FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Mozel mi neko rec kako ce vam bit pripreme ? kad su prvi treninzi i gdje i kad putuju i gdje putuju haha 

It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Fudbaleri Slobode će prvi dio priprema za nastavak sezone obaviti u Sloveniji.Legenda_BiH je napisao/la:Mozel mi neko rec kako ce vam bit pripreme ? kad su prvi treninzi i gdje i kad putuju i gdje putuju haha
Tuzlaci će 1. februara otputovati u Sloveniju, a već 5. februara tamo će odigrati svoju prvu test utakmicu i to protiv starog rivala iz Beograda - Crvene Zvezde, prenosi fksloboda.ba. Na pripremama u Kopru Crveno - crni će odigrati još četiri kontrolne utakmice, a jedan od protivnika će biti i austrijski Sturm.
Slovenačke pripreme trajaće 14 dana nakon čega se ekipa vraća u Tuzlu gdje će do početka prvenstva odigrati još nekoliko utakmica protiv premijerligaških ekipa.
eh eto ti i placi sad, posto si dosao da provociras ovdje
Zadnja izmjena: SARS, dana/u 15 jan 2014, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
- nesvrstani
- Kontakt:
Ma kakvo 4000, ako se sjever otvori + pobjeda u prvom kolu + ovo vrijeme ako ostane ovako ko da je majtuzlak1987 je napisao/la:Ja ocekujem na prvoj utakmici kuci oko 4000 ljudi, ako ne i vise..
ima da bude 6000 sigurno... dajem glavu! pa svi u gradu samo pricaju o ciri i slobodi, ja jedva cekam pocetak priprema da vidim kako ce se to posloziti...
Nadam se da ce se ovi artikli prodavati i na ulazu kad bude utakmica, i jos jedna stvar koja mi ide na zivce
sto jedan covjek vodi i fk i fukare i onu stranicu, nemam nista protiv svaka cast za trud i vrijeme al zna se
sta se objavljuje na stranici fudbalskog kluba sta na stranici navijacke grupe itd... nismo mi klub od juce pa
da se svasta objavljuje, svaka cast momcima iz salta na kupovini rekvizita al druze nije stranica fka mjesto
za reklamirat natasu bekvalac i druge koncerte i skupljat klikove... znaci samo sloboda, vijesti, desavanja, slike...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Nemoj tako jarane, uopste nisam dosao da provciram. Jednostavno mi nije jasno posto citam negdje da ce prvi dio pripreme pocet 1. feb. u sloveniji pa mi nije jasno, kako tako kasno ?SARS je napisao/la:pripreme pocinju 17 kad je i predstavljanje trenera i ako nisi do sad upucen putuje se u sloveniju gdje imamo vec dvije ugovorene utakmice protiv crvene zvezde i strum iz graca i ako si dosao ovdje da provociras **** odmahLegenda_BiH je napisao/la:Mozel mi neko rec kako ce vam bit pripreme ? kad su prvi treninzi i gdje i kad putuju i gdje putuju haha
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
NEGO DRUZE EVO JA TI IZ PRVE RUKE KAZEM COVJEK KOJI JE BLIZAK U KLUBU PORUCUJE: "MUJKIC OSTAJE" ..evo on mi je upravo rekao da napisem jer cita vas a nema account da napise...uglavnom kad on kaze daje tako onda je takocesc4 je napisao/la: Ja imam drugaciju info od tebe ja sam cuo da Mujka hoce da se vrati a da je sve na nacelniku....

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa nije to bas kasno, to je odprilike mjesec dana prije pocetka prvenstva, jos prije toga pola mjeseca ce ekipa bit u TZ.Legenda_BiH je napisao/la:Nemoj tako jarane, uopste nisam dosao da provciram. Jednostavno mi nije jasno posto citam negdje da ce prvi dio pripreme pocet 1. feb. u sloveniji pa mi nije jasno, kako tako kasno ?SARS je napisao/la:pripreme pocinju 17 kad je i predstavljanje trenera i ako nisi do sad upucen putuje se u sloveniju gdje imamo vec dvije ugovorene utakmice protiv crvene zvezde i strum iz graca i ako si dosao ovdje da provociras **** odmahLegenda_BiH je napisao/la:Mozel mi neko rec kako ce vam bit pripreme ? kad su prvi treninzi i gdje i kad putuju i gdje putuju haha
Mislim da je to vise nego dovoljno da se pripremi ekipa, mozda i previse dugo, ali dosta je novih igraca pa je onda i opravdano.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Brate hvala ti na odgovoru. Sad mi je jasno
Pripreme počinju sada u subotu.
Druga je stvar što se 01.februara ide u Sloveniju
Druga je stvar što se 01.februara ide u Sloveniju
tuzlanska Sloboda
Jel se može ući na tribine (zapad) za vrijeme treninga?
Solina navija za Slobodu!
imajte u vidu da ce iz kaknja doci jedan autobus sa navijacima da pozdrave ciru...nesvrstani je napisao/la:Ma kakvo 4000, ako se sjever otvori + pobjeda u prvom kolu + ovo vrijeme ako ostane ovako ko da je majtuzlak1987 je napisao/la:Ja ocekujem na prvoj utakmici kuci oko 4000 ljudi, ako ne i vise..
ima da bude 6000 sigurno... dajem glavu! pa svi u gradu samo pricaju o ciri i slobodi, ja jedva cekam pocetak priprema da vidim kako ce se to posloziti...
Nadam se da ce se ovi artikli prodavati i na ulazu kad bude utakmica, i jos jedna stvar koja mi ide na zivce
sto jedan covjek vodi i fk i fukare i onu stranicu, nemam nista protiv svaka cast za trud i vrijeme al zna se
sta se objavljuje na stranici fudbalskog kluba sta na stranici navijacke grupe itd... nismo mi klub od juce pa
da se svasta objavljuje, svaka cast momcima iz salta na kupovini rekvizita al druze nije stranica fka mjesto
za reklamirat natasu bekvalac i druge koncerte i skupljat klikove... znaci samo sloboda, vijesti, desavanja, slike...
Ma ima za vas mjesto na A-sektoru, samo sto ja mislim da se nece pravit tolika "tampon zona" izmdju gostujuci i domaci navijaca, propadaju mjesta, a niste mi poznati ni kao neki huligani.amar009 je napisao/la: imajte u vidu da ce iz kaknja doci jedan autobus sa navijacima da pozdrave ciru...
Furacemo engleski stil, samo 2 reda izmedju

