prestaje a ne na nekom poredjenju koje sam forsiras... evidentno je da nisi dorastao da komentiras BH nogomet. Bez uvrede, nije ti to domena ako ces takve argumentacije koristiti. Ja samo zelim pravu medijsku popracenost ove lige i priliku da raste, garantiram da bi bila jaca od svih u regiji, da je drzava IMALO normalnija, a i ovako je cudo da ista uspije napraviti.
Toliko o tome, hvala na zeljama - SAMO ŠIROKI!
Toliko o tome, hvala na zeljama - SAMO ŠIROKI!
...Život za Široki...
Govoriš nesto za Leotar i GOŠK.Bas se vidi da nisi upućen u nasu ligu.Pa da se cijela hrvatska liga skupi ne bi pobjedili ta dva kluba ako im gori pod nogama.Naravno ima u nas jos takvih klubova.Kod nas je u nekim klubovima i sada stanje kao u Srbiji kad je zlocinac a**** upravljao ligom.Pa samo vidite od koga ste ispadali zadnjih godina,treba li to biti mjerilo nekog kluba.Slažem se s Fidelisom,da živimo u imalo normalnijoj drzavi imali bi puno kvalitetniju ligu.Daleko najjaču u regiji,a vjerujem da bi i po standardu bili daleko ispred hrv i srb.Valjda ce i to jednom doci na svoje.Hajduk da igra ovu ligu prvih 10-15 godina vjerujem da nebi nista osvojio.Zna se da je kod nas pobjeda u gostima u proljetnom djelu slicna dobitku na lotu,osim ako nije kupovina,vraćanje i sl...