U yebote, Malaga kaze nudi 35 miliona za Pastorea. Izgleda da se ovi namjeravaju ozbiljno pojacat ove sezone.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
a tvoje misljenje je da ce Pastore iz Palerma pored svih klubova da predje u Malagu???Portillo je napisao/la:http://www.as.com/futbol/articulo/millo ... ftb_55/Tes
![]()
U yebote, Malaga kaze nudi 35 miliona za Pastorea. Izgleda da se ovi namjeravaju ozbiljno pojacat ove sezone.
Naravno da neJuveSissoko je napisao/la:a tvoje misljenje je da ce Pastore iz Palerma pored svih klubova da predje u Malagu???Portillo je napisao/la:http://www.as.com/futbol/articulo/millo ... ftb_55/Tes
![]()
Citao sam da je Inter zagrizao opasno za Banegu dok standarno Matu sele u Chelsea i City kao i proslo ljeto . Nadam se da ce oni ostati, te da ce Valencia malo ozbiljnije ugroziti Real i Barcu ako nista da na kraju razlika izmedju drugog i treceg bude 10 a ne 20 i kusur bodovaAdi_Zepce je napisao/la:Chori je extra igrac,ali se nije pokazao dovoljno u Valenciji na moju veliku zalostjuznjak> je napisao/la:Dobar Jonasmeni je Chori igracina al vjerovatnim dovodjenjem Gameira on ispada visak .Vidim neki klubovi sa otoka su opasno zagrizli za Gameira tako da vam nece biti lako dovesti ga , za Velu se interesuje Zaragoza dok vecina ovih igraca cini mi se nisu potrebna Valenciji, evenutalno neki kvalitetan stoper pored Ramiya u odbrani i Arteta na sredini .
Losa vijest :Salamanca danasnjim porazom od Barce B ( 5-1 )ispala u Segundu B ,dok je lijepa vijest povratak Murcije u ligu Adelante . Jaka ce konkurencija biti sljedece sezone u Ligi Adelante .![]()
Imao sam priliku da jednu vecer i razgovaram sa njim,lik je extra i kao covjek
![]()
![]()
A sto se Gameira tice on je odbio ponude svih timova,pa cak i oni iz Engleske.Recimo Newcastle nudio za njega 12.mil.eura,a on smatra da je to nazad korak u njegovoj karijeri,te zeli u Valenciu ili Manchester United koji nije ni u kombinacijama za njegov transfer.
Cuo sam da Zaragoza zeli Velu,ali vjerujem da ukoliko bude on morao birati između Zaragoze i Valencije da ce odabrati Ligu prvaka a ne borbu za ostanak u ligi![]()
![]()
Sto se mene osobno tice ja bi ovako pojacao Valenciu:D
Beck (Hofenheim)
Gameiro (Lorient)
Garray (Real M.)
Ramis (Mallorca)
Castro (Mallorca)
Vela (Arsenal)
Arteta (Everton)
Coke (Rayo).
Sasvim dobra pojacnja,jos ako uspijemo zadrzati Matu,Banegu,Pabla uz vec sjajne Soldada i Jonasa mogli bi imati velike rezultate u narednoj sezoni.
Inter zeli Banegu,ali Emery za narednu sezonu opasno racuna na njega.Mata kao sto rece standardno se seli od Citya,Chelsea,Barce,Reala ali njegov ugovor vrijedi sa klubom do 2014,a stav predsjednika kluba je da on nije na prodajujuznjak> je napisao/la:Zasto da ne ako ponude koliko Palermo trazi
Citao sam da je Inter zagrizao opasno za Banegu dok standarno Matu sele u Chelsea i City kao i proslo ljeto . Nadam se da ce oni ostati, te da ce Valencia malo ozbiljnije ugroziti Real i Barcu ako nista da na kraju razlika izmedju drugog i treceg bude 10 a ne 20 i kusur bodovaAdi_Zepce je napisao/la:Chori je extra igrac,ali se nije pokazao dovoljno u Valenciji na moju veliku zalostjuznjak> je napisao/la:Dobar Jonasmeni je Chori igracina al vjerovatnim dovodjenjem Gameira on ispada visak .Vidim neki klubovi sa otoka su opasno zagrizli za Gameira tako da vam nece biti lako dovesti ga , za Velu se interesuje Zaragoza dok vecina ovih igraca cini mi se nisu potrebna Valenciji, evenutalno neki kvalitetan stoper pored Ramiya u odbrani i Arteta na sredini .
