GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

dean_
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la dean_ » 07 dec 2011, 13:22

@mirzza

ajde priznaj da si ljubomoran na dinamo i da bi volio i da je tvoj željo prolaznik u ligi prvaka :)

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 dec 2011, 13:33

Daj nam objasni kakva klasa? Za kakvu klasu smo se mi furali?

Sam ulazak u LP je odlican posao s obzirom na rezulate drugih ekipe u regionu, a sve ostalo je bonus koji nazalost eto nije postignut.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 07 dec 2011, 13:53

Tritolone je napisao/la:Daj nam objasni kakva klasa? Za kakvu klasu smo se mi furali?

Sam ulazak u LP je odlican posao s obzirom na rezulate drugih ekipe u regionu, a sve ostalo je bonus koji nazalost eto nije postignut.
X

i dijete od 5 godina zna da su real,lyon,i ajax bolje i bogatije ekipe od dinama...možda se očekivala malo bolja igra i možda koji bod protiv ajaxa, al pokazalo se da je kruno ipak preslab trener da pripremi i složi ekipu za ovaj nivo natjecanja....

pala im je i forma jer su već u 7 mjesecu morali biti na vrhuncu da prođu kvalifikacije

iako stvorio je dinamo par vrlo dobrih prilika protiv reala i ajaxa u maksimiru, ali panjevi rukavina i beciraj ih nisu iskoristili

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 dec 2011, 14:01

dean_ je napisao/la:@mirzza

ajde priznaj da si ljubomoran na dinamo i da bi volio i da je tvoj željo prolaznik u ligi prvaka :)
Simpatisem Dinamo inace, tako da nemam razloga za ljubomoru, smetalo mi ije to sto je smetalo, mozete sami pogledati postove gdje ste se furali i pljuvali Planica za nesto realno.
Necu vise da polemisem, osim puno srece veceras da uzmete bod kad vec tesko ide do pobjede. ;)
Cuva Bog Zelju svog!

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 07 dec 2011, 14:04

mirzza je napisao/la:

Simpatisem Dinamo inace, tako da nemam razloga za ljubomoru, smetalo mi ije to sto je smetalo, mozete sami pogledati postove gdje ste se furali i pljuvali Planica za nesto realno.
Necu vise da polemisem, osim puno srece veceras da uzmete bod kad vec tesko ide do pobjede. ;)
simpatišeš ti moj **** ;)
što se tiče pljuvanja po pjanicu nisam vidio te postove..jesu li na ovoj temi?

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 07 dec 2011, 16:54

Leandro Cufre otišao iz Dinama

LEANDRO CUFRE više nije igrač Dinama. 33-godišnji Argentinac i Dinamo sporazumno su raskinuli ugovor uoči utakmice s Lyonom.

"Hvala svima u klubu, od čelnika preko zaposlenika pa do suigrača i trenera te, naravno, navijačima. Hvala svima za prekrasne dvije godine u Maksimiru i Zagrebu koji će mi uvijek ostati pri srcu", rekao je Cufre.

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić zahvalio se Argentincu na svemu što je pružio u posljednje dvije i pol godine.

"Obzirom na fer i korektan odnos te vrhunsku suradnju koju smo imali sa Cufreom, dogovoren je sporazumni raskid ugovor te će Leandro karijeru nastaviti u Meksiku. Bio nam je užitak imati takvog čovjeka i igrača u svlačionici, svi smo od njega mogli nešto naučiti i u ime kluba i moje osobno želim mu puno sreće u karijeri i životu", rekao je Zoran Mamić, prenosi Dinamova stranica.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 07 dec 2011, 17:01

mirzza je napisao/la:

jel to Pjanić bog da svi moraju imati isto mišljenje kao i on?? ja se isto tako sjećam da je Robert Prosinecki komentirao parove baraža za SP 2010 i da je rekao da BiH protiv Portugala nema nikakve šanse (što je i bilo realno,jer BiH nema ni približno dobre igrače kao Portugal),pa je bilo ljudi,navijača BiH koji su ga popljuvali zato što je rekao svoje mišljenje i što je bio realan....a Prosinecki je za Pjanica Messi! :D

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 07 dec 2011, 17:04

Rosas7 je napisao/la:Leandro Cufre otišao iz Dinama

LEANDRO CUFRE više nije igrač Dinama. 33-godišnji Argentinac i Dinamo sporazumno su raskinuli ugovor uoči utakmice s Lyonom.

"Hvala svima u klubu, od čelnika preko zaposlenika pa do suigrača i trenera te, naravno, navijačima. Hvala svima za prekrasne dvije godine u Maksimiru i Zagrebu koji će mi uvijek ostati pri srcu", rekao je Cufre.

