Selektor i njegov stručni štab za danas su pored prozivke održali i individualni trening za pojedine igrače koji su imali i različite programe rada. Jedan od onih koji je trenirao po posebnom programu bio je Sejad Salihović koji se žalio na bol u stražnjem mišiću desne potkoljenice, ali po procjeni medicinskog tima ne bi trebalo da bude problema oko njegovog nastupa.
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
- Motokultivator
- Kontakt:
Nista novo po ko zna koji put dolazi na okupljanje rep. povrijedjen...a nije jedini.
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
- DragonGirl
- Kontakt:
Prvi trening

Mesa je postrojio i Slavicu. 
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Aferim djevojčiluko! 
Šta kažeš na bradu i novu frizuru Zukanovića, je l' on sad najveći frajer u repki?
Šta kažeš na bradu i novu frizuru Zukanovića, je l' on sad najveći frajer u repki?
- plavipatriota
- Kontakt:
iskreno, konto sam da je Meša malo "mutaviji" lik, al izgleda mi pravo zayeban, nekako imam osjećaj da baš nema zafrkancije kod njega...
Sheyi je napisao/la:Aferim djevojčiluko!![]()
Curliko.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sutra Izet postedjen treninga
kae fasovo upalu misica Reuf mu sve do sad bio u sobi davao masaze skidao temperaturu jedva ga umirio da zaspi
malo pozitvne zafrkancije

kae fasovo upalu misica Reuf mu sve do sad bio u sobi davao masaze skidao temperaturu jedva ga umirio da zaspi
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Pivopija je napisao/la:Mesa je postrojio i Slavicu.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
U kakvoj su nam formi reprezantativci i kako Mesa izgleda profesionalno bar do sad, ima da im sutra dusa na nos izade na treningu kad ih zaganja.
Boga ce moliti da ih pusti bar vode da se napiju.
Ali na stranu i losa forma i los pocetak kvalifikacija zavaljujuci znamo vec kome, ja sam ubjeden da se ova repka jos moze plasirati na EP. Pa makar kroz Baraz. Nek nam je hairli svima i ako Bog da samo srce na teren.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- DragonGirl
- Kontakt:
Hahaha, mogu ti reći da ga u prvi mah nisam ni prepoznala, ovakav mu imidž mnogo bolje pristajeSheyi je napisao/la:Aferim djevojčiluko!
Mesa radi svoj posao....
Mislim nikad se ne zna ko je dobar i koliko ali da covjek maksimalno radi svoj posao i trudi se to je evidentno..... Da je onaj prije radio ovako i pazio na detalje, mnogo vise bi postigli....
Iskreno, ne bojim se toliko da Mesa nece imati kvlaitet koliko me strah sto nasi igraci nisu na onoj razini kao prije godinu-dvije..... Vecina igraca ili je u losoj formi ili ne igraju nikako.... eh to me brine..
Mislim nikad se ne zna ko je dobar i koliko ali da covjek maksimalno radi svoj posao i trudi se to je evidentno..... Da je onaj prije radio ovako i pazio na detalje, mnogo vise bi postigli....
Iskreno, ne bojim se toliko da Mesa nece imati kvlaitet koliko me strah sto nasi igraci nisu na onoj razini kao prije godinu-dvije..... Vecina igraca ili je u losoj formi ili ne igraju nikako.... eh to me brine..
-
rodjenizavjecnost
- Kontakt:
na žalost istina,gorka istina ali je tako kako si napisao!Samo je sreća što igrmao sa Andorom i onda pauza opet u kvalifikacijama!Batko je napisao/la:Mesa radi svoj posao....
Uh, ove slike gore nekako ljepse kako na njima nema one glave Piplicine! 
Uh kako bi lijepo bilo da izrael osvoji samo jedan bod u ovom dvomecu sa Welsom i Belgijom, tek onda bi se sve zakomplikovalo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Je li ovo Zuka ispred Begovica?DragonGirl je napisao/la:Ko na školskom času![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ma hajd Boga ti. Danas ce ga na treningu Dzeko il Pjana napucat loptom ko sto su birvaktile Izeta i osjecace se ko da je godinama tu.BaDa12 je napisao/la:I Milan je distanciran.![]()
Ali, vjerujem da će to već nakon prvog treninga sve biti super. Svakog ovi momci prime u klapu.
Ispred Begovica.Schwarz je napisao/la:Je li ovo Zuka ispred Begovica?DragonGirl je napisao/la:Ko na školskom času![]()
I jos jednom cu vam procitati moj zivotni moto,koji mi visi u mojoj radnoj sobi iznad kreveta: Istini je sudjeno da se bori protiv lazi!!!

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Ali kako? Kako mili moj? 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bavarian_bk, Goalgetter, svrakino1921 i 79 gostiju.