FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovom treba uzeti mobitel,zabraniti pristup Svetinji,ukinuti kablovsku...obiteljskicovjek je napisao/la:Denchi je napisao/la:joj obiteljski nemoj crnjaka živ bio
pa nije Bayern zvijezda je jbt
Nije crnjak, smršam svaku tekmu ko dirigent yeb.
Nije gotovo dok nije gotovo![]()
Volio bih vidjeti nešto slično kao sa Čelikom ali...
Moramo i mi i igrači biti na nivou, kad smo već došli i vode se napit'.
Da je ova sezona duža ja preživio ne bih.
Bolje i to nego ga nositi na savjesti...
Joj gledam Al Nassr-Al Baten, zadnje kolo prvenstva (S.Arabija), domaci su prvi sa bodom vise, nakon dugo trebajh osvojiti a gosti vec ispali. Domaci sa zvijezdama; A.Musa, Amrabat, Giuliano, Petros, Maicon, na klupi Rui Vitoria itd. Gosti sa domacim igracima i juniorima, ali yebes ga napunio se stadion 65 000 ljudi, ovim se odsjekle noge dok gosti lete, igraju utakmicu za sebe i vjerovatno premiju. Ovoga me bilo strah i protiv Slobode onda prije 5 godina, a hvata me i za subotu pomalo. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma dobro treba malo biti oprezan. Al imam osjecaj da ako ga na terenu ne uvalimo, dat ce ga neko s tribina.
I mislim da psiholog/psihijatar radi vec s momcima, i da se desi kiks(puu puu, ovo samo zbog psihe igraca da budu opusteniji) imas opet mec loptu u Gabeli.
I mislim da psiholog/psihijatar radi vec s momcima, i da se desi kiks(puu puu, ovo samo zbog psihe igraca da budu opusteniji) imas opet mec loptu u Gabeli.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Od top igraca nema nista, nastavljamo sa dosadasnjom praksom. Iz lige sta valja, sa strane neko ko nema fdubala godinu dana, sem ako ne izleti slucajno neki kapitalac.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
To nesto provjereno ili tvoja predvidjanja/ocekivanja?Kamuflazn je napisao/la:Od top igraca nema nista, nastavljamo sa dosadasnjom praksom. Iz lige sta valja, sa strane neko ko nema fdubala godinu dana, sem ako ne izleti slucajno neki kapitalac.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Kamuflazn je napisao/la:Od top igraca nema nista, nastavljamo sa dosadasnjom praksom. Iz lige sta valja, sa strane neko ko nema fdubala godinu dana, sem ako ne izleti slucajno neki kapitalac.
Ne znam šta hoćete više od Šabana, momak je vrhunski bek, samo mu fali utakmica. Pa jedan Mata, Lukaku, Kaka, Morata... Mogu propast i izgubit formu sjedeći na klupi, to je sasvim normalno. Halid je iskoristio odlično minutažu koju je imao. Vidite da je klupa i Handžića dokrajčila, ovih dana se piše kao, ne može on meda, treba nam novi špic... Mogao je meda kad je na početku sezone rešetao, kad je srušio Radnik, dao ga Atalanti...? Dovedi Levandowskog, daj mu 15 minuta svako tri tekme pa nek ti odigra savršeno zadnja dva kola u sezoni. Hoće, malo sutra. Minutaža i samo minutaža. Siguran sam da je Šaban duplo bolji bek od Hebiba i da je Hebib duplo bolje krilo od Šišića. O Kurdiću i Mustafiću bi se dalo pričat al Šaban ne može u istu rečenicu s njima, naredne sezone će tek pokazat od čega je pravljen.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
E ovo je krucijalno što si napisao!skoroalen je napisao/la:Ne znam šta hoćete više od Šabana, momak je vrhunski bek, samo mu fali utakmica. Pa jedan Mata, Lukaku, Kaka, Morata... Mogu propast i izgubit formu sjedeći na klupi, to je sasvim normalno. Halid je iskoristio odlično minutažu koju je imao. Vidite da je klupa i Handžića dokrajčila, ovih dana se piše kao, ne može on meda, treba nam novi špic... Mogao je meda kad je na početku sezone rešetao, kad je srušio Radnik, dao ga Atalanti...? Dovedi Levandowskog, daj mu 15 minuta svako tri tekme pa nek ti odigra savršeno zadnja dva kola u sezoni. Hoće, malo sutra. Minutaža i samo minutaža. Siguran sam da je Šaban duplo bolji bek od Hebiba i da je Hebib duplo bolje krilo od Šišića. O Kurdiću i Mustafiću bi se dalo pričat al Šaban ne može u istu rečenicu s njima, naredne sezone će tek pokazat od čega je pravljen.
