FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1 0 ko kuća realno. Čak i 0 0 nije uopste losa opcija, ne bih imao nista protiv da tako i bude, pa da u Listici ganjamo prolaz kad smo konačno pročepili i tricu im uvalili. Samo je bitno ne primit danas gol.
Sto se tiče posjete, mislim da je nekih 7 milja maksimum maksimuma, radni je dan ipak.
Sto se tiče posjete, mislim da je nekih 7 milja maksimum maksimuma, radni je dan ipak.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mi ako hocemo ovaj pehar, mi veceras trebamo dobiti najmanje 2 razlike, pouceni iskustvom, dole u uzvratu ce biti svega
Ako novac od euro takmicenja i godisnji budzet iskoristimo kako treba, iduca godina ce biti najlaksa. Konkurenti su u slobodnom padu, narocito ako s druge strane rijeke ne dobiju licencu.siroliver69 je napisao/la:Teško cemo docekati uskoro priliku da ovako lagano uzmemo duplu krunu. Prema tome, prevažan trofej i prebitna utakmica. Ja prezadovoljan sa 1:0, siguran u prolaz.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
-
belosevic28
- Kontakt:
Kakvo je vrijeme? Samo da ne bude kise zbog terena... Nama se svakako smrznuti 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sunčano je, nema kise danasbelosevic28 je napisao/la:Kakvo je vrijeme? Samo da ne bude kise zbog terena... Nama se svakako smrznuti
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U ovoj listi su i zvanične i prijateljske a i ostale utakmice Sarajeva, nije validno toliko.
Hase je najbolji strijelac sa tačno 100 golova.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
crozzer je napisao/la:Evo ovako da napišem, jer sam prvi i pisao za Hadzica da je velika šansa da dođe kod nas.
On je lično bio u Sarajevu na razgovoru sa našim ljudima zaduženim za transfere, i rekao im je da ima par ponuda iz inostranstva, ako mu to ne zadovolji kriterije da će biti novi igrač FKS!
Nije kontaktiran uopšte od komšinica...
-
belosevic28
- Kontakt:
bodi123 je napisao/la:Sunčano je, nema kise danasbelosevic28 je napisao/la:Kakvo je vrijeme? Samo da ne bude kise zbog terena... Nama se svakako smrznuti
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prži za divno čudo.. obuci samo dux ili možda neku laganu jaknicu jer ćeš se poslije kući vratitibelosevic28 je napisao/la:bodi123 je napisao/la:Sunčano je, nema kise danasbelosevic28 je napisao/la:Kakvo je vrijeme? Samo da ne bude kise zbog terena... Nama se svakako smrznuti
Kako idu karte Morto ,je li jos uvijek akcija kod tebe platis tri dobijes dvije...? 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još sat i po pa bujrum.Vanja8 je napisao/la:Kako idu karte Morto ,je li jos uvijek akcija kod tebe platis tri dobijes dvije...?
ledesma je napisao/la:Pa i ako ih otvorimo rano, Husref ce cuvati 1:0, necemo ni mi srljati, ovo je 2 gola plafon.
Svakako. 2:0 vrh.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Radi copy aparat dobro...?MortemHz je napisao/la:Još sat i po pa bujrum.Vanja8 je napisao/la:Kako idu karte Morto ,je li jos uvijek akcija kod tebe platis tri dobijes dvije...?
Boga mi ima hladnog vjetra ja bih vam savjetovao da se utoplite. Na Koševu kad puhne sa Zvijezde, da je 30 stepeni preko dana navečer je zima. Tako da vjerujte mi, utoplite se fino.MortemHz je napisao/la:Prži za divno čudo.. obuci samo dux ili možda neku laganu jaknicu jer ćeš se poslije kući vratitibelosevic28 je napisao/la:bodi123 je napisao/la:
Sunčano je, nema kise danas
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma obucite se vi, ne zajebajite se.
Kad puhne pretvoriš se u snješka..
Raja ko može na sjever večeras da se ispoštuje koreo, nek bde
Kad puhne pretvoriš se u snješka..
Raja ko može na sjever večeras da se ispoštuje koreo, nek bde
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Kad bekic gol zabije, pa produzi jos dvije godine hahahaha. By the way u slucaju penala nek on suta, neodbranjivo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Pa naselje Koševo je i dobilo naziv po tom hladnom vjetru koji je duvao sa Zvijezde, koji je podsjećao na dunavsku košavu. By @alacious. 
Al odlični uslovi u odnosu na prethodne dane. Mora nas doći barem 6 milja. Ko može doć a izda, nek ne dolazi ni na Zvijezdu, nek obriše naslovnu na fb i nek ne piše statuse. Taman da se skrati vrijeme do iftara, ja ba svakako od 18:00 do iftara kristale soli u solnici brojim, ne znam kud ću sa sobom.
Hajde šampioneeee.
Al odlični uslovi u odnosu na prethodne dane. Mora nas doći barem 6 milja. Ko može doć a izda, nek ne dolazi ni na Zvijezdu, nek obriše naslovnu na fb i nek ne piše statuse. Taman da se skrati vrijeme do iftara, ja ba svakako od 18:00 do iftara kristale soli u solnici brojim, ne znam kud ću sa sobom.
Hajde šampioneeee.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Publikacija je izdata od strane FK Sarajevo 1983. Stampano je 1000 primjeraka i sluzbeni je dokument kluba. Puni naziv publikacije je "Kratak istorijat FK Sarajevo od 1946 do 31.12.1982." Sve utakmice, bile prijateljske ili takmicarske, sluzbeno su odigrane i kao takve zavedene. Ne radi se o trening-utakmicama. Sluzbenije biti ne moze.MortemHz je napisao/la:U ovoj listi su i zvanične i prijateljske a i ostale utakmice Sarajeva, nije validno toliko.
Forum nikad izdat nece! Svi na Koševo! Igra Sarajevo!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.