Da, sprema se olujaPrincipatus je napisao/la:Ne kontam.
Jeli to nesto kao: Vazduh trepti kao da nebo gori?
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Ma nema veze to sto Vedo nosi narandzasti marker, to je sa pocetka treninga, sa zagrijavanja, jer je samo prvih 15 minuta bilo otvoreno za javnost. A ta slika je vjerovatno dok su igrali "seve" il nesto tako i onaj ko je unutra mora obuci marker na sebe. Mozda je to u pitanju.Goalgetter je napisao/la:
Vedo nosi ovaj narandzasti marker. Mislim da se Pape odlucio za 4-5-1.
Koja slika. Bas je cool sa ovim kacketom
![]()
Mes Que Un Club !
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:

ovaj sto stoji iza Lulica, jel to Besic ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
kao da je narastocasper je napisao/la:Jest, to je Besic.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
- Principatus
- Kontakt:
I meni se cini, brzo nekako odrastao.bordo_Sarajevo je napisao/la:kao da je narastocasper je napisao/la:Jest, to je Besic.
A nabijen, mogao bi Misketa i Pjanu onako zakacite na ledjima ponijeti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Hahahahha....ima drakuli da odpa'nu mu'daUnica_Liverpool_ je napisao/la:
Al' u nečem si zajeb'o, to je svijet bajki.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Nije, nego: Tigani lete u neboPrincipatus je napisao/la:Ne kontam.
Jeli to nesto kao: Vazduh trepti kao da nebo gori?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- badblueboylivno
- Kontakt:
Mislis pobjeda BiH 3:1,te pobjeda Gruzije od 1:0???badblueboylivno je napisao/la:Pobjeda Rumunja 3-1.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ma i ja bi ga napucao ali .. S ovim postom je dosao provocirati iako ce odgovoriti da je to njegovo realno misljenje !
Ali mislim da ipak ako ne navija za BiH treba realno reci X jer mislim da je pobjeda Rumuna veoma tesko ostvariva ako nasi budu imalo igrali .
- A drugo mogao bi i ja reci sada 0-6 za Gruziju realno misljenje ( iako to nije njegova drzava ) ali necu jer mislim da ce ovo Hrvati uzeti glatko ako ne tako onda s pobjedom od 1 razlike
Eto nemogu vam opisati pocinje malo iscekivanje iako je jos rano datum je presao na 3.6 i sretno nam
Ali mislim da ipak ako ne navija za BiH treba realno reci X jer mislim da je pobjeda Rumuna veoma tesko ostvariva ako nasi budu imalo igrali .
- A drugo mogao bi i ja reci sada 0-6 za Gruziju realno misljenje ( iako to nije njegova drzava ) ali necu jer mislim da ce ovo Hrvati uzeti glatko ako ne tako onda s pobjedom od 1 razlike
Eto nemogu vam opisati pocinje malo iscekivanje iako je jos rano datum je presao na 3.6 i sretno nam
-
kinder_jaje
- Kontakt:
realno je x a normalno bi volio da pobjedimo 
U potpunosti se slazem s tobom,ni ja ne zelim Hrvatskoj poraz za njih cu navijati kao sto navijam i za sve ex-Yu zemlje,ali ova provokacija ne vodi sa njegovu stranu nigdje.HzDv95 je napisao/la:Ma i ja bi ga napucao ali .. S ovim postom je dosao provocirati iako ce odgovoriti da je to njegovo realno misljenje !
Ako ne djeli nasa misljenja ima forum Hrvatske repke i neka tamo pise o sutrasnjem mecu sa Gruzijom,ako se vec ne osjeca kao građanin jedne nam i jedine
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ma jok se ložit, ignore trola.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nisam došao provocirati. Tko je ikad pročitao moj ijedan upis ovdje, zna da navijam za BiH.
Samo velim da mi je previše to što se širi nevjerojatan optimizam, da govore da bi bila dobra pobjeda 1-0 (djeluje mi kao da se igra na neugodnom gostovanju kod Malte, ono vrućina i to, pa je i 1-0 pobjeda odlična, samo da je bodove - poprilično podcjenjivački)... a Rumunji, kakvi su da jesu, ipak nisu kanta, i mogli bi nas zaje'bat.