Hebibovića na krilo, Šabanovića na beka!
Upravo zbog izmišljanja pozicija igračima mislim da nam je potrebna promjena u stručnom štabu, ostalo sve ok.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ma znas da od ove uprave nema mahalanja, al eto kko procuri nesto. Evropa, iskorak, zaboraviti jos neko vrijeme.Sabinho je napisao/la:To nesto provjereno ili tvoja predvidjanja/ocekivanja?Kamuflazn je napisao/la:Od top igraca nema nista, nastavljamo sa dosadasnjom praksom. Iz lige sta valja, sa strane neko ko nema fdubala godinu dana, sem ako ne izleti slucajno neki kapitalac.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Ma precjenjuje se Handzic. Istinana dao je 2 vazna gola, ali njegova igra u polju i doprinos ekipi je katastrofalan. Spor, ne zna se zagradit itd.skoroalen je napisao/la:Ne znam šta hoćete više od Šabana, momak je vrhunski bek, samo mu fali utakmica. Pa jedan Mata, Lukaku, Kaka, Morata... Mogu propast i izgubit formu sjedeći na klupi, to je sasvim normalno. Halid je iskoristio odlično minutažu koju je imao. Vidite da je klupa i Handžića dokrajčila, ovih dana se piše kao, ne može on meda, treba nam novi špic... Mogao je meda kad je na početku sezone rešetao, kad je srušio Radnik, dao ga Atalanti...? Dovedi Levandowskog, daj mu 15 minuta svako tri tekme pa nek ti odigra savršeno zadnja dva kola u sezoni. Hoće, malo sutra. Minutaža i samo minutaža. Siguran sam da je Šaban duplo bolji bek od Hebiba i da je Hebib duplo bolje krilo od Šišića. O Kurdiću i Mustafiću bi se dalo pričat al Šaban ne može u istu rečenicu s njima, naredne sezone će tek pokazat od čega je pravljen.
Saban ce nadam se dobiti ozbiljnu minutazu iduce sezone
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
-
belosevic28
- Kontakt:
Sabinho, dobijas mail sutra, odg k'o Sanel Jahic konama 
Ooo @Nobele glavni strimdzijo, poznat u raji kao svercer polovnjacima iz susjedstva...
Ooo @Nobele glavni strimdzijo, poznat u raji kao svercer polovnjacima iz susjedstva...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
nukleusmember
- Kontakt:
ma šta znam ocm,mogu se naložiti punim,neka ih svinjski premira,imaju dobrog trenera,naš loš dan,sjeti se krupe,svakakve lošine mi se motaju po glavi ,treba baš biti preoprezan i preozbiljan jer ako ih ne pobijediš ovdje gošk sigurno nećeš,to valjda znamoDenchi je napisao/la:naravno da ih treba dobiti i dobit ćemo ih, ali zašto mislite da će se napinjat nešto, kad fakin Sloboda se nije mogla kad su htjeli?
a ovi se ne bore nizašta više, bukvalno ti najave da će djeca igrat, totalno revijalna tekma...
ne kontam što si nespokojan haveru šta će se desit istrčaće djeca i nadigrat ovu ekipu i zabit pred 15-20milja ljudi??? nema tog juniora ba
pitanje je da li je iko od seniora zvijezde ikad igrao pred tolikim ljudima....
VVVBK
Normalno da Evropu treba zaboravit ove sezone. Daleko smo mi od kvalitetne ekipe. Mi ni prvu jedanaestorku nemamo da bismo se nosili s iole kvalitetnijim ekipama, a kamoli još i klupu. U Evropu ić sa Bekićem, Halilom, Dupovcem, Hebibom, ovakvim Velkoskim? Nemojte sad priče o emociji, svaka njemu čast kao čovjeku i izuzetno ga volim i cijenim, al lik na terenu ne postoji od derbija. Ove sezone kako god, tek od naredne blago razmišljat kako u Evropu.
