FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 16 maj 2019, 22:40

@beli
Propali menadžeru, diletantu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 16 maj 2019, 22:45

obiteljskicovjek je napisao/la:
Denchi je napisao/la:joj obiteljski nemoj crnjaka živ bio

pa nije Bayern zvijezda je jbt

Nije crnjak, smršam svaku tekmu ko dirigent yeb.
Nije gotovo dok nije gotovo :D
Volio bih vidjeti nešto slično kao sa Čelikom ali...
Moramo i mi i igrači biti na nivou, kad smo već došli i vode se napit'.
Da je ova sezona duža ja preživio ne bih.
Ovom treba uzeti mobitel,zabraniti pristup Svetinji,ukinuti kablovsku...
Bolje i to nego ga nositi na savjesti... :kafa:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 maj 2019, 22:59

Joj gledam Al Nassr-Al Baten, zadnje kolo prvenstva (S.Arabija), domaci su prvi sa bodom vise, nakon dugo trebajh osvojiti a gosti vec ispali. Domaci sa zvijezdama; A.Musa, Amrabat, Giuliano, Petros, Maicon, na klupi Rui Vitoria itd. Gosti sa domacim igracima i juniorima, ali yebes ga napunio se stadion 65 000 ljudi, ovim se odsjekle noge dok gosti lete, igraju utakmicu za sebe i vjerovatno premiju. Ovoga me bilo strah i protiv Slobode onda prije 5 godina, a hvata me i za subotu pomalo. :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 maj 2019, 23:05

Ma dobro treba malo biti oprezan. Al imam osjecaj da ako ga na terenu ne uvalimo, dat ce ga neko s tribina.

I mislim da psiholog/psihijatar radi vec s momcima, i da se desi kiks(puu puu, ovo samo zbog psihe igraca da budu opusteniji) imas opet mec loptu u Gabeli.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 16 maj 2019, 23:09

Od top igraca nema nista, nastavljamo sa dosadasnjom praksom. Iz lige sta valja, sa strane neko ko nema fdubala godinu dana, sem ako ne izleti slucajno neki kapitalac.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 maj 2019, 23:10

Kamuflazn je napisao/la:Od top igraca nema nista, nastavljamo sa dosadasnjom praksom. Iz lige sta valja, sa strane neko ko nema fdubala godinu dana, sem ako ne izleti slucajno neki kapitalac.
To nesto provjereno ili tvoja predvidjanja/ocekivanja?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 16 maj 2019, 23:16

Kamuflazn je napisao/la:Od top igraca nema nista, nastavljamo sa dosadasnjom praksom. Iz lige sta valja, sa strane neko ko nema fdubala godinu dana, sem ako ne izleti slucajno neki kapitalac.
:hmmmmm:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 maj 2019, 23:18

Ne znam šta hoćete više od Šabana, momak je vrhunski bek, samo mu fali utakmica. Pa jedan Mata, Lukaku, Kaka, Morata... Mogu propast i izgubit formu sjedeći na klupi, to je sasvim normalno. Halid je iskoristio odlično minutažu koju je imao. Vidite da je klupa i Handžića dokrajčila, ovih dana se piše kao, ne može on meda, treba nam novi špic... Mogao je meda kad je na početku sezone rešetao, kad je srušio Radnik, dao ga Atalanti...? Dovedi Levandowskog, daj mu 15 minuta svako tri tekme pa nek ti odigra savršeno zadnja dva kola u sezoni. Hoće, malo sutra. Minutaža i samo minutaža. Siguran sam da je Šaban duplo bolji bek od Hebiba i da je Hebib duplo bolje krilo od Šišića. O Kurdiću i Mustafiću bi se dalo pričat al Šaban ne može u istu rečenicu s njima, naredne sezone će tek pokazat od čega je pravljen.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 16 maj 2019, 23:30

skoroalen je napisao/la:Ne znam šta hoćete više od Šabana, momak je vrhunski bek, samo mu fali utakmica. Pa jedan Mata, Lukaku, Kaka, Morata... Mogu propast i izgubit formu sjedeći na klupi, to je sasvim normalno. Halid je iskoristio odlično minutažu koju je imao. Vidite da je klupa i Handžića dokrajčila, ovih dana se piše kao, ne može on meda, treba nam novi špic... Mogao je meda kad je na početku sezone rešetao, kad je srušio Radnik, dao ga Atalanti...? Dovedi Levandowskog, daj mu 15 minuta svako tri tekme pa nek ti odigra savršeno zadnja dva kola u sezoni. Hoće, malo sutra. Minutaža i samo minutaža. Siguran sam da je Šaban duplo bolji bek od Hebiba i da je Hebib duplo bolje krilo od Šišića. O Kurdiću i Mustafiću bi se dalo pričat al Šaban ne može u istu rečenicu s njima, naredne sezone će tek pokazat od čega je pravljen.
E ovo je krucijalno što si napisao!
Hebibovića na krilo, Šabanovića na beka!
Upravo zbog izmišljanja pozicija igračima mislim da nam je potrebna promjena u stručnom štabu, ostalo sve ok.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 16 maj 2019, 23:33

