FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AdkoHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AdkoHz » 17 maj 2019, 14:35

MortemHz je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:između 12 i 15 je realnost

VVVBK
Upravo tako, ne vjerujem da će biti više od 15-ak hiljada.
Po ovakvom vremenu ide 20k lagano.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 maj 2019, 14:37

De kad bi bilo 5k, ja odo. Meni lijepo

A bit ce 15k minimum
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2019, 14:39

GRAS je uputio važno obavještenje za Sarajlije, a tiče se odvijanja javnog prijevoza u subotu navečer.

"Obavještavamo korisnike da će, u skladu s Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog obilježavanja osvajanja titule prvaka BiH Telekom Premijer lige BiH, u subotu, 18. maja 2018. godine u vremenu od 19 do 22.30 sati doći će do sljedećih izmjena u odvijanju javnog gradskog prijevoza:

- tramvajski saobraćaj će se odvijati preko okretnice Željeznička stanica, dakle neće biti u funkciji na relaciji Tehnička škola – Baščaršija – Tehnička škola,
- autobuska linija br. 31e Vijećnica – Dobrinja dijelom će mijenjati trasu i polazni terminal, te će polaziti sa terminala Trg Austrije, a na relaciji Trg Austrije – Skenderija u oba pravca saobraćat će trolejbuskom trasom", saopćeno je iz GRAS-a.

Vrijeme potpune obustave saobraćaja u skladu sa situacijom na terenu utvrdit će pripadnici MUP-a KS, a prestankom razloga za obustavu saobraćaja uspostavit će se redovan režim rada, dodaje se u informaciji."

:D Baka na Haparatima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 maj 2019, 14:40

Sabinho je napisao/la:GRAS je uputio važno obavještenje za Sarajlije, a tiče se odvijanja javnog prijevoza u subotu navečer.

"Obavještavamo korisnike da će, u skladu s Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog obilježavanja osvajanja titule prvaka BiH Telekom Premijer lige BiH, u subotu, 18. maja 2018. godine u vremenu od 19 do 22.30 sati doći će do sljedećih izmjena u odvijanju javnog gradskog prijevoza:

- tramvajski saobraćaj će se odvijati preko okretnice Željeznička stanica, dakle neće biti u funkciji na relaciji Tehnička škola – Baščaršija – Tehnička škola,
- autobuska linija br. 31e Vijećnica – Dobrinja dijelom će mijenjati trasu i polazni terminal, te će polaziti sa terminala Trg Austrije, a na relaciji Trg Austrije – Skenderija u oba pravca saobraćat će trolejbuskom trasom", saopćeno je iz GRAS-a.

Vrijeme potpune obustave saobraćaja u skladu sa situacijom na terenu utvrdit će pripadnici MUP-a KS, a prestankom razloga za obustavu saobraćaja uspostavit će se redovan režim rada, dodaje se u informaciji."

Joj sta mislis kiksamo :wtf: :o :mrgreen:

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 17 maj 2019, 14:42

Jest pakas ovaj trener svinjskog :oops: Cudi se covjek sto cemo mi osvojit pehar za prvaka :D Fataj se pokera bradato kockasta spodobo :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 17 maj 2019, 14:47

Sta je ono u klubu, idu karte kao da za titulu igramo!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 17 maj 2019, 14:50

Ma ide preko 20.000, samo hajcaj raju.
Amer Dupovac!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2019, 14:55

zagorski je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:GRAS je uputio važno obavještenje za Sarajlije, a tiče se odvijanja javnog prijevoza u subotu navečer.

Joj sta mislis kiksamo :wtf: :o :mrgreen:
Nista samo jave da idu tramvaji kao uvijek. :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 maj 2019, 15:02

Gledaj Čenge i poziva za tekmu preko zvanicne stranice :rol: :bow:

slikagas station open now
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 maj 2019, 15:09

Škoro na aparaturi. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 maj 2019, 15:10

Kamuflazn je napisao/la:30 utakmica blizu 1000 minuta dao 7 golova i 4 asistencije.
Taj levat ga zabije Radniku i bi dilirijum , prica mi jaran htjeli ici pred VV poslije te utakmice . Najdrazi gol u ovom prvenstvu . 5 asis .
Cudno kako nam nasi ne valjaju , a sa strane odigra 41 utakmicu 3300 min. dadne 7 golova i 4 asis. , onih 6 sa penala ne racunam . Ne racunam ni promasene penale . Da , ali tad znamo reci , kako se raduje kad Tatar zabije , kako je umoran , eno place . Postovat cu svakog fudbalera FKS , a kapiten je nesto veliko i zasluzuje respect. U 32 god. to uraditi vrijedno hvale , ali ne treba kritikovati ni nasu djecu , valjao nam je dosta i svaki fening vise nego zasluzio . Ne bi njega Musemic drzao u 18 da ne vidi u njemu igraca od koristi . Da je ostao u Zrinjskom , pitanje je da li bi imali +11 u jednom trenutku . Predpostavljam da u ovom trenutku dajes puno vise FKS nego ja , obzirom da dijelimo istu ljubav , mozemo razmijeniti misljenje .Ili je ovo tvoje udica da se neko javi i brani Handzeta i kao takav je protiv Musemica . Da Bog da , da me najmiliji mrze kao sto ja mrzim Husrefa.Amin .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 maj 2019, 15:13

miky_hz je napisao/la:Gledaj Čenge i poziva za tekmu preko zvanicne stranice :rol: :bow:

slikagas station open now
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 maj 2019, 15:17

De mi Morto reci hoceli ovi pehari kupa za slikanje biti i poslije vikenda u Fan shopu,ja budala otisao na skenderiju kupit kartu usput mi bilo,dodjem kuci kad gledam pehari u fan shopu ,a nemogu se sad vratiti :facepalm:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 maj 2019, 15:18

Misliš sljedeće sedmice? Hoće

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 maj 2019, 15:19

MortemHz je napisao/la:Misliš sljedeće sedmice? Hoće
:thumbup:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 maj 2019, 15:25

Da li je Lendric(ili kako se preziva) jos pred Vjecnom vatrom ? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Morto jesi li i njemu spremio Viber poruku ? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 maj 2019, 15:42

A jojjjj kakav je ovo marketing a šjojjjj, igra se za tamo neku titulu, pa daj pozovite tu raju. Dajte obezbjedite i prevoz do stadiona, džaba piće i košpe, a roštilj recimo može biti ispod VIP lože. A šjojjj
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 maj 2019, 15:46

Samozdravlje je napisao/la:Da li je Lendric(ili kako se preziva) jos pred Vjecnom vatrom ? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Morto jesi li i njemu spremio Viber poruku ? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kakvi oni i Vjecna vatra ,pa eto uzimali su zadnje tri pa ih nisam vidio da su dolazili u grad.Oni po Vracama gore se mogu skupljat
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 17 maj 2019, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 maj 2019, 15:46

miky_hz je napisao/la:De mi Morto reci hoceli ovi pehari kupa za slikanje biti i poslije vikenda u Fan shopu,ja budala otisao na skenderiju kupit kartu usput mi bilo,dodjem kuci kad gledam pehari u fan shopu ,a nemogu se sad vratiti :facepalm:
Dje je sezonska :kafa:

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 17 maj 2019, 15:48

Sad iz Fan Shopa... ma idu karte ko lude... ljudi samo dolaze... ide ovo na 25K aBd

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Napapijri, PapakIzSa i 23 gosta.