AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

suntu jeu
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la suntu jeu » 22 dec 2010, 21:36

Hajde malo da vas oraspoložim... bio sam prošle godine na derbiju Milan-Juve na San Siru i to na curva-i sa rossoneri-ma... jer je bila neka povoljna organizacija ( 50 eura put i karta ) sa ovom nekom mojom rajom iz grada koji navijaju za Milan u kojem sam živio...

Ja Juventino sa rossonerima na derbiju... koji apsurd.. :mrgreen:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 22 dec 2010, 21:45

suntu jeu je napisao/la:Hajde malo da vas oraspoložim... bio sam prošle godine na derbiju Milan-Juve na San Siru i to na curva-i sa rossoneri-ma... jer je bila neka povoljna organizacija ( 50 eura put i karta ) sa ovom nekom mojom rajom iz grada koji navijaju za Milan u kojem sam živio...

Ja Juventino sa rossonerima na derbiju... koji apsurd.. :mrgreen:
Halal ti vjera, baš si me oraspoložio :P
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 23 dec 2010, 13:56

Milan nudi 40m.€ za Bale-a !!!

Italijanski mediji pišu kako je rukovodstvo Milano rešilo da u svoje redove dovede levo krilo Tottenhama, Gareth Bale-a, uprkos velikoj konkurenciji sa kojom će se Milan suočiti.

Predstavnici Milana su se već sastali sa igračevim menadžerom, i oni su spremni da ponude 40 miliona € za mladog Velšanina.

Čelnici Tottenhama nekoliko puta su naglašavali kako Bale nije na prodaju, ali je engleski Mirror javio kako će sledećeg leta igrač sigurno napustiti Tottenham samo se još uvek ne zna njegova destinacija.

Adriano Galliani je potvrdio interesovanje za Bale-a, ali je naglasio kako će biti izuzetno teško dovesti ovog igrača zbog ogromne konkurencije.

Prvi zvanični sastanak sa čelnicima Tottenhama delegacija Milana obaviće sredinom februara kada se ova dva kluba budu sastali u nok-aut fazi Lige Šampiona.

Za Bale-a su veoma zainteresovani Real Madrid, Chelsea, Manchester City i Barcelona. Ostaje da se vidi da li će Tottenham uspeti da se odupre ponudama najvećih evropskih a ujedno i svetskih giganata.

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 dec 2010, 14:07

robovi88 je napisao/la:Milan nudi 40m.€ za Bale-a !!!

Italijanski mediji pišu kako je rukovodstvo Milano rešilo da u svoje redove dovede levo krilo Tottenhama, Gareth Bale-a, uprkos velikoj konkurenciji sa kojom će se Milan suočiti.

Predstavnici Milana su se već sastali sa igračevim menadžerom, i oni su spremni da ponude 40 miliona € za mladog Velšanina.

Čelnici Tottenhama nekoliko puta su naglašavali kako Bale nije na prodaju, ali je engleski Mirror javio kako će sledećeg leta igrač sigurno napustiti Tottenham samo se još uvek ne zna njegova destinacija.

Adriano Galliani je potvrdio interesovanje za Bale-a, ali je naglasio kako će biti izuzetno teško dovesti ovog igrača zbog ogromne konkurencije.

Prvi zvanični sastanak sa čelnicima Tottenhama delegacija Milana obaviće sredinom februara kada se ova dva kluba budu sastali u nok-aut fazi Lige Šampiona.

