Evo od sad kome smeta i nekad ga nervira Krle, pa pozeli da mu hebe mamu, slobodno neka meni **** al nemoj samo njemu.
Covjek place za Sarajevom, voli ga vise od mnogih nas, tako da hebite mi mater slobodno samo nemoj vise da dirama njega.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

033 203-000Sarajlijica1946 je napisao/la:Zna li neko jesu li dosli L dresovi u fan sop?
Hvala bratebenko21 je napisao/la:033 203-000Sarajlijica1946 je napisao/la:Zna li neko jesu li dosli L dresovi u fan sop?
evo br, pa nazovi
Sarajlijica1946 je napisao/la:j
Hvala bratebenko21 je napisao/la:033 203-000Sarajlijica1946 je napisao/la:Zna li neko jesu li dosli L dresovi u fan sop?
evo br, pa nazovi
Pozdravi mi Sabrinu kad budes zvao,da ne trosim jaSarajlijica1946 je napisao/la:j
evo br, pa nazovi
Samo da dodam da je zimus imao ponudu od J.Korejanaca na 400k EUR a produzio je s nama. Vise sam to puta spominjao on zaista voli Sarajevo. Iako ima nekih mana sto je logicno, sve mu to halalim na emociju. Nesto kao i brat Tatko. Jednostavno takve ljude zavolis.ado-hz je napisao/la:Bilo je boljih igraca od Krleta koje pamtim po mom misljenju a svako ima pravo da misli svojom glavom.
Sasivarevic, Hota, Turkovic, Škoro, Obuča i jos mnogo igraca. Svakog sam volio ali Krle je na posebnom mjestu u mom srcu. Vjerovatno najdrazi moj igrac.
Zasto, zato sto je fascinantno da covjek koji je dosao iz neke druge zemlje moze da zavoli i voli klub svim svojim srcem. Zato moj Krle ziv i zdrav ti meni bio i da ostanes u klubu.
Npr tandem Krle-Hadzija za sportski segmenat...perverzija.
Hadzija ima znanje, a Krle novom igracu usadi u glavu i srce sta znaci i igrati za Sarajevo. Volim te Krle
Isti sam bio ako nekome šta znači
Slobodno kupi pred stadionom, istok prima 7.000 a karte su tek sad izašle u prodaju.Rahma je napisao/la:Jel pametno cekati subotu da se kupi karta za istok?
Dok ne napravimo iskorak u Europi ništa od te priče ne može biti, ni blizu.obiteljskicovjek je napisao/la:Još subota aBd.
Vladan ako ostane još godinu i bude na ovom nivou, svojim transferom pola finog stadiona bi nam mogao obezbijediti.
MortemHz je napisao/la:Dok ne napravimo iskorak u Europi ništa od te priče ne može biti, ni blizu.obiteljskicovjek je napisao/la:Još subota aBd.
Vladan ako ostane još godinu i bude na ovom nivou, svojim transferom pola finog stadiona bi nam mogao obezbijediti.
Hvala ti puno moj zenički brate, da znaš da te očekujem na temi 10 do 7.tareizo je napisao/la:cestitke za osvojen kup svim navijacima sarajeva ,a posebno mom haberu mortemu,nadam se da cu vam u subotu i titulu cestitati