Sve cestitke igracima i strucnom stabu za ovu veliku pobjedu.
Odigrali smo mnogo bolje nego protiv Veleza, a protiv ovakve Slavije smo jednostavno morali pobijediti. Iako sam i bodom bio zadovoljan prije tekme, ipak protiv onako lose Slavije bi sve osim pobjede bilo neuspjeh. Odigrali smo na snagu, koju i nismo pokazali protiv Veleza i pobjeda je mogla biti i ubjedljivija, da smo bili prisebniji u zavrsnici, prije svega Haskic.
Ne bih nikoga posebno izdvajao, ali eto spomenuo bih Suljica, koji je pokazao da je bio neopravdano zapostavljen kod Mirze. Ja sam to govorio jos prosle sezone. Iako nema jaku konstituciju, izvanredno je spreman i ima mnogo kondicije, najbolji igrac Sarajeva. Bajraktarevic odlican danas, opravdao ukazano povjerenje, nadam se da ce nastaviti ovako, a i Vucina je dobro odradio svoj posao. Bekovi vrlo dobri, Beli odlican. Obuca pokazao da je majstor, Haskic se ispromasivao, a stoperi vrlo dobro odigrali, iako nisu ni imali mnogo posla.
Sve u svemu, ova Slavija je prelosa i moglo je bit ubjedljivije.
Cestitke i za Hz koje su pokazale kako se navija i po onakvoj vrucini. Jos jednom dokazali da smo bez premca u BiH.
Ono van terena, ne bih komentarisao previse. Zalosno i sramotno...
SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★