Za Bale-a su veoma zainteresovani Real Madrid, Chelsea, Manchester City i Barcelona. Ostaje da se vidi da li će Tottenham uspeti da se odupre ponudama najvećih evropskih a ujedno i svetskih giganata.
ovo ili je izmišljotina novinara ili su u rukovodstvu milana poludili svi, kakvih 40 miliona za bejla, pa takvo šta bi samo real il barsa uradili, preko 20 miliona sve je previše, za 40 miliona se oba beka mogu kupiti i to vrhunska, bejlu svaka čast igračina je, ali te pare ne vrijedi, još kad se tome doda njegova plata koja bi bila isto višemilionska to je besmisleno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 23 dec 2010, 14:10

tony-mortale je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:Milan nudi 40m.€ za Bale-a !!!

ovo ili je izmišljotina novinara ili su u rukovodstvu milana poludili svi, kakvih 40 miliona za bejla, pa takvo šta bi samo real il barsa uradili, preko 20 miliona sve je previše, za 40 miliona se oba beka mogu kupiti i to vrhunska, bejlu svaka čast igračina je, ali te pare ne vrijedi, još kad se tome doda njegova plata koja bi bila isto višemilionska to je besmisleno
Za 40 milki moze se kupit i Luiz i Coentrao u paketu, sa njima dvojicom imas sigrunu odbranu narednih 10 godina

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 dec 2010, 14:16

ma što je najgore i tog su coentraoa napuhali i traže i za njega preko 30 miliona, jbg dok ima šeikova koji to mogu plaćati tako je, ali da se mogu 2 dobra igrača dovesti za 40 miliona, mogu sigurno, nek jedan bude bek koji je dobar u odbrani, da je brz i ima solidan centaršut a drugog neg dovedo koga god hoće i ja zadovoljan 8-)

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 23 dec 2010, 17:44

Ooooj ponovo neka sranja
Mediji: Raiola ponudio van Bommel-a Milanu :lol: :| :|
http://acmilan-bih.****/2010/12 ... ilanu.html

Sad nesto fino :)
Milan i Juventus u borbi oko tri igrača
http://acmilan-bih.****/2010/12 ... graca.html
1. Andrea Poli 21 god, Sampdoria, AMF
2. Kevin Constant 23 god, Chevo, nezz sta je on :roll:
3. Alesandro Matri 26 god, Cagliari, CF

Milan zeli Kompany-a
http://acmilan-bih.****/2010/12 ... panya.html

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 23 dec 2010, 19:53

tony-mortale je napisao/la:ma što je najgore i tog su coentraoa napuhali i traže i za njega preko 30 miliona, jbg dok ima šeikova koji to mogu plaćati tako je, ali da se mogu 2 dobra igrača dovesti za 40 miliona, mogu sigurno, nek jedan bude bek koji je dobar u odbrani, da je brz i ima solidan centaršut a drugog neg dovedo koga god hoće i ja zadovoljan 8-)
coentrao će biti mnogi jeftiniji, sta znaci mnogo u ovom slucaju....5-10 miliona manje od tog asto si ti naveo.
i dalje je to puno, ali tako trziste.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 dec 2010, 20:06

armando je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:ma što je najgore i tog su coentraoa napuhali i traže i za njega preko 30 miliona, jbg dok ima šeikova koji to mogu plaćati tako je, ali da se mogu 2 dobra igrača dovesti za 40 miliona, mogu sigurno, nek jedan bude bek koji je dobar u odbrani, da je brz i ima solidan centaršut a drugog neg dovedo koga god hoće i ja zadovoljan 8-)
coentrao će biti mnogi jeftiniji, sta znaci mnogo u ovom slucaju....5-10 miliona manje od tog asto si ti naveo.
i dalje je to puno, ali tako trziste.
moguće, ali jako teško, traži ga redom barsa, manutd, milan, bajern, vjerovatno i još neki(city traži sve redom), a ugovor ima do 2016., 20 miliona su već odbili e sad koje čudo treba da ga sad daju za manje?

