Vendetta za ono sinoc brate na treba hvala, nek BiH pobjedi i nodi sretan
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
Ide Karić na beka a Tenk možda na lijevog štopera i igramo sa 3 pozadi?
Mad bi logičnije bilo dati Kariću prvo poluvrijemea kasnije ako zagusti u drugom ubaciti Tenka i napasti ih svim silama.
Svakako očekujem sljedeće:
Vasilj
Malić-Hadžija-Muharemović-Karić
Šunjić-Amir
Memić-Gigović-Alajbegović
Tabaković
Mislim da Edin i Esmir idu od drugog poluvremena i da će se igrati ofamzivno i forsiramo njihovu desnu stranu i Laimera da izmorimo sa Karićem i Kerimom. Onda u drugom poluvremenu ulazi Seo i nastavljamo na početku na Laimera i Tabak zabija za pobjedu
Vidim svi pisu o malom Emiru Karicu koji je sinoc dobio dozvolu da igra za BiH. Sto ovaka euforija oko njega? Ja ga nikad nisam gledao, a vi koji jeste o kakvom se igracu radi?
Vidim da vecina ljudi, sto ovdje, sto generalno u javnosti, želi da se napadne od prve minute.
Koliko je to pametno?
S jedne strane razmisljam: Da, zasto da ne. Napad najbolja odbrana, nemamo sta izgubit; i ovo do sad je veliki uspjeh; idemo odigrati hrabro; nema povlacenja...
S druge strane, nesto me sputava da pokusamo pametno, strpljivo, s tom podebljanom sredinom: Sunjic Hadziahmetovic, gigovic... Na krilima kerim i esmir, dzeko u vrhu...
Vidim svi pisu o malom Emiru Karicu koji je sinoc dobio dozvolu da igra za BiH. Sto ovaka euforija oko njega? Ja ga nikad nisam gledao, a vi koji jeste o kakvom se igracu radi?
Nije mali 28 mu je godina, siguran na lopti i u pasu ali nije nesto brz i pokretan, za nas sasvim ok bolji je od Mujakica.
Nije mali 28 mu je godina, siguran na lopti i u pasu ali nije nesto brz i pokretan, za nas sasvim ok bolji je od Mujakica.
Apsolutno ispravna izjava Susica sa ovim da je lakse dobit ovu utakmicu nego dvije u barazu i nesto sto bi i Barbarez trebao iskoristit da ih dodatno naspanuje.
Ako se udje u utakmicu sa mislju da ko imamo tu alternativu u vidu baraza, donji smo.
Samo izdrzati prvih 15ak minuta, znaci na samom pocetku mirno, bez pritiska i postepeno pojacavati. Ne moramo ni biti previse ofanzivni u prvih 45 min po meni, ona standardna igra izmedju dva gola bi i bila cak pozeljna. Onda u slucaju nerijesenog, vec u drugom pol krenuti ozbiljnije u a zadnjih 20ak min ih stisnuti maksimalno pa sta bude na kraju. Abd do svjetskog veceras
Ma ovo večeras je naša prilika da se ode na SP. Baraž nikad nismo znali igrati. Da nam dođu tamo Gibraltar i Farski Otoci ispali bi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
Mislim da Edin i Esmir idu od drugog poluvremena i da će se igrati ofamzivno i forsiramo njihovu desnu stranu i Laimera da izmorimo sa Karićem i Kerimom. Onda u drugom poluvremenu ulazi Seo i nastavljamo na početku na Laimera i Tabak zabija za pobjedu
Koliko sam shvatio austrijance, Laimer večeras ide na LB, znači treba tandem Memić (RB) i Esmir (RW) da ga satru preskakanjima.
Prati li ko austrijske medije, pisu li o nasim navijacima, procjene neke, kako je na ulicama?
25+k sigurno (njihov neki medij na twitteru napisa a naš reposta da je oko 27000 naših kupilo kartu), mislim da će ovo sje.bati i Pariz. Nas 50ak je iz Tuzle samo krenulo u zadnja 24 sata, što ja znam
Apsolutno ispravna izjava Susica sa ovim da je lakse dobit ovu utakmicu nego dvije u barazu i nesto sto bi i Barbarez trebao iskoristit da ih dodatno naspanuje.
Ako se udje u utakmicu sa mislju da ko imamo tu alternativu u vidu baraza, donji smo.
Ta izjava jednostavno nije ispravna.
Ne možeš posmatrati Austriju odvojeno od Rumunije.
Ove dvije utakmice su nam baraz prije baraža, s tim da sada imamo samo 3 dana za oporavak a u barazu imaš 5 dana. Da ne pričam o nekim drugim stvarima.
U svakom slučaju zbog euforije i momentuma jeste bolja prilika sada nego u martu.
A hvala Bogu pa imamo i popravni u slučaju neuspjeha večeras, ali o tome se neće razmišljati, siguran sam, ali će psihički olakšati igračima to saznanje i imat će koliko toliko manji pritisak.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 18 nov 2025, 11:19, ukupno mijenjano 1 put.