Losa vijest :Salamanca danasnjim porazom od Barce B ( 5-1 )ispala u Segundu B ,dok je lijepa vijest povratak Murcije u ligu Adelante . Jaka ce konkurencija biti sljedece sezone u Ligi Adelante .![]()
Imao sam priliku da jednu vecer i razgovaram sa njim,lik je extra i kao covjek
![]()
![]()
A sto se Gameira tice on je odbio ponude svih timova,pa cak i oni iz Engleske.Recimo Newcastle nudio za njega 12.mil.eura,a on smatra da je to nazad korak u njegovoj karijeri,te zeli u Valenciu ili Manchester United koji nije ni u kombinacijama za njegov transfer.
Cuo sam da Zaragoza zeli Velu,ali vjerujem da ukoliko bude on morao birati između Zaragoze i Valencije da ce odabrati Ligu prvaka a ne borbu za ostanak u ligi![]()
![]()
Sto se mene osobno tice ja bi ovako pojacao Valenciu:D
Beck (Hofenheim)
Gameiro (Lorient)
Garray (Real M.)
Ramis (Mallorca)
Castro (Mallorca)
Vela (Arsenal)
Arteta (Everton)
Coke (Rayo).
Sasvim dobra pojacnja,jos ako uspijemo zadrzati Matu,Banegu,Pabla uz vec sjajne Soldada i Jonasa mogli bi imati velike rezultate u narednoj sezoni.znaci pricao si sa Choriem ,pa ti neka faca jbte
![]()
sto se tice Gameira citao sam to da je odbio engleze te da mu je prioritet Valencia i Primera (zna covjek sta valja) ako dodje imat cete paklen napadacki tandem Soldado -Gameiro
Valenciu nisu mogli da kupe,jer klub nije na prodaju.Stav gradski vlasti je da Valencia mora ostati pod njihovim vlasnistvomPortillo je napisao/la:Naravno da neJuveSissoko je napisao/la:a tvoje misljenje je da ce Pastore iz Palerma pored svih klubova da predje u Malagu???Portillo je napisao/la:http://www.as.com/futbol/articulo/millo ... ftb_55/Tes
![]()
U yebote, Malaga kaze nudi 35 miliona za Pastorea. Izgleda da se ovi namjeravaju ozbiljno pojacat ove sezone.Ali eto, ko zna, seici su ba njih kupili, kol'ko "zine" toliko ce o dobit, tako da to ne bi bilo nista cudno. Ove sezone im je bio plan ostati u Primeri a naredne idu po Europu. Meni je samo zao sto su ovako ambiciozni ljudi kupili Malagu, Racing i Getafe a ne recimo Patetico ili Valenciju (klubove koji zasluzuju vrh i bolje igrace).
Da jeste,a evo i danas sluzbeno nas Guaita produzio ugovor do 2015 godinejuznjak> je napisao/la:To je dobro da Mata ima ugovor do 2014 ,vidjeo sam da se Gameiro ocekuje ove sedmice ,znaci Rami je tu jos da dovedete 2-3 kvalitetna imena od tih koje si nabrojao pa mozda od sljedece sezone ozbiljnije parirate Realu i Barci![]()
Levante otkupio Cacieda od Citiya za svega 1 mil Eura i sada ocekuju da ga debelo unovce (10 mil eura). Inace on je jedan od najzaluznijih (pored trenera Luis Garcíe) za ostanak Levantea ligi jer je zabio 13 golova ove sezone ,a za njega se interesuju Sevilla,Valencia ,Villareal itd..obzirom da ima tek 22 godine a radi se o pravom modernom napadacu (visok ,korpulentan,jak na lopti) od njega ocekujem velike stvari u buducnosti .