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 dec 2010, 20:34

Coentrao je los pozadi. Napred je strasan.
Trac: Milan nudi 2mE za Bosingwu. Portugalcu istice ugovor na leto, a pitanje je da li ce mu se ponuditi produzetak saradnje.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 dec 2010, 20:39

uh bosingwa bi bilo pravo pojačanje, da abatea ne gledamo više, mada su mogli iz čelzija i žirkova pokušati dovesti, čovjek se sam nudio preko medija.
ev i od mene jedan trač izgleda da je dogovoreno suvlasništvo s chievom za ovog Constanta

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 23 dec 2010, 20:40

MaGiCa je napisao/la:Coentrao je los pozadi. Napred je strasan.
Trac: Milan nudi 2mE za Bosingwu. Portugalcu istice ugovor na leto, a pitanje je da li ce mu se ponuditi produzetak saradnje.
Taj trač mi se svidja 8-)

Report: Milan reach agreement over Constant

Sky Sport 24 reveals that Milan have reached an agreement with Kevin Constant’s agent, and the player will join the Rossoneri in January.
The 23-year-old midfielder impressed Milan this year, especially Sporting Director Ariedo Braida, and they have wasted no time and are set to land him.
The Frenchman, who has five appearances with the Guinea national team, signed a four-year contract with Chievo Verona in the summer, but he’s set to move to Milanello now.
Constant comes as an alternative to Milan’s current midfielders, and Milan cannot guarantee him much playing time. He will join the Rossoneri on a co-ownership basis.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 23 dec 2010, 20:44

Evo Profil Kevina Constanta
[youtube][/youtube]
a evo malo skilla :) uz DOSTA rada moze bit nesto od njega :roll:
[youtube][/youtube]

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 dec 2010, 20:49

tony-mortale je napisao/la:uh bosingwa bi bilo pravo pojačanje, da abatea ne gledamo više, mada su mogli iz čelzija i žirkova pokušati dovesti, čovjek se sam nudio preko medija.
ev i od mene jedan trač izgleda da je dogovoreno suvlasništvo s chievom za ovog Constanta
Pazi, ako dodje Bosingwa, on ce biti zamena Abateu. Iako paradoksalno, u Milanu zele da naprave svog desnog beka. To znaci da ga duvaju Oddo, Zambrotta ili Antonini - ne i Abate.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 23 dec 2010, 20:52

tony-mortale je napisao/la:uh bosingwa bi bilo pravo pojačanje, da abatea ne gledamo više, mada su mogli iz čelzija i žirkova pokušati dovesti, čovjek se sam nudio preko medija.
celzi bi produzio sa bosingwom da je on iole uredu. pod ovim mislim na njegovu vrlo komplikovanu povredu, od koje, pa haman i nema lijeka. moze biti od pomoci ali nikad ne znas kad ce ga 'strefiti' i onda zaboravi na njega.
tacno je da mu ugovor istice za 6 mjeseci, ali bi ipak trebao malo vise kostati. rizik od 2 miliona (ne racunajuci platu) nije ogroman za jedan veliki klub koji oskudjeva na toj poziciji.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 23 dec 2010, 20:55

MaGiCa je napisao/la:
Pazi, ako dodje Bosingwa, on ce biti zamena Abateu. Iako paradoksalno, u Milanu zele da naprave svog desnog beka. To znaci da ga duvaju Oddo, Zambrotta ili Antonini - ne i Abate.
ma ako bi on došo', Zambrotta bi na lijevi bok, dok bi Bosinwga na desni i vjerovatno bi to tako bilo

--Zambrotta---Nesta--Silva---Bosingwa--

a MaGiCa gdje si to procitao ??? :?

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 dec 2010, 21:42

@ armando & robovi88

http://4-4-2.com.****.com/spor ... 00_00.html

A za LB se planira novi igrac - Ziegler ili neko drugi, videcemo.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 23 dec 2010, 21:45

Constant je zadnji vezni, jel tako ? Bosingwa bi za djaba bio odlicno pojacanje ;)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 23 dec 2010, 21:49

nevjernik je napisao/la:Constant je zadnji vezni, jel tako ? Bosingwa bi za djaba bio odlicno pojacanje ;)
Ma **** tog Costanta nema nista od njega, propali talenat.Bosingwa kad bi doso za 5milki bio bi dobar poso
Mexes-Ziegler-Bosingwa-Poli i ništa nam vise ne treba, mislim da sam skroman :lol: 8-)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 23 dec 2010, 21:52

ma **** Bosingwu :)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.