Sabinho je napisao/la:
To nesto provjereno ili tvoja predvidjanja/ocekivanja?
Ma znas da od ove uprave nema mahalanja, al eto kko procuri nesto. Evropa, iskorak, zaboraviti jos neko vrijeme.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 16 maj 2019, 23:36

skoroalen je napisao/la:Ne znam šta hoćete više od Šabana, momak je vrhunski bek, samo mu fali utakmica. Pa jedan Mata, Lukaku, Kaka, Morata... Mogu propast i izgubit formu sjedeći na klupi, to je sasvim normalno. Halid je iskoristio odlično minutažu koju je imao. Vidite da je klupa i Handžića dokrajčila, ovih dana se piše kao, ne može on meda, treba nam novi špic... Mogao je meda kad je na početku sezone rešetao, kad je srušio Radnik, dao ga Atalanti...? Dovedi Levandowskog, daj mu 15 minuta svako tri tekme pa nek ti odigra savršeno zadnja dva kola u sezoni. Hoće, malo sutra. Minutaža i samo minutaža. Siguran sam da je Šaban duplo bolji bek od Hebiba i da je Hebib duplo bolje krilo od Šišića. O Kurdiću i Mustafiću bi se dalo pričat al Šaban ne može u istu rečenicu s njima, naredne sezone će tek pokazat od čega je pravljen.
Ma precjenjuje se Handzic. Istinana dao je 2 vazna gola, ali njegova igra u polju i doprinos ekipi je katastrofalan. Spor, ne zna se zagradit itd.
Saban ce nadam se dobiti ozbiljnu minutazu iduce sezone
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 maj 2019, 23:38

Sabinho, dobijas mail sutra, odg k'o Sanel Jahic konama :D
Ooo @Nobele glavni strimdzijo, poznat u raji kao svercer polovnjacima iz susjedstva...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 16 maj 2019, 23:41

Denchi je napisao/la:naravno da ih treba dobiti i dobit ćemo ih, ali zašto mislite da će se napinjat nešto, kad fakin Sloboda se nije mogla kad su htjeli?
a ovi se ne bore nizašta više, bukvalno ti najave da će djeca igrat, totalno revijalna tekma...

ne kontam što si nespokojan haveru šta će se desit istrčaće djeca i nadigrat ovu ekipu i zabit pred 15-20milja ljudi??? nema tog juniora ba :D
pitanje je da li je iko od seniora zvijezde ikad igrao pred tolikim ljudima....
ma šta znam ocm,mogu se naložiti punim,neka ih svinjski premira,imaju dobrog trenera,naš loš dan,sjeti se krupe,svakakve lošine mi se motaju po glavi ,treba baš biti preoprezan i preozbiljan jer ako ih ne pobijediš ovdje gošk sigurno nećeš,to valjda znamo

VVVBK

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 maj 2019, 23:41

Normalno da Evropu treba zaboravit ove sezone. Daleko smo mi od kvalitetne ekipe. Mi ni prvu jedanaestorku nemamo da bismo se nosili s iole kvalitetnijim ekipama, a kamoli još i klupu. U Evropu ić sa Bekićem, Halilom, Dupovcem, Hebibom, ovakvim Velkoskim? Nemojte sad priče o emociji, svaka njemu čast kao čovjeku i izuzetno ga volim i cijenim, al lik na terenu ne postoji od derbija. Ove sezone kako god, tek od naredne blago razmišljat kako u Evropu.
I vidim da se pisalo o posjeti. U nekim ludim snovima, 20 hiljada. Realno, nekih 15ak. Čisto sumnjam da možemo na jednoj tekmi upeterostručit prosječnu posjetu ove sezone. Sa 4000 skočit na 20000, nemoguće. Do 15 hiljada je neka realnost, sve preko je premija.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 maj 2019, 23:41

- niko nije postao igrac na klupi
- ocekuje nas min. 47 utakmica , a aBd i vise , zar se ne moze naci za Mustafica i Kurdica 20 utakmica u PL
- ako je mogao juce , ne vidim razlog da ne guramo Akademce uz zdrave Pidru,Stanojevica i Crepulju imamo opet ful ekipu uz 3-4 pojacanja
- naravno ovo prvenstvo je pokazalo da nam trebaju pojacanja , puno je utakmica i povrede su nam mogle napraviti probleme , hvala Bogu pa nisu
- i na kraju dobiju li priliku Kurdic i Mustafic za dvije god. bit ce u rangu Stanojevica , nismo imali povjerenja u Pidru,Kovu i Mujakica
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 maj 2019, 23:50

Silkoni je napisao/la:Oce li onaj sjever konacno biti pun :?:
Zna li ko kako karte ide :?:
Pola sjevera, u vrh glave.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 17 maj 2019, 00:29

Dodji i ti pa ce biti za jedan vise i tako jos mnogi da urade i bit ce bolje.

Treba pogledati sta svako od nas pojedinacno moze uraditi, doprijeniti da nesto bolje, ljepse izgleda, pa nek je to obicni dolazak na tribinu i navijanje odlicno.

Treba krenuti od sebe :salut:

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 17 maj 2019, 00:35

Vaha1946 je napisao/la:
Dodji i ti pa ce biti za jedan vise i tako jos mnogi da urade i bit ce bolje.

Treba pogledati sta svako od nas pojedinacno moze uraditi, doprijeniti da nesto bolje, ljepse izgleda, pa nek je to obicni dolazak na tribinu i navijanje odlicno.

Treba krenuti od sebe :salut:

Bravo momak

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 maj 2019, 00:42

Samo da javim da nema više mjesta na streamu, 30 nas je, puno k'o šibica. Eto sad morate na stadion ebiga.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 17 maj 2019, 00:58

1985god u 34.kolu na Kosevu je gostovala Zvezda, al ona Crvena.
Pobijedili smo 2:1 i osvojili drugu titulu Jugoslavije.
U subotu 34.godine kasnije dolazi Zvijezda, ovaj put ne Crvena nego iz Etno sela Stanisici :facepalm: :crazy: :lol:
Pa sunce ti zarkovo koga je to strah u subotu nemoj da cujem :D
4:0 bez srkleta i svi pred Vjecnu da grmimooooooooo :njanjanja: :opaopa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasFks i 26 gostiju.