Sad sam slucajno naletio na golove iz prosle sezone kad smo dobili Gladbach sa 4-1 kuci...3 gola smo im dali tako sto su se igraci ubacivali iz drugog plana ali na odbranu Gladbacha koja je stajala 30-35 metara od gola.Ove sezone Hoffenheim(poslije ranih 1-0),Nurneberg pa sad i Hertha igraju pravi bunker protiv nas.Samim tim neutralisu sve ono sto nama najvise odgovara a to su utrcavanja iz drugog plana i onaj nas presing kada uzimamo loptu i onda se brzo transformisemo u napadu.
Jucer smo 5-6 puta dosli na 16 metara gdje nasa 3-4 igraca pokusavaju nesto kombinovati,jednostavno ne prolazi to pored 10 igraca Herte na malom prostoru...mislim da se krila moraju mnogo vise koristiti u ovakvim utakmicama pa onda ubacivati loptu u 16 pa makar i 100 puta na utakmici...jednom ce proci.
Sto se tice odbrane i tu se mora igrati dosta opreznije...ne mozemo dozvoliti da igrac sa jednim driblingom na 45 metara izadje sam pred Weidenfellera.
@geronimo
Ma nista od ove Herte...mogu oni ovako bunker igrati protiv jacih ekipa,ali vratit ce se to njima protiv ovih direktnih konkurenata za opstanak
P.S.Protiv Arsenala ocekujem mnogo bolju igru(nebitno na rezultat) jer oni sigurno nece igrati defanzivno.