Pored Cacieda Levante napusta i trener Luis García koji bi trebao potpisati za Getafe .
Jos jedan trener Marcelino García Toral , napusta Racing i najverovatnije bi trebao preuzeti Sevillu . Ne znam meni se cini da ova Sevilla lagana pada u prosjecnost ,ovaj lik je jedno vrijeme vodio Zaragozu i tamo zbog losih rezultata dobio otkaz ,jedini rezultat vrijedan paznje mu je onaj sa Racingom od prije par sezona kada je zavrsio na 6 mjestu Primere.
Milan posudio Espaynolu Dídac Vilu ,koji se tako vraca kuci nakon nuspjesne polusezone u Milanu gdje je odigrao 1 zvanicnu tekmu za Rossonere .
El Málaga invertirá 100 millones para volver a jugar en Europa
Malaga ce uloziti 100 mil eura da bi izborila povratak u Evropu .Stariji ljubitelji nogometa se vjerovatno sjecaju duela sa Zeljom kada je Malaga jedva izbacila Sarajlije ali kasnije je prilicno daleko dogurala ,cini mi se do cetvrfinala Kupa Uefa . Navodno planiraju izgraditi stadion od 65 000(previse za grad od 600 000 stanvovnika) inace ove sezone La Rosaleda je bila jedan od najposjecenijih stadiona u Primeri , kapacitet je negdje oko 30 000 po a po utakmici Malagu je gledao 26 000 ljudi ili 89,76% u procentimajedinu bolju posjetu su imali San Mames 90,92% i Bernabeu (90'24%) .
Bash htjedoh napisat za Zokoru..juznjak> je napisao/la:Jeste jos iz penala ako se ne varamGuaita odlican mladi golman jos imate Diega Alvesa 2 vrlo kvalitetna golmana ,ako se ne varam Cezar ode u Villareal .
Inace Sevilla otkupila od Barce ugovor za Caceresa koji ce potpisati na 4 godine .![]()
los blancos@ njima treba trener veceg renomea kakav Marcelino pa za njega je Manzano profesor pa opet nije mogao bolje od 6 mjesta .
Kad sam kod Seville ,Trabzonspor doveo Zokoru za 5 mil eura .
Mislim da ce Cesar ostati je Valencia prodaje Moyu,a male su sanse da se vrati Renan iz Internacionala (Brazil)juznjak> je napisao/la:Jeste jos iz penala ako se ne varamGuaita odlican mladi golman jos imate Diega Alvesa 2 vrlo kvalitetna golmana ,ako se ne varam Cezar ode u Villareal .
Inace Sevilla otkupila od Barce ugovor za Caceresa koji ce potpisati na 4 godine .![]()
los blancos@ njima treba trener veceg renomea kakav Marcelino pa za njega je Manzano profesor pa opet nije mogao bolje od 6 mjesta .
Kad sam kod Seville ,Trabzonspor doveo Zokoru za 5 mil eura .
Tek je to početak za malagu,vidjećeš za jedno 2 mjeseca ekipejuznjak> je napisao/la:Brate uze mi rijec iz ustastvarno gluplji tekst u zivotu nisam procitao . Nek se drze svrsavanja na engleske klubove i modrica a nek se mane Primere. Villareal prosjecan tim PAZI u 7-8 sezona 2 cetvrfinala LP i 2 polufinala EL
a predpostavljam da je Tottanham gigant koji svako 50 god igra LP , mislim da je moje vidjenje ovogodisnje Primere sasvim uredu stim da nisam spomenuo Ozila i Di Mariu kao uspjesne tranfere jedina greska,
sve ostalo je bezprijekorno
.
Btw Van Nisterloy novi igrac Malagekakav napad Rondon-Baptista-Rud
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.