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
ma kakvi huligani... mi samo volimo svoj klub... a i fukare su fino docekane u doboj-kaknju.klasik je napisao/la:Ma ima za vas mjesto na A-sektoru, samo sto ja mislim da se nece pravit tolika "tampon zona" izmdju gostujuci i domaci navijaca, propadaju mjesta, a niste mi poznati ni kao neki huligani.amar009 je napisao/la: imajte u vidu da ce iz kaknja doci jedan autobus sa navijacima da pozdrave ciru...
Furacemo engleski stil, samo 2 reda izmedju
Svi su dobro dosli u Tuzlu naravno, dolazili su navijaci Gradine, Bratstva, Livna , Rudar Kaknja i niko ih nije dirao pa nece niko ni vas bez razloga.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Kad je prvi trening na Tušnju???
Ako prvo utakmicu na skupimo 4000+ onda stvarno ne znam sta nama treba da dodjemo na stadion da podrzimo Azmira i sve ono sto je uradio za nas klub..
Kada se moze napunit Mejdan i gledat ovaj bevbicev pvojekat mozemo vala napunit Tusanj radi covjeka koji je dosta uradio za nas klub i koji posteno sve ovo vodi..nije glasao za ukidanje Slobode,vec je hrabro preuzeo klub i vodi ga sa dosta uspjeha,za razliku od nekih
Kada se moze napunit Mejdan i gledat ovaj bevbicev pvojekat mozemo vala napunit Tusanj radi covjeka koji je dosta uradio za nas klub i koji posteno sve ovo vodi..nije glasao za ukidanje Slobode,vec je hrabro preuzeo klub i vodi ga sa dosta uspjeha,za razliku od nekih

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ajmo sad konkretno, kad je press u petak i kakav je pristup..jel mogu onako doc il se moram na ime pozivat kakvo hahaha i kad je trening prvi..to je nama sad najbitnije 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Press u petak pocinje u 13 sati u Panonskom Lovcu, doc u velikom broju i postavit transparent na nadvoznjaku kod panonskog i pozdravit Ciru uz par zapaljenih baklji to je moja idejaultrasstyle_tz je napisao/la:ajmo sad konkretno, kad je press u petak i kakav je pristup..jel mogu onako doc il se moram na ime pozivat kakvo hahaha i kad je trening prvi..to je nama sad najbitnije

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Sportski direktor i sin vlasnika Croatia Sesveta Tomislav Zubak osuđen je na devet mjeseci zatvora zbog pomaganja, a na iste zatvorske kazne zbog udruživanja za počinjenje krivičnog djela i primanja mita osuđeni su fudbaleri ovog kluba Ivan Banović, Jasmin Agić, Ante Pokrajčić i Miljenko Bošnjak.
Sad sto bi ga i doveli, ne mozes ga povest na pripreme, odma bi ga u Orasju skekali
Sad sto bi ga i doveli, ne mozes ga povest na pripreme, odma bi ga u Orasju skekali

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Jesmo baksuzi jbt
Ništa,sad ganjat Gavarića

Ništa,sad ganjat Gavarića

fukara87 je napisao/la:
Press u petak pocinje u 13 sati u Panonskom Lovcu, doc u velikom broju i postavit transparent na nadvoznjaku kod panonskog i pozdravit Ciru uz par zapaljenih baklji to je moja ideja
može se ući i na Panonsko tamo na "plažu" okupit se u što većem broju i transparente ponijeti+baklje..naravno sve dogovoriti sa ovima iz Panonskog da nas puste i da neće sr*nja biti

da Ćiro makar malo vidi kakva je atmosfera i gdje je došao

amar009 je napisao/la: imajte u vidu da ce iz kaknja doci jedan autobus sa navijacima da pozdrave ciru...
Bujrum prijatelju ima mjesta na A tribini.Svi su dobrodošli u Tz i prijateljski uvijek budu dočekani npr.momci iz Livna,Srebrenika itd itd ,jedino nisu dobrodošli ovi što hoće Tuzlu za Pale

Solina navija za Slobodu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.