Slaba igra, ne znam šta je. Primili rano gol i valjda nedostatak iskustva i određena doza straha je uslijedila golijadom Hapoela. Ali šta ćemo sada, nadam se da neće sasuti paljbu na Osima i igrače, a kao što vidim, to je već počelo. Od strane pojedinih sportskih sajtova, ali i svih ostalih. Pitarima ovo praznik. Pokazuju kakvi su 'navijači' . Pa ja sam navijao za Sarajevo kad je igralo protiv Cluja, za Slaviju protiv Alborga, i za sve klubove iz BiH u europskim takmičenjima. Ali, stoka sišla s brda, dokopali se asfalta....Ali ne bi o tome. Treba u revanšu odigrati pribrano. Neki igrači su jednostavno poklekli, kao da su podcijenili protivnika. Ono, igramo protiv Laktaša. Ali, iskustvo je to. Ne treba nipošto napadati Osima i ekipu i da nas što više dođe na Koševo. Nadam se bar nekoj pobjedi, simboličnoj na Koševu. Mada može i remi, ionako će igrati dosta opuštenije, a mi moramo spasiti obraz, zbog ovih nazovi navijača, kojih nema na mapi u Europi. Bruka jeste, ali ŠTA SADA?! Oni su pobijedili jedan Rapid Beč sa 5:1 , jedan Celtic i HSV pobijedili bez imalo muke. Iskritikovao bih igru mnogih igrača, ali treba ovo što brže zaboraviti i da razvale u jesenjem dijelu prvenstva. To je ukratko od mene