A i možda pilim naopako, jer kad god sam odigrao na BiH, bacio sam pare - Portugal vani, doma, Turska doma, Grčka doma, Mađari doma, Litva i 1-1 u Sarajevu. Pa sam stavio keca, pet maraka mi nije problem ako će se BiH plasirati.
A spominjanje hrvatske utakmice neću komentirati.
P.S. I očekivao sam ovo - Hrvat iz BiH jednostavno ne može voljeti BiH.
Samo velim da mi je previše to što se širi nevjerojatan optimizam, da govore da bi bila dobra pobjeda 1-0 (djeluje mi kao da se igra na neugodnom gostovanju kod Malte, ono vrućina i to, pa je i 1-0 pobjeda odlična, samo da je bodove - poprilično podcjenjivački)... a Rumunji, kakvi su da jesu, ipak nisu kanta, i mogli bi nas zaje'bat.
A i možda pilim naopako, jer kad god sam odigrao na BiH, bacio sam pare - Portugal vani, doma, Turska doma, Grčka doma, Mađari doma, Litva i 1-1 u Sarajevu. Pa sam stavio keca, pet maraka mi nije problem ako će se BiH plasirati.
Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 03 jun 2011, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3
Ma stari Pero lozac, poznati vec starijoj raji. Malo vas lozi, on ustvari navija za BiH.badblueboylivno je napisao/la:Pobjeda Rumunja 3-1.
:-*
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ja mislim da je realno 2 a to bi i volio . Bolji smo od njih , jaci imamo bolju igru trenutno smo mozda i najaca reprezentacija na Balkanu i uz to zasluzujemo da pobijedimo i pobijedit cemo ako budemo igrali kako znamo .
Da svii igraci akobogda udzu u Top Formu i da dobijemo savrsenih 11 a imat cemo ih s tim i 2 , 3 na klupi koji ce uvijek biti na nivou kao i oni te nase mlade nade koje nicu u europskim klubovima kao Trava po nasim poljanama al ona kvalitetna trava
!
Da svii igraci akobogda udzu u Top Formu i da dobijemo savrsenih 11 a imat cemo ih s tim i 2 , 3 na klupi koji ce uvijek biti na nivou kao i oni te nase mlade nade koje nicu u europskim klubovima kao Trava po nasim poljanama al ona kvalitetna trava
- Principatus
- Kontakt:
Zasto ste se okomili na momka? Jedan je od rijetkih koji prati nasu reprezentaciju, i ima pravo da kaze 6:0 ako zeli. A evo ja se kladim protiv tih 3:1. 
Ljudi sad valja nekako zaspati.
A onda kasnije: Ludilo!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jarane, što si ti nešto u kocku ogrezoPrincipatus je napisao/la:Zasto ste se okomili na momka? Jedan je od rijetkih koji prati nasu reprezentaciju, i ima pravo da kaze 6:0 ako zeli. A evo ja se kladim protiv tih 3:1.
Ja po nesreći danas poslijepodne odspavah dobar komad... preneseme... Večeras, hem zbog toga, hem zbog tekme:
[youtube][/youtube]
Nitko nije rekao da ne mozes voljeti BiH,hvala Bogu da je tako ali ako svi sirimo optimizam budi dio togabadblueboylivno je napisao/la:Nisam došao provocirati. Tko je ikad pročitao moj ijedan upis ovdje, zna da navijam za BiH.![]()
Samo velim da mi je previše to što se širi nevjerojatan optimizam, da govore da bi bila dobra pobjeda 1-0 (djeluje mi kao da se igra na neugodnom gostovanju kod Malte, ono vrućina i to, pa je i 1-0 pobjeda odlična, samo da je bodove - poprilično podcjenjivački)... a Rumunji, kakvi su da jesu, ipak nisu kanta, i mogli bi nas zaje'bat.![]()
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.