Vendetta za ono sinoc brate na treba hvala, nek BiH pobjedi i nodi sretan
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nije mali 28 mu je godina, siguran na lopti i u pasu ali nije nesto brz i pokretan, za nas sasvim ok bolji je od Mujakica.GoldenLilies je napisao/la: ↑18 nov 2025, 10:52Vidim svi pisu o malom Emiru Karicu koji je sinoc dobio dozvolu da igra za BiH. Sto ovaka euforija oko njega? Ja ga nikad nisam gledao, a vi koji jeste o kakvom se igracu radi?
Ok. Ja Bgm mislio da je mladji.adrenaline323 je napisao/la: ↑18 nov 2025, 10:56Nije mali 28 mu je godina, siguran na lopti i u pasu ali nije nesto brz i pokretan, za nas sasvim ok bolji je od Mujakica.GoldenLilies je napisao/la: ↑18 nov 2025, 10:52Vidim svi pisu o malom Emiru Karicu koji je sinoc dobio dozvolu da igra za BiH. Sto ovaka euforija oko njega? Ja ga nikad nisam gledao, a vi koji jeste o kakvom se igracu radi?
Koliko sam shvatio austrijance, Laimer večeras ide na LB, znači treba tandem Memić (RB) i Esmir (RW) da ga satru preskakanjima.
25+k sigurno (njihov neki medij na twitteru napisa a naš reposta da je oko 27000 naših kupilo kartu), mislim da će ovo sje.bati i Pariz. Nas 50ak je iz Tuzle samo krenulo u zadnja 24 sata, što ja znam
Ta izjava jednostavno nije ispravna.
Sretno momcinoGoalgetter je napisao/la: ↑18 nov 2025, 10:52Krece se za Bec, neka nam je sa srecom i da slavimo odlazak na SP veceras![]()
![]()
Moja prognoza: 2:1 za BiH![]()
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Edincapitano, edvaE2, ErosViverosViv, hurem, juka55, kolezeljovac, legendarnadruga, mirsonetz, Mortus, Sveti, Zagor, zikerrz21 i 171 gost.