I vidim da se pisalo o posjeti. U nekim ludim snovima, 20 hiljada. Realno, nekih 15ak. Čisto sumnjam da možemo na jednoj tekmi upeterostručit prosječnu posjetu ove sezone. Sa 4000 skočit na 20000, nemoguće. Do 15 hiljada je neka realnost, sve preko je premija.
I vidim da se pisalo o posjeti. U nekim ludim snovima, 20 hiljada. Realno, nekih 15ak. Čisto sumnjam da možemo na jednoj tekmi upeterostručit prosječnu posjetu ove sezone. Sa 4000 skočit na 20000, nemoguće. Do 15 hiljada je neka realnost, sve preko je premija.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
- niko nije postao igrac na klupiskoroalen je napisao/la:Ne znam šta hoćete više od Šabana, momak je vrhunski bek, samo mu fali utakmica. Pa jedan Mata, Lukaku, Kaka, Morata... Mogu propast i izgubit formu sjedeći na klupi, to je sasvim normalno. Halid je iskoristio odlično minutažu koju je imao. Vidite da je klupa i Handžića dokrajčila, ovih dana se piše kao, ne može on meda, treba nam novi špic... Mogao je meda kad je na početku sezone rešetao, kad je srušio Radnik, dao ga Atalanti...? Dovedi Levandowskog, daj mu 15 minuta svako tri tekme pa nek ti odigra savršeno zadnja dva kola u sezoni. Hoće, malo sutra. Minutaža i samo minutaža. Siguran sam da je Šaban duplo bolji bek od Hebiba i da je Hebib duplo bolje krilo od Šišića. O Kurdiću i Mustafiću bi se dalo pričat al Šaban ne može u istu rečenicu s njima, naredne sezone će tek pokazat od čega je pravljen.
- ocekuje nas min. 47 utakmica , a aBd i vise , zar se ne moze naci za Mustafica i Kurdica 20 utakmica u PL
- ako je mogao juce , ne vidim razlog da ne guramo Akademce uz zdrave Pidru,Stanojevica i Crepulju imamo opet ful ekipu uz 3-4 pojacanja
- naravno ovo prvenstvo je pokazalo da nam trebaju pojacanja , puno je utakmica i povrede su nam mogle napraviti probleme , hvala Bogu pa nisu
- i na kraju dobiju li priliku Kurdic i Mustafic za dvije god. bit ce u rangu Stanojevica , nismo imali povjerenja u Pidru,Kovu i Mujakica
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pola sjevera, u vrh glave.Silkoni je napisao/la:Oce li onaj sjever konacno biti pun![]()
Zna li ko kako karte ide
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dodji i ti pa ce biti za jedan vise i tako jos mnogi da urade i bit ce bolje.Silkoni je napisao/la:Oce li onaj sjever konacno biti pun![]()
Zna li ko kako karte ide
Treba pogledati sta svako od nas pojedinacno moze uraditi, doprijeniti da nesto bolje, ljepse izgleda, pa nek je to obicni dolazak na tribinu i navijanje odlicno.
Treba krenuti od sebe
Vaha1946 je napisao/la:Dodji i ti pa ce biti za jedan vise i tako jos mnogi da urade i bit ce bolje.Silkoni je napisao/la:Oce li onaj sjever konacno biti pun![]()
Zna li ko kako karte ide
Treba pogledati sta svako od nas pojedinacno moze uraditi, doprijeniti da nesto bolje, ljepse izgleda, pa nek je to obicni dolazak na tribinu i navijanje odlicno.
Treba krenuti od sebe
Bravo momak
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo da javim da nema više mjesta na streamu, 30 nas je, puno k'o šibica. Eto sad morate na stadion ebiga.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
1985god u 34.kolu na Kosevu je gostovala Zvezda, al ona Crvena.
Pobijedili smo 2:1 i osvojili drugu titulu Jugoslavije.
U subotu 34.godine kasnije dolazi Zvijezda, ovaj put ne Crvena nego iz Etno sela Stanisici
Pa sunce ti zarkovo koga je to strah u subotu nemoj da cujem
4:0 bez srkleta i svi pred Vjecnu da grmimooooooooo

Pobijedili smo 2:1 i osvojili drugu titulu Jugoslavije.
U subotu 34.godine kasnije dolazi Zvijezda, ovaj put ne Crvena nego iz Etno sela Stanisici
Pa sunce ti zarkovo koga je to strah u subotu nemoj da cujem
4:0 bez srkleta i svi pred Vjecnu da grmimooooooooo