FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Frutek
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Frutek » 13 jul 2010, 21:58

CrnoCrveni je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Jel vas stid pitari, fukare i ostali mrzoljupci? Umjesto da navijate za tim iz BiH, da promovišemo bar malo ovaj jadni fudbal koji se igra u našoj državi, vi se radujete što neki Izraelci dobijaju ccc.

:ugeek:
gdje vidis fukaru da je A rekla samo pitari seru, želim vam da napucate Hapoel u sljedećoj utakmici da začepite usta pitarima :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Jbt samo onaj Višća trči bori se, nije Šeha kriv za golove sam pokazao je to onom odbranom, odbrana ko da nije hljeba jela :roll: :roll: , sredina vam se i ne trudi :roll: šetaju možda im je vruće :lol: :lol:
ulizico tuzlanska
:roll: :roll: Nije mi jasno ovo samo jel to zato što ne navijam za klub sa drugog kontinenta, il što ne podjebavam navijače želje

Idiote zenički :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 jul 2010, 21:59

To Ajla kralju.Homo zajednica navalila.Halo nema ovdje peskana,idite na forum Veleza mozda tamo nadzete jer oni se uz vasu Homo zajednicu najvise raduju tudjem porazu.

Borkan
Kontakt:

Post Postao/la Borkan » 13 jul 2010, 21:59

ajde da vam bude lakse, ne brukate se sami, pridruzit ce vam se i momci iz slovenije :lol: 8-)

nemanja
Kontakt:

Post Postao/la nemanja » 13 jul 2010, 22:00

nadam se da ste uzeli parice na hendikepu :P
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 jul 2010, 22:00

@adnane, @samo sarajevo je forumaš koji lahko zaboravlja jako bolnu prošlost.. 8-)

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 13 jul 2010, 22:00

ajla je napisao/la:
CrnoCrveni je napisao/la:Jesu ovi Tuzlaci ulizice prave...hebo vas sir amar fukare...
Jel se to na mene odnosilo....aaa....nije te niko nista pitao....zato vozz na forum FK Čelik....mozda saznas sta pametno....
Izgleda da smo mi Tuzlaci šupci :lol: :lol: :lol: i baš mi je onako drago jer smo takvi ŠUPCI za neke :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 13 jul 2010, 22:01

ooooo sha LA LA LA LA LA LAA LA LA LA :D :D :D 3 komada :!: :!:
-RIVALDO-

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 jul 2010, 22:01

Ajla nauci se pravopisu gradska djevojcice pa onda nekom pisi o kulturi,bontonu itd. svaka druga rijec ti je napisana pogresno "gradska" djevojcice! Dodji na sjever da vidis tu homo zajednicu obecavam ti lud i nezaboravan provod BACI S... da se igramo

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 13 jul 2010, 22:02

Slaba igra, ne znam šta je. Primili rano gol i valjda nedostatak iskustva i određena doza straha je uslijedila golijadom Hapoela. Ali šta ćemo sada, nadam se da neće sasuti paljbu na Osima i igrače, a kao što vidim, to je već počelo. Od strane pojedinih sportskih sajtova, ali i svih ostalih. Pitarima ovo praznik. Pokazuju kakvi su 'navijači' . Pa ja sam navijao za Sarajevo kad je igralo protiv Cluja, za Slaviju protiv Alborga, i za sve klubove iz BiH u europskim takmičenjima. Ali, stoka sišla s brda, dokopali se asfalta....Ali ne bi o tome. Treba u revanšu odigrati pribrano. Neki igrači su jednostavno poklekli, kao da su podcijenili protivnika. Ono, igramo protiv Laktaša. Ali, iskustvo je to. Ne treba nipošto napadati Osima i ekipu i da nas što više dođe na Koševo. Nadam se bar nekoj pobjedi, simboličnoj na Koševu. Mada može i remi, ionako će igrati dosta opuštenije, a mi moramo spasiti obraz, zbog ovih nazovi navijača, kojih nema na mapi u Europi. Bruka jeste, ali ŠTA SADA?! Oni su pobijedili jedan Rapid Beč sa 5:1 , jedan Celtic i HSV pobijedili bez imalo muke. Iskritikovao bih igru mnogih igrača, ali treba ovo što brže zaboraviti i da razvale u jesenjem dijelu prvenstva. To je ukratko od mene

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 13 jul 2010, 22:02

zao mi je zbog poraza :cry: :cry: ali sta je tu je okrenuti se sada ligi i abd sljedece sezone opet LP :mrgreen: :mrgreen:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 13 jul 2010, 22:03

Jest da ga volim, al sramotna igra, sramota me bilo gledat !
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 13 jul 2010, 22:03

Molim admina da zaključa temu, vrući smo pašće krupne riječi. P.S. Tužno je da Pitarima i drugim kvazi navijačima najveći uspjeh naš neuspjeh.
FEDERER= KLOC

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 13 jul 2010, 22:03

Ljudi ba..malo smirite. Realno Hapoel je bolji od nas nismo se imali ni necem velikom nadati..svakome se desava.. :!:
FKŽ !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 jul 2010, 22:03

Veceras se nastavilo ono sto smo vidjeli i zadnjih 6-7 utakmica,a to je da Culum igra preko qrca,ne znam do cega je (nemojte sada samo o djetetu njegovom),Stana nije za beka i sva sreca da ce doci neko na tu poziciju isto vazi i za Lazu,Bogicevic slab stalno je ispadao kao i Mirko,Savic i Svraka su odigrali ok kao i Mirso,Visca bez ucinka nekog sem jednog prodora,Gancev takodjer.

Sve us vemu nedostaje nam iskustva u europi ali i igraca sa mudima,sem Beslije i Svrake je nikoga nisam vidio da je usao kako treba u duel,mi faula nismo napravili u prvom poluvremenu,fali nam tog krkanluka nazad.Hapoel je realna slika koliko smo daleko od nekog uspjkeha protiv jace ekipe,ali nije mjerilo za ligu gdje cemo opet biti među favoritima za titulu i sva energija ekipe ali i nas treba biti usmjerena ka tome,te da dogodine na popravnom "polozimo".

U revansu ocekujem BORBU

Ne tako davno smo gubili u Orasju!

ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 13 jul 2010, 22:04

I da gubis 10-0 s juga bi se pjesma cula mi te volimo

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 13 jul 2010, 22:04

Jooooj onog Popovica **** ja sebi mater ako je on pretrco i 1 kilometar, em je lik teska letva i kanta od igraca, pa hajd kad se trudi i trci pa i nemas sta zamjeriti, ali kad jos ne trci pa ja nezz stvarno... no comment...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 13 jul 2010, 22:05

To je to je to je KOMPLEKS samo o nama pričate :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

ZA DOBRIM KONJEM PRAŠINA SE DIŽE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 13 jul 2010, 22:05

Sretno u revanšu ništa nije gotovo ! :D :D
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 jul 2010, 22:05

Nismo valjda na to spali da nam se tema zaključa zbog 2-3 pitara koji nemaju pametnija posla nego da se
raduju još jednom neuspjehu najjačeg tima premier lige BiH :?

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 jul 2010, 22:06

Pustite pitare, rođene, celikovca i ostale neka dostojanstveno proslave ovaj poraz Želje na ovoj temi, neka se istovare kvalitetno, neka izbace sav drek po Želji jer su jedva docekali svojih 5 minuta.... pa cemo kasnije nešto napisati u vezi utakmice,jer sad nema smisla definitivno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.