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić zahvalio se Argentincu na svemu što je pružio u posljednje dvije i pol godine.

"Obzirom na fer i korektan odnos te vrhunsku suradnju koju smo imali sa Cufreom, dogovoren je sporazumni raskid ugovor te će Leandro karijeru nastaviti u Meksiku. Bio nam je užitak imati takvog čovjeka i igrača u svlačionici, svi smo od njega mogli nešto naučiti i u ime kluba i moje osobno želim mu puno sreće u karijeri i životu", rekao je Zoran Mamić, prenosi Dinamova stranica.

kreten Jurcic ga nije znao iskoristit, bolji je bocni od Ibanez milijun puta...ako je vec morao da ga forsira onda ga je trebao gurnut naprijed, a Cufrea na bocnog...nikad Kruno nije znao, zato nam i ode jedan ne samo dobare igrac, nego i gospodin iz kluba...jedan od rijetkih koji nije okrenuo ledja navijacima :( ...vrlo moguce da je to i presudilo :?

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 dec 2011, 22:14

Kakva psiholoska priprema ekipe nakon dobrog poluvremna :lol: :lol: a moj Jurcicu

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 07 dec 2011, 22:16

Retardiranog trenera... Doduse, sta hoces da rade sa 10 igraca protiv Lyona...

Jao sramote, 6...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 07 dec 2011, 22:17

Kakva prodaja utakmice :D .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 dec 2011, 22:21

Grdan je napisao/la:Kakva prodaja utakmice :D .
I ja sam pomislia na isto, kako su im parirali u prvom poluvremenu jednostavno nema teoretske sanse da ovako padnu, ovih ih pretrce kako hoce.

Mislim da je Dinamo sa ovih 7 u mrezi sad najgora momcad LP-a.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 07 dec 2011, 22:21

mogao bi ovo biti novi rekord do kraja. nego čitam danas na net.hr kažu nije lyon dao 3 gola ili više ima 8 mjeseci :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 dec 2011, 22:21

Da, definitino ste ''bolji'' od Partizana!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 07 dec 2011, 22:27

ja mislim da je ovdje dinamo uzeo mnogo para...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 07 dec 2011, 22:27

Opari se Mamić domaćinski.Koji je to kralj :lol:
"Indija,Pakistan..."

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 07 dec 2011, 22:29

moji postovi pisani sad vec davnog 23 avgusta...Tada sam prozvan provokatorom i kompleksasom prema Dinamu..Gdje su sad oni sto su me napadali :roll: :roll:

skyisthelimit je napisao/la:s ovom danasnjom igrom sta ocekujete u grupnoj fazi

gol razliku 0:15 mozda :roll:
skyisthelimit je napisao/la:eno sad :roll: ovdje ne smijes nista reci osim pohvale, jer u suprotnom bivas dusmanin i kompleksas..Da, imam razloga za kompleks prema Dinamu :roll:
vama kad se uputi kritika na vecerasnju igru vaseg tima, onda se krene sa klasicnim tipa kompleksas i sl...Evo ja vas ponovo pitam sta ocekujete u grupnoj fazi lige prvaka, cisto informativno pitanje :?: s ovakvom igrom i bez nekoliko pojacanja u narednim danima, Manchester i co nece imati milosti..Nema vise Malmea tamo, pa da se mozete nadati nekom povoljnom rezultatu

a to za Mamica, nema veceg mamlaza od predsjednika

gol razlika vam -19, 3:22 :lol: :lol: :lol: :lol: HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

edit: sad su javili na eurosportu da neće prikazivati sve golove sa utakmice dinama već samo najzanimljivije. nemaju toliko vremena. :lol: :lol:

BRUKA I SRAMOTA :!: :!: :!: :!: :!:
15.10 - 15.06 ...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 dec 2011, 22:31

DANTES je napisao/la:Da, definitino ste ''bolji'' od Partizana!
Realno obe ekipe su smece a onda idu sve ostale ekipe iz regiona, zar to negovori dovoljno o ostalima ??

Lako je bit general poslije bitke al eto ovo je bilo jedno lose iskustvo, radije nek mi igramo EL svake godine bar necemo gledat ovakve predstave.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

NeverRetreat
Kontakt:

Post Postao/la NeverRetreat » 07 dec 2011, 22:42

Kilava samo sedam golova ... dobar 8-)

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 07 dec 2011, 22:44

buduci da sam iz BiH, mogu samo rec da je vazno ucestovat, a ne pobijedit :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []